doamnax Reputație: 802 Postat Martie 1, 2018 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 1, 2018 Vrei s-o fuți, este?vrei s-o futi,este? pe-aceasta doamna din poveste dar,ia gandeste dumneata sa nu te afle nevasta-ta 2
doamnax Reputație: 802 Postat Martie 1, 2018 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 1, 2018 Păi, ce voiai? Să îngheț?pai,ce voiai?Sa inghet? in noianul de namet? cand ajungeam la fata pula mea,era deja moarta
doamnax Reputație: 802 Postat Martie 1, 2018 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 1, 2018 Sufletul ti e ermeticDa, stiu ca nu i eticOare daca incerc, va fi efemerS'avem un dialog, despre...noi? ( nu rimeaza dar se potriveate ) :P Cuvinte: Interzis, tentwo, dorintao.tentwo,cu-a ta dorinta ti-am interzis dreptul la pocainta dar tu,cal naravas futi fata,atat de patimas 1
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 desculț lingerică, rătăcind prin Parnas,pe-a muzelor cale călcând fara pizmă,o cată pe-aceea de-o duce-o de nas,sperând în secret să-i intre în... (beep :laugh2 ) (recunosc, ma depasesc termenii :laugh2 ) :ezpi_blush :P
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 Vrei s-o fuți, este? Acum vine repiica de gratie : Eu nu fut, fac dragoste :)))) 1
doamnax Reputație: 802 Postat Martie 1, 2018 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 1, 2018 pfff, te-ai miscat prea repede.... de la ger? :laugh2 desculț lingerică, rătăcind prin Parnas,pe-a muzelor cale călcând fara pizmă,o cată pe-aceea de-o duce-o de nas,sperând în secret să-i intre în... (beep :laugh2 ) (recunosc, ma depasesc termenii :laugh2 ) ermetic, dialog, efemer te-ai inchis in tine,ermetic crezand,sa scapi temporar de al tau beep cu iconul coleric razand intr-un tempo arar si un dialog incerc acum cu tine cand gerul ne intra la oase eu stau la caldura,mi-e bine si tu penetrezi o flocoasa dar totul e efemer pe pamant si orice zi e o bucurie cand ai langa tine,razand o femeie de top,o mandrie 3
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2018 Acum vine repiica de gratie : Eu nu fut, fac dragoste :))))Te cred! 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 1, 2018 vrei s-o futi,este? pe-aceasta doamna din poveste dar,ia gandeste dumneata sa nu te afle nevasta-taNu e. 1
lord superb Reputație: 435 Postat Martie 1, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Martie 1, 2018 dupa ce ca-s racit si vaz cam dublu, mai incerc sa citesc si zig-zagurile doamnei x...dau in strabism sa mor eu! :laugh2 :laugh2
lord superb Reputație: 435 Postat Martie 1, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Martie 1, 2018 in rest, ce face baietii si fetele? o ardeti asa poetic si matinal? :laugh2
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 1, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 1, 2018 pentru ca alte cuvinte n-a lasat nimeni.... Sufletul ti e ermeticDa, stiu ca nu i eticOare daca incerc, va fi efemerS'avem un dialog, despre...noi? ( nu rimeaza dar se potriveate ) :P Cuvinte: Interzis, tentwo, dorintape drum interzis, tentwo mă atrage,dorință-mi strecoară în vene...armura, cu dulce otravă de-o sparge,forbidden, damnarea-ti ramane in gene! :) poveste, atingere, eligibil 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 pentru ca alte cuvinte n-a lasat nimeni.... pe drum interzis, tentwo mă atrage,dorință-mi strecoară în vene...armura, cu dulce otravă de-o sparge,forbidden, damnarea-ti ramane in gene! :) poveste, atingere, eligibil Doar o atingere, si povestea devine eligibil.a :))) Pur, zdreanta, pacat 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 1, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 1, 2018 scurt si la obiect :laugh2Doar o atingere, si povestea devine eligibil.a :))) Pur, zdreanta, pacat sunt cântec pur, dar și murdar,și zdreantă mi-e dorința,dar pentru un păcat originar,o să-mi ascult voința. :D intrebari, amagire, clipa 3
lord superb Reputație: 435 Postat Martie 1, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Martie 1, 2018 scurt si la obiect :laugh2 sunt cântec pur, dar și murdar,și zdreantă mi-e dorința,dar pentru un păcat originar,o să-mi ascult voința. :D intrebari, amagire, clipa in oglinda ciobita, deschid pumnul care mi-e plin de iluzii,pe care le incalzesc sub haina singuratatii. draga mea, caut impreuna cu tine, clipa,si-o dulce amagire, ca suntem iubiti......macar de demoni!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 scurt si la obiect :laugh2 sunt cântec pur, dar și murdar,și zdreantă mi-e dorința,dar pentru un păcat originar,o să-mi ascult voința. :D intrebari, amagire, clipaEști genial !!!
lord superb Reputație: 435 Postat Martie 1, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Martie 1, 2018 crizantema, lacãt, drum
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 scurt si la obiect :laugh2 sunt cântec pur, dar și murdar,și zdreantă mi-e dorința,dar pentru un păcat originar,o să-mi ascult voința. :D intrebari, amagire, clipa A trecut clipa de amăgire plină de întrebăriAcum e rândul meu să mă bucur de primăveri 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 crizantema, lacãt, drum O crizantema înflorește la capăt de drumAm pus lacăt la tristețeE bine acum ! 1
lord superb Reputație: 435 Postat Martie 1, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Martie 1, 2018 O crizantema înflorește la capăt de drumAm pus lacăt la tristețeE bine acum ! delia, esti talentata cu limba din toate punctele de vedere! :laugh2 lasa si cele 3 cuvinte...
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 Folosiți fraților cuvinte mai grele! Hidrant, îndrăgostit, manifestare :) 1
lord superb Reputație: 435 Postat Martie 1, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Martie 1, 2018 Folosiți fraților cuvinte mai grele! Hidrant, îndrăgostit, manifestare :) nebunatico, esti un hidrant de patimi,eu, un furtun indragostit, racordat la tine dupa prima manifestare. :))))))))))))))
lord superb Reputație: 435 Postat Martie 1, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Postat Martie 1, 2018 estrogen, gem, pensie alimentara :))))))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 Intr-o scara de bloc cu damf de estrogen Mananc ca saracul, paine cu gemDe'as frecventa-o oare, seara de searaVoi plati cumva si pensie alimentara? Ciomag, ghiocel, telecomanda 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Martie 1, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Martie 1, 2018 Ciomag, ghiocel, telecomandaiarna-și ascute-al zăpezii ciomag,c-un biet ghiocel se înfruntă,pe Animal Planet leii si-o trag...telecomanda, programul comută... :laugh2 clevetire, teapa, distonocalm 2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 De la atâta clevetire am luat un distonocalmDar ce țeapă l-am luat fără apă! Înghițire,sloboz,precaut 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum