Sari la conținut

O gasca formata din proxeneti ce conduc forumul inspre dezastru.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Da, in fiecare saptamana sunt facut proxenet si Tania e atacata prin mine.

Pai imi bag pula in forumul asta instant si nu mai postez eu de acum, e clar unde se ajunge.

Bafta la recenzi, futut si banat. Pace

Dacă îți place păsărica , vezi unde se ajunge ? =))

Nu bagă de seama răutățile .

• Like 34
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Dacă îți place păsărica , vezi unde se ajunge ? =))

Nu bagă de seama răutățile .

Pe langa faptul ca pentru mine nu a sarit nimeni, in afara de tine cand eram minusat, dar si asa nu meritam sau imi doream sa fiu salvat, aceleasi jeguri care il minuseaza pe picon, ajung sa ma foloseasca pe mine pentru a jigni si ataca o pustoanica de 19 ani mult prea isteata pentru varsta ei, care poate cere cat ceri tu, de maine daca ar decize pizda ei asta. Dar labagii si frustrati au existat decand s-a inventat laba in epoca de piatra, cand aia mari futeau femeile in timp ce slabanogii stateau si isi dadeau o laba si desenau pe pereti cu creta.

Peseu, nu imi place pasarica, iubesc pasarica, mai ales a ta si a Denisei! Oricum am numarul ei si al tau, iar voi il aveti pe al meu. Numai asta conteaza

Abia astept sa imi iau ban si pe contul asta

Al doilea PS:

Tanya.. imi cer scuze pentru tot raul pe care ti-l fac niste cacati de oameni ca alt termen mai frumos nu am..folosindu-se de mine.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Casablanca

La cat esti tu de imbecil , atarnator si mincinos pe aici , toate clonele si conturile SP sunt ale mele (mai ales acelea care fac rau unor useri total  "nevinovati"  )  :no2

Din fericire ptr. mine , inca stiu sa ma detasez de acest forum (spre dosebire de unul ca tine si ca Picon ) nu stau toata ziua la hatereala si batjocura proasta , avand si alte indeletniciri mult mai interesante si importante in viata de zi cu zi

Hai pune mana si suna-ti "relatiile"  , ca si Fane Capatana si intreaba cum a fost ieri vremea la munte . A nins sau a fost senin?

Eu zic ca a fost asa .

attachicon.gif20171110_121117.jpg

attachicon.gif20171110_121029.jpg

attachicon.gif20171110_123114.jpg

Sau asa ....la intoarcere pe seara

attachicon.gif20171110_162723.jpg

attachicon.gif20171110_164031.jpg

In caz de ai auzit de "Excursii Montane Organizate " , nu doar de proxenetism  si limbrici anali modificati genetic (ca tine)  :)

Iar ai facut poze din autocar ? =))

Tu numai poze d-astea ai pus... pe drum ........ mai fa si tu un popas =))).....

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Pe langa faptul ca pentru mine nu a sarit nimeni, in afara de tine cand eram minusat, dar si asa nu meritam sau imi doream sa fiu salvat, aceleasi jeguri care il minuseaza pe picon, ajung sa ma foloseasca pe mine pentru a jigni si ataca o pustoanica de 19 ani mult prea isteata pentru varsta ei, care poate cere cat ceri tu, de maine daca ar decize pizda ei asta. Dar labagii si frustrati au existat decand s-a inventat laba in epoca de piatra, cand aia mari futeau femeile in timp ce slabanogii stateau si isi dadeau o laba si desenau pe pereti cu creta.

Peseu, nu imi place pasarica, iubesc pasarica, mai ales a ta si a Denisei! Oricum am numarul ei si al tau, iar voi il aveti pe al meu. Numai asta conteaza

Pai pe asta nu pot da ban, pentru ca e verde ! :)

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Numai freze și pizde, ai în cap! :laugh2

• Like 7
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham

Cati bani crezi ca ii mai dau pisicului? Crezi ca e singurul meu cont verde? :)

De acum toti banii mei se duc in pizda!

Adio, regina mea, nu voi uita ziua aia cand am calarit impreuna pe spatele lui Drogon, dar tot pe Harley am calarit-o in seara aia.

Legenda ta va continua prin mine, nu vei fi uitata!

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

Adio, regina mea, nu voi uita ziua aia cand am calarit impreuna pe spatele lui Drogon, dar tot pe Harley am calarit-o in seara aia.

Legenda ta va continua prin mine, nu vei fi uitata!

https://media.giphy.com/media/3oxRmGXbquXKz6DNPq/giphy.gif

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret

La cat esti tu de imbecil , atarnator si mincinos pe aici , toate clonele si conturile SP sunt ale mele (mai ales acelea care fac rau unor useri total  "nevinovati"  )  :no2

Din fericire ptr. mine , inca stiu sa ma detasez de acest forum (spre dosebire de unul ca tine si ca Picon ) nu stau toata ziua la hatereala si batjocura proasta , avand si alte indeletniciri mult mai interesante si importante in viata de zi cu zi

Hai pune mana si suna-ti "relatiile"  , ca si Fane Capatana si intreaba cum a fost ieri vremea la munte . A nins sau a fost senin?

Eu zic ca a fost asa .

attachicon.gif20171110_121117.jpg

attachicon.gif20171110_121029.jpg

attachicon.gif20171110_123114.jpg

Sau asa ....la intoarcere pe seara

attachicon.gif20171110_162723.jpg

attachicon.gif20171110_164031.jpg

In caz de ai auzit de "Excursii Montane Organizate " , nu doar de proxenetism  si limbrici anali modificati genetic (ca tine)  :)

Iar a venit asta cu poze de pe valea Prahovei,facute din microbuzul care il duce la cules de ciuperci.

Link spre comentariu

Tania Thering(aka Denisa rond) care il are pe alexquerty in spate.

Inesuka,de pe contul careia posteaza un barbat ,asta daca nu e deja cont comun al mai multor frustrati.

Corina il are in spate pe Trolescoviciulos.

Pipilica care are o gasca intreaga de infractori si o multime de conturi la care are acces,ceea ce numeste el enoriasi ,adica niste labagii frustrati care au fost spalati pe creier ,ca la curve tre sa plateasca cu o legatura de ceapa si 2 de patrunjel.

Si lista poate continua ...

Oamenii sanatosi la cap nu au ce cauta aici. Aici sunt doar niste bolnavi care se dau zmei pe forum aparati de anonimat,in realitate ei fiind doar niste distrusi.

Cam puți a   :fish12

• Like 8
  • Minus 11
Link spre comentariu

Al doilea PS:

Tanya.. imi cer scuze pentru tot raul pe care ti-l fac niste cacati de oameni ca alt termen mai frumos nu am..folosindu-se de mine.

Dar cand minusai tu...era bine, este?ðŸ˜
  • Like 12
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Iar ai facut poze din autocar ? =))

Tu numai poze d-astea ai pus... pe drum ........ mai fa si tu un popas =))).....

vezi daca am unul si sunt "sarac" ....am avut ceva  incasari si cred ca "am sa le transform"  in SP-uri sa moara dujmanosii   de ciuda  :)

nu postez asemenea popasuri  din cu totul alte motive  :)

Iar a venit asta cu poze de pe valea Prahovei,facute din microbuzul care il duce la cules de ciuperci.

Judetul Brasov , nu este  Valea Prahovei   , analfabetule . Este a doua oara cand iti explic  :no2

PS: Nu , ba , i-am dus la cules de vreascuri din padure  , ca sa am cu ce ma incalzi la iarna  . Combinatie de combinatie  ...cand m-am intors era cala full...2 ore mi-a luat la descarcat    :)

• Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

vezi daca am unul si sunt "sarac" ....am avut ceva  incasari si cred ca "am sa le transform"  in SP-uri sa moara dujmanosii   de ciuda  :)

nu postez asemenea popasuri  din cu totul alte motive  :)

Judetul Brasov , nu este  Valea Prahovei   , analfabetule . Este a doua oara cand iti explic  :no2

PS: Nu , ba , i-am dus la cules de vreascuri din padure  , ca sa am cu ce ma incalzi la iarna  . Combinatie de combinatie  ...cand m-am intors era cala full...2 ore mi-a luat la descarcat    :)

Inacarile au fost in stiuleti?

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...