burkypoo Reputație: 22 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Adică practic îmi zici mie ca vreau sa te sug ? =)) Teoretic eu dau premiul =))Sunt curios si eu de părerea unei domnișoare care a văzut mai multe la viața ei, cum arata :) 2 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Sunt curios si eu de părerea unei domnișoare care a văzut mai multe la viața ei, cum arata :)Pai practic D-asta este un concurs aici :D Link spre comentariu
monitox85 Reputație: 161 Postat Noiembrie 26, 2017 Telefon: n-am Oras:Bucuresti Telefon: n-am Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Hmm eu cred ca nu ai pula , tind sa văd la tine o mică puța cu care îți este rusine :) De regula nu intru in conflict cu prostii si curvele.... si nu o sa fac exceptie nici in acest caz. Link spre comentariu
monitox85 Reputație: 161 Postat Noiembrie 26, 2017 Telefon: n-am Oras:Bucuresti Telefon: n-am Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Sunt curios si eu de părerea unei domnișoare care a văzut mai multe la viața ei, cum arata :) Domnisoara dpdv al DEX-ului, ea este o zdreanță uzată cu pizda franjuri Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 De regula nu intru in conflict cu prostii si curvele.... si nu o sa fac exceptie nici in acest caz.Atât timp cât ești aici clar asta cauți =)) Link spre comentariu
burkypoo Reputație: 22 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Pai practic D-asta este un concurs aici :DSi părerea ta care e? 1 Link spre comentariu
monitox85 Reputație: 161 Postat Noiembrie 26, 2017 Telefon: n-am Oras:Bucuresti Telefon: n-am Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Hmm eu cred ca nu ai pula , tind sa văd la tine o mică puța cu care îți este rusine :) FYIhttps://nimfomane.com/forum/topic/85689-poze-vorb%C4%83-video-%C8%99i-citate-un-pic-ca-pe-facebook/page-10?do=findComment&comment=3208271 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Si părerea ta care e?Pai vreau sa văd mai multe :) Și apoi îmi dau cu părerea :D Link spre comentariu
monitox85 Reputație: 161 Postat Noiembrie 27, 2017 Telefon: n-am Oras:Bucuresti Telefon: n-am Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Dacă ai futut-o pe vis neprotejat este clar . E o dedicatie pentru ea. As fute-o. E buna. Pe tine cel mult m-as pișa, apoi aș trage apa pentru ca nu imi plac tiganii. Dar nu o sa ma piș pe tine pentru ca sunt decent (in fața lumii). 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 E o dedicatie pentru ea. As fute-o. E buna. Pe tine cel mult m-as pișa, apoi aș trage apa pentru ca nu imi plac tiganii. Dar nu o sa ma piș pe tine pentru ca sunt decent (in fața lumii).Depresivule iarăși ești tare in gura ? Ti am spus ca nu mă pis pe tine nici pe bani . Link spre comentariu
monitox85 Reputație: 161 Postat Noiembrie 27, 2017 Telefon: n-am Oras:Bucuresti Telefon: n-am Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Depresivule iarăși ești tare in gura ? Ti am spus ca nu mă pis pe tine nici pe bani . Nu mi-ai spus asta niciodata, epava ce esti. Maine, eu o sa fac ce vreau, tu o sa astepti sa primesti pula in tine. Avantaj tu. Sunt sigur ca iti place sa stai intinsa si sa se descarce barbatii in tine. Pffff sa nu uit... ai grija la GFE Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Nu mi-ai spus asta niciodata, epava ce esti. Maine, eu o sa fac ce vreau, tu o sa astepti sa primesti pula in tine. Avantaj tu. Sunt sigur ca iti place sa stai intinsa si sa se descarce barbatii in tine. Pffff sa nu uit... ai grija la GFEDu-te și aruncate pe geam . Link spre comentariu
monitox85 Reputație: 161 Postat Noiembrie 27, 2017 Telefon: n-am Oras:Bucuresti Telefon: n-am Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Du-te și aruncate pe geam . Vezi tu, de foame ai mancat o cratimă. Ia de-aci 3 lei si mergi sa iei un pateu si o chifla, sa-ti umpli stomacul plin de sloboz. Sau inghiti fals? Link spre comentariu
zanderspinning Reputație: 167 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:pe Dunare Oras:pe Dunare Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Pai vreau sa văd mai multe :)Și apoi îmi dau cu părerea :Domul intreaba comparativ cu cele vazute de tine pana acum din experienta ta si nu comparativ cu celelalte 3 intrate in concursul asta.... apropos, care e premiul? :) Link spre comentariu
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Băieți, vreau să vă văd pensiunile. Cu cât mai multe cu atât mai bine. 4 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Băieți, vreau să vă văd pensiunile. Cu cât mai multe cu atât mai bine. Daca vrei ceva in Cluj, arunca un ochi aici: http://www.cazareclujnapoca.ro/ro/Pensiuni-ClujIs vreo 50 ... pensiuni. P.S.: Nu-ti spun care-i a mea. Link spre comentariu
Vizitator sweep123 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Domnisoara dpdv al DEX-ului, ea este o zdreanță uzată cu pizda franjuriDaca organizezi un concurs de dicks , nu inseamna ca esti gay. De exemplu daca faci vreodata un threesome de tip MMF inseamna ca esti gay ?Si vezi cum vorbesti ba , ca totusi aici ne mai si respectam unii pe alti ( daca nu suntem de la tara sau copii virgini ) Link spre comentariu
baraka69611 Reputație: 1 Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Poftiti https://imgur.com/a/QfA2T 1 Link spre comentariu
ciociocio Reputație: 54 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Băieți, vreau să vă văd pensiunile. Cu cât mai multe cu atât mai bine.. Unde? Cand? Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Băieți, vreau să vă văd pensiunile. Cu cât mai multe cu atât mai bine.cand ne permitem sa facem, iti aratam. Pana atunci, sa visam frumos. :) 4 8 Link spre comentariu
leopardu Reputație: 56 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Si pierzatorii ce premiu de consolare primesc ? Delia , Ines :))? Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 29, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Wtf!!! 😅Să vă mănânce delia si innes pllile!Eu nu mai sunt interesată de nimic...In schimb am să privesc in continuare cât de proaste sunt astea două. 👀 Voi privi cu satisfactie...dar o satisfacție diferită de a voastră! 14 8 Link spre comentariu
nellson1941 Reputație: 9 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Ia zi Delia Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Wtf!!! Să vă mănânce delia si innes pllile!Eu nu mai sunt interesată de nimic...In schimb am să privesc in continuare cât de proaste sunt astea două. Voi privi cu satisfactie...dar o satisfacție diferită de a voastră! Sa le mănânci tu mai ales pe alea cu floci =)) Nustiu care dintre noi este mai proasta , tu care este prostituata și stai 24/48 pe forum și te faci remarcata prin prostie deci pula clienți , sau noi . =)) 34 1 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Noiembrie 30, 2017 Dacă ai futut-o pe vis neprotejat este clar . Sa le mănânci tu mai ales pe alea cu floci =)) Nustiu care dintre noi este mai proasta , tu care este prostituata și stai 24/48 pe forum și te faci remarcata prin prostie deci pula clienți , sau noi . =))Ce întrebări stupide îți adresezi când eu îți spun în față un fapt concret!... Arunci asupra mea ceea ce te definește în multe gesturi pe care le faci și consideri că dacă eu îți spun că te observ...aș face același lucru ca tine. Neprotejat faci tu maimuță inconștientă...că nu ai de ales! Ce v-ați găsit voi să vă interogați de păsărica mea dulce și nevinovată...Bine că vă distrage atenția păsărica mea dragă, prețioasă și scumpă ce e! Nu v-a ajuns câte capete au căzut când au fost acuzațiile alea cu bolile la fiecare fată pe topic? Vorba de prost gust nu trebuie să vă părăsească, vă tine de cald, că altfel frica vă papă...și cel mai mult mă amuză o femeie care preia pe nemestecate gândirea bărbatului! Ceva gen...luptă sau fugi! Un moment unic pentru mine...Să văd atâția oameni halind căcat, toți la un loc și rânjind la mine! Sunteți niște bieți oameni în căutarea norocului...nu-i așa, ce nu face omul pentru rahatul suprem!? 11 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum