Sari la conținut

S-A FACUT O NEDREPTATE INTR-O PROPORTIE DESTUL DE RIDICATA.

miky  77

15 membri au votat

1. 1. E NORMAL SA FIU UMILIT PE BANII MEI?

• DA.
      10
    • NU
      5

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

:laugh2 umbla aia dupa tine ,din poezeaua lui Dinescu,se spune ca iti apare cu cateva luni inainte de plecare, mai citeste si tu chestii umoristice , ca s-o tii departe

Du-te de-a dura, panaramă ce ești! Tu cu Miky al tău, sunteți distrușii forumului: proști de behăiți, caractere infecte, mincinoși ... într-un cuvânt, niște urdori. 

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Du-te de-a dura, panaramă ce ești! Tu cu Miky al tău, sunteți distrușii forumului: proști de behăiți, caractere infecte, mincinoși ... într-un cuvânt, niște urdori. 

da-mi voie sa te citez :,,impusca-te ,, sau ,,taie-ti venele,, oricum aia a  lui Dinescu umbla in urma ta,dupa pasii tai, ca prea ai chemat-o in ultimele luni....i-ai pus si poza ,sa faci o labuta la ea  :no2  nu prea i-a placut , vezi....si are rabdare chiar daca esti resuscitat periodic de sclavii care te alapteaza

• Like 4
  • Minus 6
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Salut ....mai distrus ca un semi**spam editat** de 60 de ani , caruia ii curge balele la nepoate de 18 ani (abia impliniti)  nimeni nu poate fi .

Ti-am spus eu unde e locul matale la varsta asta , dar nu vrei sa ma intelegi niciodata , neispravitule  , ca om nu pot sa-ti spun  , asta ca sa vezi infectie adevarata , care iti macina creierii si zi si noapte  :)

• Like 6
  • Minus 16
Postat

da-mi voie sa te citez :,,impusca-te ,, sau ,,taie-ti venele,, oricum aia a  lui Dinescu umbla in urma ta,dupa pasii tai, ca prea ai chemat-o in ultimele luni....i-ai pus si poza ,sa faci o labuta la ea  :no2  nu prea i-a placut , vezi....si are rabdare chiar daca esti resuscitat periodic de sclavii care te alapteaza

La cât ești de redusă mintal, e de mirare cum ai supraviețuit până la 50 de ani! Să freci puli la vârsta asta, e maxim ce poți să faci. 

Salut ....mai distrus ca un semi**spam editat** de 60 de ani , caruia ii curge balele la nepoate de 18 ani (abia impliniti)  nimeni nu poate fi .

Ti-am spus eu unde e locul matale la varsta asta , dar nu vrei sa ma intelegi niciodata , neispravitule  , ca om nu pot sa-ti spun  , asta ca sa vezi infectie adevarata , care iti macina creierii si zi si noapte  :)

Mai pune bă, frână, retardatule! Chiar nu îți dai seama că ești prostul site-ului? 

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Mai pune bă, frână, retardatule! Chiar nu îți dai seama că ești prostul site-ului? 

Sa zicem "prost"  dar nu semi**spam editat** , bunicule  :)

Ai mai pus in aplicare  si matale vreo perversiune ce-ti macina creierasul cu vreo nepoata , in afara de cea pe care o stiu deja  , obsesia ta vesnica cu analul ? :no2

Hai , nu te ambala asa si scoate  flacari pe nari , ca nu o poti nega si pe aceasta

• Like 6
  • Minus 15
  • Oras:Bucuresti
Postat

Miky fute doar cu lumina inchisa, sus pe cuptor sau in porumb, dupa lasatul serii.

• Like 10
  • Minus 8
Postat

Tu stii cel mai bine  cand incercai sa-ti inghesui grasimea in baia aceea ingusta , de acopereai si lumina becului  :)

• Like 6
  • Minus 15
Postat

Sa zicem "prost"  dar nu semi**spam editat** , bunicule  :)

Ai mai pus in aplicare  si matale vreo perversiune ce-ti macina creierasul cu vreo nepoata , in afara de cea pe care o stiu deja  , obsesia ta vesnica cu analul ? :no2

Hai , nu te ambala asa si scoate  flacari pe nari , ca nu o poti nega si pe aceasta

Ce p.m. e semi**spam editat**, bă, retardatule? E ori, ori. Ce știi tu bă? Ce ascunde pisica? 

Marș, dracu', bolnavule! 

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Miky fute doar cu lumina inchisa, sus pe cuptor sau in porumb, dupa lasatul serii.

Ete pula . Asta seara ia sperietoarea de ciori din lanul de porum , ii pune batic pe cap ca sa creada ca e femeie  si fute paiele alea pana sare tot praful din ele.

• Like 5
  • Minus 2
Postat

Orice structură are continuitatea ei, de aceea pot prevedea evenimente...nu din cauza unor interferențe neaparat. Am mai spus, pot sa fiu si intr-un varf de munte si stiu tot. Însă tu tot nu ai făcut acel rezumat si risti sa-l expui in atitudinea ta, dar dacă asa vrei...e alegerea ta.

... Doamne cat de frumos vorbesti... mai ca te-as lua de nevasta. Parerea mea  :hihat

• Like 1
  • Minus 2
Postat

la munca sclavilor , ca aveti de indreptat reputatia bunicului vostru , ca uite-l cum se agita pe uscat  :)

• Like 5
  • Minus 15
Postat

... Doamne cat de frumos vorbesti... mai ca te-as lua de nevasta. Parerea mea  :hihat

keyser mie tare imi place de tine  da explica mi si tu mie

de ce esti tu asa libidinos? :laugh2

• Like 21
  • Minus 9
Postat

Orice structură are continuitatea ei, de aceea pot prevedea evenimente...nu din cauza unor interferențe neaparat. Am mai spus, pot sa fiu si intr-un varf de munte si stiu tot. Însă tu tot nu ai făcut acel rezumat si risti sa-l expui in atitudinea ta, dar dacă asa vrei...e alegerea ta.

https://s18.postimg.org/8qbmtcibd/10600436_1546561078896599_3054796785892487755_n.png

• Like 2
Postat

la munca sclavilor , ca aveti de indreptat reputatia bunicului vostru , ca uite-l cum se agita pe uscat  :)

De ce p.m. ai închis celălalt topic, lașule? Nu poți să faci față? Labagiule!

• Like 5
  • Minus 3
Postat

keyser mie tare imi place de tine  da explica mi si tu mie

de ce esti tu asa libidinos? :laugh2

Vis e ... coarda mea ... sensibila, ma face mai bun, mai uman. Parerea mea  :hihat

• Like 6
  • Minus 2
  • Oras:icisa
Postat

Tu stii cel mai bine  cand incercai sa-ti inghesui grasimea in baia aceea ingusta , de acopereai si lumina becului  :)

De ce nu vorbesti frumos jegosule analfabet? 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Sa te futa cainii handicapatule, pe cine crezi in intereseaza punctele si... munca ta de idiot!? 

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Vis e ... coarda mea ... sensibila, ma face mai bun, mai uman. Parerea mea  :hihat

Ahahahahahahahahhahahaha Vistantric e coarda ta.!Ahahahahhaahaha

Bun bun

• Like 18
  • Minus 9
Postat

https://s18.postimg.org/8qbmtcibd/10600436_1546561078896599_3054796785892487755_n.png

Ia uite pe fosta mea clona daywalker.Ce mai faci frate?Acum sunt clona lu justitiaru sorry.Trebuia sa intri mai des...:))))))
  • Like 18
  • Minus 9
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Azi mă voi spovedi Sfântului Părinte Pipilica,pentru că nu mai pot duce povară păcatelor mele. 

Pe această cale cer scuze curvarilor adevărați,pentru faptele mele penale,comise pe parcursul a zeci și sute de topice,pe care le-am poluat cu mii și mii de inepții,una mai catastrofală ca alta. 
   Încep cu începutul,nu vă cer să mă iertați dar poate să mă înțelegeți măcar. 
 M-am îndrăgostit iremediabil de o curvă din Focșani,Alessandra,o fată cum eu unul nu mai întâlnisem. 
 Eram gelos și posesiv cu ea,o controlam ca un PROXENET adevărat și începusem să mă îmbat cu propriile iluzii de grandoare. 
 Eu,până la Alessandra nu am mai experimentat plăcerile sublime ale sexului.am mai avut câteva relații dar au fost sortite eșecului din cauza faptului că sunt un MITOMAN ce trăiește în lumea sa,o lume cu averi nemăsurate,o lume în care contez cu adevărat,unde eu dețin controlul și adevărul absolut. 
   Trăiam iubirea vieții mele și jur că i-aș fi oferit toată dragostea și tot respectul,chiar și acum sunt în stare să renunț la tot doar să o simț cum zâmbește și e fericită lângă mine. 
 M-am făcut de râs din dragoste dar nu îmi pare rău,am experimentat cel mai dulce și amar sentiment posibil. 
 am iubit,iubesc și am fost trădat în dragoste. 
 am ÎNEBUNIT. 
 când Alessandra s-a speriat și a fugit de mine,mi-am pierdut mințile. 
 Am început să îi folosesc contul și să mă dau drept ea,eram gelos,nu doream că nici un alt bărbat să o aibă,eram posesiv.O DOREAM DOAR PENTRU MINE.DOAR PE EA. 
 începusem să îmi fac planuri mari cu Alessandra,acum în schimb o pierdeam,și iată cum am devenit DISPERAT ȘI ISTERIC. 
   Am greșit,am dorit să o impresionez cu MINCIUNILE mele,să o fac să creadă că sunt un om important și dur în societate,un ȘEF ADEVĂRAT,dar din minciună în minciună,a fost dezvelit și adevărul. 
 un adevăr dureros pentru mine.SUNT UN NIMENI ȘI NU AM REALIZAT NIMIC. 

:pope  :pope  :pope

• Like 31
  • Minus 27
Postat

Ia uite pe fosta mea clona daywalker.Ce mai faci frate?Acum sunt clona lu justitiaru sorry.Trebuia sa intri mai des... :))))))

Salut clona mea nr. 1. Ce sa fac frate...am fost ocupat. Si-asa zice lumea ca sunt peste si am femei in Italia. :hihat

• Like 1
Postat

Salut clona mea nr. 1. Ce sa fac frate...am fost ocupat. Si-asa zice lumea ca sunt peste si am femei in Italia. :hihat

Eu am auzit ca un laburgham( stranuturile astea) ,labar e un hitalianovero acolo.Da eu stiu? =))

• Like 19
  • Minus 9
Postat

Mno bun inteleg de vis ca e coarda ta.

Da langa celelalte de ce libidinosezi? :laugh2

Postat

De ce p.m. ai închis celălalt topic, lașule? Nu poți să faci față? Labagiule!

Ca esti mincinos , d'aia :)

Iti fac si botul , apai fata , mosule :)

• Like 7
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...