picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Tu asa esti obisnuit?Replică de copil de grădiniță! Christiano pentru noiEste știuletaru' doi. 5 15 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Am gasit eu o recenzie facuta de Cristiano.Postat de cristiano_29 on 28 April 2015 - 10:25 PMEu am avut o relatie mai deosebita cu o tipa super chiar daca era tiganca. Si acum o mai iubesc. I-am dat numai limbi timp de 5 ani. Am trait ca ca spun asa un "concubinaj de limbi". N-a facut sex niciodata cu mine, doar ma masturba (uneori). Ea facuse turcii de la 15 ani, dar cand a vazut ca m-am indragostit mi-a propus relatia asta si am acceptat-o. O duceam saptamanal in diverse locatii, discoteca, etc (inainte de asta o ajutam sa se imbrace, ii sugeam tocurile, picioarele... purta 36 si dadeam limbi in pasarica si in fundulet), ii cumparam prezervative. Ma suna pe la 5 dimineata sa o iau. De cele mai multe ori facea sex si-mi spunea asta, povestea cu lux de amanunte. Cum ajungeam acasa program de limbi. Nu conta daca era pe ciclu. Nu m-a lasat sa o sarut niciodata pe gura, spunea sa o sarut pe pasarica la fel ca pe gura. De cate ori ii sarutam pasarica, ma zgaria pe spate cu tocurile... cica sa nu o uit. Timp de vreo doua luni a facut sex cu un vecin. De treaba asta stia doar cea mai buna prietena a ei, Rodica (fusesera impreuna in Turcia). Ii auzeam gemetele cate doua-trei ore prin perete. De vreo cateva ori a lasat-o pe Rodica cu mine si s-a dus sa faca sex cu vecinul. Prima oara Rodica mi-a spus ca pot sa i-o pup si ei. Cand m-am dezbracat, mi-a vazut zgarieturile si m-a intrebat razand daca sunt tocurile prietenei. Ce-a urmat? Cand au inceput gemetele prin perete, Rodica a avut un orgasm urias in gura mea si noi urme de tocuri pt mine. Dupa ce termina, ea venea acasa si treceam eu la treaba. Toata lumea credea ca suntem amanti, iar ea intarea asta. Ce sa zic... Acum a plecat in Spania. A... Toata treaba se intampla acum 10 ani. Mi-as mai dori o astfel de relatie.Ceva de genul asta ai putea?Bai nebunule..ai scapat de la 9? Asta poate e recenzie de a ta...nicidecum facuta de mine...nu mai minti pe aici.. 9 16 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Replică de copil de grădiniță! Christiano pentru noiEste știuletaru' doi.Mi se rupe pula de voiðŸ˜ðŸ˜ 9 16 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Mi se rupe pula de voiNasol, du-te la medic! 5 14 Link spre comentariu
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Araboaica este femeie............Henzo mai scrie de pe contul asta din cand in cand Contul apartine de doua persoane Henzo si Araboaica 4 4 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Nasol, du-te la medic!Va las pe voi primii...sunteti cazuri mai grave..chiar irecuperabileðŸ˜ðŸ˜ 9 16 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Am gasit eu o recenzie facuta de Cristiano. Postat de cristiano_29 on 28 April 2015 - 10:25 PM ........ Ceva de genul asta ai putea? Ba, e'j nebun!!!? Nu e facatura? Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Aveau o sectiune a lor in care spuneau treburile astea, doar ele aveau acces!Asta sa o crezi tu. :)) Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Ba, e'j nebun!!!? Nu e facatura?Daca te iei dupa pipilica...oricum se pot verifica oricand postarile de pe contul vechi...cine vrea sa se convinga daca e facatura o poate face. 11 16 Link spre comentariu
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Upsss........... :D stiuletele s-a chinuit sa scrie juma de pagina si am sters comentariul 3 4 Link spre comentariu
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Dar i-am dat minus inainte 3 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Araboaica este femeie............Henzo mai scrie de pe contul asta din cand in cand :)Contul apartine de doua persoane Henzo si Araboaica Vezi ce intuitie am si te-am ghicit prostalaule ratacit pe alei :laugh2 Ba, e'j nebun!!!?Nu e facatura? Raffaello nu stiu si nu inteleg de ce te bagi tu pe asemenea discutii !? :no2 6 16 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Ba, e'j nebun!!!?Nu e facatura?Recenzia este reala 100% 3 10 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Upsss........... :D stiuletele s-a chinuit sa scrie juma de pagina si am sters comentariul =))La cat esti de fatalau ti-am spus ca te dovedesc din orice pozitie te iau :) 6 16 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 4, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 [quote name="miky77" post="3150901" timestamp="1509810739 Raffaello nu stiu si nu inteleg de ce te bagi tu pe asemenea discutii !? Coane, cand am citit asemenea postare mi-au cazut flocii de uimire. Mi se rupe de razboaiele care-s p-aci, da' uneori mai citesc si eu. :) 2 4 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Recenzia este reala 100%Sa mori tu!Cat de ipocrit poti sa fii, pisorcosule? Ia zi la ce pagina este sa o vada toata lumea...nu aberatiile tale😠9 16 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Va las pe voi primii...sunteti cazuri mai grave..chiar irecuperabileHai, du-te la ciocănitoarea aia, să te consoleze!Baftă! 5 15 Link spre comentariu
tarabostesdacicus Reputație: 91 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Tampa, Florida Oras:Tampa, Florida Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 [quote name="miky77" post="3150901" timestamp="1509810739 Raffaello nu stiu si nu inteleg de ce te bagi tu pe asemenea discutii !? Nu e Raffaello. E Indiana Jones. Asta merge pe unde vrea muschiu' lui. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Bai nebunule..ai scapat de la 9? Asta poate e recenzie de a ta...nicidecum facuta de mine...nu mai minti pe aici.. Nu te lansa in dialoguri prea mult cu asemenea coaja de barbat , asta e o pizda mincinoasa si barfitoare pe intreaga durata a zilei :laugh2 7 15 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 La cat esti de fatalau ti-am spus ca te dovedesc din orice pozitie te iau :)besi mai sandilaule, nu esti in stare sa legi doua cuvinte analfabetule poponar! 7 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Vezi ce intuitie am si te-am ghicit prostalaule ratacit pe alei :laugh2 Raffaello nu stiu si nu inteleg de ce te bagi tu pe asemenea discutii !? :no2Ca să întrebe proștii! Ce, bă, știuletare, e forumul tău? Îl cenzurezi și pe el, acum? 5 15 Link spre comentariu
Vizitator takayama Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2017 Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Vrei să fii mai explicit, rogu-te?Pai te-am exonerat de presupusa vina fiind publice preocuparile Sorinei la acea vreme :) . 2 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Nu te lansa in dialoguri prea mult cu asemenea coaja de barbat , asta e o pizda mincinoasa si barfitoare pe intreaga durata a zilei :laugh2iar va lingeti in cur poponarilor? 7 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Coane, cand am citit asemenea postare mi-au cazut flocii de uimire.Mi se rupe de razboaiele care-s p-aci, da' uneori mai citesc si eu. :) Coane , eu am expus de obicei realitatea destul de obiectiv , fara a aplica diversiuni ieftine cu care anumite jeguri s-au obisnuit Chiar si prostul asta cu nume de Araboaica , de ce crezi ca sterge postarile care nu-i convin si minte in permanenta ca si Pistul ? Nu le convine adevarul expus 2 13 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 4, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 4, 2017 Ca să întrebe proștii! Ce, bă, știuletare, e forumul tău? Îl cenzurezi și pe el, acum? Asta este handicapat nene, ce pretentii ai de la un idiot. Argumente pula, idei pula, limba romana, ce pula mea este aia, incoerenta ok, minusuri ok, argumente de om cretin! 1 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum