Sari la conținut

Cât de idioți sa fiți ?

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

aaa, deci esti si tu pe acolo ? =))

Sa zicem ca "sunt in carti"  atata timp cat nu promovez minciuna , ipocrizia si  falsitatea , acolo in niciun caz  

Cu Laury am avut destul de putine interactiuni pe aici si niciodata certuri :)

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Se înșeală, dacă ei cred că voi tace.

@Don picon , daca asa stau lucrurile , cum ca negativele au legatura cu Bettina , treaba este mult mai serioasa.

Ea a trecut de la amenintari la fapte in trecut cu un user de pe aici.

Si-a trimis handralaii sa il ia la bani marunti.

Noroc ca au fost si altii pe faza si au intervenit.

Foarte periculoasa !!!

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu

In cel mai rau caz ne mutam toti vis-a-vis si Pisicu va ramane numai cu SP-istii care se vor mui intre ei pana se vor plictisi .... oricum aici pe nimfo se incearca de ani de zile eliminarea oamenilor cu bun simt, pana acuma nu prea a mers, ca totusi lumea statea ca e cea mai mare baza de date de specialitate, dar acuma s-ar putea sa se reuseasca pentru ca nu toti au ambitii d'astea copilaresti sa revina si sa minuseze pe cel care l-a minusat.

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In cel mai rau caz ne mutam toti vis-a-vis si Pisicu va ramane numai cu SP-istii care se vor mui intre ei pana se vor plictisi .... oricum aici pe nimfo se incearca de ani de zile eliminarea oamenilor cu bun simt, pana acuma nu prea a mers, ca totusi lumea statea ca e cea mai mare baza de date de specialitate, dar acuma s-ar putea sa se reuseasca pentru ca nu toti au ambitii d'astea copilaresti sa revina si sa minuseze pe cel care l-a minusat.

ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘

• Like 34
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Sa ma anuntati si pe mine cand ati baut prima bere pe “puncte de reputatie”. Atunci o sa va inteleg de ce va macina creierii aceste puncte, doar atunci cand le veti valorifica pe un bun consumabil.

• Like 15
  • Minus 18
Link spre comentariu
  • Oras:fara
  • Oras:fara

Sa ma anuntati si pe mine cand ati baut prima bere pe “puncte de reputatie”. Atunci o sa va inteleg de ce va macina creierii aceste puncte, doar atunci cand le veti valorifica pe un bun consumabil.

punctele is pilelea pulii , BANARILE LA COMANDA IS BAIU...

• Like 6
  • Minus 19
Link spre comentariu
Vizitator

punctele is pilelea pulii , BANARILE LA COMANDA IS BAIU...

Puncte sau banari. Trebuie sa te doara in pula de ele. Nu trebuie sa ai cont (in cazul meu) ca sa mai arunci un ochi daca te tenteaza ceva pe aici.

• Like 10
  • Minus 18
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Ma bucur ca nu ai zis si de mine , bai Henzo....

gajicar te-ai mai facut  si iar te-ai dat cu Cinestie (aka  asteapta si andreeabubu - clona lui)  pentru niste amarate de puncte de reputatie   :laugh2  ....tu de altfel contestandu-l de pe alte conturi in trecut   :no2

N-a zis de tine fa prostituata masculina,pentru ca nu a vazut lista completa unde esti si tu cu cel putin 2 SP-uri.

• Like 2
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:Casablanca
  • Oras:Casablanca

Amin. Araboaica-henzo. Vezi ca nu am puncte multe. Scapi usor. Imi place ca atata minte aveti incat sa o pierdeti aici ca si viata de zi cu zi.

Ticutza, te-am testat ;) ......... ai picat testul..... m-ai dezamăgit :( ......... credeam ca te doare-n pulă de cont si puncte, dar se pare ca ai simțit nevoia să spui ceva cand ai văzut ca punctele se duc....

Nu te banez, doar am vrut sa văd ce reactie ai :hmmm

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...