Sari la conținut

Laura - Dristor 0749365492

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu cred. La Vogue , tariful standard este 200 lei. Plus alt nr de tel .

Postat

voi ati vazut pozele alea cu chilotii aia pe sub pantaloni?

sunt eu nebun sau e oribila alegerea...?!?!?

Evident ca nu esti nebun.

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Salutare! Am fost duminica la domnișoara tinand cont de faptul ca sta foarte aproape de mine. Super Ok drăguța și foarte amabila .pozele o dezavantajează . E mult mai drăguța in realitate , are niște sâni de nota 10 . Ca tarif 150 ora . Legat de servicii oralul foarte senzual pe placul meu și la normal ne am înțeles foarte bine drept pentru care am rămas 2 ore .puteti merge cu încredere . Singurul dejanavtaj e locația baia cam veche . Ca note Aspect :8 drăguța Oral 9 senzual pe placul meu normal 9 locația 6 cu siguranța o sa mai revin raportu calitate preț foarte bun .

• Like 5
Postat

Salutare! Am fost duminica la domnișoara tinand cont de faptul ca sta foarte aproape de mine. Super Ok drăguța și foarte amabila .pozele o dezavantajează . E mult mai drăguța in realitate , are niște sâni de nota 10 . Ca tarif 150 ora . Legat de servicii oralul foarte senzual pe placul meu și la normal ne am înțeles foarte bine drept pentru care am rămas 2 ore .puteti merge cu încredere . Singurul dejanavtaj e locația baia cam veche . Ca note Aspect :8 drăguța Oral 9 senzual pe placul meu normal 9 locația 6 cu siguranța o sa mai revin raportu calitate preț foarte bun .

Am vazut mai sus ca scrie 100 fin.

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

E 60 fin 150 ora . Posibil sa fi greșit . Poți șuna sa o intrebi .

Cim face? Anal?

Igiena fetei cum este? Face dusuri intre numere? Te lasa sa bagi degete la fofo?

Ms

• Like 5
  • Oras:buc
  • Oras:buc
Postat

Tii minte la ce etaj sta?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...