Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2013 Postat Februarie 16, 2013 Pai din spunsele @blondynei...ea o va face DOAR O DATA .Si dupa aia se va marita si ea . Acum,sperantele noastre nu vor muri odata cu asta,ca na,"speranta moare ultima".Poate are curiozitatea sa vada si cum e sa faci dragoste cu alt barbat si cand esti maritata( ca @gina).Scenarii sunt multe.Romanul este bolnav de "scenarita",deci..."vom trai si vom vedea"...noi sa fim sanatosi!oly
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2013 Postat Februarie 16, 2013 @cronicarule...nu ai de ce sa astepti reactia @ginei...Ea este fututa deja...deci,nu mai exista " cine se fute prima"!!!! @blondyna si @max ---felicitari din partea mea.Daca mergeati si mai departe.....mmmm... @oly ... asa cum am spus mai sus, nu eu sunt THE ONE, deci nu aveam cum sa mergem mai departe. A fost o intalnire pentru socializare si cunoastere intre doi colegi de pe un forum. Oricum este a doua persoana din TM de pe forum cu care m-am intalnit si a fost super placut.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 16, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 16, 2013 Sunteti doar o troll-ita singura, domnisoara blodynekiss.Surprinzator sau nu, nu sunt singura si nu ma simt singura, dar sa zicem ca imi face placere a socializa cu oameni ceva mai diferiti decat cei cu care sunt obisnuita.Din atitudinea fiecarui om poti sa inveti cate ceva ,iar faptul ca sriu aici se datoreaza faptului ca pe acest forum pot fi exact cum sunt eu, fara sa-mi pese ca poate sunt judecata sau dezaprobata.
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 16, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 16, 2013 @Oly primul pas a fost facut...chiar daca doar cu un prieten, probabil ma voi mai intalni in viitor si cu alte pesoane de pe forum pentru ca-mi place sa vad omul din spatele id-ului si sa descopar daca felul in care l-am simtit se potriveste cu ceea ce e el in lumea reala.La prima intalnire asa a fost ...doar ca m-a impresionat mult mai mult decat ma asteptam...ceea ce mi-a confirmat ca intuitia mea functioneaza binisor. In ceea ce-l priveste pe The One, va urma si intalnirea cu el, dar din cauza programului incarcat al amandurora va mai dura putin... @Obsedatu' pentru mine reprezinti un adevarat mister (nu lasi nimic sa se giceasca despre tine)...
robertguees Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2013 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 16, 2013 Blondy@ Ai grija la expresia "adevarat mister"! Nu de alta ,dar poate citeste omul in engleza pentru ca ii pica mai usor si intelege altceva.
gt007 Reputație: 1014 Postat Februarie 16, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 16, 2013 BlonyyyyyyyyyDaca vin la tine in seara asta ma primesti?SeriosAm scapat de-acasa si sunt la brasov\Ce-i acolo pana la TM?Nimica toata
gt007 Reputație: 1014 Postat Februarie 16, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 16, 2013 Iau camera nice la hotel
gt007 Reputație: 1014 Postat Februarie 16, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 16, 2013 Mergem la un restaurant, ne cunoastem, vorbim, vorbim....
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2013 Postat Februarie 16, 2013 @gogule...tocmai in seara asta ti-ai gasit ? Este ...ocupata !!!
gt007 Reputație: 1014 Postat Februarie 16, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 16, 2013 posibil sa raman ne..... in seara astapraf mare la brasov simai sunt si pretentios
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 16, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 16, 2013 GT007 vrei sa-l fac pe The One gelos?Nu e cam departe Brasov de Tm si in plus tu esti liber doar pana maine...deci cum facem?
Vizitator barzadoi Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2013 Postat Februarie 16, 2013 Maestre GT007, pana se fute blondyne, ajunge Mihai Trastariu pe Marte…..Blondyne, dacă THE ONE are programul încărcat, de ce nu il iei pe THE NEXT ? Ahhhh …. îl aștepți pe THE BIG ONE….ia doi, ca tot centimetrii aia sunt…” sudează-le” și tu ca ești fata isteața…. Sau pune-l pe unul la cap si pe celalalt la spate,vezi tu…iar de-ți mai rămân “ disponibilități” cheamă-l și pe-al treilea căci colcăie forumul… și mai ușor cu cafeluțele și sucurile! Te ingrași și nu te mai plac băieții !!Colegu’ Maxx pe Paine: ceva detalii despre cum va decurge ??? Mici si bere gratis? Se transmite in direct? Internet,Radio,Tele? Oare stadionul Poli Timisoara e suficient de mare?Transmite Ilie Dobre? Măcar s-o facă pe nocturna ca or avea nevoie și ei de o țârica discreție… Hai spuuune teee rooog !
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 16, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 16, 2013 Barzadoi...chiar imi lipseai...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 16, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 16, 2013 Bre Barzaune dar mare ciudos mai esti bre!Pana acum era in toate felurile acum ca s-a intalnit cu Max si nu mai poate fi banuita de glume o certi ca nu se fute! Haide omule incearca sa iti revii.
Vizitator barzadoi Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2013 Postat Februarie 16, 2013 Bre Barzaune dar mare ciudos mai esti bre!Pana acum era in toate felurile acum ca s-a intalnit cu Max si nu mai poate fi banuita de glume o certi ca nu se fute! Haide omule incearca sa iti revii.Maestre s-o faca mai repede ca nu mai poooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Te implor blondyno, ia pe unul de pe strada, pune-i cagula si FUTE-L !!!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 16, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 16, 2013 de ce , te oferi? glumeam
gt007 Reputație: 1014 Postat Februarie 16, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 16, 2013 Sa vedem problema asa: sunt liber pana maine, nu doar pana maineDeci panamaine pe la 14-15O gramada de timp sa ne cunoastem un pic!Sau vrei sa ma sechestrezi?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 16, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 16, 2013 Sunt periculoasa ...te avertizez...plus ca mi se spune ca provoc dependenta...
gt007 Reputație: 1014 Postat Februarie 16, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 16, 2013 bla bla blanu cred pana nu vadso?sau ne ascundem dupa degetzele?sa stii ca arat ok: 176/76 kg, puse pe unde trebuie (adica nu pe burta) si dotarea e corespunzatoare (intreaba fetele) - bine acu nu ma compara cu Afriq!!!
gt007 Reputație: 1014 Postat Februarie 16, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 16, 2013 aaaaaasi am uitat ce era mai important: sunt cel mai inteligent mascul de pe planeta
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 16, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 16, 2013 si cel mai modest...Totusi il astept pe The one...sper sa faca asteptarea sa merite ca daca nu ,nu stiu ce-i fac!
gt007 Reputație: 1014 Postat Februarie 16, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 16, 2013 Ma rog. Treaba ta, oferta mea e valabila doar o data!Si nici nu stii ce pierzi!
Vizitator euflo96 Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2013 Postat Februarie 16, 2013 @blondy....si telenovelele provoaca dependenta pt unii.. Tu ce dependenta provoci? Provoci Dependenta pt alte femei!? Fata-i reala, intentiile ba. Eu cred ca blondy a devenit dependenta de atentia primita aici. Va rog, nu-i mai cereti sex! Doar din gura/mana sa dati...E suficient.Barza2, bv tata, esti tare.Gogule, de pe ce planeta esti?
blondynekiss Reputație: -472 Postat Februarie 16, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Februarie 16, 2013 Sunt convinsa, asta nu am negat...Doar ca dupa cum cred ca ti-ai dat seama de felul meu imi ia mai mult timp sa ma acomodez cu un om ...si chiar daca e aventura vreau sa cunosc omul cu care o fac pentru a nu fi dezamagita sau pentru a nu avea surprize neplacute...Sper ca intelegi...
gt007 Reputație: 1014 Postat Februarie 16, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Februarie 16, 2013 Cam asta fu pentru mine. A doua oara trebuie sa ma rogi.Iti doresc sa nu ajungi acolo, dar modest cum nu sunt, parca te vad Weekend placut!Restul e bla bla bla. in stilul asta o sa ramai ........fata mare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum