ivann turbinca Reputație: 166 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Tania Thering(aka Denisa rond) care il are pe alexquerty in spate. Inesuka,de pe contul careia posteaza un barbat ,asta daca nu e deja cont comun al mai multor frustrati. Corina il are in spate pe Trolescoviciulos. Pipilica care are o gasca intreaga de infractori si o multime de conturi la care are acces,ceea ce numeste el enoriasi ,adica niste labagii frustrati care au fost spalati pe creier ,ca la curve tre sa plateasca cu o legatura de ceapa si 2 de patrunjel. Si lista poate continua ... Oamenii sanatosi la cap nu au ce cauta aici. Aici sunt doar niste bolnavi care se dau zmei pe forum aparati de anonimat,in realitate ei fiind doar niste distrusi. 6 6 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Asa e. Masoneria curvelor si proxenetilor. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ai de PLM 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Tania Thering(aka Denisa rond) care il are pe alexquerty in spate. Inesuka,de pe contul careia posteaza un barbat ,asta daca nu e deja cont comun al mai multor frustrati. Corina il are in spate pe Trolescoviciulos. Pipilica care are o gasca intreaga de infractori si o multime de conturi la care are acces,ceea ce numeste el enoriasi ,adica niste labagii frustrati care au fost spalati pe creier ,ca la curve tre sa plateasca cu o legatura de ceapa si 2 de patrunjel. Si lista poate continua ... Oamenii sanatosi la cap nu au ce cauta aici. Aici sunt doar niste bolnavi care se dau zmei pe forum aparati de anonimat,in realitate ei fiind doar niste distrusi. care e noutatea ? 3 4 Link spre comentariu
beresdrops Reputație: -439 Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Pai doar atât?mai ziii 3 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Pai doar atât?mai ziii Ce sa zica? Fantasme? Teoria conspiratiei? Link spre comentariu
araboaica Reputație: -113 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 CSF NCSF :habarnam 3 2 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Tania Thering(aka Denisa rond) care il are pe alexquerty in spate. Inesuka,de pe contul careia posteaza un barbat ,asta daca nu e deja cont comun al mai multor frustrati. Corina il are in spate pe Trolescoviciulos. Pipilica care are o gasca intreaga de infractori si o multime de conturi la care are acces,ceea ce numeste el enoriasi ,adica niste labagii frustrati care au fost spalati pe creier ,ca la curve tre sa plateasca cu o legatura de ceapa si 2 de patrunjel. Si lista poate continua ... Oamenii sanatosi la cap nu au ce cauta aici. Aici sunt doar niste bolnavi care se dau zmei pe forum aparati de anonimat,in realitate ei fiind doar niste distrusi. Nu posteaza nici un barbat ... doar ca postez eu in alt stil acum, vazand tot ce se intampla pe forum . Poate ca postez mai mult la caterinca . Insa nu e nici un barbat . Si inca ceva,,.. am mai multe personalitati si tipuri de vocabular si stari de spirit. Sunt scorpion. Te-am lamurit? 3 6 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Pipilica care are o gasca intreaga de infractori si o multime de conturi la care are acces,ceea ce numeste el enoriasi ,adica niste labagii frustrati care au fost spalati pe creier ,ca la curve tre sa plateasca cu o legatura de ceapa si 2 de patrunjel. Mai exact 12 SP-uri,un Xl si un XXLEnoriasi am 182,Duminica mai botez 2.Problem? 2 12 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Mai exact 12 SP-uri,un Xl si un XXLEnoriasi am 182,Duminica mai botez 2.Problem?Omul delirează, lasă-l! :laugh2 7 14 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Mai exact 12 SP-uri,un Xl si un XXLEnoriasi am 182,Duminica mai botez 2.Problem? El nu plateste la curve, el doneaza ca la biserica, ca acolo se spovedeste. :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 3 Link spre comentariu
capetown1 Reputație: -521 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:icisa Oras:icisa Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Tania Thering(aka Denisa rond) care il are pe alexquerty in spate. Inesuka,de pe contul careia posteaza un barbat ,asta daca nu e deja cont comun al mai multor frustrati. Corina il are in spate pe Trolescoviciulos. Pipilica care are o gasca intreaga de infractori si o multime de conturi la care are acces,ceea ce numeste el enoriasi ,adica niste labagii frustrati care au fost spalati pe creier ,ca la curve tre sa plateasca cu o legatura de ceapa si 2 de patrunjel. Si lista poate continua ... Oamenii sanatosi la cap nu au ce cauta aici. Aici sunt doar niste bolnavi care se dau zmei pe forum aparati de anonimat,in realitate ei fiind doar niste distrusi.kiki, kiki, kiki! 1 10 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Cu ce oti fi santajat motanul de va lasa sa faceti ce vreti? 3 6 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Cu ce oti fi santajat motanul de va lasa sa faceti ce vreti? Tu ai dat banii pe SP si nu mai ai bani de medicamente? 3 3 Link spre comentariu
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Cu ce oti fi santajat motanul de va lasa sa faceti ce vreti?Tu de ce nu faci ? Ce te opreste ? 5 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Tu ai dat banii pe SP si nu mai ai bani de medicamente? Da ,exact ai ghicit. Recunosc ca am dat banii de medicamente pe SP. Macar eu nu am SP-ul ca altii ,adica de pe urma curvelor pestite de ei. 4 5 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Da ,exact ai ghicit. Recunosc ca am dat banii de medicamente pe SP. Macar eu nu am SP-ul ca altii ,adica de pe urma curvelor pestite de ei. Si ce ti-a dat doctorul? Nu de alta, dar vorbesc eu fetele mele sa mai produca nitel sa iti dau eu banii pentru pastilele alea. :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 3 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Tu de ce nu faci ? Ce te opreste ?Sunt plamadit din alt aluat (de casa),nu industrial,din industria penitenciarelor din care se trag unii. 4 5 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Si ce ti-a dat doctorul? Nu de alta, dar vorbesc eu fetele mele sa mai produca nitel sa iti dau eu banii pentru pastilele alea. :laugh2 :laugh2 :laugh2Niste laxative,pentru ca sa pot sa-ti umplu gura,sa nu mai tipi de foame pe aici. Multumit? 4 5 Link spre comentariu
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Sunt plamadit din alt aluat (de casa),nu industrial,din industria penitenciarelor din care se trag unii.Si ce te deranjeaza ? Ca sunt altii mai pesti ca tine ? Mars de aici ipocritule. 1 5 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Niste laxative,pentru ca sa pot sa-ti umplu gura,sa nu mai tipi de foame pe aici. Multumit? Cam scumpe. Nu mai am bani. Nu mai vor fetele sa munceasca ca sunt cu gandul la tine, aparatorul lor. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
incepator2017 Reputație: 416 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:prin oras Oras:prin oras Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Nu posteaza nici un barbat ... doar ca postez eu in alt stil acum, vazand tot ce se intampla pe forum . Poate ca postez mai mult la caterinca . Insa nu e nici un barbat . Si inca ceva,,.. am mai multe personalitati si tipuri de vocabular si stari de spirit. Sunt scorpion. Te-am lamurit? Legat de treaba asta, a trecut ziua ta??? Link spre comentariu
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Tu ai niste presupuneri . Pe ce se bazeaza? Dovezile care sunt ? Duceti-va in plm de depresivi. :)))))) 4 4 Link spre comentariu
puddin Reputație: -430 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Sunt plamadit din alt aluat (de casa),nu industrial,din industria penitenciarelor din care se trag unii.Ati ajuns sa faceti clientii proxeneti . Oameni care lasau recenzii si aduceau informatii acestei " comunitati" Oameni care isi cheltuie banii si timpul pretios pentru a ii informa pe altii, pentru a mentine calitatea acestui site . Insa calitatea a scazut de mult din cauza celor ca tine si a presupunerilor tampite pe care le insiruiti aici de ceva timp . 6 4 Link spre comentariu
hquinn Reputație: -429 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Tania Thering(aka Denisa rond) care il are pe alexquerty in spate. Inesuka,de pe contul careia posteaza un barbat ,asta daca nu e deja cont comun al mai multor frustrati. Corina il are in spate pe Trolescoviciulos. Pipilica care are o gasca intreaga de infractori si o multime de conturi la care are acces,ceea ce numeste el enoriasi ,adica niste labagii frustrati care au fost spalati pe creier ,ca la curve tre sa plateasca cu o legatura de ceapa si 2 de patrunjel. Si lista poate continua ... Oamenii sanatosi la cap nu au ce cauta aici. Aici sunt doar niste bolnavi care se dau zmei pe forum aparati de anonimat,in realitate ei fiind doar niste distrusi.Alt turbat :))))) de unde apareti bai fratilor !? 3 4 Link spre comentariu
beresdrops Reputație: -439 Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Tania Thering(aka Denisa rond) care il are pe alexquerty in spate. Inesuka,de pe contul careia posteaza un barbat ,asta daca nu e deja cont comun al mai multor frustrati. Corina il are in spate pe Trolescoviciulos. Pipilica care are o gasca intreaga de infractori si o multime de conturi la care are acces,ceea ce numeste el enoriasi ,adica niste labagii frustrati care au fost spalati pe creier ,ca la curve tre sa plateasca cu o legatura de ceapa si 2 de patrunjel. Si lista poate continua ... Oamenii sanatosi la cap nu au ce cauta aici. Aici sunt doar niste bolnavi care se dau zmei pe forum aparati de anonimat,in realitate ei fiind doar niste distrusi.Gluma zilei :Când eram mici și făceam câte o prostie ne amenințau babele și moșii de la bloc: “Lasă că o să vezi tu ce o să pățești!...".Și noi credeam că o să ne tragă o mamă de bătaie, dar ei au votat cu PSD. Link spre comentariu
Postări Recomandate