pretentii Reputație: 37 Postat Mai 4, 2013 Oras:Buzias Oras:Buzias Postat Mai 4, 2013 Singura metodă plauzibilă de care-am auzit până acum e gratuită şi se bazează pe exerciţii de întindere şi umflare manuală, pe acelaşi principiu cu cel folosit în culturism: trebuie să extinzi ţesutul până la limita elasticităţii lui şi un pic dincolo, a.î. să se producă nişte micro-rupturi, după care faci pauză câteva zile şi vindecarea micro-rupturilor se face prin creştere de ţesut suplimentar. Instrucţiuni şi discuţii despre asta sunt o grămadă în forumul ăsta: http://www.thundersplace.org/articles/penis-enlargement-manual.html(Repet: totul e gratis, deci asta nu-i o reclamă!) Membrii forumului au adunat şi nişte date despre rezultatele câtorva sute dintre ei şi s-ar părea că în medie se poate câştiga cam un inch în lungime şi 0,câtva în circumferinţă (dar cu mari variaţii individuale şi dependent foarte mult de regimul de exerciţiu, care cere multă perseverenţă, atenţie şi nu în ultimul rând forţă şi anduranţă a mâinilor). În ce priveşte pompele, cred că trebuie să aibă putere limitată strict ca să existe siguranţa că nu vor provoca răniri şi deci să poată fi comercializate, or tocmai asta le face probabil şi incapabile să producă creşteri permanente. Ca să ajungi la micro-rupturi şi la creştere permanentă trebuie să te "joci cu focul" elasticităţii ţesutului împingându-l în mod controlat până puţin dincolo de elasticitatea lui normală, or nicio pompă din comerţ nu-şi poate permite să facă aşa ceva fără să rişte să-i rănească pe unii dintre clienţi. Personal nu pot să confirm că exerciţiile astea funcţionează, pentru că le-am făcut prea rar după ce m-am apucat de ele şi le-am şi abandonat după vreo 3 luni.
lavy Reputație: 27 Postat Mai 5, 2013 Telefon: iulialavinia34 Oras:alba iulia Telefon: iulialavinia34 Oras:alba iulia Postat Mai 5, 2013 cel mai bine ar fi ca toti clientii nostri sa o aibe mai mica:)asa se bucura mai mult de simpatia noastra ...nu-i injuram cand pleaca si ne dorim mult sa revina:P
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 5, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 5, 2013 De ce, tu injuri pe unul mai dotat dupa ce pleaca de la tine?
lavy Reputație: 27 Postat Mai 5, 2013 Telefon: iulialavinia34 Oras:alba iulia Telefon: iulialavinia34 Oras:alba iulia Postat Mai 5, 2013 De ce, tu injuri pe unul mai dotat dupa ce pleaca de la tine? daca ma rupe toata fara sa tina cont ca am 19 ani si sunt stramta oricum nu am cuvinte de lauda...
inxs01 Reputație: 420 Postat Mai 6, 2013 Telefon: inxxexcess Oras:- Telefon: inxxexcess Oras:- Postat Mai 6, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=-ll4d6terfU
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 6, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Mai 6, 2013 daca Messi al meu e cuminte si intra cu blandete, merita injurat si trimis la vestiare ?
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 6, 2013 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 6, 2013 Nu mi-a venit sa cred din ce am citit aici, eu ma asteptam sa ii dati omului un sfat gen sa stea in banca lui nu sa faca haltere cu cucu lui ce naibii, produsele de pe net nu stiu cat de increzatoare sunt si cat de adevarate eu unu nu am incercat nici un produs eu chiar mandru de jan al meu niciodata nu m-a dezamagit ) am citit o postare a unui coleg ca sa ti-l faci mare cica sa te duci la fetite mai des...nu stiu cat de adevarata e aproape echivalent ca o masturbare... ia masturbeaza-te in fiecare zi timp de 1-2 sapt sa vedem daca o ai mai mare dupa )) cu fosta prietena aveam contact aproape in fiecare zi timp de o luna eram nimfomani amandoi...din pacate penisul nu mi s-a marit a ramas tot la lungimea lui ) eu zic sa stai linistit cu marimea ta doar nu o ai cat unghia si ca ..."marimea conteaza" dar nu e mereu asa.. important e sa stii cum sa o folosesti nu sa o ai legat de picior, venind vorba de marime am un tovaras care din vorba in vorba la betie mi-a zis ca o are exagerat de mare si ca in timpul actului fata se simte bine normal... dar el saracu nema nu se excita deci ...( asta in caz ca o vrei cat calul , vorbind in termeni exagerati bineinteles ) sincer sa fiu eu unul nici nu stiu de cati cm o am nu mi-am pus rigla langa penis si sa mi-o masor...atata timp cat eu ma simt bine si prietena e multumita e totul ok nu e nevoie sa recurg la trucuri ieftine sa mi-o fac mare doar ca sa par mai "barbat". Salut si mult noroc !
dick Reputație: 173 Postat Mai 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat Mai 6, 2013 Vesti dezastruoase!!!! Ca veni vorba, cica s-au facut niste ,,studii studioase,, si rezultatul este ca romanii au cel mai mic penis din UE. !Pe ultimul loc din UE! Pun aici clasamentul pe tari UE: 1. Ungaria (16.51 cm) 2. Franța (16.01 cm)3. Cehia (15.89 cm) 4. Olanda (15.87 cm) 5. Italia (15.74 cm) 6. Belgia (15.65 cm) 7. Georgia (15.61 cm) 8. Danemarca (15.29 cm) 9. Slovacia (15.21 cm) 10. Slovenia (15.13 cm) 11. Bulgaria (15.02 cm) 12. Serbia (14.87 cm) 13. Suedia (14.80 cm) 14. Croația (14.77 cm) 15. Grecia (14.73 cm) 16. Albania (14.73 cm) 17. Belarus (14.63 cm) 18. Islanda (14.56 cm) 19. Germania (14.48 cm) 20. Elveția (14.35 cm) 21. Norvegia (14.34 cm) 22. Polonia (14.29 cm) 23. Austria (14.16) 24. Turcia (14.11 cm) 25. Macedonia (13.98 cm) 26. Ucraina (13.97 cm) 27. Marea Britanie (13.97 cm) 28. Spania (13.85 cm) 29. Estonia (13.78 cm) 30. Finlanda (13.77 cm) 31. Armenia (13.22 cm) 32. Rusia (13.21 cm) 33. Portugalia (13.19 cm) 34. Irlanda (12.78 cm) 35. România (12.73 cm) Dau sursa aici, cu harta detaliata pe marimi : http://alphadesigner.com/blog/europe-according-penis-size/ La nivel mondial, situatia se prezinta la fel de dezamagitoare pentru natzia romana:http://www.everyoneweb.com/worldpenissize/ Scuze pentru linkuri externe, dar trebuiau puse pentru clarificarea situatiei, cred eu!
dick Reputație: 173 Postat Mai 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat Mai 6, 2013 @romanticu. La marimea ta declarata de circa 14 cm, te felicit pentru ,,superscula,, ce o posezi, fara gluma!!!! Bafta la folosit!!!!
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 6, 2013 Oras:b Oras:b Postat Mai 6, 2013 Vesti dezastruoase!!!! Ca veni vorba, cica s-au facut niste ,,studii studioase,, si rezultatul este ca romanii au cel mai mic penis din UE. !Pe ultimul loc din UE! Pun aici clasamentul pe tari UE: 1. Ungaria (16.51 cm) ....35. România (12.73 cm) Nem értem, mire gondolsz!
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2013 Postat Mai 6, 2013 daca turcii care-s legendari in dimensiune sunt pe locul 24...e bine pt Romania un 35 ...
sorinu Reputație: 3230 Postat Mai 6, 2013 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Mai 6, 2013 HAHAHAH BAAA Ungaria pe primu loc ? )))))))))) ce dotat ma simt.. pai eu sunt cam.. 70% ungur si 30% roman.. hmm 16.51 ~12.73 ... sa zicem cam ... 14.62 de sula ? moaaa pai barbat barbat sunt
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Mai 6, 2013 Postat Mai 6, 2013 sorinule...te incadrezi la Belarus! un maghiar+un roman= un ...belarus??
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Mai 6, 2013 Oras:Catania Oras:Catania Postat Mai 6, 2013 o s-o mai masor odata
dick Reputație: 173 Postat Mai 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat Mai 6, 2013 Persze, és én leszállt magyar! (Sigur, si eu ma trag din unguri)!
Cronicarul Reputație: 19 Postat Mai 6, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:de unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:de unde vreau Postat Mai 6, 2013 Citind statistica cu marimile, se demonstreaza ca romanii au fost un popor vertical . Ne-au invadat cei cu marimea de 15,74 (asta daca ii consideram pe romani ca fiind italieni), cei cu marimea de 16,51 (mai ales cei din Ardeal), in Moldova au fost cei cu 14,29 (polonezi) si 13,29 (rusi, in perioada fanariota au venit peste noi cei cu 14,73 (grecii) si 14,11 (turcii). Acum pot fi doua posibilitati: 1. getodacii o aveau minuscula si cu "ajutorul" acestor invazii a au ajuns o "scula" de 12,732. ficiorele si muierele getodace s-au ferit din calea stromeleagurior invartosate ale invadatorilor, pastrandu-se pentru ce aveau acasa. Totusi o nedumerire: cum s-a facut studiul? Caci daca se masoara poate o ai de 12,73 cm, in schimb daca e sondaj pe strada, cei 12,73cm se transforma in 25 cm. A doua nedumerire: Afriq si Josep_Bavaria din ce semintie s-or trage?
Afriq Reputație: 1265 Postat Mai 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2013 Well... Eu din Ghana iar Josep din Ecuador! http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
Cronicarul Reputație: 19 Postat Mai 6, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:de unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:de unde vreau Postat Mai 6, 2013 Mda... dupa ce am studiat harta data de tine ca link am vazut ca am origini coreene chiar daca n-am ten galben si ochi oblici...
Cronicarul Reputație: 19 Postat Mai 6, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:de unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:de unde vreau Postat Mai 6, 2013 Cand va fi urmatoarea masuratoare, propun ca sa fie evaluati de comisia statistica Afriq, Josef si ... (cine se mai inscrie?). Cei ca mine propun sa trecem la vecinii unguri ca sa fim masurati sa-i facem de rusine...
dick Reputație: 173 Postat Mai 6, 2013 Telefon: [email protected] Oras:București Telefon: [email protected] Oras:București Postat Mai 6, 2013 @Cautatorul, super melodia! :clappIn alta ordine de idei, pe cinstite, hai sa postam lungimea, dar fara rotunjiri in plus! Eu nu accept 12,73 cm! A fost o inscenare ordinara pentru natiunea romana! Macar in cercul asta restrans sa dovedim contrariul! Ma bag eu primul!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 6, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 6, 2013 Ca sa nu existe probleme si sa fie toata lumea bucuroasa propun folosirea micrometrului ... Asteptam castigatorii
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 6, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 6, 2013 Blondo,ca tot te bagasi in seama cu dimensiunile.....serios te intreb,sa mor....dupa standardele tale cam care ar fi dimensiunea/lungimea ideala???
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 6, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 6, 2013 Hmmm...nu conteaza voinicia??cand treaba se poate face si cu limba si cu degetele???Cineva mi-a zis de triplu orgasm...si mare dreptate a avut...iar uneori cel mai bun stimulant e cel de natura mentala... deci ce mai conteaza dimensiunea?? ps. Ca si sanii , cat nu ma incomodeaza ...orice dimensiune e perfecta...
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Mai 6, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Mai 6, 2013 Hmmm...nu conteaza voinicia??cand treaba se poate face si cu limba si cu degetele???Cineva mi-a zis de triplu orgasm...si mare dreptate a avut...iar uneori cel mai bun stimulant e cel de natura mentala... deci ce mai conteaza dimensiunea??Ca de obicei,te eschivezi in cel mai elegant mod .....totusi...limba are rostul ei,degetelul are rostul lui...asta e clar...dar sa fim seriosi...parca nu-i treaba treaba daca nu simti si ceva acolosha la caldurica....sau nu???
blondynekiss Reputație: -472 Postat Mai 6, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Mai 6, 2013 Ca de obicei,te eschivezi in cel mai elegant mod .....totusi...limba are rostul ei,degetelul are rostul lui...asta e clar...dar sa fim seriosi...parca nu-i treaba treaba daca nu simti si ceva acolosha la caldurica....sau nu??? Pai totul la pachet, nu??All inclusive ...nici nu sunt pretentioasa...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum