Sari la conținut

Vin vremuri grele........

Postări Recomandate

• Oras:pe la noi
  • Oras:pe la noi

ai terminat-o cu marta,cu betty,cu mine,acum te iei de gramatica altora...da ce suntem pe site-ul academiei?.. :laugh2 ..deci tu n-ai liniste daca nu esti in conflict cu cineva...sigur esti zodia fecioarei :laugh2

Deci,am lins in cur o fecioara :laugh2...acum,pe bune,zgararie rau la ochi si la alte organe unii indivizi si individe :D...milfo!!!! :) 

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

ai terminat-o cu marta,cu betty,cu mine,acum te iei de gramatica altora...da ce suntem pe site-ul academiei?.. :laugh2 ..deci tu n-ai liniste daca nu esti in conflict cu cineva...sigur esti zodia fecioarei :laugh2

Ieși, fă zdreanță bolnavă! Te plictisești?

• Like 4
  • Minus 15
Link spre comentariu

Cred ca ma confunzi cu altcineva. Ce boala am ma rog?.

Hepatita C.

Asta e daca nu va convine ce gramatica nu va mai bagati cu botu-n pula mea cum am zis putin mai sunt cei cu caracter

Bună dimineața! Pleci la școală?  :laugh2

Succes!

• Like 6
  • Minus 15
Link spre comentariu
Vizitator caproshu
Reputație: 0

Sunt tari in gura bucuresteni ca atita pot sa dea cu limba in toate gaurile pentru un +

Ai grija cu ,,bucuresteni,ca e multi p-aicia''...si s-ar putea sa-ti rupi dintii !!!

Link spre comentariu
Vizitator caproshu

Na belea k se mai baga altu cu botu cijmea marsi ma ciumegule

pulica,eu ti-am vb frumos...stai bland...iti zic !!nu ne cunoastem..si cred ca nici n-ai vrea!!!

Link spre comentariu
Vizitator caproshu

Pai daca zici ca nu ne cunoastem la ce te bagi aiurea in seama ce vrei sa zici ca imi rupi tu dinti da tu ma cunosti pe mine de vb asa ai vrea sa vezi care la care rupe dinti??

Mai citeste inca odata ce ti-am raspuns..am spus ca s-ar putea sa-ti rupi dintii...e o expresie...dar tu mi-ai raspuns jignitor...cu mars,chestii d-astea..

Link spre comentariu

Mai citeste inca odata ce ti-am raspuns..am spus ca s-ar putea sa-ti rupi dintii...e o expresie...dar tu mi-ai raspuns jignitor...cu mars,chestii d-astea..

Lasă-l! E bătut in cap cu pula.

• Like 4
  • Minus 15
Link spre comentariu
Vizitator caproshu

Am citit 3 pagini d'ampulea , sa vad ce debiteaza teroristu' asta . Neinteresant. Treaba e ce se poate face cu duduia Araboaica ... cu ce o putem ajuta ? Sau cu ce ne poate ajuta ea ?

Corect...Araboaico...ne lasasi asa,neconsolati ???

Link spre comentariu

Am citit 3 pagini d'ampulea , sa vad ce debiteaza teroristu' asta . Neinteresant. Treaba e ce se poate face cu duduia Araboaica ... cu ce o putem ajuta ? Sau cu ce ne poate ajuta ea ?

S-o futem, cred.

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

După pauză revin cu detalii ;)

Și cât durează pauza?

Nu de alta,dar noi,bărbații,cică după o vreme,nu știu exact câtă,nu ni se mai scoală!

Poate ne mai prinzi pe noi,"generația de aur",pentru că nu știu (știi) cum va fi generația următoare!

Link spre comentariu
  • Oras:#nothere

Cine e araboaica?

O clona de a lu ines de minusat sau cealalta matracuca de top, orice caz una din zarzavaiste ce se intind cu taraba

Pt simplu fapt ca am atras atentia ca nu e frumos sa postezi evaluari a servicilor alei prestatoare pe topicul ei de munca,abordandu-i clientii chiar daca zici ceva de bine pt ca e concurenta neloiaa pe topicul Sabrinei de pe Bravos a cedat psihic disperata asta de ines careia daca nu-i dedici statui in conditiile in care e apa de plaoie,ceva fara substanta , neuroni, logica elementara, sinapse sau cei 7 ani de acasa nu avea alceva mai bun de a face  decat sa se atuce ca ultima retarda cu minusuri in bulk. Si si-a chemat si prietena araboaica daca nu e tot clona a ei sa imi minuseze toata postariile. Dumnezeu cu mila sunt la al nu stiu catelea cont toti stiu cine sunt cand vorb esc si chiar am tigai acas. c/e plm sa fac eu cu pct in plus sau minus de la o terminata care sta pana al 5,6 dimineata pe forum sa ma 'rezolve'? 

Plus ca mi se pare ca matracuca si-a luat-o in cap. Toata ziua de pe ce oras se plimba nu are altceva de fafcut decat sa analizeze topicele tuturro fetelor din acel oras si sa tot fqaca comparatii intre ea si altele. Daca acosta si agata de clienti o singura data pe topicul altei fete treaca mearga dar ea se compara cu toate.

Se vede cati clienti are si  ce hobbyuri are debila daca in loc sa vada de pizda ei sa ii fie bine e prea ocupata cu pizdele altora.Eu i-am recomandata ca in loc de statistici ca si asa-i proasta de cade in bot cand suiera vantu prea tare in cap sa puna pizda pe topicele tuturor fetelor ca e mai transparent si cinstit asa sa faci concurenta neloiala pe topicul alteia decat sa ii tot abordezi clientii. in limitarea ei nu pricepe cand ceva este gretos ca si comportament si nu e frumos

Dar cred ca tot ea e si araboaica asta sau daca are colega s-au vorbit sa ma minuseze deodata in zori de noapte. ce triste .baga-ti tutelor ca mi se rupe de forum.punctele nu m-au interesat niciodata si acu ca nu mai primesti notificari in buk sa te incurce ma doar la 14 m de pizda mea roz

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

S-o futem, cred.

Și cât durează pauza?

Nu de alta,dar noi,bărbații,cică după o vreme,nu știu exact câtă,nu ni se mai scoală!

Poate ne mai prinzi pe noi,"generația de aur",pentru că nu știu (știi) cum va fi generația următoare!

Au inceput sa va placa barbatii?

• Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu

Da, e henzo/colorado. Ma rog el isi adjudeca si delrey de multe ori,dar am indoieli spre no way jose.in primu rand hezo s.a asociat cu contul delrey de multe ori,dar delrey sa revina apoi dupa banare si sa confirme viceversa nu. Delr avea gusturi muzicale si in filme extrem de diferite si cu un anumit bun gust,populandu-mi diverse topice de filme si muzici normal ca mi-am facut o idee clar conturata, in timp cele astea 2alte clone sunt cam pe acelasi nivel cultural.

Oricum topic cretin de trolleala tampa. Sunt unii din userii care pur si simplu nu-s vreodata influentabili de clone, pct reputatie fie ele poztitive sau negative, turme si bisericute si sp-uri. Facand abtractie de toate eu spun ceea ce gandesc.

Au inceput sa va placa barbatii?

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

• Oras:Back home
  • Oras:Back home

Da, e henzo/colorado. Ma rog el isi adjudeca si delrey de multe ori,dar am indoieli spre no way jose.in primu rand hezo s.a asociat cu contul delrey de multe ori,dar delrey sa revina apoi dupa banare si sa confirme viceversa nu. Delr avea gusturi muzicale si in filme extrem de diferite si cu un anumit bun gust,populandu-mi diverse topice de filme si muzici normal ca mi-am facut o idee clar conturata, in timp cele astea 2alte clone sunt cam pe acelasi nivel cultural.

Oricum topic cretin de trolleala tampa. Sunt unii din userii care pur si simplu nu-s vreodata influentabili de clone, pct reputatie fie ele poztitive sau negative, turme si bisericute si sp-uri. Facand abtractie de toate eu spun ceea ce gandesc.

Roz dear, esti nevorbita ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...