Sari la conținut

Lucram la o Carte! Asteptam sugestii si comentarii !

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Din ciclul;Taranul basit si afumat da lectii de marketing.

'ai de poola mea! :laugh2

• Like 3
  • Minus 12
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Din ciclul;Taranul basit si afumat da lectii de marketing.

LOL

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Pisicuts, d.p.m.d.v. aceasta recenzie nu poate lipsi din cartea ta:

http://nimfomane.com/forum/topic/89375-neata/?p=2705646

Este haios in cam tot ce scrie, inclusiv recenzia aia cu tipa de pe strada este memorabilă. Omul are potențial si poate lejer sa scrie singur o carte. Dupa stilul de scris eu zic ca e profesor.
  • Like 1
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

Este haios in cam tot ce scrie, inclusiv recenzia aia cu tipa de pe strada este memorabilă. Omul are potențial si poate lejer sa scrie singur o carte. Dupa stilul de scris eu zic ca e profesor.

Poate vezi c-o fi detinut si tot ce are sunt fanteziile. 

Chiar, recenziile pe nimfomane ar putea fi luate in considerare pentru eliberare inainte de termen? 

Postat

LABA e l'accademia gratuita che abbellisce il posto. Capisci?

PS: hai ca o sa fie succesuri , o simt in oua  ....pacat ca esti frate geaman  cu celalalt  , chiar promiteai  , sincer o spun . Baga si la mine o steluta , daca tot lucrezi pe CLICK-uri ...stai ca am uitat ca ai dat-o deja , la cat esti de prost si fanfaron    :)

Ma che cazzo stai facendo Fantozzi ?

• Like 3
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Daca printre membrii intelectuali ai forumului Nimfomane se afla si primate , aceasta categorie speciala de oligofreni trebuie sterilizati de urgenta printr-un program finantat de Ministerul Sanatatii  

PS: "Cosa ti importa di ... "ragazzina" ? (Videoclipul ar trebui sa-l prezinti altor personaje , de varsta a doua de aici , ca s-au prins cu ambele maini de barele ajutatoare de sustinere  , propagand  un usor  damf  de transpiratie ...stii tu care sunt , clono ) 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Se vede ca ai scris putin, in ultima luna.

Daca ai atata inspiratie.

Si verva.

Si consistenta.

Si desteptii astia din Consiliu – cu exceptia lui Gelutu – credeau ca eu sunt tu ori tu esti eu.

Bine ai revenit !

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Scriu (mai mult) doar atunci cand am chef si sunt odihnit , iar verva  am , sa zicem nu de cand ma stiu , dar traind in marea majoritate a timpului printre pers. destul de culte si cu un alt grad de civilizatie , cu care poti

face schimbul de replici si de dialoguri mult mai decente si politicoase ,  automat ca mi le-am deprins/insusit . Nu inseamna ca nu cunosc destul de bine si "limbajul strazii" , dar prefer sa nu-l folosesc si sa ma abitin. 

Am observat cum ai indurat injuraturile cu  stoicism , in locul meu , de la aceleasi pers. cu care eu m-am certat in trecut aici.(mai putin Gelu , care a realizat o oarece diferenta)  si care populeaza aceast forum de dimineata pana seara , aplicand bombardamentele lor pline de epitete injositoare in stanga si in dreapta  , ba chiar impotriva unor fete/femei . Ce castiga? Isi revarsa doar propria prostie , frustrare si nervozitate din propriul capsor  , nimic mai mult , tradandu-le caracterul   mediocru cu care sunt inzestrati. 

Bine te-am regasit !!...mai  recentram fortele atunci cand devin inegale. Nu inseamna ca-i si umplem de "civilizatie" , asta ti-o insusesti pana la varsta majoratului sau din mediul in care traiesti/activezi  :)
  • Like 2
  • Minus 1
  • Oras:undeva
Postat

Intindeti repede covorul rosu.

Si puneti-va popourile la bataie :atm

Uneori e bine sa tragi un pui de somn dupa-amiaza  , ca sa nu ti-o ia inima la trap  , dupa o varsta bineinteles , asa  ca , sa  aplicam aceeasi strategie "Culca-te !!! " , pardon era "Dormi !!!"  

Kiki, iar ai inceput sa vorbesti cu tine insuti bulangiule? 

• Like 2
Vizitator
Postat

Kiki, iar ai inceput sa vorbesti cu tine insuti bulangiule?

E schizofrenic. Omul e bolnav si nici nu vrea sa isi ia pastilele pentru crizele de epilipsie.
  • Like 5
  • Minus 1
Postat

E schizofrenic. Omul e bolnav si nici nu vrea sa isi ia pastilele pentru crizele de epilipsie.

De la stiuleti in cur si de de la... laba i se trage!  :laugh2

• Like 3
Postat

De la stiuleti in cur si de de la... laba i se trage!  :laugh2

Mustacioaselor cu fusta  , parca v-am mai atras atentia sa nu mai defilati brat la brat pe aici

http://nimfomane.com/forum/topic/8892-cum-te-simti-azi/page-2119

ca se prinde lumea ca sunteti pa invers .

Pipilicoase mai sunteti  , nu degeaba v-ati clonat prostia si va  intitulati "cei 148 de enoriasi" . Din 148 (adunati) nu faci unul de Doamne ajuta , macar cu atitudine de barbat . Celalalt  dupa cum il stiu , un oligofren ramator si copy-paste , nu a fost in stare nici sa-si dea nick-uri proprii la clone , a trebuit sa le preia tot pe ale altora , doar ca in anumite cazuri  a fost obligat sa folosesca pauza dintre nume    :)

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Eu nu sunt un scriitor (cum probabil ai ghicit si tu) si nu am mai scris in toata viata mea atatea cuvinte cat am scris in astea 3 luni, dar o sa o imi dau silinta sa termin cartea , daca tot am inceput-o!

@araboaica, mersi pentru sugestie, e de colectie recenzia lui petre!

Pisicuts, tot cu cartea, tot cu cartea!? sa povestesti acolo si planurile tale diabolice marca Nimfomane.com 😄ðŸ˜

• Like 108
Postat

Mustacioaselor cu fusta  , parca v-am mai atras atentia sa nu mai defilati brat la brat pe aici

http://nimfomane.com/forum/topic/8892-cum-te-simti-azi/page-2119

ca se prinde lumea ca sunteti pa invers .

Pipilicoase mai sunteti  , nu degeaba v-ati clonat prostia si va  intitulati "cei 148 de enoriasi" . Din 148 (adunati) nu faci unul de Doamne ajuta , macar cu atitudine de barbat . Celalalt  dupa cum il stiu , un oligofren ramator si copy-paste , nu a fost in stare nici sa-si dea nick-uri proprii la clone , a trebuit sa le preia tot pe ale altora , doar ca in anumite cazuri  a fost obligat sa folosesca pauza dintre nume    :)

Imi este mila de tine bulangiule, te-a prostit de tot laba! Coaie, patronul pulii, nu trebuie sa coordonezi activitatea cocioabelor de 5 stele pe care le "detii"?
  • Like 3
Postat

Corioso , ce coitele mele te   framanta  , do-te si te da cu selofanul   pa Alpinii  Elvetiendos  , vezi sa no-ti  infolfosezi  stremeleasca da vreuno cracos so stirbesti bijuteriile de una bolovandos .

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Poate vezi c-o fi detinut si tot ce are sunt fanteziile. 

Chiar, recenziile pe nimfomane ar putea fi luate in considerare pentru eliberare inainte de termen? 

Nu cred asta, este un tip foarte relaxat.

• Like 1
Postat

6ma voi ocupa personal de tine jigodie! Iti garantez toata atentia mea, nu ma lae pana nu pun cakaea de for5a pe tine! Ai belit pupa stiuletare, homalaulez... ee5i un cacat!

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

6ma voi ocupa personal de tine jigodie! Iti garantez toata atentia mea, nu ma lae pana nu pun cakaea de for5a pe tine! Ai belit pupa stiuletare, homalaulez... ee5i un cacat!

pre_1517439411__tom-cruise-gif-24.gif

alexandru69 ce vrei sa ii faci ??

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Lisandrule, ia da tu frumos din codita...poate te alegi cu cativa covrigei :slap2

kiki, iar ai incurcat conturile bai sandilaule!? 

• Like 2

Postat

Pisicut sa nu uiti de sectiunea ts.

Postat Astazi, 07:35

deliapisii, on 01 Feb 2018 - 11:04 PM, said:

Îmi fac timp de câteva ore pe zi sa intru și aici , și ghici ce ?

Nu se mai întâmpla nimic interesant :(

Ce a pățiți toată lumea ?

Nu mai râdeam și noi ?

best_star, on 01 Feb 2018 - 11:27 PM, said:

Circula un zvon prin popor ca deja i-au internat la spitalul de nebuni. I-au legat in camasa de forta si urla astia ca toti dracii.

hot news, on 02 Feb 2018 - 07:33 AM, said:

Ia zi boss cum e cu transexuala antonella ?!? O recenzie nu lasi ai tu sa moara Franta.

Mereu te prind seara tarziu cand te uiti la stromeleagul fetei. E mare ?!?

Ai de :) mea de barbati care cauta sa suga pula de la ts/tv.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...