Sari la conținut

Maya bunaciune blonda 0758410413

Vizitator batranul george

Postări Recomandate

Postat

M-am edificat...Merci batranul george, merci maya. Fata arata super bine in poze...momentan nu sunt decis daca sa fac pasul ...la 100Euro...catre domnisoara asa ca vorbim de la anul, totusi e putin probabil la acest tarif...pana la urma la ce oferta exista am de vizitat destul.

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Eu m-as baga daca ar raspunde la telefon sau mesaje.

• Oras:Bucuresti
Postat

am fost si eu la domnisoara acum vreo luna doua.

avand in vedere aspectul si serviciile, mi se pare cam cel mai bun raport calitate-pret din Bucuresti.

Un sfat: nu dati banii aiurea pe panaramele de la sectiunea "de lux". Mergeti cu incredere la fata asta. E peste ele la toate capitolele.

• Like 2
Postat

am fost si eu la domnisoara acum vreo luna doua.

avand in vedere aspectul si serviciile, mi se pare cam cel mai bun raport calitate-pret din Bucuresti.

Un sfat: nu dati banii aiurea pe panaramele de la sectiunea "de lux". Mergeti cu incredere la fata asta. E peste ele la toate capitolele.

Subscriu integral la cele spuse de tine.Am fost de 3 ori la ea si nu m-am saturat nici pe departe! Mai vreaaaauu!

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

am fost si eu la tipa asta,acum vreo luna

singura in locatie(la ora aia) locatie ok,tipa frumoasa,silicoane rezonabile,piele fina,delicata,sustine ca e studenta la medicina.

prestatia la oral destul de comuna,sex normal protejat corect.

300 lei/ora.

de revenit? poate,daca ai chef si de o conversatie.

• Like 1
Vizitator ben dover1
Reputație: 0
Postat

te-am trecut pe lista, ce dimensiune silicoanele?

Postat

Am fost si astazi la ea de dimineata. A ramas aceeasi bunaciune! Parca de la o vizita la alta empatizez tot mai mult cu ea! Sigur mai merg, cat mai e pe piata nu e de ratat!

• Like 1
Postat

va salut,

Am fost si eu saptamana trecuta la Maya si a fost o experinta placuta. Am sunat si am facut programarea peste 3 ore , cand am intrat am descoperit o tipa tinerica in lenjerie intima , m-a invitat in camera si dupa cateva cuvinte am fugit la dus din lipsa de timp.

Am inceput prin cateva sarutari , dupa care un oral scurt din piciore , urmat de misionar si cam atat ca tipa are un corp bestial!!

Am intrebat si de bella ptr ca eram curios sa o vad ptr o viitoare revenire , dar din pacate nu era in apartament.

Fata     : 8

Corp     :9.5 sani bestiali , fund bombat , 

Igiena : 10 nu am obs nimic suspect

Oral : 8.5 scurt , nimic special

Normal : 9.5 corpul face totul!

de revenit ? Da!

200 lei/30 min

• Like 1
Postat

Maya arata bestial, te astepta pe tocuri si in lenjerie super sexy, are niste sâni solicitați si un fund numai bun. Cel mai mult mi-a plăcut ca nu refuza ceea ce ii ceri în afara de anal la mine pentru ca cica am pruna mare. Dar a zis ca am sanse daca imi fac micsorare. Asa ca e si glumeață, alta bila alba. Piele fina si curata. Fără mirosuri. Te face sa te simti bine.

Note : GFE: 10, Cu FK

FATA:9

ORAL:9

NORMAL:9.5 ( daca se lubrifia natural dădeam 10)

Anal: cică sunt prea mare

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...