recenzoru Reputație: -450 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Postat Noiembrie 8, 2017 Sa mi bag pula-n gatul ma-tii de taran de cacat. Ti ai cheltuit ajutorul de somaj pe cont verde si dai minusuri ca boul. Dracii de iau daca imi mai dai vreun minus, ba transexual prost si sarac! 3 10
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2017 Sa mi bag pula-n gatul ma-tii de taran de cacat. Ti ai cheltuit ajutorul de somaj pe cont verde si dai minusuri ca boul. Dracii de iau daca imi mai dai vreun minus, ba transexual prost si sarac!Ce-i faci? 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 8, 2017 Ba , te-a salvat Ines de Amandina , sa nu-ti mai dea cu statueta in moalele capului I-ai transmis si tu multumiri ? 7 14
recenzoru Reputație: -450 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:CTFG? Oras:CTFG? Autor Postat Noiembrie 8, 2017 Ce-i faci? Nu te priveste pe tine.Sau te priveste? 2 7
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2017 Nu te priveste pe tine.Sau te priveste? Sau. 1
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Postat Noiembrie 8, 2017 Sa mi bag pula-n gatul ma-tii de taran de cacat. Ti ai cheltuit ajutorul de somaj pe cont verde si dai minusuri ca boul. Dracii de iau daca imi mai dai vreun minus, ba transexual prost si sarac!Gresesti! Araboaica nu e Colorado. 2 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum