Sari la conținut

Pentru cele si cei care nu aveti loc de mine...

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

arata  ba zdreanta ce am spus eu de maica-sa

pune link-ul cu postarea mea originala :)

am spus ca i-a mancat ficatii din momentul in care s-a apucat de prostitutie , s-a lasat de liceu si a fugit cu un peste in Italia care a batut-o de s-a cacat pe ea pe acolo (p'asta nu o stiai zdreanta ) si s-a intors de acolo la fel de saraca cum a plecat  :laugh2

Ai inceput cu denigrarile ? 

La asta te pricepi cel mai bine.

#StatulParalel

• Like 10
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Miky, eu nu am acuzat-o. Doar i-am recomandat sa explice de ce a acordat stelute de apreciere (si) conturilor verzi care au votat-o la doua concursuri.

Parerea mea despre cine si cati sunt in spatele unor conturi verzi...e alta treaba.

multe stelute au fost aruncate la misto

asta e o curva care in fata iti rade iar prin spate te baneaza , ce nu ati inteles pana acum ?

pana si pe picon l-a facut vraiste (chiar radeam in sinea mea ca stiam exact cine il lucreaza ) , pe paraschiv tot ea l-a banat , pe tendoi , pe Corectul  , pe Vistantric....pe....pe ....pe.....sunt fara numar coane , nici ea nu mai tine minte daca o intrebi  pe cati i-a lucrat in ultima luna si i-a executat de aici (cum am spus pe multi degeaba , fiindca nu avusesera niciodata contact cu ea sau vreo cearta  :no2

eu imi recunosc personajele banate de mine , dar am facut-o cu un motiv findca ma jigneau si m-au injurat unii si de familie , iar maine cand am timp chiar am sa le pun pe tapet aici cu toate ca ei se stiu deja si singuri  datorita conflictului nostru  :)

• Like 3
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

multe stelute au fost aruncate la misto

asta e o curva care in fata iti rade iar prin spate te baneaza , ce nu ati inteles pana acum

pana si pe picon l-a facut vraiste (chiar radeam in sinea mea ca stiam exact cine il lucreaza ) , pe paraschiv tot ea l-a banat , pe tendoi , pe Corectul  , pe Vistantric....pe....pe ....pe.....sunt fara numar coane , nici ea nu mai tine minte daca o intrebi  pe cati i-a lucrat in ultima luna si i-a executat de aici (cum am spus pe multi degeaba , fiindca nu avusesera niciodata contact cu ea sau vreo cearta  :no2

eu imi recunosc personajele banate de mine , dar am facut-o cu un motiv findca ma jigneau si m-au injurat unii si de familie , iar maine cand am timp chiar am sa le pun pe tapet aici cu toate ca ei se stiu deja si singuri  datorita conflictului nostru  :)

Pe corectul a recunoscut cine l-a banat. Pe Tendoi nu am sarit eu. Si Vis inca traieste. Next. Mai ai nelamuriri?

Pt tigress am facut crima din dragoste, deci se iarta!

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator

Miky tu esti in perioada de negare ?

Numai minciuni ai scris mai sus , dar ele se vor sparge in capul tau pentru ca minciuna are picioare scurte.

Deja ai inceput sa te incurci in declaratii ?

• Like 10
  • Minus 8
Link spre comentariu

ba au ajuns 2 pitipoance de 19 , respectiv 20 de ani , un drogat indragostit si un oligogren de infractor (pisoarca) sa va joace pe degete pe aici in ultima perioada si culmea la voi pe batatura , adica la Bucuresti :slap2 ai de pula mea (vorba lu' ala) :laugh2

• Like 2
  • Minus 12
Link spre comentariu

Pe corectul a recunoscut cine l-a banat. Pe Tendoi nu am sarit eu. Si Vis inca traieste. Next. Mai ai nelamuriri?

Pt tigress am facut crima din dragoste, deci se iarta!

am uitat ...si pe Amandina tot tu ai fost :rax2

ba , mai poti ? nu ai mustrari de constiinta ? :laugh2

• Like 3
  • Minus 11
Link spre comentariu

ba au ajuns 2 pitipoance de 19 , respectiv 20 de ani , un drogat indragostit si un oligogren de infractor (pisoarca) sa va joace pe degete pe aici in ultima perioada si culmea la voi pe batatura , adica la Bucuresti :slap2 ai de pula mea (vorba lu' ala) :laugh2

ti-am mai zis stiuletare ca nu stii nimic

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

hai sa mai zic una

astazi pe mine ma lucra , jivina (cu cele 6 clone Sp cu care a mai banat si alti utilizatori de aici)  , iar pe @puleasca il premia  , ca de se certase cum trebuie cu mine si cum asta e lingau de pizda  va continua sa  nu recunoasca sau sa ma atace cum stie el mai bine , dar e prea slabut in fata mea

imediat punem si link sa vedeti concret ce si cum :)

• Like 2
  • Minus 10
Link spre comentariu
Vizitator

Miky sper ca nu esti furios :)) primesc notificari ca au sarit niste afumati de muschetari pe mine.

Vezi ca pe unul nu l-ai scris bine cand ti-ai facut clona SP.

Dar repet...doar atat poti mah ? 

post-248117-0-58207500-1511383936_thumb.png

• Like 10
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Andreea ce stiu stiu.

Tu nu ma poti pacali pe mine oricat ai incerca.

O alta idee care sa ti-o spun este urmatoarea.

Ti-am facut o propunere.

Dati inapoi punctele celor pe care i ati minusat si e ok.

Cata vreme faci in continuare pe nevinovata si continui sa spui ca nu stii ce e cu conturile wonderwoman motoko13 airforce vaelntin89  robogirl orange 46 si toate cacaturile de conturi la care tu insati ai si dat plusuri cu 5 stelute (asta doar asa vizibil nu de acolo stiu stai linistita) si continui sa afirmi ca tu nu ai nici o legatura cu conturile astea care au minusat fara numar utilizatori vechi si f vechi.

Atata vreme si eu te voi boicota in continuare

DMX-ule, cred că greșești! Conturile enumerate de tine m-au minusat la greu, ori cu Andreea-Rebeca, nu am avut niciodată, nici cel mai mic conflict. Din contră, ne cunoaștem și niciodată nu am am avut nicio discuție cât-de-cât neplăcută.

Părerea mea... 

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

DMX-ule, cred că greșești! Conturile enumerate de tine m-au minusat la greu, ori cu Andreea-Rebeca, nu am avut niciodată, nici cel mai mic conflict. Din contră, ne cunoaștem și niciodată nu am am avut nicio discuție cât-de-cât neplăcută.

Părerea mea... 

Nu inteleg de ce sa gresesc.

Mai explica-mi .

• Like 19
  • Minus 9
Link spre comentariu

am uitat ...si pe Amandina tot tu ai fost :rax2

ba , mai poti ? nu ai mustrari de constiinta ? :laugh2

Pentru ce sa am mustrari de constiinta ? Pt tigress ? Nu, nu am . De restul nu m-am atins .

• Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...