recenzoru Reputație: -450 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Noiembrie 8, 2017 Du-te si oboseste-ti colegii , esti sub orice critica de insuportabila, pe bune vorbesc . Stai sa vezi cand or afla colegii surioarei tale rezidente ca are o curva in familie. Atunci sa vezi oboseala si depresie. 2 10
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Autor Postat Noiembrie 8, 2017 Stai sa vezi cand or afla colegii surioarei tale rezidente ca are o curva in familie. Atunci sa vezi oboseala si depresie. Conteaza ce esti . Nu ce ai facut. ;) 1 6
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2017 Stai sa vezi cand or afla colegii surioarei tale rezidente ca are o curva in familie. Atunci sa vezi oboseala si depresie. Ăsta e șantaj și se pedepsește penal. Netul lasă urme. 5 13
recenzoru Reputație: -450 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Noiembrie 8, 2017 Conteaza ce esti . Nu ce ai facut. ;) Conteaza ambele. Trecutul o sa te ajunga din urma cand o sa-ti fie lumea mai draga.Oricum, tu esti doar o proasta platinata. Hai, mars in pula la Colorado! 2 10
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 8, 2017 deci ,iti amintesc ca ai spus ca esti retrasa ,si fericita,si te citez:,,n-ai nevoie de cont-DISPARI,,cine se retrage, nu mai intra ever aici,isi vede de viata aia fericita de care scrii, daca tu esti cea care se supara pt niste puncte ,inseamna ca minti , si meriti sa te minusez,ca le pun altii la loc, nu-i bai, sa munceasca si eiAmintește-ți că ești un căcat radioactiv pe băț. Oamenii inteligenți învață din conflicte. Imbecilii se răzbună. Bagă, zdreanță! 2 5
recenzoru Reputație: -450 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Noiembrie 8, 2017 Ăsta e șantaj și se pedepsește penal. Netul lasă urme. Prost te mai facu ma-ta, Picon! Sau te-a avortat?Citeste boule definitia santajului din CP. 2 10
recenzoru Reputație: -450 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Noiembrie 8, 2017 Amintește-ți că ești un căcat radioactiv pe băț. Oamenii inteligenți învață din conflicte. Imbecilii se răzbună. Bagă, zdreanță! Tu-i mai sugi pula lui Brett? Stiu ca ii faceai si swallow la un moment dat. 2 9
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 8, 2017 Tu-i mai sugi pula lui Brett? Stiu ca ii faceai si swallow la un moment dat. Nu pot să iau de la gura mă-tii. 1 4
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 8, 2017 Prost te mai facu ma-ta, Picon! Sau te-a avortat?Citeste boule definitia santajului din CP. Ai dreptate, căca-m-aș în pizda mă-tii, intră la defăimare, hărțuire șamd. 2 4
recenzoru Reputație: -450 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Noiembrie 8, 2017 Nu pot să iau de la gura mă-tii. Eu n-am vorbit de ma-ta, ba cacat nebun! Ai grija ce vorbesti, ca minusurile primite pe forum or sa-ti para pistol cu apa. 2 9
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2017 Prost te mai facu ma-ta, Picon! Sau te-a avortat?Citeste boule definitia santajului din CP. Un exemplu de bun-simț. Felicitări!Până la CP, ia de aici! 10 definițiiȘANTÁJ, șantaje, s. n. (Jur.) Infracțiune care constă în fapta de a constrânge o persoană, prin violență sau prin amenințare, să dea, să facă, să nu facă ori să sufere ceva, cu scopul de a dobândi un folos pentru sine ori pentru altul. ♦ Mijloc întrebuințat în acest scop. [Pl. și: șantajuri] – Din fr. chantage. sursa: DEX '09 (2009) adăugată de blaurb.acțiuni Te încadrezi perfect. 4 13
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 Stai sa vezi cand or afla colegii surioarei tale rezidente ca are o curva in familie. Atunci sa vezi oboseala si depresie. Io am crezut ca am iesit in parc sa ne jucam frumos, in aer liber.Da' vad ca au dat navala unii care se pisa in groapa cu nisip, fac caca in tufisuri, arunca cu pietre in lebedele de pe lac, si mai si vorbesc urat si trag din tigara.Asa ceva nu e voie sa se intample in parc, in aer liber, la distractie.
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2017 Eu n-am vorbit de ma-ta, ba cacat nebun! Ai grija ce vorbesti, ca minusurile primite pe forum or sa-ti para pistol cu apa. Ai vorbit de a mea, căcat împrăștiat ce ești. 5 13
recenzoru Reputație: -450 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Noiembrie 8, 2017 Un exemplu de bun-simț. Felicitări!Până la CP, ia de aici! 10 definițiiȘANTÁJ, șantaje, s. n. (Jur.) Infracțiune care constă în fapta de a constrânge o persoană, prin violență sau prin amenințare, să dea, să facă, să nu facă ori să sufere ceva, cu scopul de a dobândi un folos pentru sine ori pentru altul. ♦ Mijloc întrebuințat în acest scop. [Pl. și: șantajuri] – Din fr. chantage. sursa: DEX '09 (2009) adăugată de blaurb.acțiuni Te încadrezi perfect. Si unde-i folosul patrimonial, dobitocule?Bou mare esti, sa-mi fut una!!!!!!!!! Io am crezut ca am iesit in parc sa ne jucam frumos, in aer liber.Da' vad ca au dat navala unii care se pisa in groapa cu nisip, fac caca in tufisuri, arunca cu pietre in lebedele de pe lac, si mai si vorbesc urat si trag din tigara.Asa ceva nu e voie sa se intample in parc, in aer liber, la distractie. Pizdei nu i-ai spus nimic atunci cand a banat membri si a amenintat. Sictir, linge-pizda! 2 10
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2017 Si unde-i folosul patrimonial, dobitocule?Bou mare esti, sa-mi fut una!!!!!!!!! Pizdei nu i-ai spus nimic atunci cand a banat membri si a amenintat. Sictir, linge-pizda! Ești prea prost, împușcă-te! 5 13
recenzoru Reputație: -450 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Noiembrie 8, 2017 Ești prea prost, împușcă-te! Ma-ta! 2 11
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2017 Ma-ta!Nu mai are cum, e decedată. Alte ... drăgălășenii, mai ai? Hai, descarcă-te și împușcă-te! 4 13
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 Pizdei nu i-ai spus nimic atunci cand a banat membri si a amenintat. Sictir, linge-pizda! Ma tu esti chiar cretin?Nu stiu cine esti, ce hram porti, dar imi puti a prost gramada!Uita-te ma limbricule ce am scris eu si compara cu replica ta la cele spuse de mine.Chiar inclin a crede ca esti minte scurta si pula proasta (sau invers!).Bou' baltii! Io am crezut ca am iesit in parc sa ne jucam frumos, in aer liber.Da' vad ca au dat navala unii care se pisa in groapa cu nisip, fac caca in tufisuri, arunca cu pietre in lebedele de pe lac, si mai si vorbesc urat si trag din tigara.Asa ceva nu e voie sa se intample in parc, in aer liber, la distractie.
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 8, 2017 Eu n-am vorbit de ma-ta, ba cacat nebun! Ai grija ce vorbesti, ca minusurile primite pe forum or sa-ti para pistol cu apa. Pă bune?!?!?! Dezvoltă ! Probabil ai nevoie să constați cât mă duce capu’. 2 4
recenzoru Reputație: -450 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Noiembrie 8, 2017 Pă bune?!?!?! Dezvoltă ! Probabil ai nevoie să constați cât mă duce capu’. Esti cocos, sau cum adica? Esti la fel de rau si in viata de zi cu zi?Da si tu niste detalii, cacatule! 2 11
recenzoru Reputație: -450 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Noiembrie 8, 2017 Ma tu esti chiar cretin?Nu stiu cine esti, ce hram porti, dar imi puti a prost gramada!Uita-te ma limbricule ce am scris eu si compara cu replica ta la cele spuse de mine.Chiar inclin a crede ca esti minte scurta si pula proasta (sau invers!).Bou' baltii! Si eu inclin sa-ti ofer un uro gratuit. Si o muie, daca mai cauti vorba cu mine. Dar o sa insist sa inghiti, ba linge-pizda. 2 12
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 Si eu inclin sa-ti ofer un uro gratuit. Si o muie, daca mai cauti vorba cu mine. Dar o sa insist sa inghiti, ba linge-pizda. Mai amaratu' naibii stai pe coaiele tale scofalcite, bou' baltii! Pula bleaga, uro dai la aia cei mai dragi tie, laba trista in batista! Sa-ti fie clar amaratule, io nu caut "vorba cu tine" (imi suna asa, cam de pe pasuni expresia asta folosita de tine), eu te pun cu botu' pe labe, asa cum trebuie un nevolnic ca tine sa stea ... si sa taca precum cacatu' in iarba!
recenzoru Reputație: -450 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Noiembrie 8, 2017 Mai amaratu' naibii stai pe coaiele tale scofalcite, bou' baltii! Pula bleaga, uro dai la aia cei mai dragi tie, laba trista in batista! Sa-ti fie clar amaratule, io nu caut "vorba cu tine" (imi suna asa, cam de pe pasuni expresia asta folosita de tine), eu te pun cu botu' pe labe, asa cum trebuie un nevolnic ca tine sa stea ... si sa taca precum cacatu' in iarba! Ok,ba linge-pizda. O sa-i fac un uro lu' ma-ta. Ei sigur ii place sa inghita. 1 12
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2017 Postat Noiembrie 8, 2017 Ok,ba linge-pizda. O sa-i fac un uro lu' ma-ta. Ei sigur ii place sa inghita. Dobitocule, esti prea cretin sa-mi mai pierd timpu' cu tine, cacanar ce esti. P.S.: ma gunoiule, cum iti permiti sa faci referire la mama mea, nu vorbesc de context, ci chiar la modul general, cum iti permiti ma limbricule?Pai ma, amaratule, imi faci o scarba imensa!Cacat cu ochi ce esti!
vistantric Reputație: -3413 Postat Decembrie 10, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Decembrie 10, 2017 Nu ma obosi . Du-te dracu de tarfa proasta.Up! 8 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum