Sari la conținut

Suspecte/Suspecti de BTS-uri

Postări Recomandate

Vizitator bettyblue
Reputație: 0
Postat

Nu te supara,chiar nu vreau sa te jignesc,dar nu ai fata de pula mea.

In caz ca te razgandesti te costa 200lei/fin; 300lei/ora! Doar asa ma poti jignii, cu bani! Te pup doolce!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

In caz ca te razgandesti te costa 200lei/fin; 300lei/ora! Doar asa ma poti jignii, cu bani! Te pup doolce!

N-am timp acum,dar o sa-ti arat niste fatuci la 100 fin,200h care sunt peste tine cu 20 de clase si nici nu au herpes genital,nici basinile din capul tau si nici tepe nu dau.

• Like 7
  • Minus 8
Vizitator bettyblue
Reputație: 0
Postat

N-am timp acum,dar o sa-ti arat niste fatuci la 100 fin,200h care sunt peste tine cu 20 de clase si nici nu au herpes genital,nici basinile din capul tau si nici tepe nu dau.

Gusturile nu se discuta! Este alegerea ta unde vr sa mergi sa te relaxezi. Eu faceam referire la "jignirile" aduse. Nu ma intereseaza nici o jignire in afara de cea pe care mi.o poti adresa direct platindu-ma ptr un serviciu prestat. Spor la vorbit incontinuu!

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
Postat

BetTySblue ofera pachete complete...ce stii tu...eheee... si daca vrei sa stii herpesul genital e la moda 😂😂...basinile sunt de la IQ iar tepele le da cu-i le merita...la 2 din 3 clienti 😂😂

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

inesines ...Te rog sa faci o lista cu toate virusurile care trebuie sa apara pe foaia de analize pentru a obtine FK si ON ....evident si CIM . Voi fi prezent cu ele la usa ta :)

Postat

BetTySblue ofera pachete complete...ce stii tu...eheee... si daca vrei sa stii herpesul genital e la moda ...basinile sunt de la IQ iar tepele le da cu-i le merita...la 2 din 3 clienti

:laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu a mai aparut nimic nou? 😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...