user_x Reputație: -434 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Invocând cazurile de polițiști agresați, Carmen Dan dă un proiect care nu are nimic a face cu siguranța polițiștilor aflați în exercițiul funcțiunii ci unul în care-i folosește pe polițiști pentru a construi un stat polițienesc, îndreptat împotriva propriilor cetățeni. Numai în dictatură este posibil așa ceva.Iată doar câteva din prevederile halucinante ale noului proiect prezentat joi de ministrul Carmen Dan: contravenții transformate în infracțiuni și pedepsite în consecință cu închisoare de până la doi ani, poliția nu va mai garanta siguranța cetățeanului - cel puțin în text de lege - ci ”siguranța publică la nivel național”, polițiștii nu vor legitima doar persoanele care încalcă legea ci vor avea dreptul de a legitima orice persoană, polițiștii vor avea dreptul de a interzice accesul în anumite spații, cei care nu țin mâinile la vedere denotă intenția de a-l violenta pe polițist iar acesta va avea dreptul de a acționa în consecința intenției prezumate astfel, folosind un arsenal năucitor, înșiruit și el în proiectul de lege. De asemenea, poliția va avea dreptul să rețină cetățeni 24 de ore fără să aibă pentru asta nevoie de vreun mandat iar legătura cu familia poate fi întârziată și patru ore ”pentru motive temeinice” - sintagmă care va face lor abuzurilor.Proiectul abundă de sancționarea INTENȚIEI pe care polițistul va avea dreptul să o atribuie cetățenilor, cu acțiuni în consecință.Carmen Dan este ministrul care, la protestele din iarna trecută a făcut o listă a celor pe care i-a acuzat, într-o conferință de presă, de instigarea la proteste: jurnaliști și lideri de opinie care și-au exprimat, pe paginile lor de Facebook, dezgustul și dezamăgirea față de sinistra OUG 13 care a scos sute de mii de români din toată țara în stradă. Continuarea articolului aici: http://revista22online.ro/70267070/carmen-dan-pregtete-poliia-de-proteste-amenzi-mrite-i-contravenii-devenite-infraciuni.html Din pacate, am avut dreptate atunci cand am deschis un topic similar acum cateva luni. Nu ca ar fi fost greu de preconizat care erau intentiile reale ale gastii de infractori care sufoca incet dar sigur tara. Ne apropiem inspaimantator de rapid si de sigur de un sistem ca in Rusia. Mai exista vreun optimist dupa tot ce se petrece in ultima vreme? 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Eu nu inteleg un singur aspect.Dreptul la protest e garantat prin constitutie.Cum plm legilor lor de cacat (de tulburare a linistii publice) priaza ?!?Am vazut ca baga o groaza de drepturi la jandarmi pentru a comite abuzuri.Sau mizeaza ca trebuie dati in judecata..si dureaza procesul, mai ales ca nu va un proces civil datorita statului lor de "militari" ?!? Cine poate sa imi explice si mie ? Nu am nici o pretentie de la pocnitoarea Carmen Dan, carpa lui Dragnea..care si-o lua la ochiul maro mereu de la seful ei. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Eu nu inteleg un singur aspect.Dreptul la protest e garantat prin constitutie.Cum plm legilor lor de cacat (de tulburare a linistii publice) priaza ?!?Am vazut ca baga o groaza de drepturi la jandarmi pentru a comite abuzuri.Sau mizeaza ca trebuie dati in judecata..si dureaza procesul, mai ales ca nu va un proces civil datorita statului lor de "militari" ?!? Cine poate sa imi explice si mie ? Nu am nici o pretentie de la pocnitoarea Carmen Dan, carpa lui Dragnea..care si-o lua la ochiul maro mereu de la seful ei.E vorba probabil, de mitingurile neautorizate. Bine, dacă e să o luăm așa, niciun miting, nu va fi autorizat și... 5 15 Link spre comentariu
despasito Reputație: -1316 Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Ciuma rosie Link spre comentariu
fermecatoarea Reputație: -411 Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Invocând cazurile de polițiști agresați, Carmen Dan dă un proiect care nu are nimic a face cu siguranța polițiștilor aflați în exercițiul funcțiunii ci unul în care-i folosește pe polițiști pentru a construi un stat polițienesc, îndreptat împotriva propriilor cetățeni. Numai în dictatură este posibil așa ceva.Iată doar câteva din prevederile halucinante ale noului proiect prezentat joi de ministrul Carmen Dan: contravenții transformate în infracțiuni și pedepsite în consecință cu închisoare de până la doi ani, poliția nu va mai garanta siguranța cetățeanului - cel puțin în text de lege - ci ”siguranța publică la nivel național”, polițiștii nu vor legitima doar persoanele care încalcă legea ci vor avea dreptul de a legitima orice persoană, polițiștii vor avea dreptul de a interzice accesul în anumite spații, cei care nu țin mâinile la vedere denotă intenția de a-l violenta pe polițist iar acesta va avea dreptul de a acționa în consecința intenției prezumate astfel, folosind un arsenal năucitor, înșiruit și el în proiectul de lege. De asemenea, poliția va avea dreptul să rețină cetățeni 24 de ore fără să aibă pentru asta nevoie de vreun mandat iar legătura cu familia poate fi întârziată și patru ore ”pentru motive temeinice” - sintagmă care va face lor abuzurilor.Proiectul abundă de sancționarea INTENȚIEI pe care polițistul va avea dreptul să o atribuie cetățenilor, cu acțiuni în consecință.Carmen Dan este ministrul care, la protestele din iarna trecută a făcut o listă a celor pe care i-a acuzat, într-o conferință de presă, de instigarea la proteste: jurnaliști și lideri de opinie care și-au exprimat, pe paginile lor de Facebook, dezgustul și dezamăgirea față de sinistra OUG 13 care a scos sute de mii de români din toată țara în stradă. Continuarea articolului aici: http://revista22online.ro/70267070/carmen-dan-pregtete-poliia-de-proteste-amenzi-mrite-i-contravenii-devenite-infraciuni.html Din pacate, am avut dreptate atunci cand am deschis un topic similar acum cateva luni. Nu ca ar fi fost greu de preconizat care erau intentiile reale ale gastii de infractori care sufoca incet dar sigur tara. Ne apropiem inspaimantator de rapid si de sigur de un sistem ca in Rusia. Mai exista vreun optimist dupa tot ce se petrece in ultima vreme? Si ce o sa faca Carmen Dan, o sa ii destituie sau o sa ii bage la parnaie si pe profesorii de la facultatea de Drept, ca nici aia nu au fost de acord cu ordonanta ? Se va transforma toata tara intr-un lagar, unde tortionistii sunt toti hotii si penalii ? Patriarhul Kiril al Rusiei a fost trimis din interes politic in Romania, nu ca sa faca vraji cu doua oase plimbate de colo colo. Ati vazut ce a declarat, preafericitul ? Ca feminisul este foarte periculos, ca femeile ar trebui sa stea acasa sa creasca copii. Pai, ne intoarcem la vremuri apuse, cand femeile nu aveau nici drept de vot si pentru asta umblam si la Constitutie ? Preafericitul deja a trimis in inchisoare niste femei, temeiul fiind unul politic. 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 E groasa... 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Nu va reuși nici PSD, nici nimeni, altcineva să procedeze cum e trecut în proiectul ăla (nu știu cât de adevărat este). Sunt temeri de pizdoi. 5 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Nu va reuși nici PSD, nici nimeni, altcineva să procedeze cum e trecut în proiectul ăla (nu știu cât de adevărat este). Sunt temeri de pizdoi kinuit. da, e plictiseala mare la unii :))) 3 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Treaba este ca... Nici americanii nu prea se mai bagă, tratează superficial "partenerii" din Europa de Est,de când a venit Trump.Iar ambasadorul ala e un prost și jumătate.Cum sa te afișezi cu Mihai Tudose??? 2 3 Link spre comentariu
v-miskin Reputație: 2 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 La urmatoarele alegeri, votati cu incredere PIVD M. Partidul Izmanarilor Vai De mea. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Înregistrează-l și votăm, ce sulita mea,și asa n-avem cu cine )) LE- sa înregistrezi poza la osim, sa o pui acolo,știi tu )) 1 3 Link spre comentariu
v-miskin Reputație: 2 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Singura diferenta intre romanii ramasi in tara si nordcoreeni este ca ultimii nu au La Fierbinti si manele. Le spui de Eric Arthur Blair, ei ridica din umeri. Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Cine a urmarit ce se intampla in fata Guvernului cred ca a inteles.Se dau amenzi abuzive (500-1000 RONI) la protestarii #rezist...prin zona e si Malin Bot.Dragnea si hotii s-au saturat de aceste proteste "neautorizate" dar...madamme Firea a dat autorizatie de protest unui anonim timp de un an de la 10 dimineata pana la 10 seara in aceasi zona.Firea si primaria nu vor sa dea explicatii..si acum cica nu pot avea loc 2 manifestatii in acelasi loc.Nu le-a mers...asa ca Firea (in spate Dragnea) a dat ordin sa ridice materialele #rezist din fata Guvernului..s-a facut, dar tot vin inca o mana de oameni.Pentru ca Dragnea se vede neputincios a dat ordin secretarei sale Carmen Dan (o rusine la adresa MAI si Jandarmeriei) sa bage sanctiuni mai dure...Overall ajungem stat militienesc daca intra in vigoare masurile dictatorului din Teleorman.Trist si foarte grav.PS: Asta e rezumatul..povestea e lunga 18 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Cine a urmarit ce se intampla in fata Guvernului cred ca a inteles.Se dau amenzi abuzive (500-1000 RONI) la protestarii #rezist...prin zona e si Malin Bot.Dragnea si hotii s-au saturat de aceste proteste "neautorizate" dar...madamme Firea a dat autorizatie de protest unui anonim timp de un an de la 10 dimineata pana la 10 seara in aceasi zona.Firea si primaria nu vor sa dea explicatii..si acum cica nu pot avea loc 2 manifestatii in acelasi loc.Nu le-a mers...asa ca Firea (in spate Dragnea) a dat ordin sa ridice materialele #rezist din fata Guvernului..s-a facut, dar tot vin inca o mana de oameni.Pentru ca Dragnea se vede neputincios a dat ordin secretarei sale Carmen Dan (o rusine la adresa MAI si Jandarmeriei) sa bage sanctiuni mai dure...Overall ajungem stat militienesc daca intra in vigoare masurile dictatorului din Teleorman.Trist si foarte grav.PS: Asta e rezumatul..povestea e lungaNu e lunga deloc,ce vad eu,este ca vor sa pună pumnul în gură, sa nu mai cârâie nimeni. 1 3 Link spre comentariu
v-miskin Reputație: 2 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Grav de tot. Macar sa nu inchida Starbucks. Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Eu nu inteleg un singur aspect.Dreptul la protest e garantat prin constitutie.Cum plm legilor lor de cacat (de tulburare a linistii publice) priaza ?!?Am vazut ca baga o groaza de drepturi la jandarmi pentru a comite abuzuri.Sau mizeaza ca trebuie dati in judecata..si dureaza procesul, mai ales ca nu va un proces civil datorita statului lor de "militari" ?!? Cine poate sa imi explice si mie ? Nu am nici o pretentie de la pocnitoarea Carmen Dan, carpa lui Dragnea..care si-o lua la ochiul maro mereu de la seful ei. Dupa cum a devenit evident in ultima perioada, institutia care ar fi trebuit sa vegheze la respectarea Constitutiei - condusa de un PSD-ist pur-sange si fost lingau al lui Ceausescu - a devenit doar o unealta la dispozitia sobolanilor de la putere. De la Ciorbea nimeni nu mai asteapta nimic bun de vreo 20 de ani. Mi-e teama ca - in furtuna provocata de tentativa de mutilare a justitiei - proiectul asta va deveni lege in timp record, si pe neobservate. PS Ii rog pe bolsevicii de pe forum sa se abtina de la interventii pe acest topic. Sau, daca aleg, totusi, sa comenteze, sa-si puna sigla cu secerea si ciocanul la avatar, pentru a nu se crea confuzie. 1 3 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Grav de tot. Macar sa nu inchida Starbucks.Cel din 1st & Pike Store nu se va inchide niciodata. https://globalassets.starbucks.com/assets/45a08ed0d8914db1ae3ee43569a0ba53.jpg Link spre comentariu
despasito Reputație: -1316 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Dragnea e vargat Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Pizdoii să stea acasă, dacă le e frică de o amendă. Atunci când cetățenii au de spus ceva, de protestat, atunci când lucrurile merg prost și altă cale pentru a-și face auzită voința nu mai este, ies în stradă. Și nicio poliție din lume, nu poate da 10.000...20.000...50.000...100.000 de amenzi. Stați pizdoilor acasă la tv. sau pe nimfomane.com, că are cine să iasă în stradă și pentru voi! Probabil că, tot noi, ăia care am ieșit în stradă, când nu riscam doar o simplă amendă. Stați pizdoilor și lamentați-vă pe un site dr curve, că vă amendează Garcea!'ai de perpulisu ' pizdoiului de @userx! 7 15 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 PS Ii rog pe bolsevicii de pe forum sa se abtina de la interventii pe acest topic. Sau, daca aleg, totusi, sa comenteze, sa-si puna sigla cu secerea si ciocanul la avatar, pentru a nu se crea confuzie. Cu “secerea” mai e cum mai e, da’ ciocanu’ ți-e dedicat, fă, Tanțo, fă. 2 4 Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Bolsevicul batran si parsiv se simte cu musca pe caciula si iese la atac!Si o face in cel mai pur stil bolsevic, prin dezinformari, minciuni si scoateri din context. Ba mai are si indrazneala de a vorbi de strada si de proteste cand el statea la caldurica si injura "dusmanii" de pe forum exact in serile geroase cand oamenii carora le pasa cu adevarat erau in strada si incercau sa apere drepturile tuturor romanilor - inclusiv ale bolsevicului batran care se dadea patriot si protestatar prin injuraturile si mizeriile defecate pe nimfomane.com.Trebuie sa fii un om mic de tot, fara nici un fel de principii si fara caracter, ca sa incerci sa transformi un subiect atat de important intr-o disputa personala, doar din vanitate si ranchiuna . Rusine, Picoane! Chiar te compatimesc. Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Cu “secerea” mai e cum mai e, da’ ciocanu’ ți-e dedicat, fă, Tanțo, fă. Da, nene, am gresit acolo. Scriu foarte repede, nu recitesc pentru a corecta. Dar ceva despre subiectul topicului nu vrei sa spui? Link spre comentariu
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 3, 2017 Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Ce treaba are ca e PSD , adica stanga sau dreapta.Cat timp nu va fi interzisa migrarea de la un partid la altul , toti sunt o apa si un pamant. 3 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 3, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Ce treaba are ca e PSD , adica stanga sau dreapta.Cat timp nu va fi interzisa migrarea de la un partid la altul , toti sunt o apa si un pamant.Esti sigur? Eu zic că se cerne...cum e vorba din popor! 6 17 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Bolsevicul batran si parsiv se simte cu musca pe caciula si iese la atac!Si o face in cel mai pur stil bolsevic, prin dezinformari, minciuni si scoateri din context. Ba mai are si indrazneala de a vorbi de strada si de proteste cand el statea la caldurica si injura "dusmanii" de pe forum exact in serile geroase cand oamenii carora le pasa cu adevarat erau in strada si incercau sa apere drepturile tuturor romanilor - inclusiv ale bolsevicului batran care se dadea patriot si protestatar prin injuraturile si mizeriile defecate pe nimfomane.com.Trebuie sa fii un om mic de tot, fara nici un fel de principii si fara caracter, ca sa incerci sa transformi un subiect atat de important intr-o disputa personala, doar din vanitate si ranchiuna . Rusine, Picoane! Chiar te compatimesc.Stai liniștit, pizdoiule, că am ieșit în Piața Victoriei, de mai multe ori! Stau aproape de acel loc. Subiectul e important pentru pizdoi ca tine, pe un forum de curvăsăreală. Mai bine te-ai compătimi pe mata', pizdoiule! 6 15 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum