miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 14, 2018 Ce-a facut Pisatul aici ? Si-a afisat schizofrenie atipica de care sufera ? =))
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 14, 2018 Postat Mai 14, 2018 As mai compune, dar n-am muza O fata draga tare-n buza Incet, eu redevin parnasian, Si va contemplu ca un martian :)nu va dau cuvinte 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat August 4, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 4, 2018 nimeni n-a mai scris nimic, topicu-i părăginit... "muzele" v-au părăsit? și-au strâns pletele-n batic? craci, balon, diversitate, sictir 2
picon Reputație: 1046 Postat August 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 4, 2018 Privesc o blondă, frumoasă căprioară Cu craci lungi, ce în sictir pășește Diversitate de gânduri simt că mă doboară E doar un balon de săpun- a câta oara...Dar se oprește Îmi zâmbește Un gând îmi înflorește...Nu vă spun ce a urmatCă sunt un delicat. 1 4
v-ships Reputație: 24 Postat August 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat August 4, 2018 Privesc o blondă, frumoasă căprioară..., certo, **spam editat** si **spam editat**Cu craci lungi, ce în sictir pășește...mars ma broscoi bubosDiversitate de gânduri simt că mă doboară..again, **spam editat**, regrete si amintiri de genul pusca si cureaua lata, ce puli in cur puteam sa-nghit odataE doar un balon de săpun- a câta oara...tiganii, apa si sapunul, asta da ironie si caterinca, Dar se oprește...du-te ba...Îmi zâmbește......si moartea o pui pe fuga la cum aratiUn gând îmi înflorește...clar, **spam editat**, uro, strapoane-n cur si persversiuni bolnave, iar.Nu vă spun ce a urmat..normal, iar te-ai trezit cacat si pishat pe tine, uitand unde ai pus placa/dintii si bastonul.Că sunt un delicat. over bine 100 de kile in viu, da si porcii pot zbura, futu-ti metaforele-n cur. Esti delicat o pula-n curul ala al tau de hipopotam securist senil, impotent si **spam editat**, esti un cacat/balega de bivol/buhai aburinda si urat mirositoare in drum, un boshorog burtos, gretos, chelios, slinos, o osanza ranceda mirosind a hoit, mucegai si naftalina, un bosketar betiv icteric si isteric, plin de rozacee/cuperoza, hemoroizi si varice, esti idolul femeilor/bosketarelor homeless disperate, al focilor cu mustati esuate, proste punga, strambe, oarbe si schioape, ce sa mai, o moasca si fosila inca vie, de care nicio fiind vie si sanatoasa la cap nu s-ar apropia, d-apai sa sarute in bot si sa futa un porc grohaitor ca tine. Pe cine dreaq sa te ieie si sa-ti pieptene chelia, crezi ca mai intereseaza ca putea si poate sa mai urmeze pentru tine, stie deja toata lumea, azilul de batrani, balamucul, bulaul, cimitirul si coliva/pamantul scrie pe si peste tine. LE: panarama, proxenet, **spam editat**, picon. 2 12
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 4, 2018 Postat August 4, 2018 Unu' din voi 2 sa lase si niste cuvinte...
picon Reputație: 1046 Postat August 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 4, 2018 Privesc o blondă, frumoasă căprioarăCu craci lungi, ce în sictir pășeșteDiversitate de gânduri simt că mă doboarăE doar un balon de săpun- a câta oara...Dar se opreșteÎmi zâmbeșteUn gând îmi înflorește...Nu vă spun ce a urmatCă sunt un delicat.marinar, bani, dement, detergent 3
picon Reputație: 1046 Postat August 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 4, 2018 Esti delicat o pula-n curul ala al tau de hipopotam securist senil, impotent si **spam editat**, esti un cacat/balega de bivol/buhai aburinda si urat mirositoare in drum, un boshorog burtos, gretos, chelios, slinos, o osanza ranceda mirosind a hoit, mucegai si naftalina, un bosketar betiv icteric si isteric, plin de rozacee/cuperoza, hemoroizi si varice, esti idolul femeilor/bosketarelor homeless disperate, al focilor cu mustati esuate, proste punga, strambe, oarbe si schioape, ce sa mai, o moasca si fosila inca vie, de care nicio fiind vie si sanatoasa la cap nu s-ar apropia, d-apai sa sarute in bot si sa futa un porc grohaitor ca tine. Pe cine dreaq sa te ieie si sa-ti pieptene chelia, crezi ca mai intereseaza ca putea si poate sa mai urmeze pentru tine, stie deja toata lumea, azilul de batrani, balamucul, bulaul, cimitirul si coliva/pamantul scrie pe si peste tine. LE: panarama, proxenet, **spam editat**, picon. Marș înapoi la balamuc, piticanie scârboasă și dementă! 3
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 4, 2018 Postat August 4, 2018 Un proxenet cu prea multa scoala,A profitat si el, de o panarama.Era cam zurliu si putin dement,Iar fata incepuse sa bea detergent. Mãnãstire, tãmâie, ştrand, şezlong. 2 6
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 4, 2018 Postat August 4, 2018 Vi s-a sculat lirismu-n voi. Las' ca va aratam tot noi :) 1
picon Reputație: 1046 Postat August 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 4, 2018 Un proxenet cu prea multa scoala,A profitat si el, de o panarama.Era cam zurliu si putin dement,Iar fata incepuse sa bea detergent. Mãnãstire, tãmâie, ştrand, şezlong.Le-ai amestecat. :laugh2 3
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 4, 2018 Postat August 4, 2018 Le-ai amestecat. :laugh2Le-am ales atent. :laugh2 1 6
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 4, 2018 Postat August 4, 2018 nimeni n-a mai scris nimic,topicu-i părăginit..."muzele" v-au părăsit?și-au strâns pletele-n batic? craci, balon, diversitate, sictir O draga muza, tu plimba-ti cracii in balonSi cu un blând, plenar sictirContempla la diversitatea lumii Nu-ti va ajunge cel mai uriaș potir. :)Atat mi-a iesit Termeni propusi voua: luna, eclipsa, ploi, inviitura
picon Reputație: 1046 Postat August 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 4, 2018 O draga muza, tu plimba-ti cracii in balonSi cu un blând, plenar sictirContempla la diversitatea lumii Nu-ti va ajunge cel mai uriaș potir. :)Atat mi-a iesit Termeni propusi voua: luna, eclipsa, ploi, inviitura Înviitură? 3
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 4, 2018 Postat August 4, 2018 Înviitură?Da, a fost o creație spontana
vistantric Reputație: -3413 Postat August 4, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 4, 2018 Da, a fost o creație spontana La ce crezi că s-a gandit? 😅
picon Reputație: 1046 Postat August 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 4, 2018 Da, a fost o creație spontana Nu se pune. 5
vistantric Reputație: -3413 Postat August 5, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 5, 2018 Nu se pune.Inseamna ca ignori.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 5, 2018 Postat August 5, 2018 La ce crezi că s-a gandit? Inviitura ar putea veni de la viitura :)
vistantric Reputație: -3413 Postat August 5, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 5, 2018 Inviitura ar putea veni de la viitura :)...Sau de la 13 August!
picon Reputație: 1046 Postat August 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 5, 2018 Inseamna ca ignori.Culcă-te, droghy! 3
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat August 5, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 5, 2018 Mãnãstire, tãmâie, ştrand, şezlong. : luna, eclipsa, ploi, (in)viitura într-o noapte fără lună(chiar eclipsă, de nu ma-nsel),de tămâie-un pic nebună,fugi dintr-o mănăstireo măicuță cam zurlie,dup'un kil de hidromel...drept la ștrand s-a dus, codana,în șezlong s-a așezat,grabnic jos și-a dat sutana,expunând un fund bazat...ce de ploi cădeau în balede la junii dimprejur!și-mpingându-se de șale,toți, grămadă, o-nconjur...ce-a urmat, ghicim și noi,nebunie-n viitură... si scuzați-mi, rogu-voi,licențele din scriitură... dezlânat, crocodil, taliban, gulie 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat August 7, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat August 7, 2018 dezlânat, crocodil, taliban, gulie oi fi scris prea dezlânatși-am pus oamenii pe fugă?!sau, crocodilul de uscatstă în stufăriș, la pândă?!parol, nu e niciun talibancu vreo pană pregătită...curaj!... chiar de topicu-i în vanși-a mea rimă - o gulie opărită... :laugh2 lagună, dezastru, clandestin, labrador 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat August 7, 2018 Postat August 7, 2018 oi fi scris prea dezlânatși-am pus oamenii pe fugă?!sau, crocodilul de uscatstă în stufăriș, la pândă?!parol, nu e niciun talibancu vreo pană pregătită...curaj!... chiar de topicu-i în vanși-a mea rimă - o gulie opărită... :laugh2 lagună, dezastru, clandestin, labrador Revin mai tarziu, poate si cu ceva inspiratie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum