7uuupp Reputație: 4800 Postat Decembrie 19, 2017 Postat Decembrie 19, 2017 M-am edificat...Merci batranul george, merci maya. Fata arata super bine in poze...momentan nu sunt decis daca sa fac pasul ...la 100Euro...catre domnisoara asa ca vorbim de la anul, totusi e putin probabil la acest tarif...pana la urma la ce oferta exista am de vizitat destul. 1 2
dex007 Reputație: 81 Postat Decembrie 22, 2017 Postat Decembrie 22, 2017 Buna, ne poti spune ce program ai in perioada asta?
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2017 Postat Decembrie 25, 2017 Eu m-as baga daca ar raspunde la telefon sau mesaje.
cipcip Reputație: 176 Postat Decembrie 29, 2017 Oras:România Oras:România Postat Decembrie 29, 2017 Maya o ultima poza pe anul ăsta? 1
massacar Reputație: 102 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 Încerc sa o sun de ceva zile si nimic...
pulifer Reputație: 870 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 8, 2018 am fost si eu la domnisoara acum vreo luna doua. avand in vedere aspectul si serviciile, mi se pare cam cel mai bun raport calitate-pret din Bucuresti. Un sfat: nu dati banii aiurea pe panaramele de la sectiunea "de lux". Mergeti cu incredere la fata asta. E peste ele la toate capitolele. 2
barroso Reputație: 1372 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 11, 2018 am fost si eu la domnisoara acum vreo luna doua. avand in vedere aspectul si serviciile, mi se pare cam cel mai bun raport calitate-pret din Bucuresti. Un sfat: nu dati banii aiurea pe panaramele de la sectiunea "de lux". Mergeti cu incredere la fata asta. E peste ele la toate capitolele.Subscriu integral la cele spuse de tine.Am fost de 3 ori la ea si nu m-am saturat nici pe departe! Mai vreaaaauu! 3
sxs Reputație: 179 Postat Ianuarie 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 16, 2018 am fost si eu la tipa asta,acum vreo lunasingura in locatie(la ora aia) locatie ok,tipa frumoasa,silicoane rezonabile,piele fina,delicata,sustine ca e studenta la medicina.prestatia la oral destul de comuna,sex normal protejat corect.300 lei/ora.de revenit? poate,daca ai chef si de o conversatie. 1
Vizitator ben dover1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2018 Postat Ianuarie 31, 2018 te-am trecut pe lista, ce dimensiune silicoanele?
barroso Reputație: 1372 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2018 Am fost si astazi la ea de dimineata. A ramas aceeasi bunaciune! Parca de la o vizita la alta empatizez tot mai mult cu ea! Sigur mai merg, cat mai e pe piata nu e de ratat! 1
carlos886 Reputație: 86 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2018 va salut, Am fost si eu saptamana trecuta la Maya si a fost o experinta placuta. Am sunat si am facut programarea peste 3 ore , cand am intrat am descoperit o tipa tinerica in lenjerie intima , m-a invitat in camera si dupa cateva cuvinte am fugit la dus din lipsa de timp.Am inceput prin cateva sarutari , dupa care un oral scurt din piciore , urmat de misionar si cam atat ca tipa are un corp bestial!!Am intrebat si de bella ptr ca eram curios sa o vad ptr o viitoare revenire , dar din pacate nu era in apartament. Locatie : 9-Apartament curat, am gasit usor loc de parcare Fata : 8Corp :9.5 sani bestiali , fund bombat , Igiena : 10 nu am obs nimic suspectOral : 8.5 scurt , nimic specialNormal : 9.5 corpul face totul! de revenit ? Da! 200 lei/30 min 1
gigicu1 Reputație: 57 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2018 Maya arata bestial, te astepta pe tocuri si in lenjerie super sexy, are niste sâni solicitați si un fund numai bun. Cel mai mult mi-a plăcut ca nu refuza ceea ce ii ceri în afara de anal la mine pentru ca cica am pruna mare. Dar a zis ca am sanse daca imi fac micsorare. Asa ca e si glumeață, alta bila alba. Piele fina si curata. Fără mirosuri. Te face sa te simti bine. Note : GFE: 10, Cu FKFATA:9 ORAL:9NORMAL:9.5 ( daca se lubrifia natural dădeam 10)Anal: cică sunt prea mare 1
nesatulul Reputație: -13 Postat Februarie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 7, 2018 Faci deepthroat? Facefuck?
nesatulul Reputație: -13 Postat Februarie 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 15, 2018 Facefuck ?
Postări Recomandate