Sari la conținut

ANDREEA NEW 0731441272

Postări Recomandate

Postat

Prea rar scriu pe forum dar acum chiar merita descrisa intalnirea de acum cateva ore

Luat legatura telefonic, dialog placut, am intrebat de oral adanc tip facefuck si acceptat de Andreea. Primit locatia pe Vasile Carlova, se ajunge foarte usor, discret, cu locuri de parcare suficiente. Am fost primit cu ambetul pe buze, Tocmai punea o tavita in cuptor cand am intrat. Mi-a oferit ce baut o multitudine de sucuri, am ales o cola si am stat la vorba sa ne acomodam. M-am simtit bine pe durata intalnirii. Dupa actiune si dus m-a invitat sa mai stam de vorba, chiar prietenoasa si placuta.

Regulile casei: fara CIM, COF

Aspect: pozele din acest topic nu o avantajeaza deloc. Este chiar simpatica, slim, fara pic de burtica, un fundulet numai bun de framantat si cu trasaturi placute. Sani mici, are in thread poze cu sanii vazuti din fata, pentru mine irelevant avand in vedere ca la facefuck cu ea pe genunchi si eu tinand-o de cap. numai la sani nu ma uitam.

Locatia: 10, foarte discreta, dus eu, primit prosop curat, camera de lucru cu pat mare si fara nici un pic de dezordine. Baia curata, geluri la alegere, apa calda. Pana is para de dus dreptunghiulara in armonie cu forma baii.

Oral: 10 . Daca nu vreti neaparat CIM este excelent. Lins oute. Pozitia ei preferata este cu mine in picioare si ea pe genunchi. Inceput mai lent de acomodare si apoi prins fata de cap cu doua maini si turat la maxim. Ca imagine, eu un ditamai animalul dublu decat greutatea ei, de acc inalime ca Andreea, pompand intr-un chip frumos ce imi sta prins in maini. Deepthroat facefuck cu pauze sa respire. Apoi prinsa din nou de cap cu doua maini infipt adanc si turat pe ultimii centimetrii. Cand am vazut ca ma si incurajeaza sa o tin de cap si sa pompez m-am simtit ca in filme. Nu se plange de turatie, nu comenteaza. Fara nici un pic de dintisori pe toata durata. Usor gag reflex. Face usor semn cu mana cand sa o las sa respire. Tinuta de cap si cu mine in actiune pune imi pune si mana pe fund sa se infiga mai bine. Placut, trairi, senzatii, feeling, anduranta. De recomandat pentru amatorii de face-fuck ( da, ma refer la cei care vor turatie, nu doar doua trei limbute ratacite ). Am fost la fete care cereau dublu si nu rezistau la turatie. Pentru cei care vor detalii despre ce inseamna turatie maxima, la final eu leaorca de transpiratie, cerut la dus.

FK:  ea ofera. Eu sar cam repede peste (vina mea, nu a ei)
Normal: 9. Simti contractiile si te face sa te simti bine, alegi ce pozitii vrei, propune si ea pozitii, la caprita un fundulet super bun de framantat. Eu unul m-am pierdut in lectura tatuajului de pe spate (scuze Andreea) 
GFE: 10 Prietenoasa, vorbareata, placuta, totul ok

Igiena: 10 

Halat: 250 ron o ora 

De remarcat

1. Nu se aud telefoanele in timpul intalnirii

2. Camera ale lumina mascata ( cel putin doua intensitati) ce se reflacta placut pe culoarea rosiatica a peretilor 

3. M-am simtit bine cu Andreea, atitudine pro client, se muleaza pe cerinte

De recomandat: da

De revenit, eu sigur da.

Multumesc Andreea

• Like 7
  • Oras:Bucuresti
Postat

Prea rar scriu pe forum dar acum chiar merita descrisa intalnirea de acum cateva ore

...

Halat: 250 ron o ora 

Scrie mai des, ca scrii bine ;), chiar daca nu ti se pare ca merita.

@andreiaxxx: deci ora e 250 sau 300 ?

Postat

slim

Sani mici,

prins fata de cap cu doua maini si turat la maxim

pompand intr-un chip frumos ce imi sta prins in maini.

prinsa din nou de cap cu doua maini infipt adanc si turat pe ultimii centimetri.

Tinuta de cap si cu mine in actiune pune imi pune si mana pe fund sa se infiga mai bine. 

Mi s-a sculat....  :blushing2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...