Sari la conținut

Caut barbat in trecere prin Timisoara!

Postări Recomandate

Vizitator oly
Reputație: 0
Postat

Pai din spunsele @blondynei...ea o va face DOAR O DATA .Si dupa aia se va marita si ea :P . Acum,sperantele noastre nu vor muri odata cu asta,ca na,"speranta moare ultima".Poate are curiozitatea sa vada si cum e sa faci dragoste cu alt barbat si cand esti maritata( ca @gina).Scenarii sunt multe.Romanul este bolnav de "scenarita",deci..."vom trai si vom vedea"...noi sa fim sanatosi!

oly

Vizitator Scrat
Postat

@cronicarule...nu ai de ce sa astepti reactia @ginei...Ea este fututa deja...deci,nu mai exista " cine se fute prima"!!!!

@blondyna si @max ---felicitari din partea mea.Daca mergeati si mai departe.....mmmm...

@oly ... asa cum am spus mai sus, nu eu sunt THE ONE, deci nu aveam cum sa mergem mai departe. A fost o intalnire pentru socializare si cunoastere intre doi colegi de pe un forum. Oricum este a doua persoana din TM de pe forum cu care m-am intalnit si a fost super placut.

• Oras:....
Postat

Sunteti doar o troll-ita singura, domnisoara blodynekiss.

Surprinzator sau nu, nu sunt singura si nu ma simt singura, dar sa zicem ca imi face placere a socializa cu oameni ceva mai diferiti decat cei cu care sunt obisnuita.Din atitudinea fiecarui om poti sa inveti cate ceva ,iar faptul ca sriu aici se datoreaza faptului ca pe acest forum pot fi exact cum sunt eu, fara sa-mi pese ca poate sunt judecata sau dezaprobata.

Postat

@Oly primul pas a fost facut...chiar daca doar cu un prieten, probabil ma voi mai intalni in viitor si cu alte pesoane de pe forum pentru ca-mi place sa vad omul din spatele id-ului si sa descopar daca felul in care l-am simtit se potriveste cu ceea ce e el in lumea reala.La prima intalnire asa a fost ...doar ca m-a impresionat mult mai mult decat ma asteptam...ceea ce mi-a confirmat ca intuitia mea functioneaza binisor.

In ceea ce-l priveste pe The One, va urma si intalnirea cu el, dar din cauza programului incarcat al amandurora va mai dura putin...

@Obsedatu' pentru mine reprezinti un adevarat mister (nu lasi nimic sa se giceasca despre tine)...

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Blondy@       Ai grija la expresia "adevarat mister"!  Nu de alta ,dar poate citeste omul in engleza pentru ca ii pica mai usor si intelege altceva. :D

• Oras:Here
Postat

Blonyyyyyyyyy

Daca vin la tine in seara asta ma primesti?

Serios

Am scapat de-acasa si sunt la brasov\

Ce-i acolo pana la TM?

Nimica toata

Vizitator oly
Postat

@gogule...tocmai in seara asta ti-ai gasit ?  Este ...ocupata !!! :P

Postat

:rax2

posibil sa raman ne..... in seara asta

praf mare la brasov simai sunt si pretentios

Postat

GT007 vrei sa-l fac pe The One gelos?Nu e cam departe Brasov de Tm si in plus tu esti liber doar pana maine...deci cum facem?

Vizitator barzadoi
Postat

Maestre GT007, pana se fute blondyne, ajunge Mihai Trastariu pe Marte…..

Blondyne, dacă THE ONE are programul încărcat, de ce nu il iei pe THE NEXT ? Ahhhh …. îl aștepți pe THE BIG ONE….ia doi, ca tot centimetrii aia sunt…” sudează-le” și tu ca ești fata isteața…. Sau pune-l pe unul la cap si pe celalalt la spate,vezi tu…iar de-ți mai rămân “ disponibilități” cheamă-l și  pe-al treilea căci colcăie forumul… și mai ușor cu cafeluțele și sucurile! Te ingrași și nu te mai plac băieții !!

Colegu’ Maxx pe Paine: ceva detalii despre cum va decurge ??? Mici si bere gratis? Se transmite in direct? Internet,Radio,Tele? Oare stadionul Poli Timisoara e suficient de mare?Transmite Ilie Dobre? Măcar s-o facă pe nocturna ca or avea nevoie și ei de o țârica discreție… Hai spuuune teee rooog !

Vizitator barzadoi
Postat

Bre Barzaune dar mare ciudos mai esti bre!Pana acum era in toate felurile acum ca s-a intalnit cu Max si nu mai poate fi banuita de glume o certi ca nu se fute! Haide omule incearca sa iti revii.

Maestre s-o faca mai repede ca nu mai poooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te implor blondyno, ia pe unul de pe strada, pune-i cagula si FUTE-L !!! 

Postat

Sa vedem problema asa: sunt liber pana maine, nu doar pana maine

Deci panamaine pe la 14-15

O gramada de timp sa ne cunoastem un pic!

Sau vrei sa ma sechestrezi?

Postat

bla bla bla

nu cred pana nu vad

so?

sau ne ascundem dupa degetzele?

sa stii ca arat ok: 176/76 kg, puse pe unde trebuie (adica nu pe burta) :laugh2

si dotarea e corespunzatoare (intreaba fetele) - bine acu nu ma compara cu Afriq!!!

Postat

aaaaaa

si am uitat ce era mai important: sunt cel mai inteligent mascul de pe planeta

Postat

Ma rog. Treaba ta, oferta mea e valabila doar o data!

Si nici nu stii ce pierzi!

Vizitator euflo96
Postat

@blondy....si telenovelele provoaca dependenta pt unii.. Tu ce dependenta provoci? Provoci Dependenta pt alte femei!? ;)

Fata-i reala, intentiile ba. Eu cred ca blondy a devenit dependenta de atentia primita aici. Va rog, nu-i mai cereti sex! Doar din gura/mana sa dati...E suficient.

Barza2, bv tata, esti tare.

Gogule, de pe ce planeta esti?

Postat

Sunt convinsa, asta nu am negat...

Doar ca dupa cum cred ca ti-ai dat seama de felul meu imi ia mai mult timp sa ma acomodez cu un om ...si chiar daca e aventura vreau sa cunosc omul cu care o fac pentru a nu fi dezamagita sau pentru a nu avea surprize neplacute...

Sper ca intelegi...

Postat

Cam asta fu pentru mine. A doua oara trebuie sa ma rogi.

Iti doresc sa nu ajungi acolo, dar modest cum nu sunt, parca te vad :laugh2

Weekend placut!

Restul e bla bla bla. in stilul asta o sa ramai ........fata mare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...