forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 12, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 12, 2018 Precis ti-a fost dor de zambetul meu fermecator :) tu iubesti printesa, nu ratusca cea urata ;) Azi voi iubi printesa venita de la un solar.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 tu iubesti printesa, nu ratusca cea urata ;)Grea tematica: intuneric, remuscare, flama, exigibil. M-ai cazut pe ganduri :flowers2
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 ai străbătut un continent aridși un ocean imens ai traversat...din scoica-i de sidef - lucind torid -și din maree, Venera ta s-a întrupat... întuneric, remușcare, flamă, exigibil Ca nu-s contabil imi produce blanda remuscare, Dator vândut spre tine am devenit chiar exigibilO flama-n intuneric m-a iluminat intr-o parcare Cu un dicționar mi-am completat cuvântul cel debil. termeni: lac, lebăda, ratusca, molusca :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 tu iubesti printesa, nu ratusca cea urata ;)ne păcălești asa de dimineață :)))
picon Reputație: 1046 Postat Mai 12, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 12, 2018 în fața lumii un gard am ridicat,l-am îmbrăcat în catifea de trandafiri,săpând la rădacina lor neîncetat,nu m-am ales decât c-un medalion de spini... lectură, distorsionat, pecete, edil Cu scuze că reviu la această postare! Am scris-o aseară pe o bucată de hârtie în timp ce mă uitam la tembelizor și m-a luat somnul, uitând să o mai postez. Vă văd pe străzi, birouri, instituții, peste tot, lipsiți de cultură și minimă lectură,Mai lăsați cluburile, terasele și crâșmele, puneți mâna pe carte, futu-vă-n gură!Vedeți totul distorsionat, aberant, nesănătos, absurd, ca niște animale fără rațiune Aveți pecete de ratati, într-un sistem în care poți ajunge și edil. Trezește-te națiune! mezin, cap, incortunabil, salată. 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 12, 2018 Postat Mai 12, 2018 Cu scuze că reviu la această postare! Am scris-o aseară pe o bucată de hârtie în timp ce mă uitam la tembelizor și m-a luat somnul, uitând să o mai postez. Vă văd pe străzi, birouri, instituții, peste tot, lipsiți de cultură și minimă lectură,Mai lăsați cluburile, terasele și crâșmele, puneți mâna pe carte, futu-vă-n gură!Vedeți totul distorsionat, aberant, nesănătos, absurd, ca niște animale fără rațiune Aveți pecete de ratati, într-un sistem în care poți ajunge și edil. Trezește-te națiune! mezin, cap, incortunabil, salată.Cunosc un print, ce era mezinȘi nu avea prea multe-n capIncortunabil, a fost trimisDupă salată, și-o fată de împărat :))) Înșurubat, imperial, imperios, plângând
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 13, 2018 Postat Mai 13, 2018 tu iubesti printesa, nu ratusca cea urata ;)Exista si ratusti spirituale, adorabile, de iubit :)
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 13, 2018 Postat Mai 13, 2018 Stau insurubat, imperial, in piszdaSi stiu ca este, imperios necesarS-o aud plangandAltfel...fac laba :) paine, pepsi, acasa, 17
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 13, 2018 Postat Mai 13, 2018 Stau insurubat, imperial, in piszdaSi stiu ca este, imperios necesarS-o aud plangandAltfel...fac laba :) paine, pepsi, acasa, 17Numarul 17 este un numar prim, La ea acasă noi dorim sa o lovim, Cu paine, rosii, pepsi o invaluim. Iar "laba" sa ti-o facă ea frecvent, In loc de ultim argument. :) termeni: heslesteu, praz, salata, foame
picon Reputație: 1046 Postat Mai 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 13, 2018 Mănâncă praz și piersicuțe pe malul unui heleșteu,Este vorba de Parnasuss, doctor, marele lingău.Salata asta lui place, că piersicuța dintre poameE cea mai bună și mai dulce atunci când îți e foame. forum, piersicuțe, dimineața, mirobolant 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Mai 13, 2018 Postat Mai 13, 2018 Picon....marți dau de beutȘi apoi te fut :) 1
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 14, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 14, 2018 Picon....marți dau de beutȘi apoi te fut :) delia, adica la multi ani pentru maine? :)
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 14, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 14, 2018 forum, piersicuțe, dimineața, mirobolantdimineața vine cu cafea fierbinte,pe forum grabnic mă loghez,și printre piersicuțe și cuvinteîncerc, mirobolant, sa navighez... risipă, lovitură, clasă, drajeu 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 14, 2018 Picon....marți dau de beutȘi apoi te fut :)De acord! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2018 Postat Mai 14, 2018 dimineața vine cu cafea fierbinte,pe forum grabnic mă loghez,și printre piersicuțe și cuvinteîncerc, mirobolant, sa navighez... risipă, lovitură, clasă, drajeu M-am bagat,sa lupt pentru ei,dar ce risipaLovitura dupa lovitura eu incasezCu mare clasa m-au tradat,fraticamai bine....un drajeu stateam sa savurez... https://i.imgur.com/nsBFnNR.gif cuvinte - in,anii,ce-au,trecut :) 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 14, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 14, 2018 cuvinte - in,anii,ce-au,trecut :)am scrijelit in marmură povești,sperând la rai, un iad am petrecut...și-otravă am sorbit din ceștiîn anii ce-au trecut... delimitare, clinic, replică, somn 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2018 Postat Mai 14, 2018 am scrijelit in marmură povești,sperând la rai, un iad am petrecut...și-otravă am sorbit din ceștiîn anii ce-au trecut... delimitare, clinic, replică, somn La tine vin,la noapte,in adancul somnIn Rai ca sa te ducSa-ti spun fara delimitareCat de mult mi-ai placutSa-ti privesc chipul minunat care,in replica, a ramas tacutSi...clinic...sa te vindec...cu un sarut! :) creatie,minunat,blestem,facand 2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 14, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 14, 2018 nice :) creatie,minunat,blestem,facand te voi primi - un minunat blestem -în vis etern adânc căzând,creație păgână amândoi suntem,dar cale sacră către cer făcând... curaj, atingere, ceață, amintire
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2018 Postat Mai 14, 2018 nice :) te voi primi - un minunat blestem -în vis etern adânc căzând,creație păgână amândoi suntem,dar cale sacră către cer făcând... curaj, atingere, ceață, amintire https://i.imgur.com/MExDBms.gif Ai mult curaj,fiinta blandasa ma accepti,asa rebela ta atingere...ma incita...La lucruri,ce n-am facut de felLa dragostea,iubirea...lucruri care le-am simtit odatao amintire...care ...in milenara ceata....nu le-am mai simtit,in niciun fel. Inchis,semn,izbavire,sansa 1
lord superb Reputație: 435 Postat Mai 14, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Mai 14, 2018 https://i.imgur.com/MExDBms.gif Ai mult curaj,fiinta blandasa ma accepti,asa rebela ta atingere...ma incita...La lucruri,ce n-am facut de felLa dragostea,iubirea...lucruri care le-am simtit odatao amintire...care ...in milenara ceata....nu le-am mai simtit,in niciun fel. Inchis,semn,izbavire,sansa Rictus mi-e zambetul,cand ma gandesc la oameni,Facand si desfacand o sansa,in lumea de jigodii,Gasesc un semn si-o izbavireintr-un iad cuprins de patimi,nimic nu e inchis, doar Dumnezeu fata de lucruri noi. copil, nectar, cocoasa, resentiment 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2018 Postat Mai 14, 2018 Rictus mi-e zambetul,cand ma gandesc la oameni,Facand si desfacand o sansa,in lumea de jigodii,Gasesc un semn si-o izbavireintr-un iad cuprins de patimi,nimic nu e inchis, doar Dumnezeu fata de lucruri noi. copil, nectar, cocoasa, resentimentNu vorbi urât de al meu Tată Ca ai băut nectar, de zeuCa o iei pe cocoașa, fără resentimente îți spun eu :)))Al Sau copil, ești și tu și euDe aceea, e Dumnezeu :)) Uitat, stăpân, mâine, bineînțeles 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Mai 14, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Mai 14, 2018 copil, nectar, cocoasa, resentiment un suflet de copil îngândurat,nectar amar sorbind sonor -- adânc resentiment reverberatvenind dinspre cocoașa unui biet sufleur... Uitat, stăpân, mâine, bineînțeles uitat de vreme, ceasul tacedar încă mi-e stăpân, bineînțeles...căci doar în mâine dorul zaceiar azi sunt doar nisip, de vânt cules... Ai mult curaj,fiinta blandasa ma accepti,asa rebela ta atingere...ma incita...La lucruri,ce n-am facut de felLa dragostea,iubirea...lucruri care le-am simtit odatao amintire...care ...in milenara ceata....nu le-am mai simtit,in niciun fel. Inchis,semn,izbavire,sansa ți-e sufletul închis ermeticși izbăvirea nicio șansă n-are?să fie semn că viețuiești mimeticși gândului-i refuzi sa zboare? :) lied, claritate, stâncă, frică 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 14, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 14, 2018 Zece negri mititei Unul se dădea bengos, Cel mai tare în găoz. E zmardoiul renumit, Repede a fost muit. Ne-a pupat ușor pe ouă, Și-au rămas doar nouă nu mai spune Una-i târfa cea poetă, Dar la sex e repetență. A supt pula cu căcat, Până s-a intoxicat. A rămas cu curul rupt Și-au rămas doar opt Siana Papagalul flaușat, Vânătorul de căcat. A încercat să sugă pula, Dar și-a rupt toată dantura. A căzut prostul pe spate, Și-au rămas doar șapte. Vânătorul de proști Una-i curva răpănoasă, Murătură puturoasă. S-a uitat între picioare. Și-a murit de așa putoare. Hoitul tare îi miroase, Și-au rămas doar șase. Anonna Unul e mai kinuit, E micuț și pricăjit. A-nghitit prea multă spermă, Și-a intrat în comă. Șansele sunt foarte mici, Și-au rămas doar cinci. Misskin Drept in anus la Siana, Sade mandru panarama. E limbricul afumat, Ce se scalda in cacat. Dara unul i-a spart curu, Si-au ramas doar patru. Laur788 Un gândac mai pricăjit, la găoz cam opărit. Tare-n gură răpănosul, Că i-am spart gaozul. A-nghitit la misurgei. Până au rămas doar trei. Skopelos Un sclavete tupeist, Cica e mare IT-ist. Pusti cordit si imatur, Sa trezit cu pula-n cur. Si in gura cu un coi, Si-au ramas doar doi. Crisriano_29 In vagin la ea statea, Mikyduta si lingea. Pana a dat de un buboi. D-ala plin doar de puroi, A supt prostul ca nebunul, Si-a ramas doar unul. Bettyblue 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum