drenders Reputație: 14 Postat Ianuarie 16, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2013 Salut! Am o mare curiozitate si poate ma lamureste vreun coleg. Era pana in 2011-2012 o blonda care isi spunea Alexya sau ceva de gunul , pe Valea Argesului , in Dr. Taberei. Nu mai raspunde la acel numar si imi pare tare rau dupa funduletzul ei. Stie cineva ceva de ea ? Gracias
Afriq Reputație: 1265 Postat Ianuarie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 16, 2013 Sal'TARE! Drenders... daca nu ne dai mai multe detalii nu te putem ajuta... cum arata fetita, numarul de telefon la care NU raspunde dar la care ai apelat-o...
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 23, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 23, 2013 Era un cuib intr-adevar la et 3 din blocul acela mare de la capatul lui 69, erau 2-3 fete printre care si o finete de blonda foarte frumoasa.Din pacate nu mai stiu nimic de ele. Cred ca vorbim de acelasi lucru.
drenders Reputație: 14 Postat Ianuarie 24, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 24, 2013 @Sangre bravo. stii de ce vorbesc. pacat, pacat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum