picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2017 Orice jignire din partea unui psihopat o consider o lauda la adresa mea. Nu am mai fost violent fizic de ani buni dar promit ca voi redeveni daca cumva ne intalnim... si asta nu pentru ce-mi spui mie sau ce scrii pe forum ci pentru actiunile facute de tine IRL.Teamă îmi e că, va trebui să stai la rând . 4 15
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 4, 2017 Teamă îmi e că, va trebui să stai la rând . :laugh2 :laugh2 :laugh2 :iagree
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 4, 2017 Orice jignire din partea unui psihopat o consider o lauda la adresa mea. Nu am mai fost violent fizic de ani buni dar promit ca voi redeveni daca cumva ne intalnim... si asta nu pentru ce-mi spui mie sau ce scrii pe forum ci pentru actiunile facute de tine IRL. Teamă îmi e că, va trebui să stai la rând . V-am aliniat brusc ...ca sa va dau o muie , de ce altceva ? PS: Antrenati-va mosilor ....de labareala zic , ca la varsta voastra nu puteti decat sa luati o muie , fie ea si virtuala :laugh2 2 13
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 A clacat taranusul si sfideaza realitatea Singurul care ia muie virtuala, e chiar el : - reputatie de toata jena- luat la pula si de useri impartiali- noi , ca de obicei ne pisam pe el 3 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2017 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :iagreeScuze coane, tu ai prioritate! :laugh2 V-am aliniat brusc ...ca sa va dau o muie , de ce altceva PS: Antrenati-va mosilor ....de labareala zic , ca la varsta voastra nu puteti decat sa luati o muie , fie ea si virtuala :laugh2Ți-a intrat știuletele-n cur, este, cocalare? 4 15
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 4, 2017 E facuta de unul Gigel,iar Miky a spus ca e contul tau.La 18.30 ii spun lui Cristiano ca recenzia e a unuia Gigel din Cernavoda,iar taranul dement deschide topic dupa aproape 2 ora cu marea descoperire.E clar,taranul e distrus psihic.E pe stilul lui Marta. 4 9
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 A clacat taranusul si sfideaza realitatea :slap2 Singurul care ia muie virtuala, e chiar el : - reputatie de toata jena- luat la pula si de useri impartiali- noi , ca de obicei ne pisam pe elMaestrul Mikiputza care se pisa pe el singur chiar :)) https://media.giphy.com/media/iG36A36bKIgM/giphy.gif 26 2
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 4, 2017 Scuze coane, tu ai prioritate! :laugh2 Ți-a intrat știuletele-n cur, este, cocalare? :laugh2 :laugh2 :laugh2 7
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 4, 2017 Miky e ca o albină.Are geanta foarte plinăCu detalii despre toți,Chiar și curve cu nepoți.Este ca o sugativăLa puncte-i ca o uzină.Nu sțiu cum de le produceȘi prostia poate duce. 4 9
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Miky ce parere are Betty ca rade tot forumul de tine ?Ai picat in dizgratie sau s-a obisnuit cu asta ? 24 3
pulesteu Reputație: 10787 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2017 Miky e în stare să-i dea minusuri și lui Pisicuts, sperând că il va bana.Clar. Miky e mai prost chiar si decat Dobre. 10 7
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Clar. Miky e mai prost chiar si decat Dobre. :laugh2 :laugh2 :laugh2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2017 In nebunia lui ii jigneste pe toti. Toti sunt prosti, betivi, idioti, proxeneti, **spam editat**i, obsedati, lingai. Doar el e perfect. Asta e schizofrenie paranoida. In plus, trebuie sa fii tare prost sa te iei de Beraru. E un maestru al injuraturilor. Se va simti violat anal si buco-genital in 5, 4, 3, 2, 1... #stiuletarulhotelar 11 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Clar. Miky e mai prost chiar si decat Dobre.https://media.giphy.com/media/jg7Bq3EYD16Lu/giphy.gif
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 4, 2017 In nebunia lui ii jigneste pe toti. Toti sunt prosti, betivi, idioti, proxeneti, **spam editat**i, obsedati, lingai. Doar el e perfect.Asta e schizofrenie paranoida. :) In plus, trebuie sa fii tare prost sa te iei de Beraru. E un maestru al injuraturilor. Se va simti violat anal si buco-genital in 5, 4, 3, 2, 1... #stiuletarulhotelar :laugh2 :iagree 1 6
deltones Reputație: 406 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 In nebunia lui ii jigneste pe toti. Toti sunt prosti, betivi, idioti, proxeneti, **spam editat**i, obsedati, lingai. Doar el e perfect.Asta e schizofrenie paranoida. :) In plus, trebuie sa fii tare prost sa te iei de Beraru. E un maestru al injuraturilor. Se va simti violat anal si buco-genital in 5, 4, 3, 2, 1... #stiuletarulhotelarVa dati seama ce luati la pula, sunt cei din jurul lui in viata reala, dupa ce intra in crizele astea pe forum ? :laugh2 6 1
pulesteu Reputație: 10787 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2017 Faza asta e naspa. Iti dai seama ca asta e in stare sa dea pumni in coaste pentru ca isi ia minusuri pe forum? Lachetele a pierdut orice legatura cu realitatea. 12 8
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 4, 2017 Faza asta e naspa. Iti dai seama ca asta e in stare sa dea pumni in coaste pentru ca isi ia minusuri pe forum? Lachetele a pierdut orice legatura cu realitatea.Daca isi cere iertare pentru toate nemerniciile,eu promit sa-i dau 3 puncte de reputatie 3 9
pulesteu Reputație: 10787 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2017 Hai sa-i dam macar 10 pentru incurajare.Dar sa se bage sub patrafir. 9 8
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 4, 2017 Daca isi cere iertare pentru toate nemerniciile,eu promit sa-i dau 3 puncte de reputatie Hai sa-i dam macar 10 pentru incurajare.Dar sa se bage sub patrafir. Eu promit ca ii dau vreascurile astea sa se incalzeasca http://static.panoramio.com/photos/large/9558290.jpg 4 4
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 4, 2017 Eu promit ca ii dau vreascurile astea sa se incalzeasca http://static.panoramio.com/photos/large/9558290.jpg :laugh2
pulesteu Reputație: 10787 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2017 Vezi, bai Miky, cati oameni de treaba ai in jur?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Totusi chiar nu poate fi exorcizat Miky ?Poate il ajuta cineva sa ajunga pe drumul cel drept.
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2017 Daca isi cere iertare pentru toate nemerniciile,eu promit sa-i dau 3 puncte de reputatie Hai sa-i dam macar 10 pentru incurajare.Dar sa se bage sub patrafir. :laugh2Eu îi dau muie cu lopata. 4 15
infamous miskin Reputație: 10 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Ca sa te iert, uita-ma...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum