forbidden_desire Reputație: 3222 Postat August 27, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 27, 2018 Baston, inel, moarte, călăreț pocnind din baston, injurii împarte,principii de fum adunate-n inel,și luptă obtuz, pe viață și moarte -biet călăreț cu ură-n penel... lovitură, racord, malițios, marmeladă 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Postat August 28, 2018 Fara muza nu-mi iese nimic :) 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Postat August 28, 2018 pocnind din baston, injurii împarte,principii de fum adunate-n inel,și luptă obtuz, pe viață și moarte -biet călăreț cu ură-n penel... lovitură, racord, malițios, marmeladă As da o lovitura, tintind inspre racord, Mi-e mila de al meu cord Zicandu-mi ei ca sunt malitios, Eu savurez si marmelada aflata-n os. :) termeni: gravitatie, gaura, zana, solar.
picon Reputație: 1046 Postat August 29, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 29, 2018 În capul lui V_ships e o mare gaurăÎn gravitație îi e neuronul de cocalarSe gândește bălind la câte-o zânăȘi face laba-n intens, în solar. Morala: V_ships suge pula la negri. minte, lipsă, marinar, muist 1
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 29, 2018 Postat August 29, 2018 minte, lipsă, marinar, muistDuc lipsã de minte, sunt copil precar Mi-e frica de apa, nu pot fii nici marinar.Intreb serios si cu sufletul trist Ce'nseamna oare cuvantul muist? crâşmãriţã, nuia, trãsurã, mãgar 2 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 3, 2018 crâşmãriţã, nuia, trãsurã, mãgar la hanul cu plopi, din poieniță,servește vin roș' o crâșmăriță...drumeți osteniți coboar' din trăsură,cerând și-o tocană, cu murătură...grăbită, fătuca fund roz își ițeșteși-ndată simți c-o nuia i-l plesnește...furioasă se-ntoarce și strigă: "curvar!să pleci de la mine, că ești un măgar!" rezistență, gâscă, resort, fior
? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 3, 2018 Cand trupurile s-au apropiat si s-a simtit un mic fiorCu ochii spre resort aflat o distanta de-un piciorAjunsi in pat,trantita fiind cu fața-n pernele cu puf de gascaFara opunere de rezistenta,si fara sa primeasca,inca. :) picon,ură,vanitate,judecator.
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 3, 2018 Beau Amer Picon, mă simt amețit, Si gura-i amară si suflet strivit, De ura ce-mi toacă un gând ofilit. Mi-ai condamnat vanitatea, gelozia, prostia, Judecător ce-ai stins în mine mândria. Fiecare, scrie, ce, vrea.
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 18, 2018 Fiecare, scrie, ce, vrea. în fiecare vis ce noaptea-mi alungăși-mi scrie pe pleoape poeme fierbinți,aș vrea să te chem și dor să te-ajungă,să-mi picuri pe tâmple sălbatici dorinți... destul, emblemă, dispreț, cotitură 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 18, 2018 în fiecare vis ce noaptea-mi alungăși-mi scrie pe pleoape poeme fierbinți,aș vrea să te chem și dor să te-ajungă,să-mi picuri pe tâmple sălbatici dorinți... destul, emblemă, dispreț, cotitură tanti, tu chiar ai talent la asa ceva :) felicitarile mele.
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 18, 2018 tanti, tu chiar ai talent la asa ceva :) felicitarile mele. multumesc frumos! ... nu stiu cat talent, dar ma amuza versificatia (o reminiscenta din copilarie)... si daca reusesc sa si exprim ceva inteligibil in felul acesta, nu pot decat sa ma bucur :) 1
peitho Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Septembrie 18, 2018 în fiecare vis ce noaptea-mi alungăși-mi scrie pe pleoape poeme fierbinți,aș vrea să te chem și dor să te-ajungă,să-mi picuri pe tâmple sălbatici dorinți... destul, emblemă, dispreț, cotitură destul am alergat printre satiri si inorogi, catre iubirea ce-mi purtai candva,iar in acest moment de cotiturã,emblemã vie a celui care-am fost,nu simt decat dispreț si-o urma de mânie,in timp ce tineretea-mi piere...cumva insidios............................................................lacãt, dedal, unt, cetacee 1
peitho Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Septembrie 18, 2018 multumesc frumos! ... nu stiu cat talent, dar ma amuza versificatia (o reminiscenta din copilarie)... si daca reusesc sa si exprim ceva inteligibil in felul acesta, nu pot decat sa ma bucur :) te alinti!da'ti sade bine! :)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 18, 2018 te alinti!da'ti sade bine! :)incerc sa-mi tin in frau vantatea ;)m-as fi alintat daca asta mi-ar fi fost calea... dar eu am ales alta forma de exprimare, asta e doar o alta fateta :) ei, daca-mi sade bine, promit sa-mi trimit si o bezea :D
peitho Reputație: 1046 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Septembrie 18, 2018 incerc sa-mi tin in frau vantatea ;)m-as fi alintat daca asta mi-ar fi fost calea... dar eu am ales alta forma de exprimare, asta e doar o alta fateta :) ei, daca-mi sade bine, promit sa-mi trimit si o bezea :D golgota? catharsis?un fel de a te masturba artistic...cumarveni :)bdsm livresc? :)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 18, 2018 golgota? catharsis?un fel de a te masturba artistic...cumarveni :)bdsm livresc? :)poate :) lacãt, dedal, unt, cetacee dement labirint, din vise durat,încerc în zadar cu lacăt să-nchid...Dedal fără aripi, din unt frământat,sau cetacee, ce valuri despic?! alint, clasic, șevalet, curcubeu 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 18, 2018 multumesc frumos! ... nu stiu cat talent, dar ma amuza versificatia (o reminiscenta din copilarie)... si daca reusesc sa si exprim ceva inteligibil in felul acesta, nu pot decat sa ma bucur :) fratiuer, las-o asa...ai talent. io in afara de creste iarba, iarba deasa / perpendicular pe casa nu stiu. nu esti eminescu, dar nu esti nici din bobor. accepta un compliment cand ti se face. there is no shame :) 1 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 18, 2018 golgota? catharsis?un fel de a te masturba artistic...cumarveni :)bdsm livresc? :) e un threesome in ritm iambic. nimic nu stii. 2 2
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 25, 2018 Pictez curcubeu născut din lacrimi de dor Pe sufletul pânză secat de amor, Ce sta așezat pe șevaletul cel vechi Așteptând alint de peneluri perechi. Ce clasic întind culorile vii Pe sufletul pânză, ce-acum este gri. 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 25, 2018 Pictez curcubeu născut din lacrimi de dor Pe sufletul pânză secat de amor, Ce sta așezat pe șevaletul cel vechi Așteptând alint de peneluri perechi. Ce clasic întind culorile vii Pe sufletul pânză, ce-acum este gri.si cuvintele? :)
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 25, 2018 si cuvintele? :) Nu vreau😋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum