Sari la conținut

O gasca formata din proxeneti ce conduc forumul inspre dezastru.

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Eu zic sa vezi cu cine s-a aliat Miky. Sa vezi pana unde a ajuns aceasta prostituata masculina pentru puncte.

Cu M(o)art(e)a. 

• Like 8
  • Minus 14
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
Postat

Haterii sunteti voi si incet incet toata lumea sanatoasa la cap va da log out definitiv. O sa ramana spitalul de nebuni online.

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Cu M(o)art(e)a. 

Cu cei care au banat pana acum 7-8 membrii vechi.Adica cu niste proxeneti care vor sa curete site-ul de cei care mai au un cuvant de spus pe site.

Culme e ca Miky baneaza acei membri doar pentru niste amarate de puncte pe care le primeste la schimb.

• Like 1
  • Minus 13
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cu cei care au banat pana acum 7-8 membrii vechi.Adica cu niste proxeneti care vor sa curete site-ul de cei care mai au un cuvant de spus pe site.

Culme e ca Miky baneaza acei membri doar pentru niste amarate de puncte pe care le primeste la schimb.

Auzi bai pipilica, SP urile care minuseaza la comanda consiliului pulii mele cate recenzii au? Inafara de Pulesteu...zero barat.

Si eu ma consider membru vechi- inscris in 2012- si cu toate astea am foat banat de niste muisti gen deltones, peerco, puddin , fiecare cu fix 0 recenzii.

Mai da te n pula mea , sfatosul pizdiiðŸ˜ðŸ˜

• Like 11
  • Minus 16
Postat

Tu uita-te la tine intai! Si pe urma vorbeste de altii!

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Tania Thering(aka Denisa rond) care il are pe alexquerty in spate.

Inesuka,de pe contul careia posteaza un barbat ,asta daca nu e deja cont comun al mai multor frustrati.

Corina il are in spate pe Trolescoviciulos.

Pipilica care are o gasca intreaga de infractori si o multime de conturi la care are acces,ceea ce numeste el enoriasi ,adica niste labagii frustrati care au fost spalati pe creier ,ca la curve tre sa plateasca cu o legatura de ceapa si 2 de patrunjel.

Si lista poate continua ...

Oamenii sanatosi la cap nu au ce cauta aici. Aici sunt doar niste bolnavi care se dau zmei pe forum aparati de anonimat,in realitate ei fiind doar niste distrusi.

Ba.....

Ba.....

alo....baiatu?

Io vreau sa stiu si io....io din cine trag banii?

Repartizeaza-mi si mie pe una 

• Like 20
  • Minus 15
Postat

Auzi bai pipilica, SP urile care minuseaza la comanda consiliului pulii mele cate recenzii au? Inafara de Pulesteu...zero barat.

Si eu ma consider membru vechi- inscris in 2012- si cu toate astea am foat banat de niste muisti gen deltones, peerco, puddin , fiecare cu fix 0 recenzii.

Mai da te n pula mea , sfatosul pizdii

Explică-mi și mie, de ce îți dai puncte singur? Nu riști să fii banat la -400. 

• Like 7
  • Minus 13
Postat

Explică-mi și mie, de ce îți dai puncte singur? Nu riști să fii banat la -400.

Asta e problema ta?

Dintr o data, nu ne mai intereseaza ca membrii vechi sunt banati de niste SP uri clona.

Probabil ca si tu te ai puncta, daca nu ai avea in spate cele 12 SP uri ale consiliului pulii mele care te umfla cu puncte peste noapte.

• Like 11
  • Minus 16
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Tarane basit si afumat,ce inseamna semiproxenet,semi**spam editat**?

Ai facut o fixatie pentru niste cuvinte care nu exista.

pai tocmai , basitule ....semi  esti atunci cand nu esti  nici cal , nici magar   :)

dar e mai bine sa-l intrebi pe picoaie , care  se afla cam la limita legii  cand se duce la 60 de ani (ai sai)  sa futa pustoaice  de 18 ani , abia impliniti . De moralitate lui   , nici  nu se mai pune problema ....e la pamant :no2

• Like 7
  • Minus 14
Postat

Mai da te n pula mea , sfatosul pizdii

Ale lui puleasca nu le lua in calcul si in serios ...sunt prea tragice. Se duce la 50-100 de lei si vine aici sa se planga in Recenzii ca este baia prea mica si ca nu incape un gras acolo sa se spele la pulereaza .  :laugh2

in rest ai dreptate ,,,,sa o suga  acum ca pe biberon , daca si-a cautat-o 

• Like 5
  • Minus 14
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Tania Thering(aka Denisa rond) care il are pe alexquerty in spate.

Inesuka,de pe contul careia posteaza un barbat ,asta daca nu e deja cont comun al mai multor frustrati.

Corina il are in spate pe Trolescoviciulos.

Pipilica care are o gasca intreaga de infractori si o multime de conturi la care are acces,ceea ce numeste el enoriasi ,adica niste labagii frustrati care au fost spalati pe creier ,ca la curve tre sa plateasca cu o legatura de ceapa si 2 de patrunjel.

Si lista poate continua ...

Oamenii sanatosi la cap nu au ce cauta aici. Aici sunt doar niste bolnavi care se dau zmei pe forum aparati de anonimat,in realitate ei fiind doar niste distrusi.

Pe langa Trollescoviciulos, Corina are si protectia lui Pisicuts si a lui Marean no 1.

I-ai omis pe P_morris cu fetitele lui de pe Cantemir, pe Ticutza, pe Batranul George - datorita caruia e mereu liniste si frumos pe topic la Sasha, pe Daywalker78 - care trimitea fete la produs in Italia, pe Justitiaru si clona lui Dmx Dmx, dar si pe Picon - trubadurul proxenetilor de pe nimfomane.com si recenzorul de serviciu al fetelor acestora.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Asta e problema ta?

Dintr o data, nu ne mai intereseaza ca membrii vechi sunt banati de niste SP uri clona.

Probabil ca si tu te ai puncta, daca nu ai avea in spate cele 12 SP uri ale consiliului pulii mele care te umfla cu puncte peste noapte.

Tu ai înțeles întrebarea mea? Spuneam că tu nu riști să fii banat la -400. Acele puncte pe care le pierzi inutil, le-ai putea folosi încercând să-i salvezi pe cei de care spui. Oricum, fractura din logica ta e înmărmuritoare: adică, eu, care nu am cont SP (din principiu), sunt apărat de de așa-numitul consiliu, în schimb tu, nu.  :slap2  Și cum aș putea să-mi dau singur puncte, cu acest cont și ... de ce aș mai avea nevoie să-mi dau, dacă aș avea cont SP. :laugh2 Helăăăăuuuu!!!

P.S. Nu, nu mă interesează, eram curios de ce îți risipești punctele aiurea. Oare, pentru un orgoliu futil? 

• Like 7
  • Minus 13
Postat

Pe langa Trollescoviciulos, Corina are si protectia lui Pisicuts si a lui Marean no 1.

I-ai omis pe P_morris cu fetitele lui de pe Cantemir, pe Ticutza, pe Batranul George - datorita caruia e mereu liniste si frumos pe topic la Sasha, pe Daywalker78 - care trimitea fete la produs in Italia, pe Justitiaru si clona lui Dmx Dmx, dar si pe Picon - trubadurul proxenetilor de pe nimfomane.com si recenzorul de serviciu al fetelor acestora.

Decât să facă sex neprotejat, mai bine înghițea! 

• Like 8
  • Minus 13
Postat

Pai și ce ne doare pe noi in pula de peștii lor,atâta timp cât ne simțim bine cu ele și nu intra poate estele peste noi in că km era

Postat

Tu ai înțeles întrebarea mea? Spuneam că tu nu riști să fii banat la -400. Acele puncte pe care le pierzi inutil, le-ai putea folosi încercând să-i salvezi pe cei de care spui. Oricum, fractura din logica ta e înmărmuritoare: adică, eu, care nu am cont SP (din principiu), sunt apărat de de așa-numitul consiliu, în schimb tu, nu. :slap2 Și cum aș putea să-mi dau singur puncte, cu acest cont și ... de ce aș mai avea nevoie să-mi dau, dacă aș avea cont SP. :laugh2 Helăăăăuuuu!!!

P.S. Nu, nu mă interesează, eram curios de ce îți risipești punctele aiurea. Oare, pentru un orgoliu futil?

Relax...cu logica stau chiar ff bine ( defect profesional )...tu insa esti foarte alunecos...cu mare arta incerci sa eviti subiectele si intrebarile care nu ti convin.

Noi sa fim sanatosi!

Noapte buna!

• Like 10
  • Minus 16
Postat

Relax...cu logica stau chiar ff bine ( defect profesional )...tu insa esti foarte alunecos...cu mare arta incerci sa eviti subiectele si intrebarile care nu ti convin.

Noi sa fim sanatosi!

Noapte buna!

Sincer, nu prea se vede logica aia, de care spui! Nu am reținut  ce m-ai întrebat, dar ... în fine!

Hai, somn lin!

• Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...