Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 arata ba zdreanta ce am spus eu de maica-sa pune link-ul cu postarea mea originala :) am spus ca i-a mancat ficatii din momentul in care s-a apucat de prostitutie , s-a lasat de liceu si a fugit cu un peste in Italia care a batut-o de s-a cacat pe ea pe acolo (p'asta nu o stiai zdreanta ) si s-a intors de acolo la fel de saraca cum a plecat :laugh2 Ai inceput cu denigrarile ? La asta te pricepi cel mai bine. #StatulParalel 10 8 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Miky, eu nu am acuzat-o. Doar i-am recomandat sa explice de ce a acordat stelute de apreciere (si) conturilor verzi care au votat-o la doua concursuri. Parerea mea despre cine si cati sunt in spatele unor conturi verzi...e alta treaba.multe stelute au fost aruncate la misto asta e o curva care in fata iti rade iar prin spate te baneaza , ce nu ati inteles pana acum ? pana si pe picon l-a facut vraiste (chiar radeam in sinea mea ca stiam exact cine il lucreaza ) , pe paraschiv tot ea l-a banat , pe tendoi , pe Corectul , pe Vistantric....pe....pe ....pe.....sunt fara numar coane , nici ea nu mai tine minte daca o intrebi pe cati i-a lucrat in ultima luna si i-a executat de aici (cum am spus pe multi degeaba , fiindca nu avusesera niciodata contact cu ea sau vreo cearta :no2 eu imi recunosc personajele banate de mine , dar am facut-o cu un motiv findca ma jigneau si m-au injurat unii si de familie , iar maine cand am timp chiar am sa le pun pe tapet aici cu toate ca ei se stiu deja si singuri datorita conflictului nostru :) 3 10 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Primeam si eu vreun premiu daca banam pe cineva? ðŸ†ðŸ’🼠2 6 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 multe stelute au fost aruncate la misto asta e o curva care in fata iti rade iar prin spate te baneaza , ce nu ati inteles pana acum pana si pe picon l-a facut vraiste (chiar radeam in sinea mea ca stiam exact cine il lucreaza ) , pe paraschiv tot ea l-a banat , pe tendoi , pe Corectul , pe Vistantric....pe....pe ....pe.....sunt fara numar coane , nici ea nu mai tine minte daca o intrebi pe cati i-a lucrat in ultima luna si i-a executat de aici (cum am spus pe multi degeaba , fiindca nu avusesera niciodata contact cu ea sau vreo cearta :no2 eu imi recunosc personajele banate de mine , dar am facut-o cu un motiv findca ma jigneau si m-au injurat unii si de familie , iar maine cand am timp chiar am sa le pun pe tapet aici cu toate ca ei se stiu deja si singuri datorita conflictului nostru :)Pe corectul a recunoscut cine l-a banat. Pe Tendoi nu am sarit eu. Si Vis inca traieste. Next. Mai ai nelamuriri? Pt tigress am facut crima din dragoste, deci se iarta! 2 6 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Miky tu esti in perioada de negare ?Numai minciuni ai scris mai sus , dar ele se vor sparge in capul tau pentru ca minciuna are picioare scurte.Deja ai inceput sa te incurci in declaratii ? 10 8 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 22, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Deviem de la subiect. Ines, ai si tu o multime de topicuri dedicate unde te poti desfasura. 1 7 Link spre comentariu
peerco Reputație: 280 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Deviem de la subiect. Pai si care e subiectul coane ? 3 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Deviem de la subiect. Ines, ai si tu o multime de topicuri dedicate unde te poti desfasura.Dar ei au pomenit de numele meu . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Raffa ai o logica flawless..ti-am zis sa dai la facultate coane , nu e timp pierdut. 10 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Dar ei au pomenit de numele meu . Ciumpalacul Miky se plictisea acasa singur in munti si nu stia pe cine sa traga in noroi...tipic. 11 8 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 ba au ajuns 2 pitipoance de 19 , respectiv 20 de ani , un drogat indragostit si un oligogren de infractor (pisoarca) sa va joace pe degete pe aici in ultima perioada si culmea la voi pe batatura , adica la Bucuresti :slap2 ai de pula mea (vorba lu' ala) :laugh2 2 12 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Pe corectul a recunoscut cine l-a banat. Pe Tendoi nu am sarit eu. Si Vis inca traieste. Next. Mai ai nelamuriri?Pt tigress am facut crima din dragoste, deci se iarta!am uitat ...si pe Amandina tot tu ai fost :rax2 ba , mai poti ? nu ai mustrari de constiinta ? :laugh2 3 11 Link spre comentariu
peerco Reputație: 280 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 ba au ajuns 2 pitipoance de 19 , respectiv 20 de ani , un drogat indragostit si un oligogren de infractor (pisoarca) sa va joace pe degete pe aici in ultima perioada si culmea la voi pe batatura , adica la Bucuresti :slap2 ai de pula mea (vorba lu' ala) :laugh2ti-am mai zis stiuletare ca nu stii nimic 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Miky esti ok ? Omul e pe langa subiect...e ca la pacanele.Mai baga o fisa Miky ..poate iti iese https://www.youtube.com/watch?v=pWLf0jMU_CY 9 8 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 hai sa mai zic una astazi pe mine ma lucra , jivina (cu cele 6 clone Sp cu care a mai banat si alti utilizatori de aici) , iar pe @puleasca il premia , ca de se certase cum trebuie cu mine si cum asta e lingau de pizda va continua sa nu recunoasca sau sa ma atace cum stie el mai bine , dar e prea slabut in fata mea imediat punem si link sa vedeti concret ce si cum :) 2 10 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 am uitat ...si pe Amandina tot tu ai fost :rax2 ba , mai poti ? nu ai mustrari de constiinta ? :laugh2Nu vorbi asa cu Ines 18 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Miky sper ca nu esti furios :)) primesc notificari ca au sarit niste afumati de muschetari pe mine.Vezi ca pe unul nu l-ai scris bine cand ti-ai facut clona SP.Dar repet...doar atat poti mah ? 10 6 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 22, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Raffa ai o logica flawless..ti-am zis sa dai la facultate coane , nu e timp pierdut.Gaozare, astept sa termini tu gradinita. Apoi incerc si eu la facultate. 1 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Gaozare, astept sa termini tu gradinita. Apoi incerc si eu la facultate. Mucea astept sa iti dai doctoratul si pe urma mai vorbim. 9 7 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Mucea astept sa iti dai doctoratul si pe urma mai vorbim.Lasa-l pe Raffaello e prietenul meu si este membru foarte vechi.Fac crima pentru prietenii mei.:)E suparat si el ca a primit minusuri de la conturile alea 18 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 http://nimfomane.com/forum/topic/99724-cine-te-linge-si-prin-fata-si-prin-dos-zilnic/page-8 priviti aici la replica 147 (adica a mea) si la 150 (replica lui puleasca) http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngantonia12http://www.nimfomane.com/poze/spp.pngretributionhttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngthevalerianhttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngblackwidowhttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pnglaurelinehttp://www.nimfomane.com/poze/spp.pngharleyqueen sunt aceste clone Sp comune?...si tineti minte au votat chiar astazi :) 2 10 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Andreea ce stiu stiu.Tu nu ma poti pacali pe mine oricat ai incerca. O alta idee care sa ti-o spun este urmatoarea.Ti-am facut o propunere.Dati inapoi punctele celor pe care i ati minusat si e ok. Cata vreme faci in continuare pe nevinovata si continui sa spui ca nu stii ce e cu conturile wonderwoman motoko13 airforce vaelntin89 robogirl orange 46 si toate cacaturile de conturi la care tu insati ai si dat plusuri cu 5 stelute (asta doar asa vizibil nu de acolo stiu stai linistita) si continui sa afirmi ca tu nu ai nici o legatura cu conturile astea care au minusat fara numar utilizatori vechi si f vechi. Atata vreme si eu te voi boicota in continuareDMX-ule, cred că greșești! Conturile enumerate de tine m-au minusat la greu, ori cu Andreea-Rebeca, nu am avut niciodată, nici cel mai mic conflict. Din contră, ne cunoaștem și niciodată nu am am avut nicio discuție cât-de-cât neplăcută.Părerea mea... 4 1 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Nu vorbi asa cu InesWow! ❤️ 2 6 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 DMX-ule, cred că greșești! Conturile enumerate de tine m-au minusat la greu, ori cu Andreea-Rebeca, nu am avut niciodată, nici cel mai mic conflict. Din contră, ne cunoaștem și niciodată nu am am avut nicio discuție cât-de-cât neplăcută.Părerea mea... Nu inteleg de ce sa gresesc.Mai explica-mi . 19 9 Link spre comentariu
inesines Reputație: 5299 Postat Noiembrie 22, 2017 Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”� Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 am uitat ...si pe Amandina tot tu ai fost :rax2 ba , mai poti ? nu ai mustrari de constiinta ? :laugh2Pentru ce sa am mustrari de constiinta ? Pt tigress ? Nu, nu am . De restul nu m-am atins . 2 6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum