danadana123 Reputație: 15072 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 28, 2017 "She played the fiddle in an Irish bandBut she fell in love with an English manKissed her on the neck and then I took her by the handSaid, "baby, I just want to dance" https://www.youtube.com/watch?v=rMwusxTd3hE 1
daenerys Reputație: 601 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 29, 2017 I'm bulletproof nothing to loseFire away, fire awayRicochet, you take your aimFire away, fire awayYou shoot me down but I won't fall, I am titaniumYou shoot me down but I won't fallI am titanium, I am titanium 1 1
danadana123 Reputație: 15072 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 31, 2017 I'm bulletproof nothing to loseFire away, fire awayRicochet, you take your aimFire away, fire awayYou shoot me down but I won't fall, I am titaniumYou shoot me down but I won't fallI am titanium, I am titanium Frumos ! Adevar acolo! Trebuie sa fim puternici !
stefan51 Reputație: -454 Postat Noiembrie 1, 2017 Postat Noiembrie 1, 2017 JerryCo - Draga Jurnal REFREN În tot ce-i interzis văd plăceri extreme Cum desfac bagajul apar probleme, Cu programul sunt un dezastru total Dragă jurnal, dragă Jurnal... Nu mă integrez nicăieri şi nu stau, În dragoste nu ştiu niciodată ce vreau Oare valul ăsta mă duce spre mal Dragă jurnal, Dragă jurnal... STROFA 1 Dragul meu jurnal Bărbatul perfect să mă pupe-n cur original... Eu cand mă trezesc arăt ca dracu sunt posac, Patu-i un război, iar în şifonier nimic călcat, doar un ciorap curat Viitor incert La volan mai mult pe vremea când n-aveam carnet Când m-ameţesc toţi sunt proşti, eu sunt deştept, agasez câte-un agent De-aş purta arme albe-aş fi în pericol permanent... Cum aud un sfat Îl dau în p***a măsii de zen şi fac ca Hulk, Înăuntrul meu e şi-un om matur şi calculat Dar momentan la butoane umblă eul meu de căcat... REFREN În tot ce-i interzis văd plăceri extreme Cum desfac bagajul apar probleme, Cu programul sunt un dezastru total Dragă jurnal, dragă Jurnal... Nu mă integrez nicăieri şi nu stau, În dragoste nu ştiu niciodată ce vreau Oare valul ăsta mă duce spre mal Dragă jurnal, Dragă jurnal... STROFA 2 Cu fetele-s de vis Azi mă-ndrăgostesc iar mâine flacăra s-a stins... Sunt ca un ceas care-a fost zdrobit şi s-a stricat Nu vreau să mă simt singur, dar nici prea implicat, frate-i complicat... Ele cer angajament Încerc să fug şi mai rău le-atrag ca un magnet, Se satură să stea după c***l meu şi-atunci mi-e dor http://Versuri.ro/w/6qu6 Le-ntorc din drum iar în zori femeia cuiva, trage uşa după ea... De-acum le zic din start Dacă vor un om normal la cap şi aşezat... Să mă folosească-n scop recreativ, fiindcă eu sunt un egoist introvertit Pentru care fericirea e un mit... REFREN În tot ce-i interzis văd plăceri extreme Cum desfac bagajul apar probleme, Cu programul sunt un dezastru total Dragă jurnal, dragă Jurnal... Nu mă integrez nicăieri şi nu stau, În dragoste nu ştiu niciodată ce vreau Oare valul ăsta mă duce spre mal Dragă jurnal, Dragă jurnal... STROFA 3 Artist model Din câte-autografe am dat, nu-s trei la fel, Pe lingăi nu-i sufăr că ştiu cât de tare sunt, mă enervează tot Habar n-am cine ce-a mai scos, nu-mi pasă deloc... Sunt prea ocupat Cu ratarea oricărei şanse de-a fi promovat, Iubesc ce fac da-n afara scenei sunt un tip cu-o viaţă de trăit Mă găseşti des în vamă beat într-un club nenorocit... Mi s-au strecurat Tot felul de-obligaţii în contract intenţionat... Să-mi amintesc cine sunt altfel sunt terminat Dragul meu jurnal dacă scapi în public tre' să-mi vând din ficat... REFREN În tot ce-i interzis văd plăceri extreme Cum desfac bagajul apar probleme, Cu programul sunt un dezastru total Dragă jurnal, dragă Jurnal... Nu mă integrez nicăieri şi nu stau, În dragoste nu ştiu niciodată ce vreau Oare valul ăsta mă duce spre mal Dragă jurnal, Dragă jurnal... 2 7
stefan51 Reputație: -454 Postat Noiembrie 1, 2017 Postat Noiembrie 1, 2017 Omu Gnom - Cu cartile pe fata yo.. Ai grija sa n-ai griji, toate vin toate trecAici daca esti stangaci n-ai niciun dreptSi o cursa daca, crezi ca viata-i chinDefapt e un curs da nu te da in barci ca PatzaichinEsti copac vei fi citit din scoarta in scoartaIngrijeste-ti coperta, se joaca cu cartile pe fataMai ales ca nu ai farmec ca vrajitoareleSau, esti petarda ca pocnitoareleCu capu gol chiar si cu sapca fi atentIn ziua de azi e noapte, panica daca o sa calci pe becIa sfaturile de bune sa-ti dea refreshSi ai incredere is atat de zgarcit incat nu dau gresAmetit martor la crima lu' Ovidiu, Nu toti vor binele copilului tau cand vegheaza profitulRamai in cautare studiaza semneleAi rabdare toate is la timpul lor, ca verbele Refren:Ai venit si nu te intreb daca ai ajunsVorbesc de afaceri de bani ia zi te-ai ajuns? Ai minte daca ai minte ca ai e stare naturalaN-apela la bunul simt e plecat din tara.. Ai venit si nu te intreb daca ai ajunsVorbesc de afaceri de bani ia zi te-ai ajuns? Ai minte daca ai minte ca ai e stare naturalaN-apela la bunul simt e plecat din tara.. http://Versuri.ro/w/xhp6 In scoala vietii stai in banca ta atent la prelegereAici mass-media n-are la purtare media de trecerePrin blocurile de veci am.... in trecereSi apa calda inca e motiv de petrecereFi vigilent cu legile culege-le, fa culegereA cunoaste e arma buna studiaza-le intelege-leCe rece e acest moment de reculegereCand ne mint ca pe Ceausescu fostii membrii PCRTine de tine, de alegereNu-ti vinde familia strainilor ca BNR cu BCRDaca nu-i taie capul, rezolvam cu 2-3 secereSi alte arme, daca se cereNu raspunde la greseli, daca nu vrei, da ocupatDa e important sa le accepti ca stare de fapt. E ca un butic real fara complexe comercialePlatesti pentru ele si primesti restul vietii tale. Refren : Ai venit si nu te intreb daca ai ajunsVorbesc de afaceri de bani ia zi te-ai ajuns? Ai minte daca ai minte ca ai e stare naturalaN-apela la bunul simt e plecat din tara.. Ai venit si nu te intreb daca ai ajunsVorbesc de afaceri de bani ia zi te-ai ajuns? Ai minte daca ai minte ca ai e stare naturalaN-apela la bunul simt e plecat din tara.. 2 7
danadana123 Reputație: 15072 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 1, 2017 Bune melodiile astea doua, stefane!
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yJMramLf1JI 1 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Noiembrie 1, 2017 si bastinoase:
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2017 Child in TimeDeep PurpleSweet child in time You'll see the line The line that's drawn between Good and badSee the blind man Shooting at the world Bullets flying Ohh taking tollIf you've been bad Oh Lord I bet you have And you've not been hit Oh by flying leadYou'd better close your eyes Ooohhhh bow your head Wait for the ricochetOooooo ooooooo ooooooo Oooooo ooooooo ooooooo Ooo, ooo ooo Ooo ooo oooOooooo ooooooo ooooooo Oooooo ooooooo ooooooo Ooo, ooo ooo Ooo ooo oooAaaahh aaaahh aaaahh Aaaahh aaaahh aaaahh Aahh, aahh aahh Aah I wanna hear you singAaaahh aaaahh aaaahh Aaaahh aaaahh aaaahh Aahh, aahh aahh AaahhhhAaaahh aaaahh aaaahh Aaaahh aaaahh aaaahh Aahh, aahh aahhAaaahh aaaahh aaaahh Aaaahh aaaahh aaaahh Aahh, aahh aahhSweet child in time You'll see the line The line… Sweet child in time You'll see the line The line that's drawn between Good and badSee the blind man Shooting at the world Bullets flying Mmmm taking tollIf you've been bad Lord I bet you have And you've not been hit Oh by flying leadYou'd better close your eyes Ooohhhhhhh bow your head Wait for the ricochetOooooo ooooooo ooooooo Oooooo ooooooo ooooooo Ooo, ooo ooo Ooo ooo oooOooooo ooooooo ooooooo Oooooo ooooooo ooooooo Ooo, ooo ooo Ooo ooo oooAaaahh aaaahh aaaahh Aaaahh aaaahh aaaahh Aahh, aahh aahh Aah I gotta hear you singAaaahh aaaahh aaaahh Aaaahh aaaahh aaaahh Aahh, aahh aahh AahAaaahh aaaahh aaaahh Aaaahh aaaahh aaaahh Aahh, aahh aahh AahAaaahh aaaahh aaaahh Aaaahh aaaahh aaaahh Aahh, aahh aahhOh..God oh no 4 15
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2017 Postat Noiembrie 1, 2017 Child in TimeDeep PurpleSweet child in timeYou'll see the lineThe line that's drawn betweenGood and badSee the blind manShooting at the worldBullets flyingOhh taking tollIf you've been badOh Lord I bet you haveAnd you've not been hitOh by flying leadYou'd better close your eyesOoohhhh bow your headWait for the ricochetOooooo ooooooo oooooooOooooo ooooooo oooooooOoo, ooo oooOoo ooo oooOooooo ooooooo oooooooOooooo ooooooo oooooooOoo, ooo oooOoo ooo oooAaaahh aaaahh aaaahhAaaahh aaaahh aaaahhAahh, aahh aahhAah I wanna hear you singAaaahh aaaahh aaaahhAaaahh aaaahh aaaahhAahh, aahh aahhAaahhhhAaaahh aaaahh aaaahhAaaahh aaaahh aaaahhAahh, aahh aahhAaaahh aaaahh aaaahhAaaahh aaaahh aaaahhAahh, aahh aahhSweet child in timeYou'll see the lineThe line…Sweet child in timeYou'll see the lineThe line that's drawn betweenGood and badSee the blind manShooting at the worldBullets flyingMmmm taking tollIf you've been badLord I bet you haveAnd you've not been hitOh by flying leadYou'd better close your eyesOoohhhhhhh bow your headWait for the ricochetOooooo ooooooo oooooooOooooo ooooooo oooooooOoo, ooo oooOoo ooo oooOooooo ooooooo oooooooOooooo ooooooo oooooooOoo, ooo oooOoo ooo oooAaaahh aaaahh aaaahhAaaahh aaaahh aaaahhAahh, aahh aahhAah I gotta hear you singAaaahh aaaahh aaaahhAaaahh aaaahh aaaahhAahh, aahh aahhAahAaaahh aaaahh aaaahhAaaahh aaaahh aaaahhAahh, aahh aahhAahAaaahh aaaahh aaaahhAaaahh aaaahh aaaahhAahh, aahh aahhOh..God oh no Uauuu, ce tare, pe albumul asta m-am indragostit de rock! :) Europa libera...Cornel Chiriac...Metronom...Deep Purple in Rock...ce vremuri dom'le, ce vremuri... :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2017 Uauuu, ce tare, pe albumul asta m-am indragostit de rock! :) Europa libera...Cornel Chiriac...Metronom...Deep Purple in Rock...ce vremuri dom'le, ce vremuri... :laugh2Culmea ... și eu! Tot pe acest album. :laugh2 Apoi... Made în Japan - Osaka. Varianta asta, din concert, mi se pare cea mai bună. 3 15
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2017 Postat Noiembrie 1, 2017 https://hyperliteratura.ro/produs/rock-sub-secera-si-ciocan/
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2017 Postat Noiembrie 1, 2017 Culmea ... și eu! Tot pe acest album. :laugh2 Apoi... Made în Japan - Osaka. Varianta asta, din concert, mi se pare cea mai bună. Mosule, ce tineri suntem :laugh2 :laugh2 :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2017 Mosule, ce tineri suntem :laugh2 :laugh2 :laugh2Sau ... "Since I've Been Loving You" lyrics Led Zeppelin Lyrics Play "Since I've Been Lov…" "Since I've Been Loving You" Working from seven to eleven every night,It really makes life a drag, I don't think that's right.I've really been the best, the best of fools, I did what I could. (Yeah)'Cause I love you, baby, How I love you, darling, How I love you, baby,My beloved little girl, little girl.But baby, Since I've Been Loving You (yeah). I'm about to lose my worried mind, oh, yeah. Everybody trying to tell me that you didn't mean me no good.I've been trying, Lord, let me tell you, Let me tell you I really did the best I could.I've been working from seven to eleven every night, I said It kinda makes my life a dragLord, that ain't right...Since I've Been Loving You, I'm about to lose my worried mind. (Watch out!) Said I've been crying, yeah. Oh, my tears they fell like rain,Don't you hear them, Don't you hear them falling?Don't you hear, Don't you hear them falling? Do you remember mama, when I knocked upon your door?I said you had the nerve to tell me you didn't want me no more, yeahI open my front door, hear my back door slam,You know, I must have one of them new fangled, new fangled back door man. I've been working from seven, seven, seven, to eleven every night, It kinda makes my life a drag...Baby, Since I've Been Loving You, I'm about to lose, I'm about to lose, lose my worried mind. Just one more, just one more, oooh, yeah,Since I've been loving you, I'm gonna lose my worried mind. 4 15
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2017 Postat Noiembrie 1, 2017 Da, Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep, Black Sabbath, CCR, cam asta era ierarhia mea pe vremea aia Dupa aia m-am mai diversificat...Pink Floyd, Mike Oldfield, Genesis, Yes, Vangelis, Rick Wakeman, Emerson, Lake and PalmerSi m-am mai diversificat...disco...Boney M, Goombay Dance Band, Sweet, Slade...
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 1, 2017 Da, Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep, Black Sabbath, CCR, cam asta era ierarhia mea pe vremea aia :)Dupa aia m-am mai diversificat...Pink Floyd, Mike Oldfield, Genesis, Yes, Vangelis, Rick Wakeman, Emerson, Lake and PalmerSi m-am mai diversificat...disco...Boney M, Goombay Dance Band, Sweet, Slade... :laugh2 :laugh2Mai poți pune Queen, T Rex, Stepenwolf și să nu uitam oe Beatles, Rolling Stones, Bob Dylan ... 4 15
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Postat Noiembrie 2, 2017 . 4 1
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 2, 2017 Pula mea, bă. Fă, ești frumoasă, dar ești proastă, a lui Antract, nu vă mai place.
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 2, 2017 Nu.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2017 Nu.ce... nu? 1 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 2, 2017 Nu.Taci! 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 2, 2017 Taci!Era sa iti dau like la o postare...ca mi-a placut cum ai argumentat, dar m-am răzgândit. Se vede ca poți...dar nu vrei si esti prea bătrân sa te mai sucesti acum la loc.
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 2, 2017 Era sa iti dau like la o postare...ca mi-a placut cum ai argumentat, dar m-am răzgândit. Se vede ca poți...dar nu vrei si esti prea bătrân sa te mai sucesti acum la loc.Greșit! Îmi bat pula de specimene ca tine și Marta, semidocte și cu 'arfe, care nu-și dau seama cât de penibile sunt uneori și de bombe biologice ca Betty și Adina. O asociere/susținere cu ele, nu te "coafează", crede-mă! 2
seth rollins Reputație: -322 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2017 Da,am un vers preferat si eu: I'll steal your heart away in timeIt's only fair 'cause you have mineOh CarinaDon't make me wait too longBaby can you tell me trueDo I
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 2, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 2, 2017 Greșit! ÃŽmi bat pula de specimene ca tine și Marta, semidocte și cu 'arfe, care nu-și dau seama cât de penibile sunt uneori și de bombe biologice ca Betty și Adina. O asociere/susținere cu ele, nu te "coafează", crede-mă!😅 Eu cu arfe!? Faci confuzie...si tocmai de aceea imi permit sa-mi fac eu jocul!Confuzia voastră este o favoare pe care mi-o faceti cu vârf si îndesat de trei ani de zile si eu sunt o profitoare, dar una corecta, dacă astea-s imprejurarile... Ce sa-i mai faci, lăsăm asa trebile!?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum