Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2013 O avea legatura: Ca sa-mi mai spal din pacate, hai sa va ajut putin. "Zaoan" este membru al Fratiei Inelului Clitoridian. cu: Am stat si m-am gandit...cunoscandu-va pe unii dintre voi cei din Fratie m-ar tenta sa particip si eu.Pe viitor vin eu cu palinca, daca ma primiti! ?
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 7, 2013 Postat Martie 7, 2013 O avea legatura: cu:NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU................. doar o simpla coincidenta de vointa
shiva Reputație: 3141 Postat Martie 7, 2013 Oras:Vest Oras:Vest Postat Martie 7, 2013 Credeam ca fratia e cu circuit inchis sau cel putin foarte exclusivista )
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 7, 2013 Postat Martie 7, 2013 Credeam ca fratia e cu circuit inchis sau cel putin foarte exclusivista ) O baga gajicu`.....ca are pile
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 7, 2013 Nene Cactus eu am ajuns in Timisoaraaa! M-am cazat la un hotel si stii ce-am realizat? Ca am iesit din concurs ca nu mai sint in trecere. Matale cand vi nu opri masina ca iesi si tu din concurs ia Blondyna din mers
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 7, 2013 Postat Martie 7, 2013 Sunt la Lugoj abia...........merg incet ca astept recenzia lu` ZAOAN
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 7, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 7, 2013 Sunt la Lugoj abia...........merg incet ca astept recenzia lu` ZAOAN Ohoho pai mai ai de asteptat ca tasteaza cu un deget Da ZAOAN o avea emoticoane? Sa i le las pe ale mele?
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 Ai sucombat soro???........sau te pregatesti sufleteste pt 1 aprilie???
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 8, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 8, 2013 Still here!
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 8, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 8, 2013 Nu doar ca la ora asta...nu prea pot vorbi
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 Nu doar ca la ora asta...nu prea pot vorbi esti pe mute soro?....n-are ZAOAN bani de baterii???
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Martie 9, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Postat Martie 9, 2013 Confrate cactusjack, are si domnisoara o viata reala (ceea ce ma bucura), las-o sa si-o traiasca. Forumul nu tine loc de nimic.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 9, 2013 Postat Martie 9, 2013 Confrate cactusjack, are si domnisoara o viata reala (ceea ce ma bucura), las-o sa si-o traiasca. Forumul nu tine loc de nimic.Tine de cald,stai linistit............din aprilie incolo
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Martie 10, 2013 Postat Martie 10, 2013 Sunt cu probleme dar tot postez ... deci THE ONE s-a hotarat pana la urma cu intalniea ? Am ramas in urma cu forumul, dar ma pun la punct curand. Postez de pe laptopul cuiva ... asa ca sorry. Blondy fata mai traiesti ?
Obsedatu' Reputație: 22 Postat Martie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Aici! Telefon: [email protected] Oras:Aici! Postat Martie 10, 2013 Don Scrattone, in cadrul fratiei a fost supusa la vot invitarea domnisoarei blondynekiss la MM3. Doar votul tau lipseste. Poate nu vii singur de la Timisoara...
blondynekiss Reputație: -472 Postat Martie 10, 2013 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Martie 10, 2013 Sunt cu probleme dar tot postez ... deci THE ONE s-a hotarat pana la urma cu intalniea ? Am ramas in urma cu forumul, dar ma pun la punct curand. Postez de pe laptopul cuiva ... asa ca sorry. Blondy fata mai traiesti ?Chiar astazi ma intrebam cum esti...chiar mi-ai lipsit!Mai da din cand in cand un semn de viata.Te pup !
nellu76 Reputație: 533 Postat Martie 11, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Martie 11, 2013 Eu m-am suparat. Pai blondy doar de Scrat se intreba cum este, doar el i-a lipsit? Noi ceilalti... Sa inteleg ca Scrat va fi the second? Nu stiu, intreb si eu. Si nu ca as fi invidios, dar totusi.
Vizitator barzatrei Reputație: 0 Postat Martie 11, 2013 Postat Martie 11, 2013 Eu m-am suparat. Pai blondy doar de Scrat se intreba cum este, doar el i-a lipsit? Noi ceilalti... Sa inteleg ca Scrat va fi the second? Nu stiu, intreb si eu. Si nu ca as fi invidios, dar totusi. Daca tu esti suparat,eu ce sa mai zic?!? Ahhhh,de-oi afla cine-i ZAOAN.....Ii pun pielea pe batz !
nellu76 Reputație: 533 Postat Martie 11, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Martie 11, 2013 Pai eu zic sa facem "sapaturi" si sa aflam. Ca e sigur dintre noi. Pe unul sigur il putem exclude: copilulnebun. Raman (nu ramanem) ceilalti (nu de alta, dar si pe mine ma exclud).
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2013 si pe pisicuts ca blonduta a zis ca sigur nu e!
nellu76 Reputație: 533 Postat Martie 11, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Martie 11, 2013 Afriq, dar vad ca pe tine nu te-ai exclus. Sa inteleg ca ai putea fi tu "ZAOANUL"?
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2013 Nenea...nu am exclus decat pe cei declarati exclusi de blonda... Are niste criterii bine stabilite de la inceput. Io is semicentenar anul asta.. Hodorog... Restul e imaginatie...
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 11, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 11, 2013 Io is semicentenar anul asta.. Hodorog... Restul e imaginatie... Asta inseamna sa o "scalzi",,, nu ai raspuns nici da, nici nu... nellu76, care era premiul?
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2013 hai sa ne excludem pe rand
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum