sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 9, 2017 El speră doar că e semiprost, dar se înșeală. E 100% . Eu zic sa vezi cu cine s-a aliat Miky. Sa vezi pana unde a ajuns aceasta prostituata masculina pentru puncte. 1 13
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 9, 2017 Eu zic sa vezi cu cine s-a aliat Miky. Sa vezi pana unde a ajuns aceasta prostituata masculina pentru puncte.Cu M(o)art(e)a. 8 14
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Postat Noiembrie 9, 2017 Haterii sunteti voi si incet incet toata lumea sanatoasa la cap va da log out definitiv. O sa ramana spitalul de nebuni online. 4 1
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 9, 2017 Cu M(o)art(e)a. Cu cei care au banat pana acum 7-8 membrii vechi.Adica cu niste proxeneti care vor sa curete site-ul de cei care mai au un cuvant de spus pe site.Culme e ca Miky baneaza acei membri doar pentru niste amarate de puncte pe care le primeste la schimb. 1 13
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2017 Cu cei care au banat pana acum 7-8 membrii vechi.Adica cu niste proxeneti care vor sa curete site-ul de cei care mai au un cuvant de spus pe site.Culme e ca Miky baneaza acei membri doar pentru niste amarate de puncte pe care le primeste la schimb.Auzi bai pipilica, SP urile care minuseaza la comanda consiliului pulii mele cate recenzii au? Inafara de Pulesteu...zero barat.Si eu ma consider membru vechi- inscris in 2012- si cu toate astea am foat banat de niste muisti gen deltones, peerco, puddin , fiecare cu fix 0 recenzii.Mai da te n pula mea , sfatosul pizdiiðŸ˜ðŸ˜ 11 16
ivann turbinca Reputație: 166 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Autor Postat Noiembrie 9, 2017 Cu cei care au banat pana acum 7-8 membrii vechi.Adica cu niste proxeneti care vor sa curete site-ul de cei care mai au un cuvant de spus pe site.Culme e ca Miky baneaza acei membri doar pentru niste amarate de puncte pe care le primeste la schimb.Tu uita-te la tine intai! Si pe urma vorbeste de altii! 3 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 Tania Thering(aka Denisa rond) care il are pe alexquerty in spate. Inesuka,de pe contul careia posteaza un barbat ,asta daca nu e deja cont comun al mai multor frustrati. Corina il are in spate pe Trolescoviciulos. Pipilica care are o gasca intreaga de infractori si o multime de conturi la care are acces,ceea ce numeste el enoriasi ,adica niste labagii frustrati care au fost spalati pe creier ,ca la curve tre sa plateasca cu o legatura de ceapa si 2 de patrunjel. Si lista poate continua ... Oamenii sanatosi la cap nu au ce cauta aici. Aici sunt doar niste bolnavi care se dau zmei pe forum aparati de anonimat,in realitate ei fiind doar niste distrusi.Ba.....Ba.....alo....baiatu?Io vreau sa stiu si io....io din cine trag banii?Repartizeaza-mi si mie pe una 20 15
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 9, 2017 Auzi bai pipilica, SP urile care minuseaza la comanda consiliului pulii mele cate recenzii au? Inafara de Pulesteu...zero barat.Si eu ma consider membru vechi- inscris in 2012- si cu toate astea am foat banat de niste muisti gen deltones, peerco, puddin , fiecare cu fix 0 recenzii.Mai da te n pula mea , sfatosul pizdiiExplică-mi și mie, de ce îți dai puncte singur? Nu riști să fii banat la -400. 7 13
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2017 Explică-mi și mie, de ce îți dai puncte singur? Nu riști să fii banat la -400.Asta e problema ta?Dintr o data, nu ne mai intereseaza ca membrii vechi sunt banati de niste SP uri clona.Probabil ca si tu te ai puncta, daca nu ai avea in spate cele 12 SP uri ale consiliului pulii mele care te umfla cu puncte peste noapte. 11 16
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2017 Tarane basit si afumat,ce inseamna semiproxenet,semi**spam editat**?Ai facut o fixatie pentru niste cuvinte care nu exista.pai tocmai , basitule ....semi esti atunci cand nu esti nici cal , nici magar :) dar e mai bine sa-l intrebi pe picoaie , care se afla cam la limita legii cand se duce la 60 de ani (ai sai) sa futa pustoaice de 18 ani , abia impliniti . De moralitate lui , nici nu se mai pune problema ....e la pamant :no2 7 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2017 Auzi bai pipilica, SP urile care minuseaza la comanda consiliului pulii mele cate recenzii au? Inafara de Pulesteu...zero barat.Si eu ma consider membru vechi- inscris in 2012- si cu toate astea am foat banat de niste muisti gen deltones, peerco, puddin , fiecare cu fix 0 recenzii.Mai da te n pula mea , sfatosul pizdii Ale lui puleasca nu le lua in calcul si in serios ...sunt prea tragice. Se duce la 50-100 de lei si vine aici sa se planga in Recenzii ca este baia prea mica si ca nu incape un gras acolo sa se spele la pulereaza . :laugh2 in rest ai dreptate ,,,,sa o suga acum ca pe biberon , daca si-a cautat-o 5 14
sex_neprotejat Reputație: 9 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Noiembrie 9, 2017 Tania Thering(aka Denisa rond) care il are pe alexquerty in spate. Inesuka,de pe contul careia posteaza un barbat ,asta daca nu e deja cont comun al mai multor frustrati. Corina il are in spate pe Trolescoviciulos. Pipilica care are o gasca intreaga de infractori si o multime de conturi la care are acces,ceea ce numeste el enoriasi ,adica niste labagii frustrati care au fost spalati pe creier ,ca la curve tre sa plateasca cu o legatura de ceapa si 2 de patrunjel. Si lista poate continua ... Oamenii sanatosi la cap nu au ce cauta aici. Aici sunt doar niste bolnavi care se dau zmei pe forum aparati de anonimat,in realitate ei fiind doar niste distrusi. Pe langa Trollescoviciulos, Corina are si protectia lui Pisicuts si a lui Marean no 1. I-ai omis pe P_morris cu fetitele lui de pe Cantemir, pe Ticutza, pe Batranul George - datorita caruia e mereu liniste si frumos pe topic la Sasha, pe Daywalker78 - care trimitea fete la produs in Italia, pe Justitiaru si clona lui Dmx Dmx, dar si pe Picon - trubadurul proxenetilor de pe nimfomane.com si recenzorul de serviciu al fetelor acestora. 1 2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 9, 2017 Asta e problema ta?Dintr o data, nu ne mai intereseaza ca membrii vechi sunt banati de niste SP uri clona.Probabil ca si tu te ai puncta, daca nu ai avea in spate cele 12 SP uri ale consiliului pulii mele care te umfla cu puncte peste noapte.Tu ai înțeles întrebarea mea? Spuneam că tu nu riști să fii banat la -400. Acele puncte pe care le pierzi inutil, le-ai putea folosi încercând să-i salvezi pe cei de care spui. Oricum, fractura din logica ta e înmărmuritoare: adică, eu, care nu am cont SP (din principiu), sunt apărat de de așa-numitul consiliu, în schimb tu, nu. :slap2 Și cum aș putea să-mi dau singur puncte, cu acest cont și ... de ce aș mai avea nevoie să-mi dau, dacă aș avea cont SP. :laugh2 Helăăăăuuuu!!!P.S. Nu, nu mă interesează, eram curios de ce îți risipești punctele aiurea. Oare, pentru un orgoliu futil? 7 13
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 9, 2017 Pe langa Trollescoviciulos, Corina are si protectia lui Pisicuts si a lui Marean no 1. I-ai omis pe P_morris cu fetitele lui de pe Cantemir, pe Ticutza, pe Batranul George - datorita caruia e mereu liniste si frumos pe topic la Sasha, pe Daywalker78 - care trimitea fete la produs in Italia, pe Justitiaru si clona lui Dmx Dmx, dar si pe Picon - trubadurul proxenetilor de pe nimfomane.com si recenzorul de serviciu al fetelor acestora. Decât să facă sex neprotejat, mai bine înghițea! 8 13
beresdrops Reputație: -439 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 Pai și ce ne doare pe noi in pula de peștii lor,atâta timp cât ne simțim bine cu ele și nu intra poate estele peste noi in că km era
beresdrops Reputație: -439 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 Daca va povestesc povesti trebuie sa deschid topic SI nu vreau
beresdrops Reputație: -439 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 Dar daca incep sa povestesc,se inspira Motanul de la mine SI trebuie sa ii cer drept de autor
beresdrops Reputație: -439 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 Ai la cat e de zgârcit, nu mi da nimic
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2017 Tu ai înțeles întrebarea mea? Spuneam că tu nu riști să fii banat la -400. Acele puncte pe care le pierzi inutil, le-ai putea folosi încercând să-i salvezi pe cei de care spui. Oricum, fractura din logica ta e înmărmuritoare: adică, eu, care nu am cont SP (din principiu), sunt apărat de de așa-numitul consiliu, în schimb tu, nu. :slap2 Și cum aș putea să-mi dau singur puncte, cu acest cont și ... de ce aș mai avea nevoie să-mi dau, dacă aș avea cont SP. :laugh2 Helăăăăuuuu!!!P.S. Nu, nu mă interesează, eram curios de ce îți risipești punctele aiurea. Oare, pentru un orgoliu futil?Relax...cu logica stau chiar ff bine ( defect profesional )...tu insa esti foarte alunecos...cu mare arta incerci sa eviti subiectele si intrebarile care nu ti convin.Noi sa fim sanatosi!Noapte buna! 10 16
beresdrops Reputație: -439 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 Dar tot o sa incep sa povestesc,așa că fiți pe faza
beresdrops Reputație: -439 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 Oricum am inceput,ușor,ușor,pe niște topice
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 9, 2017 Relax...cu logica stau chiar ff bine ( defect profesional )...tu insa esti foarte alunecos...cu mare arta incerci sa eviti subiectele si intrebarile care nu ti convin.Noi sa fim sanatosi!Noapte buna!Sincer, nu prea se vede logica aia, de care spui! Nu am reținut ce m-ai întrebat, dar ... în fine!Hai, somn lin! 1
beresdrops Reputație: -439 Postat Noiembrie 9, 2017 Postat Noiembrie 9, 2017 SI tot usor ușor o sa descompir anumiți useri"cu greutate",de pe forumul asta 1 2
Postări Recomandate