inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Asta ultimul face toata treaba! ;)dar atentie la bonus! :)))Si o pun si pe Tanya sa le dea minus :))) ca tot e fantezia ei :)))))) 6 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Si o pun si pe Tanya sa le dea minus :))) ca tot e fantezia ei :))))))nu mai e vip, nu mai poate!are si ea fantezii gen...sa doarma si sa se trezeasca cu cucu`n ea?:) 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 nu mai e vip, nu mai poate!are si ea fantezii gen...sa doarma si sa se trezeasca cu cucu`n ea?:)Nu poate ea sa stea fara SP . N-ai SP , nu ai valoare :)))))) 6 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Pregatesc o noua dedicatie pt dusmanii . Ritmata. In versuri.Keep whatching . Incepe Razbunarea. Pana ma retrag , vreau sa fac curatenie pe forum. Sa fie corectitudine zic;) 6 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Partea 1: Posted Today, 02:27 "Nu voi ramane aici .. si nu imi e teama de nici un troll .. m-am obisnuit..M-ati bagat in scandal , nu o sa va iert niciodata , o sa ma razbun, chit ca mai intru o data!! Nici un aliat nu o sa ma potoleasca ,cand o sa ma apuc de minusat , o sa fiu teroarea voastra!! O sa va arat ce mi-am Pus in gand ..o sa va banez pe toti si o sa va privesc razand." Razbunarea- Ines Inesuka. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 nu mai e vip, nu mai poate!are si ea fantezii gen...sa doarma si sa se trezeasca cu cucu`n ea?:)Am Sp :))) doar nu sunt fraiera :))) 29 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Am Sp :))) doar nu sunt fraiera :)))pfff si eu saracutzu am atins limita de reputatie pozitiva pt azi! :(ce sa-ti dau?:) 1 Link spre comentariu
valentin8 Reputație: 134 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Nicăieri și oriunde Oras:Nicăieri și oriunde Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Pot să-ți fiu eu bodyguard ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Lucrează chiar singura , pot garanta astaNu va mai dați voi cu presupusul in necunoștință de cauza ! Afirmatie adevarata 100%. 3 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Afirmatie adevarata 100%.Nu mai ziceti , ca ma cauta mafia apoi !! Si nu vreau sa dau drumulLa pitbulli :)))))) 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Lasa lumea sa zica ce vrea ))))))) 1 Link spre comentariu
valentin8 Reputație: 134 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Nicăieri și oriunde Oras:Nicăieri și oriunde Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Partea 1:Posted Today, 02:27"Nu voi ramane aici .. si nu imi e teama de nici un troll .. m-am obisnuit..M-ati bagat in scandal , nu o sa va iert niciodata , o sa ma razbun, chit ca mai intru o data!! Nici un aliat nu o sa ma potoleasca ,cand o sa ma apuc de minusat , o sa fiu teroarea voastra!! O sa va arat ce mi-am Pus in gand ..o sa va banez pe toti si o sa va privesc razand."Razbunarea- Ines Inesuka.Ines, te apreciez pentru 2 puncte forte pe care le ai .-frumusețe-atitudine :P 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Ines, te apreciez pentru 2 puncte forte pe care le ai .-frumusețe-atitudine :PNu este doar atitudine , este un plan diabolic. Scorpionii nu ataca niciodata cand sunt atacati. Ei isi creeaza momentul oportun pt a face mutarea finala. Adica atunci cand crezi ca e liniste si pace:) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Nu mai ziceti , ca ma cauta mafia apoi !! Si nu vreau sa dau drumulLa pitbulli :)))))) 3 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Intai te lasa sa crezi ca e o victima, apoi te transforma in victima lui👌🽠1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=AG56t8t9iW8Tu cred ca stii cui am dedicat aceste versuri nu? Din "Razbunarea" by InesCelor 3 muschetari de la O....:))))))) abia astept. Sa ies la atac!!! 5 1 Link spre comentariu
puddin Reputație: -430 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Nu este doar atitudine , este un plan diabolic. Scorpionii nu ataca niciodata cand sunt atacati. Ei isi creeaza momentul oportun pt a face mutarea finala. Adica atunci cand crezi ca e liniste si pace:)In cazul asta, eu prefer sa petrec timpul cu scorpioanele numai asa. Asta este cel mai frumos moment cu ele, stiu ce zic! https://www.americanphotomag.com/sites/americanphotomag.com/files/styles/medium_1x_/public/files/gallery-images/dimitri_daniloff_aides_scorpion.jpg 6 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 In cazul asta, eu prefer sa petrec timpul cu scorpioanele numai asa. Asta este cel mai frumos moment cu ele, stiu ce zic! https://www.americanphotomag.com/sites/americanphotomag.com/files/styles/medium_1x_/public/files/gallery-images/dimitri_daniloff_aides_scorpion.jpgMâine babe ❤️ 29 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2017 Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Tu cred ca stii cui am dedicat aceste versuri nu? Din "Razbunarea" by InesCelor 3 muschetari de la O.... :))))))) abia astept. Sa ies la atac!!!http://yoursmiles.org/tsmile/yes/t2712.gif Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 28, 2017 pfff si eu saracutzu am atins limita de reputatie pozitiva pt azi! :(ce sa-ti dau? :)O m**ță, zic. :laugh2 5 14 Link spre comentariu
mortimer123 Reputație: 933 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Ines cand scoti album? 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 In cazul asta, eu prefer sa petrec timpul cu scorpioanele numai asa. Asta este cel mai frumos moment cu ele, stiu ce zic!https://www.americanphotomag.com/sites/americanphotomag.com/files/styles/medium_1x_/public/files/gallery-images/dimitri_daniloff_aides_scorpion.jpgAsta sunt eu cu fostul meu iuby😂😂😂😂Nu pot sa cred ma prapadesc de rasss 8 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Ce-i al meu e doar al meu !!! 5 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Ines cand scoti album?Nu le compun pt album. O fac de placere. Imi scriu gandurile doar si le las libere.:) 5 1 Link spre comentariu
mortimer123 Reputație: 933 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 28, 2017 Nu le compun pt album. O fac de placere. Imi scriu gandurile doar si le las libere. :)Pt. album boss, ia uite aicisheahttps://i.imgur.com/11IvR5G.jpg 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum