Sari la conținut

CURIOZITATE 😱 Herpesita

Postări Recomandate

• Telefon: Whats'app
  • Oras:Zona centrala, sector 3
  • Telefon: Whats'app
  • Oras:Zona centrala, sector 3

Adică, bieții de ei, au stat cu schimbul de planton, cu ochii beliți în monitoare, ca să nu rateze momentul... și... hocus-pocus - le-a ieșit pasența!!!

E neverosimil.

Lipsește ceva... tocmai elementul cheie.

PS (hint - indicație)

Comandoul n-ar fi reușit să-și ducă misiunea la capăt, dacă n-ar fi avut omul lor la împărăție.

Cin' să fie, cin' să fie?

Mdap...asa e! ...lipseste ceva!

Deci, eu aveam cont verde care expira in data de 12.11.17 iar Pisic "mi.a facut cadou' un cont SP" care din pacate nu a ramas activ la expirarea contului verde; asa ca pe data de 12 contul a devenit inactiv automat datorita acelor -8000 puncte. In concluzie, nu m-a banat nimeni ci pur si simplu a fost o eroare de sistem ;) sper ca v-am lamurit! :*

• Like 49
  • Minus 12
Link spre comentariu
  • Oras:Secret
  • Oras:Secret

Mdap...asa e! ...lipseste ceva!

Deci, eu aveam cont verde care expira in data de 12.11.17 iar Pisic "mi.a facut cadou' un cont SP" care din pacate nu a ramas activ la expirarea contului verde; asa ca pe data de 12 contul a devenit inactiv automat datorita acelor -8000 puncte. In concluzie, nu m-a banat nimeni ci pur si simplu a fost o eroare de sistem ;) sper ca v-am lamurit! :*

Asa este,a fost o eroare de sistem produsa de un virus SIMPLEX 2 probabil luat de la o prostituata bolnava de BTS

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...