geo_x36 Reputație: -663 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 https://media.giphy.com/media/3o7btT1T9qpQZWhNlK/giphy.gif Te-ai simtit dator sa evidentiezi asta ? Si negarea este un raspuns ... 2 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Ți-am zis să stai în pizda mă-tii cuminte și să nu te cocoșești în fața mea, băi codoi bătrân.Și dacă tot ai întrebat, aș vrea să nu-ți mai simt duhoarea pestilențială de fiecare dată când deschid forumul ăsta.Spune, băi pulă bleagă, știi că tăinuirea este infracțiune în Codul Penal? Erai obligat din punct de vedere legal să informezi autoritățile atunci când ai aflat că Sorina deține și consumă droguri. Și că era o proxenetă jegoasă.Skopeli-mi-ai pula, tu chiar ești prost, bă!Văd că te frământă chestia asta, cu sexul neprotejat. Tu așa ai apărut pe lume, este? Mai bine înghițea! 5 14 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 E un paradox aici: există mulți care lăcrimează de forma pe care a luat-o forumul, de faptul că s-a înstrăinat de scopul inițial, însă continuă să fie prezenți. Dacă se întâmplă să fie banați, revin totuși (cei mai mulți). De ce? Pur și simplu pentru că sunt... români. Nația asta are în fibra ei lamentația, critica, jeluirea și... atât. În realitate societatea noastră nu se schimbă nu pentru că nu poate, ci pentru că nu vrea. Îi place jegul național, rapănul de secole.Două exemple: primul, într-o schiță a lui Caragiale era vorba de un personaj „revoluționar” la tinerețe, aproape anarhist. Participa la manifestații, striga împotriva guvernului, se încăiera mereu cu forțele de ordine. La maturitate devine... polițist.Al doilea: cel care a deschis acest topic critică o stare de fapt. Această stare este cauzată în principal de introducerea unei noi categorii de useri, Super Premium, ăsta-i răul cel mare. Dar autorul este și el... Super Premium. Unde-i consecvența?Până la urmă, dacă ești statornic cu tine însuți, totul e foarte de simplu: nu-ți mai place undeva, pleci. Că doară nu te ține nimeni cu forța. Vă silește Pisicuts să vă faceți cont și să scrieți aici? Nu. Și atunci, ce atâta văicăreală?!Primul exemplu e Candiano-Popescu, este?Acum, la cestiune, mon cher: este pur-și-simplu vorba de adaptabilitate. 6 14 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Tocmai! Asta este si ideea! Dacă cineva cunoaste un pic de psihologie poate pricepe usor...Eu am spus deja o data!.....Că asta se si caută, să te lasi impresionat, sa se trezească reactii în tine...si totul din nimic. Dar ce sa te astepti de la un loc unde superficialitatea este la loc de cinste si chiar se dau bani pentru susținerea acestui loc, numit curvie, numit sex, placere si fantezie. Este stupid...dar acceptăm si fiecare e cu treaba lui. In ziua de azi e rusine sa fie bine si e necesar sa spunem intotdeauna orice altceva...Pt tine nu e cazul de psihologie ci mai degraba psihiatrie. 4 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Pt tine nu e cazul de psihologie ci mai degraba psihiatrie....și de eutanasie, zic. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Pe cine am Banat eu ? Chiar nu îmi aduc aminte . Da am dat minusuri și încă dau când nu îmi place o postare .Dar îți zic eu sigur ca nu am Banat pe nimeni .Iarăși ai draci pe mine ?userul @celmaimuist i-a banat pe toti singur. 9 6 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 userul @celmaimuist i-a banat pe toti singur. Da el , dar nu eu , chiar dacă mă bănuiau pe mine ca este contul meu , s-au convins pana la urma ca nu era . 36 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 userul @celmaimuist i-a banat pe toti singur. @Celmaimuist este drogatul Querty care acum se scalda pe aici de pe contul @Dayanaris si @pudinn ) 7 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 @Celmaimuist este drogatul Querty care acum se scalda pe aici de pe contul @Dayanaris si @pudinn )nu cred..pt ca l-a banat pe pipilica ,iar querty cu pipilica sunt prieteni Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 @Celmaimuist este drogatul Querty care acum se scalda pe aici de pe contul @Dayanaris si @pudinn ) Nu avea cum sa fie el , asta ar fi însemnat sa își baneze contul sigur , ceea ce nu cred . 36 Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 666 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Sa vina Hercule Poirot pe topic Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Da el , dar nu eu , chiar dacă mă bănuiau pe mine ca este contul meu , s-au convins pana la urma ca nu era .Celmaimuisttt nu a fost contul tau,dar i-ai dat parola sa poata minusa dupa contul tau.Acum nu mai conteaza,pentru ca Sfantul Parinte iarta gresitilor lui.Sufletul lui este plin de dragoste si va iubeste pe toate chiar daca voi pacatuiti. :pope Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Querty s-a autobanat cu un cont clona , asa ca nu trebuie sa-i gasesti o scuza , dar iti spuns igur ca asa este . Pe unii v-a dus usor de nas , cu intreaga nebuloasa din capul sau. Totul a fost facut ca sa induca in eroare, ptr. ca mai apoi sa dea vina pe altii .La ce sa te astepti de la mintea unui drogat ? Mai ai de gand sa banezi de'an pulea userii acestui forum ?!?Fugi badie la Balaceanca...e de 5 stele pentru miliardul tau...ala scos la imprimanta. Din cauza o sa faca pisicuts concedii prin Dubai...i-ai umplut contul Bukake SRL de lovele...si tot cu valoarea de aia mare -10.000 ai :))) https://www.youtube.com/watch?v=dIiljRvCx1E 24 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Nu avea cum sa fie el , asta ar fi însemnat sa își baneze contul sigur , ceea ce nu cred .Lasă-l! Nu vezi că-i prost de behăie? Zici că-i oaia lu' Daea! 4 14 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Celmaimuisttt nu a fost contul tau,dar i-ai dat parola sa poata minusa dupa contul tau.Acum nu mai conteaza,pentru ca Sfantul Parinte iarta gresitilor lui.Sufletul lui este plin de dragoste si va iubeste pe toate chiar daca voi pacatuiti. :pope Tu crezi ca și sunt așa proasta sa dau parola mea cuiva ? =)) eu nu am încredere decât in mine . Amin . =)) 37 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Tu crezi ca și sunt așa proasta sa dau parola mea cuiva ? =)) eu nu am încredere decât in mine . Amin . =))Lui Miky poti sa-i dai parola.Ai toata increderea in el cum a avut si Alessandra. 3 9 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Pulesteu nici macar nu a avut timp sa le caute..cu toate acestea zicand ca nu am facut recenzii. Ce s-a vazut a fost nasol rau. Si anume recenziile la fata cu super oferta. Suspine, lingerism total. Si nu o data ci de 3-4 ori. Ti s-a atras atentia si ai insistat.Recenziile nu trebuie sa fie o laba virtuala. Nu intereseaza pe nimeni cat de tare te crezi tu, ce amant latin esti si cat de orgasmica e o intalnire cu tine.Ne intereseaza daca e vorba de o fata corecta si cu servicii decente. Daca respecta programarile, daca e punctuala, daca incearca sa-si faca treaba bine.Degeaba incerci sa te victimizezi acum. Nu esti nici pe departe o victima. Eu am cont din 2013. Zeci de recenzii facute. Nici un conflict cu nici o fata. Niciodata n-a scris vreuna ca as fi avut vreun comportament aiurea. Intotdeauna am platit pretul cerut, niciodata n-am negociat asa cum fac multi lachei infecti.Adesea am finalizat o singura data si am platit intotdeauna o ora daca asa am convenit la inceput. Nu-mi place sa ma grabesc si nu ma duc sa demonstrez nimic nimanui. Ma duc sa ma simt bine. Si totusi lacheul ala de Miky cu care tu te-ai asociat a incercat sa ma baneze. Eu fiind contributor serios, iar el atarnache. Cum vezi tu lucrurile astea?In conditiile date, ai fost aproape o victima colaterala. Ai intrat in bataia de tun. Viata e grea, lumea e rea. 11 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Lui Miky poti sa-i dai parola.Ai toata increderea in el cum a avut si Alessandra. Ce nu a zis Miky este ca i-a furat clientela Alessandrei.Inca o dovada ca Miky este o curva avida.In curand o sa il vedem cu anunturi si topice picante pe la TS/TV. 25 3 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Ce nu a zis Miky este ca i-a furat clientela Alessandrei.Inca o dovada ca Miky este o curva avida.In curand o sa il vedem cu anunturi si topice picante pe la TS/TV. Stim asta,altminteri ce nevoie avea de un cont de prostituata? 3 10 Link spre comentariu
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Ce simpatici sunteti voi.Zici ca am nimerit inapoi la balamucul din arkham, doar ca aici sunt oameni mai nebuni decat mine 4 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Ce s-a vazut a fost nasol rau. Si anume recenziile la fata cu super oferta. Suspine, lingerism total. Si nu o data ci de 3-4 ori. Ti s-a atras atentia si ai insistat.Recenziile nu trebuie sa fie o laba virtuala. Nu intereseaza pe nimeni cat de tare te crezi tu, ce amant latin esti si cat de orgasmica e o intalnire cu tine.Ne intereseaza daca e vorba de o fata corecta si cu servicii decente. Daca respecta programarile, daca e punctuala, daca incearca sa-si faca treaba bine.Degeaba incerci sa te victimizezi acum. Nu esti nici pe departe o victima. Eu am cont din 2013. Zeci de recenzii facute. Nici un conflict cu nici o fata. Niciodata n-a scris vreuna ca as fi avut vreun comportament aiurea. Intotdeauna am platit pretul cerut, niciodata n-am negociat asa cum fac multi lachei infecti.Adesea am finalizat o singura data si am platit intotdeauna o ora daca asa am convenit la inceput. Nu-mi place sa ma grabesc si nu ma duc sa demonstrez nimic nimanui. Ma duc sa ma simt bine. Si totusi lacheul ala de Miky cu care tu te-ai asociat a incercat sa ma baneze. Eu fiind contributor serios, iar el atarnache. Cum vezi tu lucrurile astea?In conditiile date, ai fost aproape o victima colaterala. Ai intrat in bataia de tun. Viata e grea, lumea e rea.Da un link sa citesc si eu o recenzie a limburicului. 3 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Da un link sa citesc si eu o recenzie a limburicului. iti trebuie neaparat si un kil de lamai, Sandra Brown e incepatoare in comparatie cu el. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 iti trebuie neaparat si un kil de lamai, Sandra Brown e incepatoare in comparatie cu el. AI idee de ce oligofrenul de Miky77 baneaza membrii forumului fara drept de apel ? 25 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 AI idee de ce oligofrenul de Miky77 baneaza membrii forumului fara drept de apel ? e ultima mea grija, dar la mijloc vad orgolii, lipsa de ocupatie, si infantilism ceea ce nu prea se pupa cu pretentiile unor oameni care se pretind maturi.Concluzia , pizda le-a mancat capu :))) 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 e ultima mea grija, dar la mijloc vad orgolii, lipsa de ocupatie, si infantilism ceea ce nu prea se pupa cu pretentiile unor oameni care se pretind maturi.Concluzia , pizda le-a mancat capu :))) Asta cu pizda da...ultima vizita a lui Miky a fost la Betty.Cine stie ce plm a mai luat de la petarda aia.Acum parca e posedat si baneaza aiurea userii forumului cand nu mai are stiuleti prin curte. 25 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum