Sari la conținut

Ana Paraschiv

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Hait , se pare ca din plictiseala unii ataca in toate directiile.

Am intrat in legatura cu Ana P. si spun ca parea o femeie cu capul pe umeri , dezghetata si de viata.

Dar pentru ca asta nu este forum de oameni chiar normali , nu ma mai mira nimic.

Sper sa revina pe aici.

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@promovator era un bou ca si tine , care eu l-am avertizat sa se potoleasca , dupa care l-am banat  , recunosc asta

Pe Parinte pupa-l in cur in continuare , ca vei avea multe de invatat in viata de la o scursura de om ca acesta  care nu a realizat nimic in viata decat isi arata rautatea si complexele  peste tot

Chiar si poza aceea cu portofelul a fost folosita chiar pe acele Topice cu acel proxenet si stiu destul de bine de ce l-am provocat la momentul acela (ulterior  ajungand motiv de distractie a oligofrenului de HENZO care a preluat-o prima oara si  a Pisatului ....dupa care  tu si prostul ala de Promovator  ....si va intrebati  acum ce am cu voi ?  ....hmmm....glumesti baietica ....esti un pacalici de prima clasa )

Faza cu prostituata , nu am s-o mai descriu din nou , am facut-o la vremea respectiva si unii au inteles , iar altii au deformat faptele cum au vrut ei , fara sa aiba  un minim habar de nimic ....cine este acel personaj si  de ce m-am luat de aceasta  . LIMBISTULE de duzina ....sun-o ca are oferta la 70 de lei te rezolva cu toate gaurile   :)

Spune, ma idiotule, la cine te referi. Cui i-am luat eu apararea?

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Nimic nu merge la infinit . O sa se sature si userii de mizeriile astea

Uita-te la sclavul de miky, caruia deja ii pare rau de banii dati pe sp-uri, care nu l-au ajutat la prea multe .

Noi deja nu putem apara tot forumul de orice dezaxat care vrea sa joace pe aici cu banii de alocatie

Pana la urma, cred ca se va duce de rapa forumul asta .

Coaie , eram printre putinii care imi  permiteam cont XXL aici si nu-l foloseam ptr. minusarea decat atunci cand ma jignea cineva in mod gratuit , fara sa ma plang dupa bani .  Tu fa-ti treaba acolo si imparte Minusuri zilnic , sa simti ptr. ce ai platit 72 de lei

Platesc din ajutor de somaj ...asa ca nu imi purta de grija (ca nu este cazul)  ca primesc si luna viitoare  si tot aici am sa-l cotizez ...boule :)

• Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot

Cert este ca pe langa conturile verzi cumparate pentru diverse razbunari sau pentru aparare, s-au infiltrat si cativa care am senzatia ca fac alte jocuri.

M-am uitat acum peste cateva conturi si am observat ca sunt mai multi banati, dintre cei vechi. Chiar daca nu au mai intrat pe forum si nu au postat, tot au fost banati. Pe langa Magic blue l-am vazut banat si pe Pasha man, pe Vyypuss ( hmmm...!!) si probabil sunt mult mai multi. S-a inceput cu Talibanu si userii din Constanta, se pare ca s-a extins treaba.

Candva pe forum era inginerul (indubitabil),,, Acum mi se pare ca tot forumul e precum gandirea lui...

Oare urmeaza perioada copilnebun (daca vi-l mai amintiti)? 

Link spre comentariu

Spune, ma idiotule, la cine te referi. Cui i-am luat eu apararea?

Falcute du-te si te distreaza cu niste Minusuri...Plusuri ca nu  mai explic unui bou nimic

Un bou tot bou va ramane ...sunt sigur  si te-am mirosit ,  demult  , cum ti-am mirosit si anturajele proaste de aici  pe care le faci sa razi si sa jignesti  tot ca un bou  , desigur.

Aoleu, iar se da bombardier si sta cu foamea la masa.

Fii sigur de asta  ...nu oricine isi permite 1200 de lei fond de rulment sa futa ceva toata luna , ca de ce altceva ai mai putea fi in stare  ...boule ....toate realizarile vietii tale stau in 20 de Recenzii de pe Nimfomane  :)

• Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:Pizdix Land
  • Oras:Pizdix Land

Sa vina junimea tineretilor din urma, toti frustratii, generatia lui counter strike si laba pe webu lu yahoo messenger. 

Vai de tara noastra , peste 20 de ani nu va mai avea cine sa ne plateasca pensiile. NIci de futut nu sunteti in stare. 

PS era sa uit:  blackops32  te rog sa te duci in pulili noastre oriunde ai fi si cine ai fi. S-a rasturnat caruta de prosti mai ceva ca la Caracal

Succesuri . 

• Like 2
  • Minus 11
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Sa vina junimea tineretilor din urma, toti frustratii, generatia lui counter strike si laba pe webu lu yahoo messenger. 

Vai de tara noastra , peste 20 de ani nu va mai avea cine sa ne plateasca pensiile. NIci de futut nu sunteti in stare. 

PS era sa uit:  blackops32  te rog sa te duci in pulili noastre oriunde ai fi si cine ai fi. S-a rasturnat caruta de prosti mai ceva ca la Caracal

Succesuri . 

20 de ani zici ? E mult bre.... Pai nici peste 2 ani nu e sigur daca si ce fel de pensie vor mai lua batranii Romaniei...

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Unde imi doresc

Cert este ca pe langa conturile verzi cumparate pentru diverse razbunari sau pentru aparare, s-au infiltrat si cativa care am senzatia ca fac alte jocuri.

M-am uitat acum peste cateva conturi si am observat ca sunt mai multi banati, dintre cei vechi. Chiar daca nu au mai intrat pe forum si nu au postat, tot au fost banati. Pe langa Magic blue l-am vazut banat si pe Pasha man, pe Vyypuss ( hmmm...!!) si probabil sunt mult mai multi. S-a inceput cu Talibanu si userii din Constanta, se pare ca s-a extins treaba.

Cum poti incerca obtine monopol? Inchizand gurile celor ce au credibilitate si experienta, in speranta ca dupa **spam editat**itatea se supune majoritatii. Tinand cont ca sunt useri vechi si care au contribuit ani la rand prin recenzii, at trebui ca Pisic sa-i protejeze printr-o categorie speciala, una ce poate fi sanctionata doar de el. Sa nu primeasca plusuri sau minusuri, dar sa poata oferi( in numar total pe care-l considera rezonabil).

Eu , daca solicitam sa redevin femeie cu atitudine nu ma mai putea bana nimeni decat Pisic.

• Like 3
Link spre comentariu

Na ca mi-am amintit de reputatie cand insemna ceva (fragment din Interviul Saptamanii):

...

Ce aveti in vedere atunci cand acordati puncte de reputatie (atat pozitive cat si negative)?
Acord puncte de reputatie pozitive daca:
- este un user nou la primele postari si respecta regulamentul de la inceput, ca element de incurajare
- este un membru vechi care a venit cu o postare sau o interventie care ori aduce ceva nou, ori recenzia mi-a placut din punct de vedere artistic
- cand membrul respectiv aduce o contributie care este utila in viata forumului 
- in compensare pentru abuzul de reputatie negativa

Acord puncte de reputatie negativa la cei care
in loc de avertizare la postarile care sunt off-topic sau membrilor care pun intrebari stupide ... cu conditia sa nu mai fi fost punctati inainte
- postarilor jignitoare, scandalutilor si altor actiuni in defavoarea forumului

Ce semnifica pentru dumneavoastra cifra inscrisa la rubrica reputatie (atat la dvs. cat si la ceilalti)? Cata importanta are ea?

Mai demult, reputatia era foarte utila, cand era limitata la un numar redus de membri si, cel mai important, cand trebuia argumentata. Acum i-a scazut mult din importanta dar totusi acorda un anumit nivel de incredere pentru membrii recenzori. Din punctul de vedere al moderatorilor/administratorului, reprezinta un argument in decizia de promovare. Dar, atentie! Nu este singurul criteriu. Fiecare membru propus spre promovare este discutat de echipa de moderara inainte de a se lua o decizie.

Pentru mine... nu stiu... e flatanta... dar cam atat.
...

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Cum poti incerca obtine monopol? Inchizand gurile celor ce au credibilitate si experienta, in speranta ca dupa **spam editat**itatea se supune majoritatii. Tinand cont ca sunt useri vechi si care au contribuit ani la rand prin recenzii, at trebui ca Pisic sa-i protejeze printr-o categorie speciala, una ce poate fi sanctionata doar de el. Sa nu primeasca plusuri sau minusuri, dar sa poata oferi( in numar total pe care-l considera rezonabil).

Eu , daca solicitam sa redevin femeie cu atitudine nu ma mai putea bana nimeni decat Pisic.

Nu se poate schimba softul asa peste noapte ....momentan  sa se vanda  stocul de SP-uri la toti utilizatorii si dupaia    mai vedem ce strategii de lupta gaseste Pisic .

Chiar eu am   propus in trecut ca toti utilizatorii sa fie buni platnici (la zi si fara intarzieri ca altfel se aleg cu o dunga)   si vad ca s-a tinut cont de  parerea mea  :)

• Like 6
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Au fost multe guri închise, fără ajutor de la SP-uri. Rockeru’ și, mai nou, Viezuremanz sunt exemple relevante. Ce se întâmplă acum e doar “white noise”.

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

Candva pe forum era inginerul (indubitabil),,, Acum mi se pare ca tot forumul e precum gandirea lui...

Oare urmeaza perioada copilnebun (daca vi-l mai amintiti)?

Nu le da idei !

Macar inginerul a fost dispus sa-si asume identitatea venind la o intalnire fata-n-fata ( chit ca nu a stat), astia doar fac cu randul la butane si se mai cred si destepti.

• Like 3
Link spre comentariu

Au fost multe guri închise, fără ajutor de la SP-uri. Rockeru’ și, mai nou, Viezuremanz sunt exemple relevante. Ce se întâmplă acum e doar “white noise”.

Ce se intampla acum e prostie. Cineva trebuie sa regandeasca strategia si sa se decida in privinta publicului tinta.
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Sigur, el poate face multe dacă vrea, așa cum a mai făcut, din când în când. Este evident că o regândire și o adaptare în funcție de evoluția din ultima vreme, este necesară. Financiar, e profitabil acum, cred. Dar, după ceva timp, războaiele astea stupide, se vor împuțina și aproape că vor dispărea. Traficul va scade și, nemaifiind recenzii și activitate pe topicele fetelor, mai adu din kilu' Saftei, recenzori! Mai fă din kilu' Saftei trafic, când recenzii și activitate pe acele topice, nu, războaie, nu, sau, puține și cu trafic mic. Fetele care bazează fără a analiza bine pe cine, își cam dau singure la temelie, pe termen mediu (câteva luni), iar useri gen Miky, sunt pe principiul "după noi, potopul".

Cam asta e, in opinia mea.

• Like 9
  • Minus 13
Link spre comentariu

Nu se poate schimba softul asa peste noapte ....momentan  sa se vanda  stocul de SP-uri la toti utilizatorii si dupaia    mai vedem ce strategii de lupta gaseste Pisic .

Chiar eu am   propus in trecut ca toti utilizatorii sa fie buni platnici (la zi si fara intarzieri ca altfel se aleg cu o dunga)   si vad ca s-a tinut cont de  parerea mea  :)

Stai linistit ca nu e asa dificil.
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...