infamous miskin Reputație: 10 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Poate că ar trebui să-ți încalci acest civilizat principiu, ca să vadă toată lumea, ce jigodie este acest penal nenorocit de Miky, pentru a se feri de el, ca dracu de tămâie și poate se sesizează și cine trebuie.*mi-e scârbă... fi-mi-ar scârbă de tine, agramatule!Nu băi, proxemet jegos, am citat pentru că ești semianalfabet. Și sunt două postări, nici la numărat nu stai bine! Folosește deștele, eventual, alea de la picioarele ale de rinocer. :laugh2Deci recunoști că ești muist! Pește muist, mai rar!Doar cateva. Acum are principii boschetarul, iar atunci erai tovaras cu miki. Tu ar trebui sa te faci mic, dupa ce ai l-ai barfit pe @bubutz pe forum, dupa ce o curva ti s-a confesat. Daca miki a facut, ce se scrie pe acilea, e un boschetar, dar si tu, tot la nivelul lui esti, stai bland.Plus de asta, esti si trompeta oficiala a baragladinelor. Cioc ai, chelie asemenea, Pe forum trompeta,In viata reala, nimenea.Vai de :) mea.
infamous miskin Reputație: 10 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Miki, daca vrei sa-l superi pe @beraru, spune-i ca Sam Harris e un gay semifilfizon, 'ti-ai dracu' de ateisti de moda noua anali modificati genetic. 1
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Noiembrie 4, 2017 scumpi miski ce faci? 4
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Noiembrie 4, 2017 Creez arta.Asa sa faci curcubeu de fericire si dulcegarii ce estips ma lasi sa te sarut?
infamous miskin Reputație: 10 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Sa ma saruti dulce dulce pana la sange....Ai de mea.
infamous miskin Reputație: 10 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 FraErii scriu recenzii, iar sarmalagiul incaseaza 300 € de la baragladine. Prosti v-a(u) mai facut. De ce insistati, nici macar Dumniezau nu intelege. In prostie, zic.
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Noiembrie 4, 2017 Sa ma saruti dulce dulce pana la sange....Ai de :) mea.vrei sa te musc??de penis?!esti cam nebun... 4
tigress Reputație: -475 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Postat Noiembrie 4, 2017 lasa tu prostiile si deseneaza-mi o floare:)
infamous miskin Reputație: 10 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Raiul ceacanailor.Cu pensie. Care nu au pensie, limbisti pe nimfomane. 1
infamous miskin Reputație: 10 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Si sa astepti 3 saptamani, pentru a vedea o baragladina de 75 € (cat o sticla decenta de Dagueneau), apoi sa o numesti APEX( ))))) ), vai de mea, cat lingerism.
coh_nevyle Reputație: -1 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 te doare pulaantonia12 sa te linga tatato la pizda de 13k de minusuri ce le-am primit de la tine.Nu am 13 k de posturi de cand activez pe forumul asta din 2013.pisic ce sa zic.... - sa fi iubit 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 4, 2017 Doar cateva.Acum are principii boschetarul, iar atunci erai tovaras cu miki.Tu ar trebui sa te faci mic, dupa ce ai l-ai barfit pe @bubutz pe forum, dupa ce o curva ti s-a confesat.Daca miki a facut, ce se scrie pe acilea, e un boschetar, dar si tu, tot la nivelul lui esti, stai bland.Plus de asta, esti si trompeta oficiala a baragladinelor.Cioc ai, chelie asemenea, Pe forum trompeta,In viata reala, nimenea.Vai de :) mea.In concluzie: sugi pula! 2
infamous miskin Reputație: 10 Postat Noiembrie 4, 2017 Postat Noiembrie 4, 2017 Mosule, e 2 noaptea, mergi la somn, mai ai doar 4 ore pana la 6 dimineata, cand dai raportul. Picon, enoriasul lui Pilipica, vai de :) mea, baaa! 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 5, 2017 Am primit eu un report pe youtube azi... Pff
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 5, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 5, 2017 Reportul e venit de aici...din păcate.
gicanul Reputație: -132 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Noiembrie 5, 2017 Ati stricat si topingul asta.
corectul Reputație: -579 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Noiembrie 5, 2017 Reportul e venit de aici...din păcate.Ce s-a reportat? Ce valoare are?! :eek Știi diferența între raport și report? 2 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 5, 2017 In concluzie: sugi pula!Mosule ai stat pana la 4 dimineata pe forum ? Ce viata de artist Astazi iar o sa intarzii sa o scoti pe nepoata in parc la carusel , dar poate reusesti totusi sa-i oferi lui Dylan , mai spre dupa-amiaza , o ora de distractie pe aici si sa va jucati impreuna fatea ascunselea. Vezi sa-l activezi in acelasi timp cu tine. :) 2 13
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 5, 2017 In nebunia lui ii jigneste pe toti. Toti sunt prosti, betivi, idioti, proxeneti, **spam editat**i, obsedati, lingai. Doar el e perfect.Asta e schizofrenie paranoida. :) In plus, trebuie sa fii tare prost sa te iei de Beraru. E un maestru al injuraturilor. Se va simti violat anal si buco-genital in 5, 4, 3, 2, 1... #stiuletarulhotelar Nu pe toti , doar pe plapumari de teapa ta Incep sa ma simt flatat , bai PULEREAZA , daca incepe sa ma injure si Beraru . In creierul tau indobitocit , simti deja ca orice injuratura ii da valoare si stima de sine unui om . Ce inseamna si anturajele acestea cu oameni de genul lui Pisoarca si Picoaie. Deci nu ma indoiesc de ce ai ajuns ca un prostalau sa stai la coada 2-3 saptamani sa futi si tu ceva (cu bani bineinteles) , capacitatile tale de exprimare inteligenta iti sunt reprimate in mintea ta ratacita pe aici , cum de altfel nu se poate completa nici CV-ul acela de "curvar profesionist" :) 7 15
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 5, 2017 Eu îi dau muie cu lopata.Cu replici d'astea vrei sa ma dovedesti tu pe mine ? Ti-am mai atras atentia in trecut. Pastreaza-ti lopetica ca poate ti-o cere vreo nepota in parc , sa-ti ingroape creierul in nisip :) 2 13
pulesteu Reputație: 10795 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2017 Nu pe toti , doar pe plapumari de teapa ta Incep sa ma simt flat , bai PULEREAZA , daca incepe sa ma injure si Beraru . In creierul tau indobitocit , simti deja ca orice injuratura ii da valoare si stima de sine unui om . Ce inseamna si anturajele acestea cu oameni de genul lui Pisoarca si Picoaie. Deci nu ma indoiesc de ce ai ajuns ca un prostalau sa stai la coada 2-3 saptamani sa futi si tu ceva (cu bani bineinteles) , capacitatile tale de exprimare inteligenta iti sunt reprimate in mintea ta ratacita pe aici , cum de altfel nu se poate completa nici CV-ul acela de "curvar profesionist" :)Foarte slab. Continui lamentarile si platitudinile.O duminica frumoasa iti doresc! 10 8
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Noiembrie 5, 2017 Cu replici d'astea vrei sa ma dovedesti tu pe mine ? Ti-am mai atras atentia in trecut. Pastreaza-ti lopetica ca poate ti-o cere vreo nepota in parc , sa-ti ingroape creierul in nisip :)Incultule, esti un terminat te rog eu, besi si stai in banca ta, esti atat de prost incat imi est3 mila de tine terminatule! 2 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum