talibanu Reputație: 9697 Postat Aprilie 7, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 7, 2018 ce reclama......pe fata!.( alti poate o gusta ca si pescarie).Cel mai bine era sa ii spui in PMOff, valens, ar trebui sa iti dau explicatii dar avand in vedere ca e vorba de tine, o sa iti zic atat: am fost la ea de vreo 6-7 ori in ultimele saptamani, am platit de fiecare data fix aceeasi suma de bani, fata m-a futut de toti banii. As vrea sa fiu pestele ei ;) dar e prea desteapta pentru asa ceva ;) eu macar mai scriu cate ceva despre fetele la care merg, dar tu in afara de laba si comentarii aiurea mai faci ceva?Ps: aproape tot ce am scris mai sus i-am spus fetei direct, eu imi permit sa vorbesc cu unele fete si live, nu numai prin pm ;) 2
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 7, 2018 Ba eu laba inca mai fac...care-i baiu ah
talibanu Reputație: 9697 Postat Aprilie 7, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 7, 2018 Inca o chestie, fetelor care fac treaba buna le voi face reclama in orice situatie si oridecate ori prind ocazia ;) 4
talibanu Reputație: 9697 Postat Aprilie 7, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 7, 2018 Ba eu laba inca mai fac...care-i baiu ahTu sa taci :)) toti mai facem cate o laba mica dar mai si futem cate ceva ;) (eu si tu adica :))) )
ronaldobrasil Reputație: 680 Postat Aprilie 7, 2018 Postat Aprilie 7, 2018 Disponibila pupiciPacatoasa mica... :) Paste fericit,Clau!
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Aprilie 7, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Aprilie 7, 2018 Off, valens, ar trebui sa iti dau explicatii dar avand in vedere ca e vorba de tine, o sa iti zic atat: am fost la ea de vreo 6-7 ori in ultimele saptamani, am platit de fiecare data fix aceeasi suma de bani, fata m-a futut de toti banii. As vrea sa fiu pestele ei ;) dar e prea desteapta pentru asa ceva ;) eu macar mai scriu cate ceva despre fetele la care merg, dar tu in afara de laba si comentarii aiurea mai faci ceva?Ps: aproape tot ce am scris mai sus i-am spus fetei direct, eu imi permit sa vorbesc cu unele fete si live, nu numai prin pm ;) si pe tine te-a marcat valens?! ai vedeni omule! 3 1
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2018 Postat Aprilie 7, 2018 Paste fericit tuturor!! Pupici
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 7, 2018 La fel si tie
versus01 Reputație: 58 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2018 Ai gresit semnul de punctuatie!!! Baiatul meu!??!😂 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 8, 2018 Ba e saptamana mare baaaa
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 8, 2018 rofl...foamea asta de bani ba...lumea e in sarbatoare baaa 2
talibanu Reputație: 9697 Postat Aprilie 8, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 8, 2018 Mamaaa...fata asta ma face sa pacatuiesc azi :))))
alsahia Reputație: 2731 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Aprilie 9, 2018 Iar păcătuim? Cred ca ești supărată pe oua.
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 Fiecare om are credinta lui... iar eu o am pe a mea. Daca muncesc in zilele de sărbătoare este decizia mea. Tot anul muncesc..si doar cand e sărbătoare păcătuiesc? Nu suntem aici sa ne judecam credinta. Sunt credinciosa in ciuda la tot ce fac si voi plati pentru pacatele mele la momentul potrivit, ca fiecare dintre noi.
talibanu Reputație: 9697 Postat Aprilie 9, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 9, 2018 Uuuuhhhhhh...luati cu paine :)))))) 1
kritiquews Reputație: 167 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Aprilie 9, 2018 las sa murim si sa ajung in iad, ca ii daram cazanele la fraier, pisa-m-as pe mortii lui...SUNT MAI PUTERNIC DECAT TOATE GRADELE IADULUI ! BRAAAAAAAAAP 2
alsahia Reputație: 2731 Postat Aprilie 9, 2018 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Aprilie 9, 2018 Fiecare om are credinta lui... iar eu o am pe a mea. Daca muncesc in zilele de sărbătoare este decizia mea. Tot anul muncesc..si doar cand e sărbătoare păcătuiesc? Nu suntem aici sa ne judecam credinta. Sunt credinciosa in ciuda la tot ce fac si voi plati pentru pacatele mele la momentul potrivit, ca fiecare dintre noi.Nu mai înțelegi de gluma?Partea cu păcătuit se referea la noi, în sensul ca nu ne vom abține văzând ca lucrezi.
Vizitator clau dya Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 Înțeleg gluma.nu ma intelege gresit. Am scris pentru toata lumea care considera ca greșesc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum