Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 PULCHERIA DELIA AUGUSTA (399-453), împărăteasă romană a Orientului. Sora lui Teodosiu II Poate o cunosti :))))) PS, Incearca fara delia, daca nu te descurci.Hai, deblocheaza-ne. Pune Ana, in loc de delia, daca asa iti este mai usor :P 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Aprilie 10, 2018 Pune Ana, in loc de delia, daca asa iti este mai usor :Pbineee ... :P ană, ană, fată dragăspui cuvinte tot cu vlagă,sărbători mai sunt, de vremo șampanie să bem! :laugh2 lacăt, trezorerie, rocă, drum 2
lord superb Reputație: 435 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Aprilie 10, 2018 bineee ... :P ană, ană, fată dragăspui cuvinte tot cu vlagă,sărbători mai sunt, de vremo șampanie să bem! :laugh2 lacăt, trezorerie, rocă, drum viata mi-e un lacãt, un drum si o incantare,o inima de rocã, blestemata,intr-un paradis stingher,iubire sa mai simt as vrea, nu sentimente goale, depuse-ntr-o trezorerie, recein afara mea... anvelopã, morcov, tristete, magiun
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2018 Postat Aprilie 11, 2018 viata mi-e un lacãt, un drum si o incantare,o inima de rocã, blestemata,intr-un paradis stingher,iubire sa mai simt as vrea, nu sentimente goale, depuse-ntr-o trezorerie, recein afara mea... anvelopã, morcov, tristete, magiunTrăind inconjurat ca intr-o anvelopa, Visând sa ma aștepte-o Penelopa, Fara tristete morcovul imi cultiv cu lin, Decât magiun, sa fie el deplin. Noua provocare: clatita, luna, mare, soare
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 11, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 11, 2018 O clatita am sa privescÎn mare imi racorescDupă ziua asta încinsă Pielea de soare învinsă Luna freamata spumosNoaptea, atat de luminos! MedieConsumInspecțieReplici
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2018 Postat Aprilie 11, 2018 O clatita am sa privescÎn mare imi racorescDupă ziua asta încinsăPielea de soare învinsăLuna freamata spumosNoaptea, atat de luminos! MedieConsumInspecțieRepliciIn medie eu sunt divin, Consum putin, adica ma retin. Intr-o inspectie facuta de arici, Eu le acord un mare plici, In loc sa le ofer nevinovate replici. Termeni: feriga, senila, fraga, elevator 1 7
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 11, 2018 O clatita am sa privescÎn mare imi racorescDupă ziua asta încinsăPielea de soare învinsăLuna freamata spumosNoaptea, atat de luminos! MedieConsumInspecțieRepliciClarissa-i fată de consum, una mult sub mediePe-aici dă replici cretine, zici că-i beată beldie.O inspecție la creier, foarte necesară esteCăci drogata asta a ajuns, să fie de poveste. Tantric, droguri, vis, tâmpă. 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 11, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 11, 2018 Cu-o observație tâmpă Îsi dă Picon în neastâmpăr Imaginile-s îs niste droguri in capul luiSi umblă prin cuvinte, ca un prost, in vis hai-huiNu stie ce e cu el când tot prea des isi spuneCe-i tantric nu se pune!El vrea un vraci...Sa-l vindece de clățău, spunandu-i:"Picon taci!" Poftiți Expoziție CazVirăm
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 11, 2018 Cu-o observație tâmpăÎsi dă Picon în neastâmpărImaginile-s îs niste droguri in capul luiSi umblă prin cuvinte, ca un prost, in vis hai-huiNu stie ce e cu el când tot prea des isi spuneCe-i tantric nu se pune!El vrea un vraci...Sa-l vindece de clățău, spunandu-i:"Picon taci!" PoftițiExpozițieCazVirămFă, de rimă și ritm ai auzit? Du-te-n p.m. și te culcă, drogato! 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 O vreau pe DanaaaaColega meaaaCa stiu eu ceeeeeSa fac cu ea :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 cuvinte: Dana, este, unde, oare
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2018 Postat Mai 9, 2018 cuvinte: Dana, este, unde, oare Dana, Dana, cea sexoasaEste singura, la ea acasaUnde, goală, te imbieOare ce să-i faci, frăție? :))) Cuvinte-magnific, iminent, oricum, nerecunoscut
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 Cuvinte-magnific, iminent, oricum, nerecunoscut magnific speech! surprinsă, recunosc!însă oricum m-aș fi întorscăci, într-un iminent pericole multă adrenalină cu parfum de mosc...absența-mi este motivată, dar, într-un fel plăcut,oglinda-mi virtuală îmi aratăun chip de nerecunoscut... cuvinte: amintire, dezastru, hrubă, carapace
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 am fost doar un mesager al lui forbidden_desire, care m-a rugat asta :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 am fost doar un mesager al lui forbidden_desire, care m-a rugat asta :)Ce mai face? :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 10, 2018 Postat Mai 10, 2018 Ce mai face? :)Excepțional... cred :)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 11, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 11, 2018 Ce mai face? :)traieste, multumesc de intrebare :D ceea ce nu se poate spune si despre topicul asta, cazut in dizgratiela munca, tovarasi! :D cuvinte: amintire, dezastru, hrubă, carapace
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 11, 2018 Postat Mai 11, 2018 O vreau pe DanaaaaColega meaaaCa stiu eu ceeeeeSa fac cu ea :laugh2 :laugh2 :laugh2Oare m ai auzit ????? :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2018 Postat Mai 11, 2018 traieste, multumesc de intrebare :D ceea ce nu se poate spune si despre topicul asta, cazut in dizgratiela munca, tovarasi! :DCând ma pui la munca, am o amintireDe dezastrul, ce odată a fostAm încercat sa fac o hrubaDar din carapace, nu am putut fi scos Trandafiri, gard, săpând, medalion 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 11, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 11, 2018 Trandafiri, gard, săpând, medalion în fața lumii un gard am ridicat,l-am îmbrăcat în catifea de trandafiri,săpând la rădacina lor neîncetat,nu m-am ales decât c-un medalion de spini... lectură, distorsionat, pecete, edil
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 în fața lumii un gard am ridicat,l-am îmbrăcat în catifea de trandafiri,săpând la rădacina lor neîncetat,nu m-am ales decât c-un medalion de spini... lectură, distorsionat, pecete, edil Subit la o lectura m-am dedat, Citind recenzia lui interop mi s-a sculat. Cu versu-mi afectat si distorsionat,Nu-mi mai venea sa ma ridic din pat Avand si o pecete de edil stelar, Azi voi iubi printesa venita de la un solar. termeni: continent, ocean, maree, scoica :) 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 12, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 12, 2018 termeni: continent, ocean, maree, scoica :) ai străbătut un continent aridși un ocean imens ai traversat...din scoica-i de sidef - lucind torid -și din maree, Venera ta s-a întrupat... întuneric, remușcare, flamă, exigibil
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 12, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 12, 2018 Oare m ai auzit ????? :)) mi-ai spart timpanele
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 ai străbătut un continent aridși un ocean imens ai traversat...din scoica-i de sidef - lucind torid -și din maree, Venera ta s-a întrupat... întuneric, remușcare, flamă, exigibil Precis ti-a fost dor de zambetul meu fermecator :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum