Sari la conținut

Marta m.

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Tot proasta e si in cazul asta daca-i lasa pe altii sa posteze in numele ei

Asa fac toti taranii de prin Buzau sau Barlad cand ajung sa aiba mai mult de 50 de lei in buzunare

Poate si-a luat drepturi de autor  

o ciocolata si o punga de bomboane cubaneze  :)

• Like 7
  • Minus 14
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sunt in vacanță, nesimtitule...Vezi cum mi te adresezi, ca incepi să semeni ...si nu uita ce ti-am promis!

Vis, taci!

• Like 7
  • Minus 13
  • Oras:Ucea
Postat

MoartaEm e pă felie. Noaptea trecută a stat până la ora 4 și ceva și a dat cu mausu pe butonelu’ roșu.

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

pai ti-am preluat mostenirea, dau minus tuturor celor care mi-au vorbit urat,celor care de pe conturi clona m-au minusat ,asa , de fun, au facut aliante din varia interese

cand o faceai tu era ok parca, da sa stii ca la orgasm , cand banai pe cineva ,inca n-am ajuns

si ma asigur ca cine va prelua contul ,are mai putine puncte, tie oricum nu-ti mai pasa

sa ai o viata buna ,pup

Ma doare-n pl de tine , xerox ce esti . Eu macar dau cu un scop . Tu dai fara efect.. ieri aveam 9.000 pct.. ai dat vreo 150 de minusuri

Azi am 11.000 :))) deci Marta, ești o proastă! 🙂

• Like 2
  • Minus 6
Postat

MoartaEm e pă felie. Noaptea trecută a stat până la ora 4 și ceva și a dat cu mausu pe butonelu’ roșu.

te seaca moarta ?  Vrei sa iti caram cateva mii de plusuri , ca sa vada ca a muncit in zadar ?

• Like 14
  • Minus 7
Vizitator beraru
Reputație: 0
Postat

Te-a ars?

• Like 1
Postat

Tineai neaparat sa-i dai satisfacție lui Picon, căci el e fericit cand haita lui de lătraci...latră. O satisfacție simplă...dar tu nu-ți vizionezi propria faptă în sine! Noi, cei care asistăm din afară la spectacol...putem să ne lăudăm că vederea noastră nu este chiar asa de slăbită de "temperiile" vremurilor noastre si ma amuza ca faci exact ce ti-am spus sa faci. Adică...sa-i sugi pula lui Picon. Atunci, prima oara cand ti-am zis-o, nu am vrut sa te jignesc si am fost fata finuta cu tine. Dar...chiar ieri, Picon, in finetea lui de domn, mi-a dat de inteles că esti pe val, fata mea!

Nu ma obosi , Zdreanțo ! Sa vezi cui ii sugi tu pula de azi inainte. Stai asa. Ca acuma am citit .

Ingerii Dreptatii , la atac ;) nu pot da PM din motive de securitate , insa vor citi , iar tu esti urmatoarea pe lista. Marș.

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator beraru
Postat

Nu ma obosi , Zdreanțo ! Sa vezi cui ii sugi tu pula de azi inainte. Stai asa. Ca acuma am citit .

Ingerii Dreptatii , la atac ;) nu pot da PM din motive de securitate , insa vor citi , iar tu esti urmatoarea pe lista. Marș.

Asta-i stilu' Mara Salvatrucha.

• Like 1
Postat

Te-a ars?

Nu contează. Cum pula mea, băăă, să stai aproape o noapte întreagă să apeși pe un buton? Credeam că Ciorette e caz unic. Spre patologic. Se pare că nu. Asta îl întrece.

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator beraru
Postat

Nu contează. Cum pula mea, băăă, să stai aproape o noapte întreagă să apeși pe un buton? Credeam că Ciorette e caz unic. Spre patologic. Se pare că nu. Asta îl întrece.

Cand eram dracalet petreceam nopti intregi apasand pe 4-5 butoane.

A jucat si ea un joc cu grafica slaba; nimic iesit din comun.

• Like 1
Postat

te seaca moarta ?  Vrei sa iti caram cateva mii de plusuri , ca sa vada ca a muncit in zadar ?

Nu, mulțumesc. Las-o dreaq, poate se satură.

Nimfomanedotcom - locul perfect de manifestare a demenței la orice vârstă

• Like 3
  • Minus 4
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Este vorba de respect, Innes...in afara vieții virtuale, nici un prieten nu a râs când altcineva m-a jignit. Nici macar când dădea "quote"...
  • Like 5
  • Minus 18
Postat

Este vorba de respect, Innes...in afara vieții virtuale, nici un prieten nu a râs când altcineva m-a jignit. Nici macar când dădea "quote"...

Nu ma obosi . Du-te dracu de tarfa proasta.

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Tu vorbesti de respect ordinaro ? Iti faci filme cu suptu pulii ? Suge tu si pt mine si asa ai supt o viata intreaga degeaba . Ca pretena ta .

Doua prajite . Cine se aseamana se aduna.

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Ma doare-n pl de tine , xerox ce esti . Eu macar dau cu un scop . Tu dai fara efect.. ieri aveam 9.000 pct.. ai dat vreo 150 de minusuri

Azi am 11.000 :))) deci Marta, ești o proastă! 🙂

deci ,iti amintesc ca ai spus ca esti retrasa ,si fericita,si te citez:,,n-ai nevoie de cont-DISPARI,,

cine se retrage, nu mai intra ever aici,isi vede de viata  aia fericita  de care scrii, daca tu esti cea care se supara pt niste puncte ,inseamna ca minti , si meriti sa te minusez,ca le pun altii la loc, nu-i bai, sa munceasca si ei

• Like 2
  • Minus 10
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu vorbesti de respect ordinaro ? Iti faci filme cu suptu pulii ? Suge tu si pt mine si asa ai supt o viata intreaga degeaba . Ca pretena ta .

Doua prajite . Cine se aseamana se aduna.

Care prietenă? ☺
  • Like 5
  • Minus 18
Postat

Care prietenă?

Du-te si oboseste-ti colegii , esti sub orice critica de insuportabila, pe bune vorbesc .

• Like 1
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Du-te si oboseste-ti colegii , esti sub orice critica de insuportabila, pe bune vorbesc .

Nu sunt insuportabilă...doar că tu nu mi-ai raspuns la intrebare.

• Like 6
  • Minus 18
Postat

Visule pentru numele lu Dzeu ia o pauza bagami-as.Tot incerc sa te apar de banare de saptamani bune da tu nu si nu.Cum pula mea poti fi atat de incapatanata?

Nu pot sa inteleg tu chiar vrei sa fii banata? 

• Like 19
  • Minus 18
Vizitator altu2
Postat

...

...Dar oricum nici nu mai contează...că noi, prostituatele suntem niste inculte si punct, nu avem ce vorbi!

Visule, nu spune asa ceva!

Tu nu esti o prostituata!

Tu esti altceva, cu totul altceva, tu esti ... un Vis, ... un VisTantric!

P.S.: sau am inteles eu gresit?

Postat

deci ,iti amintesc ca ai spus ca esti retrasa ,si fericita,si te citez:,,n-ai nevoie de cont-DISPARI,,

cine se retrage, nu mai intra ever aici,isi vede de viata  aia fericita  de care scrii, daca tu esti cea care se supara pt niste puncte ,inseamna ca minti , si meriti sa te minusez,ca le pun altii la loc, nu-i bai, sa munceasca si ei

Aoleu ? De tine n-am auzit . Tu cine esti ? Asta e regula ta sau cum ? :)))))

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Nu sunt insuportabilă...doar că tu nu mi-ai raspuns la intrebare.

Te-ai invatat sa ti se raspunda ? Uite invata-te sa nu.

Visule, nu spune asa ceva!

Tu nu esti o prostituata!

Tu esti altceva, cu totul altceva, tu esti ... un Vis, ... un VisTantric!

P.S.: sau am inteles eu gresit?

E pe dracu Vis. Asta e film horror .
  • Like 1
  • Minus 6
Postat

Nu, mulțumesc. Las-o dreaq, poate se satură.

Nimfomanedotcom - locul perfect de manifestare a demenței la orice vârstă

mai ia, de la M(o)arta M, pana te saturi de moarte

• Like 4
  • Minus 10
Postat

Ce sa iau ? Minusurile tale inofensive ? Pai tu contra echipei mele crezi ca esti mai presus? Poate doar la Kg sa -i intreci pe toti la un loc .

• Like 1
  • Minus 7

Postat

Zdreanță bulangistă, io sper să nu te schimbi pentru mine. Nu merit(ă).

Bagă mare!

• Like 1
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...