keyser söze Reputație: -1833 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2018 wow ... hai sa dansam la nunta ... 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 wow ... hai sa dansam la nunta ... cinsa marita? :)))
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 Umbrela mea, culoare negru, Ma va preface-n om integru. Când sub umbrela te zăresc, Voi sti ca o sa pătimesc. :) termeni: diluviu, potop, apa, molecula
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 14, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 14, 2018 diluviu, potop, apa, molecula cuvinte se varsă ca un potop,idei în diluviu - prinse-n fibulă,apă țâșnește din caleidoscopși face implozie-ntr-o moleculă... listă, demagog, bălării, caduc 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 listă, demagog, bălării, caduc Am facut o listă cu prioritati, majoritatea sunt prostiiLa fel este si izlazul primavara, plin de bălăriiCa un demagog gandind la rece, as vrea sa-i ofer un caducSper doar ca ea sa nu plece, iar eu sa nu mai apuc... dorínță, neastâmpăr, voce, catifelat
safacemdragoste Reputație: 19 Postat Martie 14, 2018 Oras:Buucresti Oras:Buucresti Postat Martie 14, 2018 Am o dorinta si un neastampar, o voce-mi sopteste catifelat,ca dragoste trebuie astazi sa-mi cumpar ..ca sentimentele s-au devalorizat ... 1 6
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Am o dorinta si un neastampar, o voce-mi sopteste catifelat,ca dragoste trebuie astazi sa-mi cumpar ..ca sentimentele s-au devalorizat ... Cuvintele?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Labă, Urechilă, pipotă, rumeguș
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 15, 2018 Postat Martie 15, 2018 V-as oferi un text cu rime, Dar oare cine sa m-anime? Cu rima mea cea viguroasa, (Unele zic ca e cam groasa) Pătrund in suflet si-n simțiri, De-atâtea ori, sa nu te miri. termeni noi: viata, renastere, primavara, soare :) 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 16, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 16, 2018 viata, renastere, primavara, soare dup-atâta vant și ploieste soare iar în viață...cu renaștere în doiprimăvara mă răsfață... lentilă, drumeț, val, lamentare 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 16, 2018 Postat Martie 16, 2018 dup-atâta vant și ploi este soare iar în viață...cu renaștere în doiprimăvara mă răsfață... lentilă, drumeț, val, lamentare Binoclul meu n-are lentila, Un val al marii mi-a rapit-o Din mare mă extrag cu lamentareSunt un drumeț din Ursa Mare. 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 16, 2018 Postat Martie 16, 2018 V-as oferi un text cu rime, Dar oare cine sa m-anime? Cu rima mea cea viguroasa, (Unele zic ca e cam groasa) Pătrund in suflet si-n simțiri, De-atâtea ori, sa nu te miri. termeni noi: viata, renastere, primavara, soare :) erau cuvintele mai sus
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 16, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 16, 2018 erau cuvintele mai suspe alea le-am folosit eu :)
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 16, 2018 Postat Martie 16, 2018 Cuvinte : spatula,libelula, încet, încep
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 16, 2018 Postat Martie 16, 2018 Tot eu, bietul de mine: Avand spatula in dotare, Nu foarte lunga, relativ cam tare, Incet, încep s-aproximez, Si blanda libelula examinez Mai dativa-n cuvinte Eu nu va mai ... :)
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 16, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 16, 2018 Am o dorinta si un neastampar, o voce-mi sopteste catifelat,ca dragoste trebuie astazi sa-mi cumpar ..ca sentimentele s-au devalorizat ...Dupa ce ai supt zeci de mii de puli pline de cacat,tanjesti dupa dragoste?Ai-de PLM!
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 16, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Martie 16, 2018 Dau eu suav, flamenco, vis, sărut
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 16, 2018 Postat Martie 16, 2018 Dau eu suav, flamenco, vis, sărutDomnita-n vis suav dansand, O versiune de flamenco usor mai bland. Discret in castaniete ea lovea,Parea ca-si dau un dulce sarut. termeni: ule, molecule, fractii, frectii
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 17, 2018 termeni: ule, molecule, fractii, frectii doctore, ce-i aia "ule", bre? am cautat cu dexu' si n-am gasit :hmmm 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 17, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 17, 2018 doctore, ce-i aia "ule", bre? am cautat cu dexu' si n-am gasit :hmmmSe gândește la pule, probabil. :laugh2 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 doctore, ce-i aia "ule", bre? am cautat cu dexu' si n-am gasit :hmmmLasa dexul si baga contextul! :habarnam
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 pluralul de la ulă :138x
picon Reputație: 1046 Postat Martie 17, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 17, 2018 pluralul de la ulă :138xPuli. 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 17, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 17, 2018 termeni: ule, molecule, fractii, frectii Se gândește la pule, probabil. :laugh2 Lasa dexul si baga contextul! :habarnam biiiineeee ... :innocent (fară dedicație... să fim înțeleși :) ) mă uit în jur, e plin de (s)ulecu neuroni fără prea multe molecule,de îi intrebi cumva de fracții,îți spun de frecții de picior și de distracții... golan, filozofie, disperare, brand 2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 biiiineeee ... :innocent (fară dedicație... să fim înțeleși :) ) mă uit în jur, e plin de (s)ulecu neuroni fără prea multe molecule,de îi intrebi cumva de fracții,îți spun de frecții de picior și de distracții... golan, filozofie, disperare, brand Greu a mai fost! Golanul medita la margine de drum, Filozofia i-a facut din creier scrum, De disperare-n suflet nu e loc, Nou brand el si-a gasit pe loc. matinal, medieval, albatros, baros 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum