Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Cum de m-ai ghicit? Ai sărit așa iute...
Postat

Pai .. cam tot :))))) daca nu am ceva cu o pietricica , nu mi se pare atractiv :)))

Ai pune deci sclipici si pe sclipici :)))))

• Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Ai pune deci sclipici si pe sclipici :)))))

Nici chiar asa. Sclipiciul nu -mi

Place . Doar pietrele .

• Like 8
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

hai ca bag si eu una pentru pretena mea.....

cand in Vis intri tu oare...
mai visezi sa ti se scoale?
dupa atatea socuri ... scurte
la "maiastra" sa se ... uite?
si la palme de o iei
nu mai face nici 2 lei
  • Minus 1
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Nici chiar asa. Sclipiciul nu -mi

Place . Doar pietrele .

pietre la rinichi pentru toti "dujmanii" =))
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Esti intelept.Tu esti calitatea?

Sunt in cele mai multe situatii. Nu reprezint  perfectul calitatii  dar tind sa am in jurul meu astfel de oameni , nu un PISAT langa un gard si chiar aceasta actiune ma face sa imi cresca calitatea mea de om

Iar daca cunosti ce inseamna calitatea unui om facand o legatura intre :pregatirea profesionala , manifestarile permanente ale acestuia ca individ , incluzand aici si trasaturile de caracter , cat si personalitatea lui pozitiva  inseamna ca ai inteles perfect ideea  si tinzi sa evoluezi cu alte virtutii umane , nu sa te comporti ca un lingau de conjunctura. , fapt ptr. care ai mai fost "urecheat"  si de altii pe aici in trecut .

Din ce imi aduc aminte parca anul trecut la mine veneai pe aici cu o rugaminte , nu la un Pisat bolnav caruia acum observ  ca ii canti in struna , asta legat si de postarea  aceea precedenta in care imi transmiteai ca  "ai ajuns la vorba mea" . Nicidecum . Inca sunt stapan pe propria personalitate , care nicidecum nu este una negativa , ba chiar una destul de pozitiva care m-a facut sa progresez in permanenta , nu sa trag spre mediul infractional  . Deci....intelege ceea ce doresti , dand frau propriilor tale fapte. Fiecare om are in permanenta o optiune in propriul creieras , depinde pe care o alege , cea pozitiva sau cea negativa .  :)

• Like 4
  • Minus 16
  • Oras:#nothere
Postat

Dilema lui Ariel astazi, Duminica :

-Cine sa fie gagicul pentru azi :)

Stai ca deja ma apuca batzul...si nici nu am inceput 

sunt maxim sictirita. asta in afara de o sticla de alcool un club si sex nu stie sa vb nimica. adica am un sex drive teoretic mai mare ca al lui la o adica ma fut si de 10 ori.dar ma fut cand suntem impreuna nu stau sa vb de dimipana in oapte cum ne.am fute in pula mea

simt de parca ma combin cu un robot cu 3 butoane de functii :(

casatorie auzi? parca m-as marita cu o sticla de alcool si o pula

eu estimez ca in fooarte curand o sa imi iau talpasita din tara asta de cacat pe termen lun .am tot zis-o doar ca ar fi cazu si si aplic

Postat

Stai ca deja ma apuca batzul...si nici nu am inceput 

sunt maxim sictirita. asta in afara de o sticla de alcool un club si sex nu stie sa vb nimica. adica am un sex drive teoretic mai mare ca al lui la o adica ma fut si de 10 ori.dar ma fut cand suntem impreuna nu stau sa vb de dimipana in oapte cum ne.am fute in pula mea

simt de parca ma combin cu un robot cu 3 butoane de functii :(

casatorie auzi? parca m-as marita cu o sticla de alcool si o pula

eu estimez ca in fooarte curand o sa imi iau talpasita din tara asta de cacat pe termen lun .am tot zis-o doar ca ar fi cazu si si aplic

bine ca nu te mariti cu o pula intr-o sticla de alcool... parerea mea  :hihat

P.S. adapostiti-va ca se trage cu munitie de razboi  :laugh2

• Minus 1
  • Oras:Valhalla
Postat

Sunt in cele mai multe situatii. Nu reprezint  perfectul calitatii  dar tind sa am in jurul meu astfel de oameni , nu un PISAT langa un gard si chiar aceasta actiune ma face sa imi cresca calitatea mea de om

Iar daca cunosti ce inseamna calitatea unui om facand o legatura intre :pregatirea profesionala , manifestarile permanente ale acestuia ca individ , incluzand aici si trasaturile de caracter , cat si personalitatea lui pozitiva  inseamna ca ai inteles perfect ideea  si tinzi sa evoluezi cu alte virtutii umane , nu sa te comporti ca un lingau de conjunctura. , fapt ptr. care ai mai fost "urecheat"  si de altii pe aici in trecut .

Din ce imi aduc aminte parca anul trecut la mine veneai pe aici cu o rugaminte , nu la un Pisat bolnav caruia acum observ  ca ii canti in struna , asta legat si de postarea  aceea precedenta in care imi transmiteai ca  "ai ajuns la vorba mea" . Nicidecum . Inca sunt stapan pe propria personalitate , care nicidecum nu este una negativa , ba chiar una destul de pozitiva care m-a facut sa progresez in permanenta , nu sa trag spre mediul infractional  . Deci....intelege ceea ce doresti , dand frau propriilor tale fapte. Fiecare om are in permanenta o optiune in propriul creieras , depinde pe care o alege , cea pozitiva sau cea negativa .  :)

Eu cred ca tu esti intr-o mare eroare cand iti imaginezi ca as avea aparteneta la “tabere” .Eu cand intru aici ,intru sa ma distez nu sa complotez sau sa “sap” ba pe unu azi ba pe altu maine.Daca iti amintesti eu am fost primul care am vrut sa inchei aceasta cearta intre tine si ceilalti.De atunci s-a agravat mai rau.

Flacau faci cum consideri .

• Like 5
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Eu cred ca tu esti intr-o mare eroare cand iti imaginezi ca as avea aparteneta la “tabere” .Eu cand intru aici ,intru sa ma distez nu sa complotez sau sa “sap” ba pe unu azi ba pe altu maine.Daca iti amintesti eu am fost primul care am vrut sa inchei aceasta cearta intre tine si ceilalti.De atunci s-a agravat mai rau.

...

... Eu cand intru aici ,intru sa ma distez nu sa complotez sau sa “sap” ba pe unu azi ba pe altu maine.

...

Maine pe la ce ora incepi sapaturile, nu de alta, dar sa fiu acasa.

Sau iti las cheia la vecina?

Postat

... depinde cum arata vecina ... si ce stie sa faca  :laugh2

• Like 3
  • Minus 6
Postat

Depinde din ce tabara faci parte.Ca aici e pe tabere grupuri apartenente.

Cand eu sunt fara apartenenta politica de cand ma stiu apai aici o sa mi fac carnet de partid pe nimfomane?

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

De ce pierde RozKendra timpul cu voi?

Pentru ca se viseaza Ghandi, Hitler, Maica Tereza si Kant in acelasi timp

tatuca stalin le-a facut pe toate astea: ideologie, dictatura, mesianim, filozofie. oi fi nepoata-sa.

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Cand eu sunt fara apartenenta politica de cand ma stiu apai aici o sa mi fac carnet de partid pe nimfomane?

Ce tabara nene, gata vacanta, la iarna eventual in ... tabara de schi!

• Oras:Peste tot
Postat

Face parte din "tabara" userilor vechi si cu recenzii obiective. Acum cativa ani a facur din sectorul anost Cluj, unul din cele mai active de pe forum, de fapt cel mai activ din Alte Orase, pana s-a ridicat Constanta  (dar care acum e redusa la tacere prin banarea de catre SP a recenzorilor corecti).

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Face parte din "tabara" userilor vechi si cu recenzii obiective. Acum cativa ani a facur din sectorul anost Cluj, unul din cele mai active de pe forum, de fapt cel mai activ din Alte Orase, pana s-a ridicat Constanta  (dar care acum e redusa la tacere prin banarea de catre SP a recenzorilor corecti).

Il “cunosc” pe @altu2 stiu cine e,daca de pe forum poti cunoaste pe cineva.Ma refeream ca pentru unu batran ca mine nu conteaza taberele atata vreme cat exista bun simt si respect din partea “tineretului”.Banarea face parte din viata de pe forum e un fel de budhism aici mori cu un user si renasti cu altul apoi.Merita arncata o privire si asupra activitatii “pastorilor” de fete dar nici asteptari f mari nu trebuie avute pentru a nu cadea in capcana depresiei datorate de lipsa calitatilor umane ale acestora
  • Like 2
Postat

Nobel, te-am cunoscut sub un alt username?! Am eu o vaga banuiala... chit ca am uitat ce nume purtai pe atunci.

Postat

Nobel, te-am cunoscut sub un alt username?! Am eu o vaga banuiala... chit ca am uitat ce nume purtai pe atunci.

Sunt vremuri despre care nu pot sa vorbesc.Imi cer scuze de pe acum.Le-am inchis definitiv si am aruncat cheia ....
  • Like 2
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Bre, te-ai țăcănit complet.

• Like 2
  • Minus 4
Postat

bine ca nu te mariti cu o pula intr-o sticla de alcool... parerea mea  :hihat

P.S. adapostiti-va ca se trage cu munitie de razboi  :laugh2

Repede a percutat golanul cu discutii despre bebelusi :))

Asta s-a smecherit rau si asta datorita mie. acu 2 ani juma nici sa agate o femeie adevarata non panarama nu stia

cred ca mi-a pus gand rau si nu mai am scapare :))

• Like 2
  • Minus 4

Postat

Repede a percutat golanul cu discutii despre bebelusi :))

Asta s-a smecherit rau si asta datorita mie. acu 2 ani juma nici sa agate o femeie adevarata non panarama nu stia

cred ca mi-a pus gand rau si nu mai am scapare :))

vai ... sa stiti ca "aceste cuvinte ne doare", in viata mea nu am incercat sa "agat" o femeie, ci doar sa incerc sa socializez cu ea mai mult sau mai putin intim, caci crezul meu in viata se ghideaza dupa axioma "un adevarat vanator iubeste vanatoarea, nu vanatul". Ce poate fi mai frumos decat sa simti "caprioara" incoltita ... tremurand sub puterea ta, cand stie ca orice ar face va deveni o victima sigura, iar finalul este acelasi oricat s-ar zbate. Sa o vezi cum se lupta cu temerile ei si i-se tulbura rationamentul strivit sub intrebarea exstentiala ... sa fac(k) sau sa nu fac(k), iar in final sa se lase "posedata", lasand in urma orice urna de impotrivire, spunand in sinea ei:
- Asta este, eu am vrut sa nu o fac, dar nu s-a putut! Macar sa ma bucur de moment si mai incolo oi vedea eu ce mai fac...
Cat despre ... scapare, ea este doar o iluzie menita sa faca jocul mai palpitant. Asa ca ...
  • Like 3
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare