Sari la conținut

Pentru cele si cei care nu aveti loc de mine...

Postări Recomandate

• Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

si pe mine , de cand citesc topicul asta

si vad ca ma minusezi, pizduto si zbieri ca te persecut eu,mincininoaso

In primul rand eu nu sunt SP, am cred ca 20 pe zi . Maxim .Si nu le-am Folosit. Am dat dislike mai devreme . Tu esti SP , nu ma pun eu cu tine , ca nu am arme , stai linistita :))) tu chiar m-ai persecutat , zilnic !
  • Like 1
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Mie sa nu imi spui repet ca un utilizator oarecare si-a facut 10 conturi SP si a mers si a votat pe tine la 2 sectiuni 

wait for it..............

CA SA_TI FACA RAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ca te uraste ba de aia!

Si io asta trebuie sa cred!

Iar cine mi-a spus in viata vietii mele si cat o sa traiesc eu nu voi spune la nimeni.De ce?

Pt ca am promis sa nu spun la nimeni

TU si TICUTZA sunteti in spatele acelor conturi de care eu am vorbit si asta este adevarul.

ATI FOST DEMASCATI

Nu te enerva draga,scrie si tu normal ca noi ..Ca nu suntem orbi,ce naiba..nu avem 100 de ani sa nu intelegem ce scrii TU :slap2

O fata pe aici stie oarecum cine minusa dar nu a spus din cauza ca"DISCRETIE"

Tu acum vi cu acelasi lucru"Am promis ca nu spun la nimeni"

Acum nu mai sunt eu,e Ticutza,si pana dupa sarbatori ii iei pe toti la nimereala?Tocmai eu cu Ticutza care nu am dat nici un ban pe SP.. IN Schimb tu ai cont SP,poate 2-3 cine stie..La mintea cocosului ,nici nu stiti ce sa mai inventati :slap2 

Mai stiu eu pe unu tot tare in .."scris", ca i-a zis cineva de mine ca as fii"cel mai muist,etc etc.DESII-toti stiau cine e,dar el dadea vina pe mine pentru banare.

CA acest "cineva" trebuia sa dea si el vina  pe cineva pentru faptele lui  ca "el" injura pe toti pe aici ca la usa cortului :slap2 :slap2

Deci,n-am rezolvat nimic cu tine.

Ai tupeu fantastic omule sa ma intrebi cine sunt acei care minuseaza,dar tu il protejezi pe ala/aia care ti-a bagat o minciuna pe gat?

NU s-a schimbat nimic..probabil ca asa va ramane"UN CAZ NEREZOLVAT DIN CAUZA TA"

Si credema ca nu am de gand sa-ti fac tie un bine sa te feresc de X!

• Like 6
  • Minus 25
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

In primul rand eu nu sunt SP, am cred ca 20 pe zi . Si nu le-am Folosit. Am dat dislike mai devreme . Tu esti SP , nu ma pun eu cu tine , ca nu am arme , stai linistita :))) tu chiar m-ai persecutat , zilnic !

iar minti caa poate te -o crede careva

ce-ti trebuie tie puncte?retrasa? iti mai creste o tata? faci hemoragie fara puncte? devii mai proasta?  ce-i identificarea asta fizica cu punctele virtuale?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Nu te enerva draga,scrie si tu normal ca noi ..Ca nu suntem orbi,ce naiba..nu avem 100 de ani sa nu intelegem ce scrii TU :slap2

Acum nu mai sunt eu,e Ticutza,si pana dupa sarbatori ii iei pe toti la nimereala?Tocmai eu cu Ticutza care nu am dat nici un ban pe SP.. IN Schimb tu ai cont SP,poate 2-3 cine stie..La mintea cocosului ,nici nu stiti ce sa mai inventati :slap2 

Mai stiu eu pe unu tot tare in .."scris", ca i-a zis cineva de mine ca as fii"cel mai muist,etc etc.DESII-toti stiau cine e,dar el dadea vina pe mine pentru banare.

CA acest "cineva" trebuia sa dea si el vina  pe cineva pentru faptele lui  ca "el" injura pe toti pe aici ca la usa cortului :slap2 :slap2

Ai tupeu fantastic omule sa ma intrebi cine sunt acei care minuseaza,dar tu il protejezi pe ala/aia care ti-a bagat o minciuna pe gat?

NU s-a schimbat nimic..probabil ca asa va ramane"UN CAZ NEREZOLVAT DIN CAUZA TA"

EXTRAORDINAR

DECI EXTRAORDINAR

DE LA INCEPUT AM ZIS CA E PESTELE TAU IMPREUNA CU TINE .VEZI STII CITI?

PRICEPI?

TU+PESTELE TAU=LOVE

TU+PESTELE TAU=CONTURI BANATE MIZERIII MINUSARI 

NICI IN CAP NU V A TRECUT CA VETI FI DESCOPERITI

LASA FUMIGENELE MAMA

DE CAND E SITE UL ASTA NIMENI N-A FACUT MIZERIILE CE LE ATI FACUT VOI AICI .

PAI CUM SA RECUNOASTETI?

CE SA RECUNOASTETI?

CA DUPA AI VA PUTETI MUTA PE PLANETA PLUTO IN PULA MEA.

CE SA RECUUNOASTETI?????

DE CAND TE AM INTREBAT :DE CE TE-AU VOTAT PE TINE ??????NU AI STIUT SA DAI UN RASPUNS.NORMAL PENTRU CA NU ESTE RASPUNS.

Link spre comentariu

CA acest "cineva" trebuia sa dea si el vina pe cineva pentru faptele lui ca "el" injura pe toti pe aici ca la usa cortului :slap2 :slap2

Eu stiu multa lume care minuseaza. Dar nu le stiu si clonele. Si Marta minuseaza, de exemplu . Stiu si cine are clone , stiu multi .

Dar asta nu inseamna ca ii stiu pe toti sau ca stiu in cine ataca sau sub ce nick name. Inclusiv cei care acuza, minuseaza la randul lor.

Si sorry , eu nu sunt nici proxenet si nici nu am asa ceva. Nici nu m-a interesat sa am . Daca tot imi scrii numele pe aici

Am crezut ca e Miky77 cand mi -a dat PM pe 21 noiembrie , postarea mea fiind facuta pe 22 noiembrie.

Si cum nu am aratat niciodata un PM , acel om m-a provocat prin ipocrizia lui de a da vina pe mine!!

Cand el in privat spune ca are pact cu lumea sa minuseze !!! Eu nu ma ocup cu asa cv . Ca nu sunt handicapata mintal.

Iar daca nu ma bagam eu sa spun ca eu cred ca e nevinovata , crezand ca e Miky ipocritul , nu va baga nimeni in seama. Cum a spus si cineva trebuia sa imi vad de treaba mea si sa nu mai imi dau cu parerea.

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu

IN SCHIIIMB CE AI STIUT SA FACI ESTE SA ARUNCI FUMIGENE PESTE TOT.

INTRA PESTELE TAU SI ZICE APAI NU CONTEAZA VOTURILE SA NU NE UITAM LA ELE.

NU CLAR SA NU NE UITAM LA NIMIC.

SA INCHIDEM OCHII SI SA CREDEM CE SPUNETI VOI CAND TOATE TEORIILE VOASTRE SUNT BATUTE CAPIN CAP NU STA UNA IN PICIOARE.

TU LASI SA MA MINUSEZE FRATE DA TU NICI NU STII CINE SUNT.

DA II LASI TU SA MA MINUSEZE?

CUM II LASI TU SA MA MINUSEZE DACA TU NU STII CINE SUNT?????

ALTA INTREBARE FARA RASPUNS.

TE AI SCAPAT DIMINEATA LA NERVI DE ATUNCI UN RAPSUNS NU AM PRIMIT.

CICA NU MA PROTEJEZI TU PE MINE.

BAAAAAAAAAAAAAAAA TU STIII CATI OAMENI AU PRIMIT MINUSURI?

PE MINE NU MA PROTEJEZI?????

..................................................

Link spre comentariu

Ahh.. si plus de asta pe mine ma stiu colegele ca am fost singura si independenta si mergeam numai cu prietene in locatie si nici nu aveam iubit pe vremea aia . Exclusa varianta unui barbat care sa stea lng mine sau in spatele meu. Dar daca tot dati vina pe mine,

Ce legatura sa am eu cu o femeie din top bucuresti cand eu nu am prestat in romania decat cate 1 saptamana intr un oras , apoi pauza acasa, si tot asa . Si niciodata in capitala ? Si toata lumea care ma stie personal imi stie caracterul departe de mine gandul de manevre , rautate sau invidie . Good night!

Iar incepand de azi pot sa spun ca ma doare fix in pl de acest forum stiti de ce?

Pai uite de ce. Am o prietena care face cam 500€ la zi . ( vara facea si 700-800) Si pe forum toata lumea se plange de ea. Oare aia cum face banii astia ? Si fara acest forum ? Simplu. NU O INTERESEAZA!!!!! asa ca ii urmez exemplul. Sunt femei care fac aceeasi bani ca altele care se strofoaca pe forum..

Stati aici si atacati-va eu v-am

Lasat .

• Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Lumea sta si citeste certuri si minuseaza pe ascuns si voi stati si va dati cu presupusul. Sunteti prea prosti si cu asta am incheiat

Iar dmx stie ca nu am fost eu pt ca m-am jurat ca eu nu am absolut nici o legatura cu minusatea lui si nici macar nu observasem ca el era pe minus.

Si gata ca prea mult v-am dat atentie . Si nu meritati. Suneti prosti facuti gramada , credeti-ma .

Nu sunt doar EU pe forumul asta . Daca altii ma minuseaza pe mine , taceti din gura

Daca e vreunu minusat, hop gata asta e Ines . Scutiti-ma ! Din acest moment nu mai fac nici o postare si sa va rezolvati problm singuri.

Ca voi dati vina pe mine ca sa va scoateti pe voi . Si restu stau si se amuza in tacere!!! Am inteles ca vreti sa o scoateti pe Andreea , dar gasiti alta metoda . ;) nu aruncati cu pietre in mine degeaba

Innes, fără supărare, dar la iureșul pe care l-ai făcut acum 2-3 săptămâni, cu minusarea și banarea celor ce îți erau ție incomozi, cu afirmațiile postate pe forum, cum că tu ești în fruntea unui grup justițiar care își asumă sarcina de a "curăța" forumul, care, de practic a dat tonul haosului de aici, nu e de mirare că ai devenit suspecta de serviciu. Ai atras dr partea ta și persoane care nu au nevoie de inamici, pentru că, încă lucrează și asocierea cu tine în acest balamuc, nu le este benefică. Ai/ați fost orecum ucenicul vrăjitor, care au stârnit furtuna și nu știu cum să o oprească. Sorry, dar numai tu ești de vină pentru că ai devenit "la besta nerra" , chiar și când nu ai niciun fel de vină.
  • Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Eu stiu multa lume care minuseaza. Dar nu le stiu si clonele. Si Marta minuseaza, de exemplu . Stiu si cine are clone , stiu multi .

Dar asta nu inseamna ca ii stiu pe toti sau ca stiu in cine ataca sau sub ce nick name. Inclusiv cei care acuza, minuseaza la randul lor.

Si sorry , eu nu sunt nici proxenet si nici nu am asa ceva. Nici nu m-a interesat sa am . Daca tot imi scrii numele pe aici

Am crezut ca e Miky77 cand mi -a dat PM pe 21 noiembrie , postarea mea fiind facuta pe 22 noiembrie.

Si cum nu am aratat niciodata un PM , acel om m-a provocat prin ipocrizia lui de a da vina pe mine!!

Cand el in privat spune ca are pact cu lumea sa minuseze !!! Eu nu ma ocup cu asa cv . Ca nu sunt handicapata mintal.

Iar daca nu ma bagam eu sa spun ca eu cred ca e nevinovata , crezand ca e Miky ipocritul , nu va baga nimeni in seama. Cum a spus si cineva trebuia sa imi vad de treaba mea si sa nu mai imi dau cu parerea.

pai asta-i ,,smecheria,, celor care minuseaza la greu, sa para ca sunt cu mainile curate, ori au clone , ori au prieteni care intervin,dar de pe contul lor ,dau doar cateva minusuri , asa, de pofta

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:La căldurică
  • Oras:La căldurică

Eu vreau sa stiu cum mi-a dat mie Pisoiasul Salbatic peste 500 de minusuri la nici 200 de postari? Pe contul celallalt cenusiu cu Inesuka? Cum e posibil sa dai mai multe minusuri , mai mult decat dublu , decat exista postari? Doar de pe un singur cont. Astept.

nu puteam sa-ti dau mai mult de 120 pt ca ai doar 8 pagini de reputatie si o pagina are 15, restul sunt pe celalat cont

Link spre comentariu

Innes, fără supărare, dar la iureșul pe care l-ai făcut acum 2-3 săptămâni, cu minusarea și banarea celor ce îți erau ție incomozi, cu afirmațiile postate pe forum, cum că tu ești în fruntea unui grup justițiar care își asumă sarcina de a "curăța" forumul, care, de practic a dat tonul haosului de aici, nu e de mirare că ai devenit suspecta de serviciu. Ai atras dr partea ta și persoane care nu au nevoie de inamici, pentru că, încă lucrează și asocierea cu tine în acest balamuc, nu le este benefică. Ai/ați fost orecum ucenicul vrăjitor, care au stârnit furtuna și nu știu cum să o oprească. Sorry, dar numai tu ești de vină pentru că ai devenit "la besta nerra" , chiar și când nu ai niciun fel de vină.

Eu am zis la gluma , Picon. Dar eu nu detin conturi SP si uite anunt ca nu ma mai intereseaza de forum sa vad ce o sa se mai inventeze. Nb

Link spre comentariu

ba tataie de cand te-ai spurcat la nepoate de 18 ani , nu-ti mai plac acelea  cu 10 ani mai tinere decat matale  :)

ba ce le ai cu matematica ...mereu ai fost asa dasteapta ?

si plm intrebi pe altii cum folosesti butonul Ignor :no2

Marș mă, javră ordinară! Cere-te afară, că tot spuneai că te retragi! 'mi-aș toată pula-n dumicații tăi, de retardat!
  • Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Picon .Cand un copil  se caca in gradina ta zici ca e o  greseala.Dar cand se caca 10 ,nu te gandesti si tu ca i-a trimis acolo doamna profesoara?

Asta e diferenta si cand te voteaza 1 cont cu sp care minuseaza sau 10.

• Like 15
  • Minus 6
Link spre comentariu

Si app..Am zis asa atunci sa va sperii ca sa nu ma mai atacati. Dar eu nu as banii pe 10 conturi SP doar ca sa minusez pt ca nu castig nimic. La bani ma refer. Ca doar banii m-au interesat in viata asta, de asta nici nu am vrut sa am iubit cat am facut job -ul asta. Si moderare am platit tot din cauza atacurilor.

• Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Here. And There.
  • Oras:Here. And There.

EXTRAORDINAR

DECI EXTRAORDINAR

DE LA INCEPUT AM ZIS CA E PESTELE TAU IMPREUNA CU TINE .VEZI STII CITI?

PRICEPI?

TU+PESTELE TAU=LOVE

TU+PESTELE TAU=CONTURI BANATE MIZERIII MINUSARI 

NICI IN CAP NU V A TRECUT CA VETI FI DESCOPERITI

LASA FUMIGENELE MAMA

DE CAND E SITE UL ASTA NIMENI N-A FACUT MIZERIILE CE LE ATI FACUT VOI AICI .

PAI CUM SA RECUNOASTETI?

CE SA RECUNOASTETI?

CA DUPA AI VA PUTETI MUTA PE PLANETA PLUTO IN PULA MEA.

CE SA RECUUNOASTETI?????

DE CAND TE AM INTREBAT :DE CE TE-AU VOTAT PE TINE ??????NU AI STIUT SA DAI UN RASPUNS.NORMAL PENTRU CA NU ESTE RASPUNS.

Baietica, nu mai scrie cu majuscule si nu te mai agita ca o Fanta expirata!

Batii campii intr-un stil a la Florin Iordache atunci cand arunci cu acuzatii si speculatii de precupeata. Conturile orange46 si antonia12 apartin aceleiasi persoane, persoana care - cel mai probabil - e unul dintre miky77, pipilica sau colorado. Coincidenta - sau nu - colorado i-a lasat si o recenzie falsa Andreei, si a lasat impresia ca ar avea o problema personala cu ea.

Eu ti-as sugera sa renunti la forum si sa vizitezi un psihiatru. Medicina a progresat enorm, si chiar si cineva cu psihozele tale are o mica sansa.

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Iar daca Eu sunt retrasa ce interes as avea sa minusez ? Care ar fi castigul meu ? Nu inteleg . Mai stau mai fac o caterinca, ca ma plictisesc pe acasa si stau in repaus de la operatie si nimic mai mult. ✌ Dar si dupa ce ma vindec , clar nu mai intru pe forum pt ca oricum nu mi-a adus nimic bun si e multa bataie de cap. Si altele stau liniste fara forum si tot fac sute de € la zi.

• Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu

Baietica, nu mai scrie cu majuscule si nu te mai agita ca o Fanta expirata!

Batii campii intr-un stil a la Florin Iordache atunci cand arunci cu acuzatii si speculatii de precupeata. Conturile orange46 si antonia12 apartin aceleiasi persoane, persoana care - cel mai probabil - e unul dintre miky77, pipilica sau colorado. Coincidenta - sau nu - colorado i-a lasat si o recenzie falsa Andreei, si a lasat impresia ca ar avea o problema personala cu ea.

Eu ti-as sugera sa renunti la forum si sa vizitezi un psihiatru. Medicina a progresat enorm, si chiar si cineva cu psihozele tale are o mica sansa.

Mars in pizda ma tii

Link spre comentariu

Off topic :D

Unde este topicul deschis pentru mine? Nu îl mai văd și eu am lipsit câteva ore :)

Întreb aici ca văd mai multă lume :)

Ala cu shank hunt? Ce titlu avea ?

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

corect te referi la Andreea Rebecca :)))))

ma refer la schema generala , ca eu daca dau minus de pe contul meu , sunt moarta, martaloaga, putrezita, etc pt ca ma vad ,daca asi da de pe un sp , nu m-ar ataca nimeni

cat despre AR,nu mi-e clar inca

dar am vazut declaratii la cineva aici prezent care spunea ca are rabdare , chiar si 6 luni , si tot baneaza pe cine are paarapon-desigur , inesuka , care cand o zbarceste zice ca s-a jucat , doar atat, ca a ramas in trecut, dar bantuie neobosita zilnic sa supravegheze orice miscare

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

ma refer la schema generala , ca eu daca dau minus de pe contul meu , sunt moarta, martaloaga, putrezita, etc pt ca ma vad ,daca asi da de pe un sp , nu m-ar ataca nimeni

cat despre AR,nu mi-e clar inca

dar am vazut declaratii la cineva aici prezent care spunea ca are rabdare , chiar si 6 luni , si tot baneaza pe cine are paarapon-desigur , inesuka , care cand o zbarceste zice ca s-a jucat , doar atat, ca a ramas in trecut, dar bantuie neobosita zilnic sa supravegheze orice miscare

Orice om la nervi spune multe . Sau la intimidare. La asta nu te-ai gandit? Cati nu sunt care minuseaza, :)))))) eu de la cine am invatat? Nu tot de pe forum?

• Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...