fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 18, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Postat Iunie 18, 2013 Am 19 d-nle Afriq. ma exprim mai altfel pt ca nu am luat BACU.si nu vreau marirea penisului. vreau micsorare.
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 19, 2013 Am 19 d-nle Afriq. ma exprim mai altfel pt ca nu am luat BACU.si nu vreau marirea penisului. vreau micsorare.Fredy tata, deschide atunci un topic de genul: "Metode de micsorare a penisului". Poate vei primi ceva sugestii .P.S. Afriq, esti rau. De ce nu vrei sa-l ajuti pe baiat. Esti cel mai in MASURA .
magic blue Reputație: -409 Postat Iunie 19, 2013 Postat Iunie 19, 2013 Dupa exprimare, nu pari sa ai 18 ani... atata tot... Afriq, bag seama ca te temi ca iti face concurenta pustiul.
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 19, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Postat Iunie 19, 2013 Fredy tata, deschide atunci un topic de genul: "Metode de micsorare a penisului". Poate vei primi ceva sugestii . P.S. Afriq, esti rau. De ce nu vrei sa-l ajuti pe baiat. Esti cel mai in MASURA :blushing2ote] Ar fi o idee...mostenesc BARBATIA DE LA TATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dinozauru Reputație: 835 Postat Iunie 19, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Iunie 19, 2013 Metoda de de marire nu vreau''''stie cineva cum pot sa-l micsorez.???. la mine are 24 (penisul).si eu cred ca va mai creste...Am probleme din cauza asta .Iti recomand cu incredere pe doctorul Ciomu, este expert.
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 19, 2013 Pai si el se plange de chestia asta? Sau el stie sa o foloseasca mai bine?P.S. Nu cred ca ne-ai spus cine e tata pe forum. Sau daca ai facut-o, imi cer scuze.
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 19, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Postat Iunie 19, 2013 DR Ciomu ..NU...d-nle..daca exista ceva medicamente..as incerca pt ca tot creste pe zi ce trece !!!!!tot mai lung si tot mai gros.am crezut ca daca fac mult sex se uzeaza..dar nu am rezultat..tot mai mare se face!!astept sugestii.multumesc anticipat
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 19, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Postat Iunie 19, 2013 Pai si el se plange de chestia asta? Sau el stie sa o foloseasca mai bine? P.S. Nu cred ca ne-ai spus cine e tata pe forum. Sau daca ai facut-o, imi cer scuze.Tata o foloseste ca pe o SPADA IN LUPTA!!!!
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 19, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 19, 2013 ioi fred sa nu zici ca esti ne-am cu afrig?sau e tata-l tau si nu ne spui?
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 19, 2013 ioi fred sa nu zici ca esti ne-am cu afrig?sau e tata-l tau si nu ne spui? Acum nu stiu cu cine ai fost rau. Cu Afriq care cateva postari mai sus il intreba cati ani are sau cu fredy care nu stiu cine ii e tatal .P.S Eu inca astept raspuns legat de tatal movuliu. Nu cred ca e Afriq, pentru ca el e roz .
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 19, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 19, 2013 nelu76 nu am vrut sa fiu rau cu nimeni,dar cum scrie fredy te cam pune pe ganduri si cum nu prea sa auzit de dimensiuni din astea crescatoare poate ne da de gandit spre........cine stie cu cine sa proiectat fredy de este in crestere..
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 19, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Postat Iunie 19, 2013 A postat cineva....<CINE ESTE TATA> dar daca nu sunte-ti atenti .are PALOSUL GROS SI LUNG .si in fiecare zi merge la femei ,e din TM...pe FORUM are culoare MOV... va las s-a GHICITI .....numele este.N.........si este un EXPERT IN FEMEI.este prietenul meu cel mai BUN TATA.NU VREAU MARIREA PENISULUI ---vreau MICSORARE
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 19, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 19, 2013 neluleee tata nu zici nimic??????hmmm auzi ce zice fredy?sau tu nu esti din tm?
Sem-Sem Reputație: 1 Postat Iunie 19, 2013 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Iunie 19, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-JSMXZoBkq4o/Tq3Sr2iy68I/AAAAAAAABB0/VLXVNXQTvAk/s1600/Father-And-Son-Funny-Poster.jpg
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 19, 2013 neluleee tata nu zici nimic??????hmmm auzi ce zice fredy?sau tu nu esti din tm?Sa-mi bag sula de 20 si ceva de centimetri (dupa cum zice fredy) daca eu imi amintesc sa am un copil asa mare. L-oi fi facut prin liceu cu vreo colega si eu nu stiu. Fredy tata, nu mi-o prezinti tu pe mamica ta sa vad daca mi-o reamintesc. Ca daca o recunosc si poate mi-o fi si placut in tinerete, reinnodam relatia, cine stie. Si te si infiez daca e cazul. Si mergem si impreuna la fetitze. Platesc eu, ce dracu ca doar esti copilul meu.P.S. Fredy, nu inteleg de ce m-ai ales pe mine, nu puteai sa-l alegi pe Shiva drept tata? Si el e tot mov.
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 19, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 19, 2013 ioi nelule jur ca am ras cu lacrimi,fredy dece nu vrea nelu sa te recunoasca drept fiul lui?auzi ca ati merge impreuna la fetite si ar plati el tot ,tu numai sa iti bagi scula aia mare la caldurica.he he he.bravoooo nelule !!
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 19, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Postat Iunie 19, 2013 De ce ma RENEGI TATA???am inteles.........!!!!!!!!!!!EU sexezzz fetele din arad si d-vs din TM si toata ROMANIA si daca se poate si peste hotare!!!!sunt bine sambata merg la SWING.
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 19, 2013 ioi nelule jur ca am ras cu lacrimi,fredy dece nu vrea nelu sa te recunoasca drept fiul lui?auzi ca ati merge impreuna la fetite si ar plati el tot ,tu numai sa iti bagi scula aia mare la caldurica.he he he.bravoooo nelule !!Ia nu mai rade, ca imediat o sa spuna ca tatal lui umbla mult prin Cluj, rade cam tot ce prinde insa nu recenzeaza chiar tot. De aceea e doar galben. Si numele lui incepe cu ciu...
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 19, 2013 De ce ma RENEGI TATA???am inteles.........!!!!!!!!!!!EU sexezzz fetele din arad si d-vs din TM si toata ROMANIA si daca se poate si peste hotare!!!!sunt bine sambata merg la SWING.Vezi ca nu-ti dau bani de SWING.
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 19, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Postat Iunie 19, 2013 Am de la mama nu e necesar ....are salaru mai mare ca lucra la PRIMARIE...multumesc tati !!!!!!
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 19, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 19, 2013 ioi nelule dece nu vrei sa iti recunosti copilu bre?auzi ca nu trebuie sa-i dai bani ca are de la mami ca lucreaza la primarie,ia pune-ti capul la contributie si poate iti aduci amine pe ce studenta ai calarit si lucreaza acum la primarie? ps:ferd draga daca nelu taticul nu vrea sa te recunoasca hai ca te infiez eu,dar eu nu ma pot mandri cu o scula de 24de cm.ce zici nelule vezi eu o iau inainte sa nu cumva sa ajung ca tine sa zica ca........va salur
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 19, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Postat Iunie 19, 2013 Nu este necesar ......s-a fiu infiat ...tata este mai dotat ca mine va spun sigur..!!!!!!!Am fost impreuna la cateva actiuni!!!!!Pote s-a confirme
nellu76 Reputație: 533 Postat Iunie 19, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iunie 19, 2013 O sa ma gandesc si daca aflu va spun si voua. Desi la cate studente am calarit nu imi va fi foarte usor. Insa am o dilema: pot sa ii spun numele pe forum daca imi dau seama ? Desi constat ca mama lui fredy e o femeie descurcareata. Tinand cont ca salariile in primarie nu depasesc 1.000 de lei, sigur face ea ceva invarteli pe langa. ioi nelule dece nu vrei sa iti recunosti copilu bre?Acuma sincer, tu l-ai recunoaste? Eventual dupa scula . Nu este necesar ......s-a fiu infiat ...tata este mai dotat ca mine va spun sigur..!!!!!!!Am fost impreuna la cateva actiuni!!!!!Pote s-a confirmeFredy tata, daca tot zici ca dai BAC-ul, vezi ca să se scrie legat. "Sa" se scrie despartit in unele cazuri (s-a dus la fetite) in altele se scrie legat (scula sa (lui) de 24 de centimetri). Nu stiu cat te ajuta la fetite chestia asta, insa la BAC sigur te ajuta. P.S. Frate @ciucurel, nu pot decat sa-ti doresc mult noroc cu noua familie (intregita). Si daca aveti nevoie de bani sa mergeti la fetite si nu va da mama lui fredy, apelati cu incredere la mine. Stii cum se spune, sangele apa nu se face. Dar eu tot vreau sa o cunosc pe mama lui fredy.
cpt.picard Reputație: 777 Postat Iunie 19, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 19, 2013 Mi-am adus aminte de un banc. Cica cercetatorii (probabil britanici) au inchis o maimuta intr-un birou. S-au uitat pe gaura cheii sa vada ce face cand e singura. Si au vazut ochiul maimutei care se uita pe gaura cheii sa vada ce fac cercetatorii. Concluzia: nu va puneti cu maimuta!
fred24 Reputație: 10 Postat Iunie 19, 2013 Oras:TIMISOARA si ARAD Oras:TIMISOARA si ARAD Postat Iunie 19, 2013 Tati nu mai minti ca salaru la mama este de35 mil vechi.de ce superi pe DUMNEZEU?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum