miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 4, 2017 Iaca am aflat si eu de unde i se trag bombardamentele.Esti un prost Berarule daca pleci urechea la asa ceva si am sa-ti arat imediat Te credeam mai inteligent , dar scuze , m-am inselat :) 6 17
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 4, 2017 Răspunde bă, la ce te-a întrebat omul?**spam editat**ule :) 2 13
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Noiembrie 4, 2017 Esti un prost Berarule daca pleci urechea la asa ceva si am sa-ti arat imediat Te credeam mai inteligent , dar scuze , m-am inselat :) Beraru nu e nicidecum prost, asta o stie oricine i-a citit postarile. 3 4
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2017 **spam editat**ule :)Dovezi? Ești în derută totală, disperat și cu nervii zdrobiți, spui orice, doar ca să nu taci și să nu spună că nu mai ai replică. Infractorule, vei plăti cu vârf și îndesat! Justiția își va spune cuvântul. Eventual, justiția Divină. 5 14
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2017 Esti un prost Berarule daca pleci urechea la asa ceva si am sa-ti arat imediat Te credeam mai inteligent , dar scuze , m-am inselat :)Așa!! Ți l-ai pus și pe el în cap, tolomacule! :laugh2 2
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 4, 2017 Așa!! Ți l-ai pus și pe el în cap, tolomacule! :laugh2 :slap2
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 4, 2017 N-atz obosit? Tot aici va gasesc? Lupte grele, neicusorule.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Așa!! Ți l-ai pus și pe el în cap, tolomacule! :laugh2 Miky ai luat-o pe aratura nene...SP_urile ti-au luat mintile..parca ai avea un pistol in mana.In nebunia ta ai inceput sa banezi conturi care nu au nici o treaba cu tine...esti un caz pierdut. 24 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 N-atz obosit? Tot aici va gasesc?Lupte grele, neicusorule. Se bat aici echipele de SP-uri...care baneaza pe cine si cum....Daca mai comentam aici o sa ne trezim cu conturile in offsaid. 24 2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2017 Miky e în stare să-i dea minusuri și lui Pisicuts, sperând că il va bana. 5 15
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 4, 2017 Se bat aici echipele de SP-uri...care baneaza pe cine si cum....Daca mai comentam aici o sa ne trezim cu conturile in offsaid.PLM, ma duc sa-mi termin sticla de Merlot.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Miky e în stare să-i dea minusuri și lui Pisicuts, sperând că il va bana.:))))))))))))))))))))))
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 4, 2017 Beraru nu e nicidecum prost, asta o stie oricine i-a citit postarile. Ba dereglatule ia uita-te ce am scris aici , ca tot faci pe CORECTUL si pe JUSTITIARUL pe zona Constanta http://nimfomane.com/forum/topic/101404-jegul-suprem-marca-pipilica/ Nu esti decat o parasuta/papagal/mincinoas de barbat , asta esti , iar userii inteligenti deja au intuit ca esti un pamblicar de prima clasa (eu inca studiez interesele tale , dar am sa fiu pe viitor cu mult mai atent ) ...si da-te in plm cu Minusurile tale ca nu ma impresioneaza / pasioneaza :) 6 16
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 4, 2017 Așa!! Ți l-ai pus și pe el în cap, tolomacule! :laugh2 :slap2In prostia lui o sa considere ca este vreo clona!
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Postat Noiembrie 4, 2017 Ba drereglatule ia uita-te ce am scris aici , ca tot faci pe CORECTUL si pe JUSTITIARUL pe zona Constanta http://nimfomane.com/forum/topic/101404-jegul-suprem-marca-pipilica/ Nu esti decat o parasuta/papagal/mincinoas de barbat , asta esti , iar userii inteligenti deja au intuit ca esti un pamblicar de prima clasa (eu inca studiez interesele tale , dar am sa fiu pe viitor cu mult mai atent ) ...si da-te in plm cu Minusurile tale ca nu ma impresioneaza / pasioneaza :)Gata, acum te certi si cu cautatorul <_<Ti-e iti cam place checul in doua oua observ 5 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2017 In prostia lui o sa considere ca este vreo clona! Stai, că l-a insultat acum și pe omul cu drujba! A înnebunit de tot! E în vrie totală, dementul. 4 15
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Noiembrie 4, 2017 Ba drereglatule ia uita-te ce am scris aici , ca tot faci pe CORECTUL si pe JUSTITIARUL pe zona Constanta http://nimfomane.com/forum/topic/101404-jegul-suprem-marca-pipilica/ Nu esti decat o parasuta/papagal/mincinoas de barbat , asta esti , iar userii inteligenti deja au intuit ca esti un pamblicar de prima clasa (eu inca studiez interesele tale , dar am sa fiu pe viitor cu mult mai atent ) ...si da-te in plm cu Minusurile tale ca nu ma impresioneaza / pasioneaza :) Orice jignire din partea unui psihopat o consider o lauda la adresa mea. Nu am mai fost violent fizic de ani buni dar promit ca voi redeveni daca cumva ne intalnim... si asta nu pentru ce-mi spui mie sau ce scrii pe forum ci pentru actiunile facute de tine IRL. 2 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Stai, că l-a insultat acum și pe omul cu drujba! A înnebunit de tot! E în vrie totală, dementul.Nu a sunat nimeni la Balaceanca sa vada daca le lipseste vreun pacient ? 25 2
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Nu a sunat nimeni la Balaceanca sa vada daca le lipseste vreun pacient ?Nu le lipseste . Miky este acolo , doar ca a gasit parola la wi-fi
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2017 Nu a sunat nimeni la Balaceanca sa vada daca le lipseste vreun pacient ?Nu râde, că e grav! 4 15
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 4, 2017 Gata, acum te certi si cu cautatorul <_<Ti-e iti cam place checul in doua oua observTe rog sa ii traduci ca la cat este de prost nu intelege! :laugh2 1 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Nu le lipseste . Miky este acolo , doar ca a gasit parola la wi-fi https://media.giphy.com/media/O5NyCibf93upy/giphy.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Nu râde, că e grav! https://media.giphy.com/media/o7d2PSh6dnqRG/giphy.gif
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 4, 2017 Ba drereglatule ia uita-te ce am scris aici , ca tot faci pe CORECTUL si pe JUSTITIARUL pe zona Constanta http://nimfomane.com/forum/topic/101404-jegul-suprem-marca-pipilica/ Nu esti decat o parasuta/papagal/mincinoas de barbat , asta esti , iar userii inteligenti deja au intuit ca esti un pamblicar de prima clasa (eu inca studiez interesele tale , dar am sa fiu pe viitor cu mult mai atent ) ...si da-te in plm cu Minusurile tale ca nu ma impresioneaza / pasioneaza :)mai poti zdreanta? :laugh2 :laugh2 :laugh2 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum