Sari la conținut

Deci... Vot!

Care este pretul real?  

34 membri au votat

1. 1. Care este valoarea unei ore la fete aici pe nimfomane?

Postări Recomandate

• Oras:prin oras
Postat

Prinde ironia, prostime...ca nu eu is de vina pentru afectarea ta!

PS. D-ăstia ca tine au vrut pe mine sa ma baneze, esti liber sa treci in rândul lor!... Ca nu esti bun de futut!

PPS. Autocorectul ăsta ma da de gol, sa-mi bag pixu-n el!

:):):):):):):):))))))))))

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Asta nici nu trebuie sa o mai mentionezi, ca e evident la majoritatea dintre voi...E si normal, dar e bai cand se insista...deoarece aici e un mediu virtual si noi femeile nu putem decat suspecta ca in spatele ecranului se află cineva care isi face o laba, indiferent de ce cuvinte are el chef sa insire pe-aici!

Vezi?Aici e adevarat cand se spune ca incurcate sunt Caile Tatei :))))

Ca sa am bani,tre' sa vorbesc cu nevasta,s-o sun pe posibila amanta....laba....neh,prea ....aiurea.Adica,abia mi-a iesit una...

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vezi?Aici e adevarat cand se spune ca incurcate sunt Caile Tatei :))))

Ca sa am bani,tre' sa vorbesc cu nevasta,s-o sun pe posibila amanta....laba....neh,prea ....aiurea.Adica,abia mi-a iesit una...

Te-ai intrebat vreodata cum suna cuvantul care defineste actul de laba, cand nu e compus? :)))
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mr. P, s-a lamurit problema, au ba?

Adica, dupa 13 pagini de topic, stie acuma VisTantric cat sa ceara pe ora?

Ca ma gandesc ca de-asta a deschis topicul, sa stie cat sa-si stabileasca tariful.

Crezi că ea știe?

Nu contează treburile mele...ca nu ai sa nimerești tu, oricât te-ai da cu capul de pereti. Ideea e doar...ca tu te-ai obisnuit să te bagi in seama cu mine. Când eu...de cand sunt pe forumul asta, descurajez oamenii sa o facă. Iar in această situație creată de mine, sunt doar doua posibilitati...esti prost sau foarte inteligent. Cei de mijloc, ar trebui sa fie cei care sa facă bine...dar n-ai sa vezi vreodată asa ceva aici pe forum.

Ce să nimeresc, femeie? Să te fut? Doamne feri, o nebună îmi lipsea!

Oricum, ești varză! Cum p.m., ești pe un forum de prostituție unde voi, fetele, vă promovezi,dar spui postezi de zor aberațiile tale, dar spui că descurajezi ... băgarea în seamă. Ești cu creierii prăjiți grav, mai ales că e un forum socializare, până la urmă.

Vai de cozonacul tău!

• Like 5
  • Minus 14
Vizitator
Postat

Te-ai intrebat vreodata cum suna cuvantul care defineste actul de laba, cand nu e compus? :)))

nu prea am avut ocazia sa ma gandesc....

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

nu prea am avut ocazia sa ma gandesc....

Nici eu! Dar mi-a venit asa inspirational, mari ghidusii face inspiratia aceasta....

Sensul este următorul:

"Turbarea Maestrului!"

Iar cuvântul il stim toți...

MASTURBARE!!!

Vizitator
Postat

Nici eu! Dar mi-a venit asa inspirational, mari ghidusii face inspiratia aceasta....

Sensul este următorul:

"Turbarea Maestrului!"

Iar cuvântul il stim toți...

MASTURBARE!!!

Deci o laba ar fi egala cu 200,300 ,500....? :)))

• Like 1
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Crezi că ea știe?

Ce să nimeresc, femeie? Să te fut? Doamne feri, o nebună îmi lipsea!

Oricum, ești varză! Cum p.m., ești pe un forum de prostituție unde voi, fetele, vă promovezi,dar spui postezi de zor aberațiile tale, dar spui că descurajezi ... băgarea în seamă. Ești cu creierii prăjiți grav, mai ales că e un forum socializare, până la urmă.

Vai de cozonacul tău!

Orice in afar' de pula ta...e aberatie!!!? Te intreb si eu asa, nevinovat...ca de la om la om!
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

@Giancarlogirri, nu te mai uita...ca vin si-ti fac ceva! 😅

• Like 7
  • Minus 17
Postat

Orice in afar' de pula ta...e aberatie!!!? Te intreb si eu asa, nevinovat...ca de la om la om!

Da.

Altă întrebare?

• Like 5
  • Minus 14
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Da.

Altă întrebare?

Omul din tine ce zice in urma acestei constatări de prezența?
Postat

Omul din tine ce zice in urma acestei constatări de prezența?

Că îți trebuie o cură de dezintoxicare. :laugh2

• Minus 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

@Giancarlogirri, nu te mai uita...ca vin si-ti fac ceva!

Ma gandeam daca sa votez sau nu si daca sa urmaresc  topicul sau nu! 

PS...Doar nu mi-ai face un rau!  :lol: 

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ma gandeam daca sa votez sau nu si daca sa urmaresc topicul sau nu!

PS...Doar nu mi-ai face un rau! :lol:

Am zis doar " ău!" cand am vazut ca ai comentat si apoi am intrat pe topic linistită. Nu am zis "au!"...iar pentru mine e foarte important ceea ce zic ca eu aia voi face, ce zic. Baiul este de cine se nimereste in jur cand eu fac!... 😅
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Că îți trebuie o cură de dezintoxicare. :laugh2

Păi, m-ai prins bine pentru ca asta imi este si meseria...dacă ai sesizat ideea din vorbele mele! Spune... Te mai doare capul de la statueta primita de la Amada?

Postat

Păi, m-ai prins bine pentru ca asta imi este si meseria...dacă ai sesizat ideea din vorbele mele! Spune... Te mai doare capul de la statueta primita de la Amada?

Da, meseria ta, e să sugi pula. Nu, nu m-a durut și evident, nu mă doare. Pentru că ...

• Like 5
  • Minus 14
Vizitator altu2
Postat

Băi omule, vorbesti asa despre o femeie...si nu una oarecare, evident! Tu-ti dai seama ca esti prost la faza asta? Plus ca te-am văzut ca mai si insisti....si nu o sa fiu eu cea care o sa te absolve de vina, ci vreun pularau care vrea sa te futa. Altfel nu vad de ce faceti concurenta in gandire cu o femeie...

Visule, aici ai spus un adevar!

Chiar ca nu esti o femeie oarecare.

Esti una care-i sub observatia sectiilor de psihiatrie.

Ti s-a spus, de nenumarate ori, si de diverse persoane, sa renunti la a consuma produse halucinogene, cum dealtfel ti s-a spus, sa renunti si la consumul de produse etilice.

Nu ai luat seama.

Asa incat, ai ajuns unde era de asteptat, la femei care nu sunt oarecare, adica, din pacate pentru tine, esti acolo cu cele care au o <Fisa Medicala> foarte "incarcata" ... incarcata cu mari probleme mentale.

Scuze, dar trebuie sa-ti spuna cineva in ce loc te afli, ca altcumva bantui aiurea, stanga, dreapta.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Înseamnă că pentru tine este clar faptul acela în care se obișnuiește pe forum... și unde vedem că toți suntem niste psihopați pe-aici și iese o orgie d-aia nebunească. Am înțeles, eu sunt doar o altă psihopată dintre toți cei care umblă pe acest site. Da, te cred, sunt de acord cu tine și îți dau și dreptate. Mersi, esti serviabil...dreptatea ta acum, ia-ți-o înapoi, mersi pentru gestul tău și citește în continuare ce am de zis.

Nu știu în ce grupă ești printre handicapații aștia de proxeneți, dar stai că-ți spun adevărul...dacă tot îl ceri!

Zici că...

1. Sunt sub observația secțiilor de psihiatrie.

2. Consum produse halucinogene.

Iar la final afirmi că...

3. Aș avea încărcătură mare de probleme mentale.

(PS. Această formulare m-a amuzat pentru că sensul unor cuvinte în limba română este foarte ajutător, de exemplu..."aș avea" un elicopter, o insulă și multă liniste. Ești de acord că am dreptate?)

Acum...te intreb o dată ceva foarte important!!!

De ce ai un asemenea comportament față de mine!?

Teoriile sunt următoarele:

1. Vrei exclusivitate, iar eu nu ofer așa ceva în mediu acesta plin de proxeneti!

2. Ești vreunul căruia i-am refuzat contactul sau vreo continuitate a lui.

Sau cum am spus deja...

3. Cunoști faptul că inteligența unei femei poate să constituie o armă mult mai bună decât mușchii bărbatului, iar tu cauți nu știu ce mă-ta mare...la mine!

Deci...pentru ce ai această agresivitate față de mine?

Nu o mai da în vrăjeli....pentru că este deja cazul să îți justifici acțiunile avute până acum față de mine. Deja...încep și să bănuiesc cine ești din membrii vechi, ți-am observat și un alt profil care la fel, bănuiesc că e clona ta. Dar așa faceți voi aici...un membru serios, are multe clone. Pentru fiecare faptă chiar...

Iar despre tine ca om...observații am multe!

Ceea ce crezi tu...se vede foarte clar cum a ajuns intr-o formă concretă de exprimare și sună deja ca o confesiune proprie, a propriei frici...pentru că te sperie propria nebunie! Stii ce e aia mărturie!? Asta faci tu nene, însă folosind un personaj din mediul virtual!

PS. Nu înțeleg de ce îmi dați quote voi cei care stiți că nu vă pot răspunde! Ah da, să nu vă pot răspunde...de aceea! Idioților!!! V-am înregistrat deja tiparul comportamental și vă stiu mereu, orice acțiune din avans! Mai ales, cel mai amuzant este...că știu și motivul pentru o astfel de purtare. Iar acel motiv nu sunt eu...eu sunt doar un simplu om! Am tot insistat să vă spun aceasta și se pare că nu aveți toți receptorii acasă.

În rest, uite...poate vrei să participi, eu nu mă duc. Am alte planuri în vacanța asta...

https://www.istt.ro/event/traumele-psihice-la-copii-timisoara-10-11-noiembrie-2017/

Pt. frica ta, poate reușești să te lamurești....se știe deja că fricile vin din copilărie. Primește oferta mea...pentru să nu umbli și tu aiurea ca mine! Căci curva-i toată viața curvă, dar curvarul are o șansă...poate una la sută, dar măcar le-a futut p-alea o sută.

Vizitator
Postat

Înseamnă că pentru tine este clar faptul acela în care se obișnuiește pe forum... și unde vedem că toți suntem niste psihopați pe-aici și iese o orgie d-aia nebunească. Am înțeles, eu sunt doar o altă psihopată dintre toți cei care umblă pe acest site. Da, te cred, sunt de acord cu tine și îți dau și dreptate. Mersi, esti serviabil...dreptatea ta acum, ia-ți-o înapoi, mersi pentru gestul tău și citește în continuare ce am de zis.

Nu știu în ce grupă ești printre handicapații aștia de proxeneți, dar stai că-ți spun adevărul...dacă tot îl ceri!

Zici că...

1. Sunt sub observația secțiilor de psihiatrie.

2. Consum produse halucinogene.

Iar la final afirmi că...

3. Aș avea încărcătură mare de probleme mentale.

(PS. Această formulare m-a amuzat pentru că sensul unor cuvinte în limba română este foarte ajutător, de exemplu..."aș avea" un elicopter, o insulă și multă liniste. Ești de acord că am dreptate?)

Acum...te intreb o dată ceva foarte important!!!

De ce ai un asemenea comportament față de mine!?

Teoriile sunt următoarele:

1. Vrei exclusivitate, iar eu nu ofer așa ceva în mediu acesta plin de proxeneti!

2. Ești vreunul căruia i-am refuzat contactul sau vreo continuitate a lui.

Sau cum am spus deja...

3. Cunoști faptul că inteligența unei femei poate să constituie o armă mult mai bună decât mușchii bărbatului, iar tu cauți nu știu ce mă-ta mare...la mine!

Deci...pentru ce ai această agresivitate față de mine?

Nu o mai da în vrăjeli....pentru că este deja cazul să îți justifici acțiunile avute până acum față de mine. Deja...încep și să bănuiesc cine ești din membrii vechi, ți-am observat și un alt profil care la fel, bănuiesc că e clona ta. Dar așa faceți voi aici...un membru serios, are multe clone. Pentru fiecare faptă chiar...

Iar despre tine ca om...observații am multe!

Ceea ce crezi tu...se vede foarte clar cum a ajuns intr-o formă concretă de exprimare și sună deja ca o confesiune proprie, a propriei frici...pentru că te sperie propria nebunie! Stii ce e aia mărturie!? Asta faci tu nene, însă folosind un personaj din mediul virtual!

PS. Nu înțeleg de ce îmi dați quote voi cei care stiți că nu vă pot răspunde! Ah da, să nu vă pot răspunde...de aceea! Idioților!!! V-am înregistrat deja tiparul comportamental și vă stiu mereu, orice acțiune din avans! Mai ales, cel mai amuzant este...că știu și motivul pentru o astfel de purtare. Iar acel motiv nu sunt eu...eu sunt doar un simplu om! Am tot insistat să vă spun aceasta și se pare că nu aveți toți receptorii acasă.

În rest, uite...poate vrei să participi, eu nu mă duc. Am alte planuri în vacanța asta...https://www.istt.ro/event/traumele-psihice-la-copii-timisoara-10-11-noiembrie-2017/

Pt. frica ta, poate reușești să te lamurești....se știe deja că fricile vin din copilărie. Primește oferta mea...pentru să nu umbli și tu aiurea ca mine! Căci curva-i toată viața curvă, dar curvarul are o șansă...poate una la sută, dar măcar le-a futut p-alea o sută.

Io am fost cinstit -ți-am spus din prima sa nu crezi nimic din ce spun :)))
Postat

Care e meseria ta?

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Care e meseria ta?

Meseria ei este sa înghită copii cruzi pt. 200-300 lei😃
  • Like 10
  • Minus 12
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Io am fost cinstit -ți-am spus din prima sa nu crezi nimic din ce spun :)))

Da, adevarul e că atunci cand ma enervez folosesc in ultimul hal efectul oglinda....si e posibil sa chiar crezi că eu cred. Secretul se află in text, de altfel sunt si câteva smecherii care iti prind creierul, mă pasionează ideea aia cand ceva nevinovat devine periculos.

Si bineinteles...regula a rămas aceeasi, primele cuvinte si ultimile sunt fraza scurtă ce o puteam scrie in locul imensului text. Dar stiind ca ai sa citesti, m-am gandit sa pun primul fragment in plus...Si ghici cine mi-a dat ideea!!!

Vizitator
Postat

Si ghici cine mi-a dat ideea!!!

https://i.imgur.com/xgl33Hn.gif

:))))

Vizitator altu2
Postat

....

....

Visule, raspunsul este: DA!

P.S.: traducere: da, am avut dreptate.

Visule, aici ai spus un adevar!

Chiar ca nu esti o femeie oarecare.

Esti una care-i sub observatia sectiilor de psihiatrie.

Ti s-a spus, de nenumarate ori, si de diverse persoane, sa renunti la a consuma produse halucinogene, cum dealtfel ti s-a spus, sa renunti si la consumul de produse etilice.

Nu ai luat seama.

Asa incat, ai ajuns unde era de asteptat, la femei care nu sunt oarecare, adica, din pacate pentru tine, esti acolo cu cele care au o <Fisa Medicala> foarte "incarcata" ... incarcata cu mari probleme mentale.

Scuze, dar trebuie sa-ti spuna cineva in ce loc te afli, ca altcumva bantui aiurea, stanga, dreapta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.