noname90 Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2019 Oras:Bucuresti / Giurgiu Oras:Bucuresti / Giurgiu Partajează Postat Iulie 7, 2019 Link spre comentariu
alchemistu Reputație: 416 Postat Iulie 24, 2019 Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Partajează Postat Iulie 24, 2019 Cred că și-au găsit cei cu instincte gay un loc unde să se etaleze, ținând cont că topicul nu mai are relevanță de doi ani de zile. Îi sfătuiesc să posteze în aria cu transsexuali, poate își găsesc un partener :PEu cred ca-i insecuritatea sau narcisismul mai mult. parerea mea e ca pozele astea fara nimic de referinta in cadru nu au valoare, sa fie si o rigla in cadru baieti, P.S fara unghiuri de astea de femei grase. Link spre comentariu
cyobytm Reputație: 22 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Sunt andrei am 25 de ani si asta e pula mea Link spre comentariu
cyobytm Reputație: 22 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Eu 1 Link spre comentariu
vitesse17 Reputație: 477 Postat Septembrie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Buna ziua. Sper ca postez unde trebuie pentru vizualizari maxime. As dori o intalnire discreta cu o doamna de 35-40 titrata, supla, nefumatoare, musai casatorita. Ideea este de a marca in terenul de tinta al adversarului, in patul conjugal sau in fotoliul din care urmareste meciul sau pe masa din bucatarie unde isi bea cafeluta de dimineata. In ce priveste sotul cel mai frumos ar fi un tip din organele de forta si represiune, antitero sau contrainformatii militare. Se accepta si situatii gen finante-banci, politica, jurisprudenta desi nu este la fel de palpitant. Pe durata intalnirii domnul poate sa stea in sifonier, daca acesta se inchide ermetic poate sa si fumeze nu ma deranjaza. 0735259762 domnul Titel com. Adancata Teleorman. Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi frumoasa in continuare. 1 Link spre comentariu
locdog Reputație: 1912 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:Transylvania Oras:Transylvania Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Buna ziua. Sper ca postez unde trebuie pentru vizualizari maxime. As dori o intalnire discreta cu o doamna de 35-40 titrata, supla, nefumatoare, musai casatorita. Ideea este de a marca in terenul de tinta al adversarului, in patul conjugal sau in fotoliul din care urmareste meciul sau pe masa din bucatarie unde isi bea cafeluta de dimineata. In ce priveste sotul cel mai frumos ar fi un tip din organele de forta si represiune, antitero sau contrainformatii militare. Se accepta si situatii gen finante-banci, politica, jurisprudenta desi nu este la fel de palpitant. Pe durata intalnirii domnul poate sa stea in sifonier, daca acesta se inchide ermetic poate sa si fumeze nu ma deranjaza. 0735259762 domnul Titel com. Adancata Teleorman. Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi frumoasa in continuare. De unde tot apareti? 1 Link spre comentariu
vitesse17 Reputație: 477 Postat Septembrie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 De unde tot apareti? Institutiile de forta sau finante-banci ? 1 Link spre comentariu
mrblacky9427 Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 https://i.postimg.cc/Mp4z0cFS/filehost-54433285-404884483408708-5135870687956697088-n.jpg Da stiu si eu sufar de Peyronie Link spre comentariu
jshryee Reputație: 3 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Buna ziua. Sper ca postez unde trebuie pentru vizualizari maxime. As dori o intalnire discreta cu o doamna de 35-40 titrata, supla, nefumatoare, musai casatorita. Ideea este de a marca in terenul de tinta al adversarului, in patul conjugal sau in fotoliul din care urmareste meciul sau pe masa din bucatarie unde isi bea cafeluta de dimineata. In ce priveste sotul cel mai frumos ar fi un tip din organele de forta si represiune, antitero sau contrainformatii militare. Se accepta si situatii gen finante-banci, politica, jurisprudenta desi nu este la fel de palpitant. Pe durata intalnirii domnul poate sa stea in sifonier, daca acesta se inchide ermetic poate sa si fumeze nu ma deranjaza. 0735259762 domnul Titel com. Adancata Teleorman. Va multumesc pentru timpul acordat si va doresc o zi frumoasa in continuare. ce forma de retard ai ma 1 Link spre comentariu
vitesse17 Reputație: 477 Postat Septembrie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 ce forma de retard ai ma Militia calare cumva ? Doamna are forme de cozonac sa i le umplem cu aluat vartos ? 1 Link spre comentariu
jshryee Reputație: 3 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Militia calare cumva ? Doamna are forme de cozonac sa i le umplem cu aluat vartos ?esti bolnav puisor. 1 Link spre comentariu
Vizitator marian2k Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 On 11/12/2017 at 5:43 PM, tomson said: Ca reper corespunde in dimensiuni unui spray de spuma de ras Gillete senzitive Salut! Te intreb din persectiva unui On 11/12/2017 at 5:43 PM, tomson said: Ca reper corespunde in dimensiuni unui spray de spuma de ras Gillete senzitive Salut! Te intreb in calitate de contracandidat.. Cati mililitrii avea acel tub Gillette? Link spre comentariu
ticu38 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2021 Oras:botosani Oras:botosani Partajează Postat Ianuarie 28, 2021 Link spre comentariu
Guest112112 Reputație: 4 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Pana la urma s-a decis cine o are mai mare? Sunt curioasa daca pe forumul asta exista bărbați inteligenți, culți, care scriu corect gramatical, arată decent (nu ca la Hollywood, ci decent) si cu organul gros (nu mare, ci gros), pasionați de oferirea sexului oral, discreți si căsătoriți, cărora sa nu le placa drama inutila. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Acum 6 ore, Guest112112 a spus: Pana la urma s-a decis cine o are mai mare? Sunt curioasa daca pe forumul asta exista bărbați inteligenți, culți, care scriu corect gramatical, arată decent (nu ca la Hollywood, ci decent) si cu organul gros (nu mare, ci gros), pasionați de oferirea sexului oral, discreți si căsătoriți, cărora sa nu le placa drama inutila. Ești interesata? Cam ce dimensiune te ar satisface(în grosime)? Link spre comentariu
ilie19 Reputație: -3 Postat Aprilie 13, 2021 Oras:Suceava Oras:Suceava Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Pot zice si eu ca o am marisoara https://ibb.co/jy0X4jj Link spre comentariu
Guest112112 Reputație: 4 Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Acum 15 ore, caproshu a spus: Ești interesata? Cam ce dimensiune te ar satisface(în grosime)? Îndeplinești restul condițiilor si doar asta a mai rămas de stabilit? 1 Link spre comentariu
theono Reputație: 647 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2021 La 13.04.2021 la 2:13, Guest112112 a spus: Pana la urma s-a decis cine o are mai mare? Sunt curioasa daca pe forumul asta exista bărbați inteligenți, culți, care scriu corect gramatical, arată decent (nu ca la Hollywood, ci decent) si cu organul gros (nu mare, ci gros), pasionați de oferirea sexului oral, discreți si căsătoriți, cărora sa nu le placa drama inutila. Mi-ar placea sa iti pot demonstra in privat ca indeplinesc exigentele cerute de tine. lasa-mi o modalitate de contact caci aici nu iti pot scrie si vedem ce iese Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Acum 9 ore, Guest112112 a spus: Îndeplinești restul condițiilor si doar asta a mai rămas de stabilit? Da, restul condițiilor sunt îndeplinite. Cu pula am o dilema... Deci, aștept cotele... Link spre comentariu
MIKE2193 Reputație: 5 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Aprilie 14, 2021 La 13.04.2021 la 2:13, Guest112112 a spus: Pana la urma s-a decis cine o are mai mare? Sunt curioasa daca pe forumul asta exista bărbați inteligenți, culți, care scriu corect gramatical, arată decent (nu ca la Hollywood, ci decent) si cu organul gros (nu mare, ci gros), pasionați de oferirea sexului oral, discreți si căsătoriți, cărora sa nu le placa drama inutila. Prezent!! Păcat că nu avem cum să luăm legătura 🤷 Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2021 La 13.04.2021 la 2:13, Guest112112 a spus: Pana la urma s-a decis cine o are mai mare? Sunt curioasa daca pe forumul asta exista bărbați inteligenți, culți, care scriu corect gramatical, arată decent (nu ca la Hollywood, ci decent) si cu organul gros (nu mare, ci gros), pasionați de oferirea sexului oral, discreți si căsătoriți, cărora sa nu le placa drama inutila. Hmm ...foarte dubioasă dorita. Bărbat cu penis gros, ok. Dar de ce contează penisul dacă tu vrei să îți pupe savarina doar, aici nu înțeleg. Idem și cu treaba cu "bărbat căsătorit". Futi mai bine după ce te căsătorești sau cum? Link spre comentariu
theono Reputație: 647 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Acum 56 minute, liviu95 a spus: Hmm ...foarte dubioasă dorita. Bărbat cu penis gros, ok. Dar de ce contează penisul dacă tu vrei să îți pupe savarina doar, aici nu înțeleg. Idem și cu treaba cu "bărbat căsătorit". Futi mai bine după ce te căsătorești sau cum? Probabil doamna este casatorita si apreciaza ca un amant casatorit si el este mai preferabil. Cat priveste grosimea, banuiesc ca ii place sa fie linsa prelung, dar cand se incinge suficient vrea si mai mult decat doar limba partenerului... Oricum, e doar opinia mea si s-ar putea sa fie o simpla fantezie sa simta un penis gros in mana, habar nu am 1 Link spre comentariu
fanyyy Reputație: 95 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2021 La 13.04.2021 la 2:13, Guest112112 a spus: Pana la urma s-a decis cine o are mai mare? Sunt curioasa daca pe forumul asta exista bărbați inteligenți, culți, care scriu corect gramatical, arată decent (nu ca la Hollywood, ci decent) si cu organul gros (nu mare, ci gros), pasionați de oferirea sexului oral, discreți si căsătoriți, cărora sa nu le placa drama inutila. Buna. Scrie mi pe mail si ne vedem intr o zi si stabilim daca sunt ok. [email protected] Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2021 Partajează Postat Aprilie 15, 2021 D na este într un con de umbra.... Link spre comentariu
fanyyy Reputație: 95 Postat Aprilie 16, 2021 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Acum 14 ore, caproshu a spus: D na este într un con de umbra.... Daa, a cautat si a ramas cu cautarea. S a dat la fund😅😅😅 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum