Sari la conținut

Pentru cele si cei care nu aveti loc de mine...

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Stai putin... Nobel era SP, parca un membru SP nu putea fi banat... O rotita din angrenaj e ruginita, ceva nu merge.... :350x :350x

E suficient sa dispara verzeala pt scurt timp si ...totul devine istorie.

Urmam cu totii. :)

• Like 7
  • Minus 7
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Stai putin... Nobel era SP, parca un membru SP nu putea fi banat... O rotita din angrenaj e ruginita, ceva nu merge.... :350x :350x

@lopix, tu esti un tip super fain si de bun simt... si de aia ma bucur ca exista oameni chiar mai naivi decat mine :laugh2
Ce nu se leaga? Totul se leaga, nimic nu e ruginit. Oricine de pe acest site poate fi banat. Maine subiectul la ordinea zilei poate fi "cine l-a banat pe gvbolovan" sau "cine l-a banat pe...lopix", ca amandoi erau verzi. Cine ar putea sa ne baneze pe noi doi? Pai singurul care putea sa-l baneze si pe @nobel. Pisicuts. De ce l-a banat? Asta numai ei doi o stiu, poate o sa aflam la un moment dat...
Link spre comentariu
Vizitator

@lopix, tu esti un tip super fain si de bun simt... si de aia ma bucur ca exista oameni chiar mai naivi decat mine :laugh2
Ce nu se leaga? Totul se leaga, nimic nu e ruginit. Oricine de pe acest site poate fi banat. Maine subiectul la ordinea zilei poate fi "cine l-a banat pe gvbolovan" sau "cine l-a banat pe...lopix", ca amandoi erau verzi. Cine ar putea sa ne baneze pe noi doi? Pai singurul care putea sa-l baneze si pe @nobel. Pisicuts. De ce l-a banat? Asta numai ei doi o stiu, poate o sa aflam la un moment dat...

Dar eu nu stiu cu ce l-ar fi suparat Nobel pe Motan, ca nu cred ca statea in calea succesului financiar al Pisicului, da-o'ncolo de treaba... Intrebarea este DE CE ?

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Dar eu nu stiu cu ce l-ar fi suparat Nobel pe Motan, ca nu cred ca statea in calea succesului financiar al Pisicului, da-o'ncolo de treaba... Intrebarea este DE CE ?

Posibil sa fi avut un schimb de mesaje in privat, asa cum am avut si eu. Eu l-am criticat intr-un mod zic eu civilizat, el poate fiind mai coleric a aruncat vorbe dure care l-au suparat pe Pisicuts. Ca doar pana si Gigi Becali dicteaza pe banii lui, da' mai Pisicuts  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:DA
  • Oras:DA

Ia un Furazolidon, mosule, si lasa petardele.

Conturile orange46 si antonia12 au dat negative, cot la cot, pentru cel putin 3 useri care au fost banati in ultima luna. E posibil sa fie si cum spui tu, dar atunci cand ai 18 imbecili fara ocupatie care minuseaza la foc automat mai pot aparea si sincope. Victime colaterale, ca sa utilizez o expresie care sa te trimita la DEX.

mithril
orange46 rated negatively 
sicario77 rated negatively 
mercenary25 rated negatively 
blackops32 rated negatively 
eliteforce rated negatively

asasyn rated negatively 
brucewayne rated negatively 
jimgordon rated negatively 
selina43 rated negatively 
barbara20 rated negatively 
wonderwoman rated negatively 
robogirl rated negatively 
motoko13 rated negatively

astia l-au banat pe Cinestie
  • Like 8
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Ce trolling de "calitate"   . I-ati facut si lu' Marta o clona  ? :)

Original

http://nimfomane.com/forum/user/237645-marta%20m/

Copie

http://nimfomane.com/forum/user/250308-marta%20%20m/

Stii ce nu inteleg eu.

Nici nu a aparut contul asta pe site...scrie acolo ca azi e facut acum o ora si tu postezi ca e cont clona (nu zic ca nu e).

Tu faci tot feluri de manevre de aici (computer boy) si vii aici si le expui.

Te credeam mai istet Miky77...la modul "mami nu stiu cine mi-a varsat laptele in chiuveta".

Prostie,imbecilitate si cretinism marca Miky77.Asa s-a dat de gol si cu mischetarii,imediat dupa ce si-a facut conturile a inceput sa-si care pc.

Clona lui marta a fost facuta cu 40 min inainte sa posteze Mikyputa. :laugh2

AVPOP,TU AI FACUT CLONA MEA ASA CUM I-AI FACUT SI LUI  MIKKY

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

@eretria&CO ” AM conturi puse la naftalina, baga mare, macar io iti dau un pic de lucru. :laugh2  :laugh2

PS. SA VA FUT IN GURA! :laugh2

Cu inghitire  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0725653656
  • Oras:Bucuresti

Pe cine a mai banat ?

Proxenetilor ne ziceti ? sau ne zice Justlove ?

Futuva', gura de proxeneti terminati

Andrea sincer ma uimesti in ce hal ai decazut. Te stiam fata isteata :(

Si eu credeam ca esti destept..dar ai decazut maxim :)

• Like 8
  • Minus 25
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...