Sari la conținut

Cine credeti ca sunt mai inteligenti : animalele sau oamenii ?

nobel

Postări Recomandate

• Oras:#nothere

Iubesc puterea instictului la animale si complexitatea strategiilor de conservare la animale, diversitatea (in general) si rationamentul (particular,in sensul ca cei mai multi oameni devin mai dobitoci ca orice dobitoaca) la oameni.

Un mar4e plus pt puritatea animalelor si lipsa de rautate de orice fel, ucisul este hrana sau aparare. Omul cand face rau este pervertit indiferent ca se apara sau are alte motive..

Una peste alta cand simt nevoia sa ma reculeg sa fiu incojurata de animale sau copii e ceva ce prefer decat sa fiu inconjurata de multi oameni,cel putin in ultimii ani :)

• Minus 3
Link spre comentariu

Esti prea tanara ca sa intelegi... replica mea apartine aceluiasi personaj iar picon a continuat cu alta replica ce-i apartine. Ca sa intelegi despre ce e vorba iti pun o melodie inspirata de aceaste vorbe:

M-am uitat,da la video, evident nu0l stiam

Nu e vb despre vasrta pt ca eu cunosc muzica /filme din anii 30-40 incoace, insa recunosc nu imi plac productiile romanesti. nu imi plac,n-am ce face

Imi place pe gen oldies doar compact

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

A venit week endul si am intrat si eu sa deschid un nou topic. =))

Delfinii,Balenele ucigase  se stie comunica intre ele,cantitatea de informatii transmisa intre ele fiind imensa.Cainii pisicile gandesc judeca,

Cine credeti ca sunt mai inteligenti dintre cele doua categorii .

O poveste chinezeasca veche spune ca  ZHunag Zi *  intr-o noapte s-a visat fluture,zburand din floare in floare peste campii,uitand ca a fost vreodata om.

Cand se trezeste ZIhuang Zi realizeaza cu uimire ca este om.

Dar el este oare un om care s-a visat fluture sau este un fluture care se viseaza un om???

Povestea chinezeasca spune ca nimeni nu a putut vreodata sa gaseasca raspunsul la aceasta intrebare .Poate utilizatorii de aici vor gasi raspunsul.

*Maestrul Zhuang Zi a fost un filozof chinez

Cu scuzele de rigoare, nenea Nobel, dar faci o eroare: omul e tot animal, că doar nu e plantă! Altminteri, nu ar fi fost el în vârful lanțului trofic, ci delfinul, câinele, sau Mîșkin.

• Like 9
  • Minus 11
Link spre comentariu

Ba despre varsta e vorba... altfel ai fi stiut despre fenomenul "piata Universitatii" si replicele iscate. Ion Iliescu i-a facut golani pe participanti si atunci s-a iscat o intreaga isterie, inclusiv ambasadorul Romaniei din Paris s-a declarat "golan" iar Cristian Paturca (cel ce a scris si Mai animalule) a scris "Imnul golanilor" .

"De ce protestezi mai animalule?" este replica data de fostul presedinte Ion Iliescu, dupa ce i-a pus si mana in gat, unui protestatar din Constanta la Ziua Marinei din 1992 cand il intreba pe Ion Iliescu de mortii de la Revolutie. De acolo si referile din versuri...

Tot Ion Iliescu a dat si replica cu "meandrele concretului si sinergia faptelor" si mai are una celebra in engleza la un summit NATO cand vrand sa spuna ca dacii se trag din traci a spus: " The ducks comes from the trucks"...

Ai mai jos "Imnul golanilor" si un clip cu Iliescu vorbind inglis:

Multam pt lamuriri, mai tarziu voi cerceta linkurile si faptele descrise de tine.

Chiar apreciez, sunt o fire tare curioasa

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla

De experimentul cu câinele lui Pavlov au auzit mulți. Puțini însă cunosc faptul că asistentul lui Pavlov aprindea lumina și ducea castronul cu mâncare și la un an după ce a murit câinele!

Ha ! asta nu-i nimic....

Si mai putini cunosc cum o chema pe bunica asistentului lui Pavlov care -i ducea mancare si la un an dupa ce a murit cainele lui Pavlov.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Here

...

"De ce protestezi mai animalule?" este replica data de fostul presedinte Ion Iliescu, dupa ce i-a pus si mana in gat, unui protestatar din Constanta la Ziua Marinei din 1992 cand il intreba pe Ion Iliescu de mortii de la Revolutie. De acolo si referile din versuri...

Tot Ion Iliescu a dat si replica cu "meandrele concretului si sinergia faptelor" si mai are una celebra in engleza la un summit NATO cand vrand sa spuna ca dacii se trag din traci a spus: " The ducks comes from the trucks"...

...

"Animalul" din Constanta era Radu Mazare. O intalnire celebra intre un hot (in devenire) si un nemernic (consacrat). Ca fapt divers, R.M. si-a meritat mana in gat.

"Meandrele concretului si sinergia faptelor" il au ca autor pe Cornel Dinu (un "caine" semidoct).

Stai sa vezi eu ce parere buna aveam despre mine

Bine ca ne-a trecut! :)

• Like 2
  • Minus 14
Link spre comentariu

"Animalul" din Constanta era Radu Mazare. O intalnire celebra intre un hot (in devenire) si un nemernic (consacrat). Ca fapt divers, R.M. si-a meritat mana in gat.

"Meandrele concretului si sinergia faptelor" il au ca autor pe Cornel Dinu (un "caine" semidoct).

Nici gand.Acum am o parere si mai buna

• Like 1
Link spre comentariu

Nope! Îi aparține lui Ilici. Procuroru' are altele.
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nope! Îi aparține lui Ilici. Procuroru' are altele.

Ntzzz... era Paul Parvu, ziarist la acelasi ziar cu Radu Mazare. Fostul primar a lsat sa se inteleaga ca despre el e vorba dupa aceea.

Nu. Expresia ii apartine lui Ion Iliescu. Intregul citat: "Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeaza meandrele concretului"

Aveti memoria mai buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...