Sari la conținut

Deci... Vot!

Care este pretul real?  

34 membri au votat

1. 1. Care este valoarea unei ore la fete aici pe nimfomane?

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Na , ca a aparut alt oligofren , batran si cu nevoi ,  regatron

Florinele , esti bine , ma ?  Reduceri , uro , puncte de reputatie ...ceva .... pe ziua de azi ?

Sau te-ai protapit  iar cu miloaga pe aici   ? :laugh2

• Like 7
  • Minus 15
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eminescu in mizerie

Nici asa...

• Oras:oriunde
Postat

PICOAIE , tu esti singurul WCu de 7-8 ani incoace .

Ti se pare mult sau putin?

Si inca mai speri la inca pe atat , nesatulule :)

Ai prins glas mai analfabetule? Pizda, mai ai multe de invatat, pacat ca nu iti permite tartacuta sa ajungi la nivelul nostru! 

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eminescu in mizerie

Nu bă, dedicație pentru o mizerie. Văd că te mănâncă și pe tine, eu zic să stai pe curul tău, lingăule și nărodule! E greu cu mine, pulete!

• Like 4
  • Minus 16
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Crezi ca are rost sa-i demonstrezi/explici acestui tembel ceva ?

Ratiunea lui e ingopata fix intr-o boaba de orez , fiarta si ingurgitata  cu paine  :)

Imi place ca i-ai zis tembel. Imi si imaginez ce urmează după tembel, fiert... Unde esti Annona, ca tu stii!?
  • Like 8
  • Minus 16
Postat

Na , ca a aparut alt oligofren , batran si cu nevoi ,  regatron

Florinele , esti bine , ma ?  Reduceri , uro , puncte de reputatie ...ceva .... pe ziua de azi ?

Sau te-ai protapit  iar cu miloaga pe aici   ? :laugh2

Pizda, ti-ai dat cu untura la cur bai gunoiule!? Nu de alta dar ai un patul de stiuleti de... mancat cu curul! 

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Bai visule, te rog io, nu te baga aici! 

Las-o! Las-o, am zis!  Ea e în lumea ei, printre norișori. De fum, zic. :laugh2

• Like 3
  • Minus 15
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu bă, dedicație pentru o mizerie. Văd că te mănâncă și pe tine, eu zic să stai pe curul tău, lingăule și nărodule! E greu cu mine, pulete!

Ma scarpina Consiliul pulii mele cu limba daca ma mananca.

Esti doar un mos libidinos care si cauta alinarea pe forum.

Nu ma impresionezi, coaie!ðŸ˜

Bulangiului de capetown nu ii mai raspund...sa stea linistit ca nu l banez...am alte preocupariðŸ˜

• Like 9
  • Minus 16
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bai visule, te rog io, nu te baga aici!

Ți se pare ca ma bag, femeile fac altceva...iar eu nici măcar p-aia n-o fac. Iarăsi era sa zic o prostie, bă io ies de ici...!
Postat

Ai prins glas mai analfabetule? Pizda, mai ai multe de invatat, pacat ca nu iti permite tartacuta sa ajungi la nivelul nostru! 

Care e ma nivelul tau ? Ca tot in zona de sud a Capitalei locuiesti 

Daca erai vreun profesionist te mutai si tu in plm in zona de nord. Asa esti doar un simplu batran , atarnache ca si Picoaie , la mana altora . . Uneori mai pozezi si in telectual , dar nu prea iti iese 

• Like 7
  • Minus 15
Postat

Crezi ca are rost sa-i demonstrezi/explici acestui tembel ceva ?

Ratiunea lui e ingopata fix intr-o boaba de orez , fiarta si ingurgitata  cu paine  :)

- 10.000??? Handicapatule, este prea putin la cat de prost esti!  :laugh2

• Minus 6
Postat

Ma scarpina Consiloul pulii mele cu limba daca ma mananca.

Esti doar un mos libidinos care si cauta alinarea pe forum.

Nu ma impresionezi, coaie!

Bulangiului de capetown nu ii mai raspund...sa stea linistit ca nu l banez...am alte preocupari

Băi IQ 29, ți-am spus să stai pe coițele tale. Clar?

Rupeți rândurile! La știuleți, adunarea!

• Like 3
  • Minus 16
Postat

Hai sictir..canta la alta masaðŸ˜
  • Like 9
  • Minus 16
Postat

Daca erai vreun profesionist te mutai si tu in plm in zona de nord. Asa esti doar un simplu batran , atarnache ca si Picoaie , la mana altora . . Uneori mai pozezi si in telectual , dar nu prea iti iese 

De unde pizda ma-tii stii unde stau eu mai bulangiule? Daca vroiam in zona de nird, acola stateal laba trista! Spre deosebire de tine, sunt mai cerebral, nu am sa locuiesc unde ar sta toate basinile si taranii ca tine, stau unde imi place si unde neam de neamul tau de tigani nu o sa stea! 

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Ți se pare ca ma bag, femeile fac altceva...iar eu nici măcar p-aia n-o fac. Iarăsi era sa zic o prostie, bă io ies de ici...!

Ieși în p.m.!

Pe lângă tine ... și Bănel Nicoliță, e intelectual. :laugh2

Hai, fuga la știuleți, că răcești la cur, bulangiule! Ia-l și pe handicapatul ăla de IQ 29 și împreună, poate îl ajungeți pe Bănel.  La IQ, zic.

• Like 3
  • Minus 16
Postat

Ti-am spus eu ca o dai in penal, daca ma apuc de tine nu o sa ai ce sa vinzi pentru a suporta consecintele. In parnaie esti oricum, esti atat de limitat incat imi este mila de tine sluga proasta! 

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Hai sictir..canta la alta masa

Lautare, besi ma in pula calului de handicapat! Esti atat de prost incat nu stiu ce sa fac, sa ma pis pe tine sau sa iti dau un sut in bot!

• Like 1
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stați un pic sa mă scot de la notificări...

Postat

Ba PICOAIE stiuleti sa-i ceri lu' CAPATANA de cal ca si-a  construit casa exact pe un fost lan de porumb , in sud .

Ia intreaba-l daca noaptea mai iese la furat (in plimbare cu potaia)  in spatele casei , poate si-a facut stocul   in iarna aceasta.

Daca nu , te ajut eu cu un sac de  conuri de brad , culese de pe jos .  Fac si gestul acesta sublim ptr. tine ...iti va aduce o adevarata satisfactie , in iarna aceasta , ca tot esti obsedat de anal  la  fete care ti-ar putea fi nepoate , futu-te in gura de **spam editat** , bolnav si cu nevoi .  :)

• Like 7
  • Minus 15
  • Oras:Aici și acolo
  • Oras:Aici și acolo
Postat

Vis, tu poți cere câți bani dorești pentru serviciile pe care le oferi. Pentru că nu este prost cine cere...

• Like 1
Postat

Pizda, chiar nu stau in zona de sud, cu toate ca este o zona frumoasa. Un idiot ca tine cu stiuletele in cur, nu stie! Stau undeva la casa, construita de mine, mica si modesta, cu o curte mare. Este facuta de mine, pentru mine si familia mea. Tu esti un gunoi, te lauzi cu ce nu ai, te dai mai... tare decat esti! Pula bleaga, nu ma face sa iti arat ce pot si cat de repede iti pot baga mana in gat! Deja stiu adresa ta, deja stiu ca minti ca un tampit, deja stiu ca ai mari probleme cu banii cheltuiti pe conturile sp. Daca vrei sa mai spun si altele, le voi spune public boule, o sa mai fie insa o persoana langa mine, persoana care te v-a da afara din casa

• Minus 6
Postat

Ba PICOAIE stiuleti sa-i ceri lu' CAPATANA de cal ca si-a  construit casa exact pe un fost lan de porumb , in sud .

Ia intreaba-l daca noaptea mai iese la furat (in plimbare cu potaia)  in spatele casei , poate si-a facut stocul   in iarna aceasta.

Daca nu , te ajut eu cu un sac de  conuri de brad , culese de pe jos .  Fac si gestul acesta sublim ptr. tine ...iti va aduce o adevarata satisfactie , in iarna aceasta , ca tot esti obsedat de anal  la  fete care ti-ar putea fi nepoate , futu-te in gura de **spam editat** , bolnav si cu nevoi .  :)

Faci o pula bai handicapatule, invata sensul cuvintelor pe care le folosesti ciobanule prost! 

• Minus 6

Postat

De unde pizda ma-tii stii unde stau eu mai bulangiule? Daca vroiam in zona de nird, acola stateal laba trista! Spre deosebire de tine, sunt mai cerebral, nu am sa locuiesc unde ar sta toate basinile si taranii ca tine, stau unde imi place si unde neam de neamul tau de tigani nu o sa stea! 

Tot nu ma crezi , javra , ca stiu cu cine discut ? :laugh2

Eu locuiesc la munte ,  jumatate din timp , in rest  in nord ca e mai usor de strabatut spre munte  

Ce era sa zici si tu acum , ca profesia ta nu ti-a  putut asigura traiul intr-o zona mai civilizata si decenta  decat intr-un fost lan de porumb ?  :no2

PS: hai , sari cu stuletii , ca acum o da PICOAIE in penal si  este acuzat de **spam editat** cu nepoatele . Ia-ti gandul cu acele amenintari ca imi poti face tu mie ceva . Esti prea limbric  ptr. clasa ta sociala in care te scalzi/invarti , fie si aici.  :)

• Like 2
  • Minus 13

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...