Membru Premium elprofesoare Reputație: 60369 Postat August 13, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat August 13, 2020 Ați făcut o boala cu Iris asta. V-ați damblagit de tot poate au primit pozele de când arăta bine, de acum 3 ani 7 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60369 Postat August 13, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat August 13, 2020 FYI, sunt multe tipe de pe SD care știu de existența acestui topic de la "binevoitori" ca să nu folosesc alt termen. Ultimele 2 tipe îmi povesteau de recenziile de pe nimfomane.com :pepsi 7 Link spre comentariu
Vizitator kido Reputație: 0 Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 FYI, sunt multe tipe de pe SD care știu de existența acestui topic de la "binevoitori" ca să nu folosesc alt termen. Ultimele 2 tipe îmi povesteau de recenziile de pe nimfomane.com :pepsi boss toate care activeaza de un timp pe acel site ,afla de forum si se uita imediat..... adica pe bune daca ii dai un search pe google cred ca gasesti fara probleme recenziile de aici Link spre comentariu
Vizitator sugarthing Reputație: 0 Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 FYI, sunt multe tipe de pe SD care știu de existența acestui topic de la "binevoitori" ca să nu folosesc alt termen. Ultimele 2 tipe îmi povesteau de recenziile de pe nimfomane.com :pepsiSi de unde stiau cine esti? Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60369 Postat August 13, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat August 13, 2020 oare de unde știa Florina de site ? ,de a intrat să ne ureze de bine ^_^ 7 Link spre comentariu
delusione Reputație: -300 Postat August 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 13, 2020 Angy11 stie cineva ceva? 1 Link spre comentariu
Vizitator sugarthing Reputație: 0 Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 oare de unde știa Florina de site ? ,de a intrat să ne ureze de bine ^_^Ok, de site ca de site. Dar de unde stia ce review-uri lasi? Adica intrebarea mea e: cum ar putea ele identifica persoana de pe SD in functie de ce review-uri lasa acea persoana aici? Doar daca s-ar da unele detalii foarte personale sau care s-au intamplat doar la acel date. Ceea ce nu prea cred, ca aici toate review-urile suna la fel (de useless). Link spre comentariu
snappulos Reputație: 199 Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 Ok, de site ca de site. Dar de unde stia ce review-uri lasi? Adica intrebarea mea e: cum ar putea ele identifica persoana de pe SD in functie de ce review-uri lasa acea persoana aici? Doar daca s-ar da unele detalii foarte personale sau care s-au intamplat doar la acel date. Ceea ce nu prea cred, ca aici toate review-urile suna la fel (de useless).Voi realizati ca au si ele grupuri de whatsapp, nu? Link spre comentariu
snappulos Reputație: 199 Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 Adica daca cineva de aici se fute la timp scurt cu una si cu alta si pune reviewuri despre ambele si ele stiu cand cu cine s-au futut, nu e chiar greu sa iti dai seama. Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22454 Postat August 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat August 13, 2020 Sunt eu in tatonari cu ea frate Delusione Link spre comentariu
Vizitator sugarthing Reputație: 0 Postat August 13, 2020 Partajează Postat August 13, 2020 Au “bisericute” de whatsapp, da. Formate din 2-3 prietene. Ca nu pot fi toate din toata tara prietene cu toate. La femei cu prietenia e mai greu. Mai ales cand e vorba de a “fura” fagurele cu miere una alteia :) Link spre comentariu
laurul87 Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 De Bettty cu 3 de t ce stiti? Observ ca isi tot face conturi noi, cu poze care se repeta Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60369 Postat August 14, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat August 14, 2020 dacă este aceași betty, lil baby poți să faci skip; e pe la un salon de înfrumusețare în Titan, arată bine în poze, realitate e diferită, foarte micuță și skinny. 5 Link spre comentariu
delusione Reputație: -300 Postat August 14, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 14, 2020 Ilinca2210? 1 Link spre comentariu
Vizitator sugarthing Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 dacă este aceași betty, lil baby poți să faci skip; e pe la un salon de înfrumusețare în Titan, arată bine în poze, realitate e diferită, foarte micuță și skinny.Si face si masaj pe olx. Fomista grav. Cauta pe olx masaj bucuresti si o vei gasi. Nu pot posta link la anunt aici. Link spre comentariu
laurul87 Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Ok. De deedee24 ce stiti? Altceva inafara de ce s a scris mai sus? Link spre comentariu
hannibal2020 Reputație: 19 Postat August 14, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 14, 2020 Ilinca2210?De Ilinca sunt interesat și eu Link spre comentariu
anonymousman Reputație: 1 Postat August 14, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 14, 2020 Salut. Ti le trimit doar dupa ce am acceptul ei. Femeia nu activeaza decat de vreo 2 luni, doar ca nu prea are mult timp liber, copil, job, dar cand se vede cu tine este dedicata, senzuala dar si un dracusor cu fata de ingerAs vrea si eu detalii daca se poate ...Multumesc! Link spre comentariu
hannibal2020 Reputație: 19 Postat August 15, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 15, 2020 Am lovit-o pe Ashaaaa. Se fute bine, suge bine pula. 700 lei ntragerea Link spre comentariu
doggyboy69 Reputație: 0 Postat August 15, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 15, 2020 Salut!Lasa-mi o adresa de mailAs vrea si eu detalii daca se poate ...Multumesc! Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 15, 2020 Am lovit-o pe Ashaaaa. Se fute bine, suge bine pula. 700 lei ntragereaIi faci promovare degeaba! E praf Link spre comentariu
hannibal2020 Reputație: 19 Postat August 15, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 15, 2020 Ii faci promovare degeaba! E prafDe ce zici ca e praf? Nu arata cine știe ce, da. Dar sexual e misto Link spre comentariu
Vizitator sugarthing Reputație: 0 Postat August 15, 2020 Partajează Postat August 15, 2020 De Ilinca sunt interesat și euCred ca realizati ca ori vorbiti chiar cu adminii, ori vorbiti cu o fata pe mana cu site-ul, nu? :) e fake toata ziua... Link spre comentariu
hannibal2020 Reputație: 19 Postat August 15, 2020 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat August 15, 2020 Cred ca realizati ca ori vorbiti chiar cu adminii, ori vorbiti cu o fata pe mana cu site-ul, nu? :) e fake toata ziua...Nu stiu ce sa zic, mi-a dat un numar de telefon dar nu răspunde Link spre comentariu
adi21cm Reputație: -49 Postat August 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 15, 2020 De ce zici ca e praf? Nu arata cine știe ce, da. Dar sexual e misto Nu stiu ce sa zic, mi-a dat un numar de telefon dar nu răspundeCa e praf! Si ca tu ii faci reclama cu interes! De ce crezi ca nu iti raspunde? Link spre comentariu
Postări Recomandate