Sari la conținut

Diana Petra banata !???

Postări Recomandate

• Oras:Casablanca
Postat

N-a mai postat nimic de peste un an !

Aproape doi dar mai intra pe aici

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Nu mai se poate intelege nimic pe aici. Nu te mai stradui sa intelegi ceva. Totul devine de la ora la ora o mare enigma...

Cel putin eu recunosc :)))

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Deja, e nebunie curată! Nu a mai postat de un car de vreme, nu a avut decât o perioadă destul de scurtă de activitate, în care s-a remarcat prin bun-simț, inteligență și umor. 

• Like 12
  • Minus 14
Postat

Deja, e nebunie curată! Nu a mai postat de un car de vreme, nu a avut decât o perioadă destul de scurtă de activitate, în care s-a remarcat prin bun-simț, inteligență și umor. 

Exact, de asta ma si mir :habarnam

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Exact, de asta ma si mir :habarnam

S-a ajuns prea departe! Mult prea departe.

• Like 13
  • Minus 14
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Marian Cristescu a mai ramas saracu si el cu vreo 14 000 si ceva de puncte (prin vara ajunsese pe la vreo 30 000 si parca). Junior Moraies e aproape gata si el... Gingo s-a dus, mi se pare ca s-au mai dus din GL. cu vechime...

Ce sa mai zici, adica ce ar mai fi de zis ???

• Like 3
Postat

Marian Cristescu a mai ramas saracu si el cu vreo 14 000 si ceva de puncte (prin vara ajunsese pe la vreo 30 000 si parca). Junior Moraies e aproape gata si el... Gingo s-a dus, mi se pare ca s-au mai dus din GL. cu vechime...

Ce sa mai zici, adica ce ar mai fi de zis ???

Nimic ... 

S-au dat arme copiilor. 

• Like 8
  • Minus 14
Postat

E concurenta frate . II fute  forumul motanului cu propile unelte  :slap2

O sa ajunga motanul cand intra pe forum sa vada doar dungati si clone :laugh2

• Like 17
  • Minus 6
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Fata asta a reușit performanța să nu deranjeze pe nimeni. Ever. Cam cât de dereglat ar trebui să fie ....?

O fi dat puncte cui nu trebuie...

• Like 7
  • Minus 4
Postat

Rezolvarea e simplă, numai să vrea... Renunțarea la banarea automată, la -400 puncte. 

• Like 7
  • Minus 14
Postat

Da, dar si multe SP - uri :)))

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ar trebui ca Pisicuts să-i debaneze contul. Se pare că a mai făcut-o.

• Like 7
  • Minus 14
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Ar trebui ca Pisicuts să-i debaneze contul. Se pare că a mai făcut-o.

Nu poate face asta.Nu se pot schimba regulile in timpul jocului.Le poate schimba cand expira toate SP-urile cumparate pana acum.

• Like 2
  • Minus 9
Postat

Nu poate face asta.Nu se pot schimba regulile in timpul jocului.Le poate schimba cand expira toate SP-urile cumparate pana acum.

Corect.

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Poate sunt (probabil) unii care au achizitionat SP pentru 1 an/2 ani...

• Like 1
Vizitator
Postat

Poate sunt (probabil) unii care au achizitionat SP pentru 1 an/2 ani...

N-ai cum

• Like 28
  • Minus 1
  • Oras:Da, am !
Postat

Da, dar si multe SP - uri :)))

Forumul asta a avut succes datorita gratuitatii, in momentul in care raman doar fete si troli dispare primul element esential scopului activitatii, adica clientii ! O fi funny sa te certi cu nebunii, dar in momentul in care lipsesc spectatorii, dispar si protagonistii de pe scena incet, incet ... dar sigur ! Daca ajunge motanul sa traiasca din 20 de conturi SP, ma tem ca o sa manance sarmale doar la hram, la ziua armatei si de 1 Decembrie cand se dau gratis in centru ! ;)

• Like 6
Postat

Din câte știu (nu m-am uitat), regulamentul prevede niște chestii, care, chiar dacă nu sunt respectate, pot fi oricând invocate, deci, banare pe acest motiv. Adică, ești protejat de culoare, până la încălcarea regulamentului. Oricum, crezi că se complică cineva, să-l dea în judecată, pentru înșelătorie pe un site de curvăsăreală? Bine, vorbim discuții, Pisicuts nu va face nimic!!

• Like 8
  • Minus 14
Postat

Forumul asta a avut succes datorita gratuitatii, in momentul in care raman doar fete si troli dispare primul element esential scopului activitatii, adica clientii ! O fi funny sa te certi cu nebunii, dar in momentul in care lipsesc spectatorii, dispar si protagonistii de pe scena incet, incet ... dar sigur ! Daca ajunge motanul sa traiasca din 20 de conturi SP, ma tem ca o sa manance sarmale doar la hram, la ziua armatei si de 1 Decembrie cand se dau gratis in centru ! ;)

Moderarea nu o pui la calcule?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Si inca ceva, Diana era este o fata cu bun simt si mai citea cateodata pe aici, exista posibilitatea sa se fi banat singura de incantare !

• Like 4

Postat

Cand e liniste si pace , si serioZitate . Nu iei moderare. Ca nu ai de ce.

Cand e razboi si ura si rautate si hartuiala. Apelezi la curatenie. Si e mult mai mult. Cat 30 de SP -uri . Luate deodata.

• Like 2
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.