nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Cu totii am intalnit asa ceva.Sau am crezut in ele.Sau inca credem in ele.Azi nu iau pantofii aia ca nu-mi aduc noroc.Voi purta icoana in portofel ca sa -mi aduca noroc.Exista oare obiecte care aduc ghinion sau dimpotriva pot aduce noroc?Pana unde e religie si de unde incepe supersitia in viata noastra?Mentionez totusi ca nu suntem singurii.A inceput si un serial tv pe tema asta in state. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Subiect foarte vast.Unii ezoteristi au facut un top al caselor bantuite din Bucuresti.Au masurat numarul de demoni si de fantome din casele respective.Bine ca nu a dat cu zecimala.Cel mai bantuit loc - Muzeul Pompierilor.In unele cazuri este vorba de actiunea negativa a curentilor telurici.Au fost cazuri de magazine care au dat rateu din cauza ca in zona erau concentratii de curenti telurici.Loc benefic - biserica.Unde incep superstitiile , dispare credinta. 7 5 Link spre comentariu
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Cel mai benefic este încrederea în tine și rugăciunea 5 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2017 In familia mea tata nu era un om superstitios.Nu avea cruciulite iconite nu mergea la biserica nu credea in doamne doamne era un om de stiinta fara nici o urma de superstitie.DUpa ce insa a facut un accident cu masina ceea ce el in viata lui nu facuse si in decurs de o saptamana inca unul mama i-a zis sa dea jos din masina ceva mutunache agatat lipit ce inainte de primul accident fuse lipit acolo,pe motivul spunea mama ca acel obiect aducea ghinionul.Tin minte ca tata s-a scarpinat in cap apoi l-a aruncat de acolo.Intr-adevar dupa acea intamplare niciodata nu mai facuse un accident vreodata.Probabil a dat jos chestia aia din cauza lui mama dar l-a dat jos. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Chiloții puși pe dos aduc noroc. 2 4 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Unde incep superstitiile , dispare credinta.Inseamna ca la noi nici preotii nu sunt credinciosi. Tu nu ai superstitii? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Dacă te uiți în pizdă, o iei de nevastă pe posesoare. 3 4 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Chiloții puși pe dos aduc noroc.Asta cu chilotii imi aduc aminte ca bunica imi spunea sa ma imbrac in fiecare zi pana in ultimul detaliu de parca ar fi ultima mea zi.Cand eram copil si mi-a zis asta prima oara am ras.Am luat niste sosete gaurite in picioare -ca si copil bineinteles ca mi se rupea mie ca sunt gaurite.Trebuia sa ma imbrac repede sa ies la fotbal.I-am zis bunica stai linistita ca nu ma vede nimeni.Se facu ca in acea zi picasem si m-au dus la urgente.Acolo medicii m-au dezbracat pe pat si eu in timp ce imi dadeau jos pantofii radeam de ce dreptate avea bunica. 3 Link spre comentariu
tk2xxx Reputație: -531 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Prezervativul aduce noroc intotdeauna 4 3 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Prezervativul aduce noroc intotdeaunaMai ales daca este pus corect. 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Asta cu chilotii imi aduc aminte ca bunica imi spunea sa ma imbrac in fiecare zi pana in ultimul detaliu de parca ar fi ultima mea zi.Cand eram copil si mi-a zis asta prima oara am ras.Am luat niste sosete gaurite in picioare -ca si copil bineinteles ca mi se rupea mie ca sunt gaurite.Trebuia sa ma imbrac repede sa ies la fotbal.I-am zis bunica stai linistita ca nu ma vede nimeni.Se facu ca in acea zi picasem si m-au dus la urgente.Acolo medicii m-au dezbracat pe pat si eu in timp ce imi dadeau jos pantofii radeam de ce dreptate avea bunica. Koae, credeam că e un topic serios... 3 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Mai ales daca este pus cu gura.Am corectat io. 3 4 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 21, 2017 Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Miskin aduce noroc? 18 16 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Koae, credeam că e un topic serios...E un topic deosebit de serios.Schimb pisica mea neagra cu obiect clar aducator de noroc.Doresc dovada ca aduce noroc.Cu demonstratie. 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 21, 2017 E un topic deosebit de serios.Schimb pisica mea neagra cu obiect clar aducator de noroc.Doresc dovada ca aduce noroc.Cu demonstratie.Am io un floc de-al Sfintei Marghioala Scufundata. Da’ tre’ săm dai doo pisici șo buhniță. 2 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Cu totii am intalnit asa ceva.Sau am crezut in ele.Sau inca credem in ele.Azi nu iau pantofii aia ca nu-mi aduc noroc.Voi purta icoana in portofel ca sa -mi aduca noroc.Exista oare obiecte care aduc ghinion sau dimpotriva pot aduce noroc?Pana unde e religie si de unde incepe supersitia in viata noastra?Mentionez totusi ca nu suntem singurii.A inceput si un serial tv pe tema asta in state.Pentru un răspuns documentat, întreabă-l pe nea Puiu. 7 12 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Miskin aduce noroc?Dacă-l mângâi pă cocoașă. 2 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Pentru un răspuns documentat, întreabă-l pe nea Puiu.Popoviciu? Ce treabă are? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Chiloții puși pe dos aduc noroc.Io când merg la curve, îmi pun chiloții cu pulă. 7 12 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Popoviciu? Ce treabă are?Iordănescu, bre! 3 11 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Am io un floc de-al Sfintei Marghioala Scufundata. Da’ tre’ săm dai doo pisici șo buhniță.N-am doua pisici.Da o nutrie nu merge in loc? Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Pentru un răspuns documentat, întreabă-l pe nea Puiu.Cine e nenea puiu? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Octombrie 21, 2017 N-am doua pisici.Da o nutrie nu merge in loc?Vie sau guler? Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Vie sau guler?Vie clar.Da mi masina ta aducatoare de noroc.Bmw u e bun si ala. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Cine e nenea puiu?Iordanescu bre, am spus mai la deal! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum