Sari la conținut

Cine este " el serafin " ?

Vizitator borfas

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Bai fratilor, pe cuvantul meu nu am crezut vreodata ca indivizii ăștia pot fi atat de prosti.....dar timpul si replicile lor de căcat mi-ai demonstrat că într-adevăr ONANISTII ăștia sunt exemplul suprem de prostie omenească.Bravo.....tot inainte

• Like 1
  • Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

Bun, sa imi zica mie pestele cui sunt, pe cine protejez si pe cine ridic in slavi? daca imi spune si se dovedeste a fi real promit/jur si cum vreti voi ca eu ma retrag definitiv de pe acest forum.

Orice fata la care am fost si are ceva sa imi reproseze (legat de faptul ca as fi peste sau ca as proteja pe cineva) sa spuna aici. 

Ah si sa spuna eventual sa dovedeasca si ce gasca de pesti "suntem" in constanta.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin
  • Oras:Banat de o b i e c t i v si el serafin
Postat

Ba esti prost???

Am zis ca nu mai postez, dar dupa asta, mai merge un post!

Pestele cui sunt eu, bre? Mi-ati banat 3 conturi pana acum, aiurea! Bine, banatul a inceput dupa ce am facut o recenzie CORECTA, cu ce anume mi s-a intamplat, dupa o vizita la Raluca21! N-am avut decat un singur cont (Temujin), pe care l-ati banat, apoi am fost Venezolano, pe care l-ati banat, apoi Cochise, pe care l-ati banat, iar acum Mufasa, pe care deocamdata, nu puteti sa-l banati, pentru ca nu mai postez si nu mai aveti voi ce minusa!

Pe cine ocrotesc eu? De fiecare data am spus strict si la obiect, ce experienta am avut eu, nimic altceva! Se pare ca TU sau Voi (eu am impresia ca este un singur user cu mai multe conturi SP) esti/sunteti peste/pesti, pentru ca la mine cel putin, a deranjat recenzia aia si am fost banat! De voi, nu de pisic!

Spuneti clar aici pestele cui este TEMUJIN si ce clone am mai avut eu la contul asta sau la celelalte facute dupa ce l-ati banat pe ala! Si vorba lui Talibanu, sa spuna si fetele aici, pestele cui sunt eu si pe cine tin sub aripa mea ocrotitoare, pentru ca multe fete ma cunosc si stiu cine sunt! ;)

Si daca este adevarat, eu imi scot palaria si ma retrag definitiv de-aici! ;)

Daca nu, sa-mi luati caciula, iar de nu...!!! Stiti ce zic?? ;)

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bah băieți, TOATE FETELE CU PUTINA VECHIME știu cine sunteți. Și cât de "pesti" sunteți. La fel toți utilizatorii, fie ca va cunosc personal, fie pe baza posturilor și a recenziilor.

Ex, Temujin. Pana la discuțiile în contradictoriu cu Raluca, eu nu imi amintesc sa fi vb de rău vreo fata. Adică chiar daca recenzia nu era la superlativ , tot îi găsească niște plusuri pe acolo. Pai Cum dracu sa fie peste și sa recenzeze favorabil 3 sferturi ( ca sa nu zic 90% , ca taaaaaare îi mai place chizda) din prostituatele Constantei?

De Talibanu ce naiba sa mai zic, lu ' ăsta chiar nu cred ca i-a scăpat vreuna și la fel,nu o data a facut comentarii de genul " nu a fost o experiență wow,dar îi mai dau o șansă, dar poate învăța, dar merita incercata". Baaaah, e logic ca oamenii astia nu au nimic de-a face cu "pescareala " , singura lor relație cu lumea asta e ca le place sa futa pe bani.

De restul. ...mda, @babayul chiar ca e cel mai mare peste al Constantei!

Și știți ce , nu îți trebuie IQ 27546 ca sa înțelegi unele chestii.

Și l-au Mai supărat și pe @sp1nul, salvatorul și izgonitorul din pacat al prostituatelor constănțene . Rușine!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Taci! Taci @babayule, te rog! Era o ironie, în plm!

• Oras:ex ravanelli
Postat

Da cu mine ca avurăți ? 
Pește nu-s, ba mai mult nici sa-l mamanc nu-mi prea place (”unii are oase”). Ravanelli a fost singurul si unicul cont pana mi l-ati ”rezolvat voi”.
Clona nu-s, desi sunt fun Star Wars si mi-a placut Razboiul Conelor.

De injurat ...mananc mouse-ul daca imi aratati vreo postare in care am injurat pe cineva, pana la momentul banarii contului ravanelli.

Am mai luat-o in balon pe Roxanica Guessica si pe plasticul ei, recunosc. Dar intr-un mod ...caterincos, in nota celorlalte postari, nicidecum insulte sau injurii, de orice natura ar fi fost ele.

Te lauzi ca ai banat foarte multe conturi. Complet de acord .Dar le-ai banat dea-mpulea. Pe cele mai multe din ele.

Si nu plang, dar nu e corect cum ai / ati procedat.

Asa ca ...de ce Brutus ...? De ce ?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Hai ca am ajuns la 38 puncte. Cu plus, spre surpindreera mea. Thanks boys. Pacat ca nu pot vedea cine m-au plusat

Ori mi le taiati ori mi le dati inapoi pe toate. Fara jumatati de masura !

It`s  a joke !!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Si eu ti-am raspuns in aceeasi nota in chizda mea :))

Frate iar a venit gerul pe la tine. Esti la minus 16 !!!

Astia de la meteo zic ca vom avea iarna grea. Presimt temperaturi ...arctice aici pe forum pentru unii dintre noi. 

Astia de suntem pesti si clone.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Dacia
  • Oras:Dacia
Postat

Hai ca am ajuns la 38 puncte. Cu plus, spre surpindreera mea. Thanks boys. Pacat ca nu pot vedea cine m-au plusat

Ori mi le taiati ori mi le dati inapoi pe toate. Fara jumatati de masura !

It`s  a joke !!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Intra pe contul proxenet sau pe borfas si poti sa vezi cine iti da puncte :)

• Like 2
Postat

Da cu mine ca avurăți ?

Pește nu-s, ba mai mult nici sa-l mamanc nu-mi prea place (”unii are oase”). Ravanelli a fost singurul si unicul cont pana mi l-ati ”rezolvat voi”.

Clona nu-s, desi sunt fun Star Wars si mi-a placut Razboiul Conelor.

De injurat ...mananc mouse-ul daca imi aratati vreo postare in care am injurat pe cineva, pana la momentul banarii contului ravanelli.

Am mai luat-o in balon pe Roxanica Guessica si pe plasticul ei, recunosc. Dar intr-un mod ...caterincos, in nota celorlalte postari, nicidecum insulte sau injurii, de orice natura ar fi fost ele.

Te lauzi ca ai banat foarte multe conturi. Complet de acord .Dar le-ai banat dea-mpulea. Pe cele mai multe din ele.

Si nu plang, dar nu e corect cum ai / ati procedat.

Asa ca ...de ce Brutus ...? De ce ?

Eu am -35,la 75 de postari... Oricat ne zbatem si ne intrebam ce,cum si de ce explicatii concrete si logice nu primim :(
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Eu am -35,la 75 de postari... Oricat ne zbatem si ne intrebam ce,cum si de ce explicatii concrete si logice nu primim :(

Vezi ca esti prost ?   :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Hai ca mi-a sarit mustarul!Pai nu stateam eu linistit?Chiar eram un baiat cuminte,nu ma mai certam cu nimeni!Si bang mi-au rupt fashu cu ban!Iauzi pula mea,am ajuns si peste!

• Like 1
Postat

Ăștia nici pt dat muie nu sunt buni pt ca sunt prea urati si prosti sa o suga ca lumea.....sincer ne stricăm bunătăți de madulare in esofagul lor.....mai bine ne cacam pe ei si pe minusurile lor.

• Minus 2
Postat

M-am trezit ca deschid nimfomane azi si gasesc o droaie de rating negativ de la nenea "el serafin"

Gandesc ca nu are rost sa ma apuc sa-i scriu in privat dezaxatului si ca mai bine sa-i deschid un topic separat in care poate sa-si expuna el motivele pentru care s-a apucat de aceasta campanie de rating negativ asupra mea si a altor useri.

Aici poate spre exemplu sa ne spuna si noua care sunt urmatoarele lui victime care se indreapta spre banare

Nene el serafin ia spune-ne tu noua care e problema ta si ce nu-ti mai convine? putem sa te ajutam cu ceva? eventual sa-ti platim cateva ore de terapie, cine stie, poate scapi altfel de frustrarile tale

Tin sa precizez ca am decis ca aceasta sa fie ultima mea banare si ca existenta mea pe acest forum sa inceteze definitiv la acel moment.

Daca pisicului nu-i convine de prezenta mea aici atunci "thy will be done"

daca dati de el , mi-l pasati si mie ... imi lustruiesc straponul

• Like 5
Postat

Ti-as zice sa-mi sugi pula El-Serafin dar nu sunt un bulangiu , luasar toate boliile si raiele de tine , bulangiu infect .

• Minus 3

Postat

Ti-as zice sa-mi sugi pula El-Serafin dar nu sunt un bulangiu , luasar toate boliile si raiele de tine , bulangiu infect .

Mentalitate de taran prost  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...